Sağol canım Allah annesine sabır versin gerçekten zor çok zor bir durum az önce tekbirlerle uğurladık mekanı cennet olsun
Ya tam olarak nereli olduğumu yazmayacaktım sonuçta üye olmayanlar da okuyorlar .... Yazmadan dayanamayacağım. şehidimize ben de çook üzüldüm .memleketlimmiş ya ..Dereli'den. Ben Dereli'den değilim ama çok gittim oraya gerçekten çok üzücü gece gelmiş naaşı. Ayy çook üzücü ya
Yaa Antep'e gitmek istiyorum ben de. Okul tatil olacak. Bu Göbeklitepe'ye gidip oradan Antep sonra Hatay yapma isteğim var ama kar kış çok zorlar mı bilemiyorum. Adanalıyım ben de yakınım sanaMutfaklarımız kilo verene düşman ama güzel..
Çok teşekkür ederim
Ben de kortizon kullanıyorum. Serum şeklinde 1000 lik sen de kilo yaptı mı şu an benim 6 günüm 7 günlük doz uygulanıyor yarın son. Dün yüzüm şiştiğini söylediler evdekiler ama bilemiyorum. Tuz şekerden çok da korunamıyorum ama önceki kortizon zamanlarına göre yine idare ederim. Çok geçmiş olsun sana da zor bu iş maalesef. Bizim ekstra dikkatli olmamız lazım.
| + | +120p | . | . | . | . | . |
| + | m | . | . | . | . | . |
| +300p | + | . | . | . | . | . |
| +120p | +120p | . | . | . | . | . |
| - | - | . | . | . | . | . |
| + | +85p | . | . | . | . | . |
| +240p | + | . | . | . | . | . |
| + | - | . | . | . | . | . |
| + | + | . | . | . | . | . |
| +210p | +310p | . | . | . | . | . |
| +240p | +300p | . | . | . | . | . |
| + | +270p | . | . | . | . | . |
| +90p | + | . | . | . | . | . |
Y Ya habibi | - | - | . | . | . | . | . |
G gulsahhh01 | - | - | . | . | . | . | . |
O optumkibbye | + | + | . | . | . | . | . |
| + | - | . | . | . | . | . |
| +90p | +225p | . | . | . | . | . |
@Baby cat | +140p | +120p | . | . | . | . | . |
| + | + | . | . | . | . | . |
| +65p | - | . | . | . | . | . |
| +50p | +120p | . | . | . | . | . |
@amor-a | m | +75p | . | . | . | . | . |
@Kumsal ve deniz | m | - | . | . | . | . | . |
Sevgili Moni davet etti bende geldim kabul ederseniz
Bundan sonra unutmazsam menülerimi saatli yazmayı düşünüyorum böylelikle hangi saatte doğru yada yanlış şeyler yemişiz daha iyi yorumlanır kanaatindeyim
Ve bu arada bir dip not düşeyim yemekler sıfır tuzsuzda yeniliyomuş hele kırmızı et ve tavuk yenmez diyordum ama gayette güzel yeniyormuş ama bir farkla baharatla lezzetlendiriyorum
Ben tuzu uzun süredir kullanmıyorum alıştım artık önceden tuzsuz gelip yemediğim yemek lezzetli geliyor artık.
Aslında hepimiz saatli yazsak daha doğru olur. Saatine göre yorum yapardık. Atıyorum iki vakit arasına uzun süre koyanlarda olabilir yada 11de kahvaltı yapıp 13te öğlen yemeği yiyen o yüzden en doğru yorumun saatli menüler olduğu kanatindeyim ben de. Bundan sonra ben de saatli yazayım
HoşgeldinSevgili Moni davet etti bende geldim kabul ederseniz
hoşgeldin canım, bize kendini tanıtır mısınSevgili Moni davet etti bende geldim kabul ederseniz
Menümü yazayım
Sabah (9.30)
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara(13.00)
Kefirli bademli vanilyalı yoğurt
Öğle (15.30)
Üç kaşık etli patlıcan yemeği (tuzsuz)
Ara (17.00)
İki kuru kayısı
İki kuru rtşk
Üç tane çiğ badem
Akşam (19.30)
Bir tabak tavuk haşlama
Ara (22.00)
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 3 litre spor 20 dakika leslie
aeben
moni
Ben tuzu uzun süredir kullanmıyorum alıştım artık önceden tuzsuz gelip yemediğim yemek lezzetli geliyor artık.
Aslında hepimiz saatli yazsak daha doğru olur. Saatine göre yorum yapardık. Atıyorum iki vakit arasına uzun süre koyanlarda olabilir yada 11de kahvaltı yapıp 13te öğlen yemeği yiyen o yüzden en doğru yorumun saatli menüler olduğu kanatindeyim ben de. Bundan sonra ben de saatli yazayım
Daha önce burada mezun olduğum grupta saatle yapıyorduk o işi ama akşam hepsini düz hesap yapınca aklımda kalmayabiliyordu. Aslında saat iyi ve belli zamanda belli öğün yenecek alışkanlığı kazanmak çok iyi olur. Bugün evdeydim yaydım kendimi ne varsa arada atıştırdım baksan az ama totale vurduğunda hiç diyetle alakası yok.
Pisicik gelmiş hoşgelmiş
Tombalak pisi olupta gelmiş
Kız hem kk olup buraya gelmediğin için al sanaay geride kıyamadım gel öpem
Moni cim bu yarışma işi çok güzel ama benim durumumu biliyosun bu ara yoğun bir şekilde kortizon kullanıyorum buna haşimatoda eklenince kilo vermem durabileceği gibi 2 yada 3 kilo alabilirmişim doktorumun ve diyetisyenimin dediğine göre o yüzden bu yarıştan beni muaf tutmanı istesem yanlış anlamazsın değilmi en azından iki hafta ilaçlarım bitene kadar olurmu
Ha ben diyetime sporuna devam edecem menümü yazacam sizin yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum inşallah kilo almam sabit kalmayada razıyım hatta kilo bile verebilirim bellimi olur ama yarışmak benim için adil olmayacak ne dersin
moni
Canım bu kuralları okuyunca insan durumun ciddiyetini anlayıp daha bi hırslı iyi ki varsınız iyi ki burdayım
Yaşım:40 boyum:1.59
Y.asistanlığı okudum ama hiç çalışmadım
Kendi pastane mizde çalıştım üre şu anda çalışıyorum
5.5 yaşında bi oluşum var
Kilo alma hikayem:ilk adetimi olduktan sonra hızla almaya başladım pkk ve insülin direnci oldugumu 20 li yaşlarında anladım.kilomu hep 65 73 aralığında tutabilir yoğun yürüyüş yaparak
Oğlumun dogumundan eve geldiğimde 74 kiloydum cok dikkatli yiyorum kilo verme adına fakat .ilk ay oğlum 500 gr.almış az aldı diye panik oldum ve hemen eşime baklava aldırdım sütüm çoğalsın diye baklavayla başladı herşey
Bi sene sonra 94 ,2 sene sonra 103 ü gördüm.
kilo vermeyi neden istiyorum :
Birincisi dizlerim çok kötü duruma geldi ,nefes darlığı yaşıyorum geceleri kısacası sağlık
Ikincisi fiziksel olarak ;dünya görünümündeyim yusyuvarlak ve acayip bir gıdığım oluştu kısacası cok çirkinleştim .
Genelde esprili ve duygusal biriyim kedim var yürüyüş yapmayı kitap uğramıştı amaokumayı çok seviyorum tesettürlüyüm
daha önce +90 lara ve 2.takıma uğramıştım bir kaç hafta hatırlamıyorum bile
Nick imi burda değiştirdim gıdığımı eriticem anlamında gıdı yaptım.daha önce Burhandı .evliliğim için 35 kilo topiğinde 93 e kadar inmiştim 2 sene oldu heralde
Buraya 102yle başladım
hedef kilom aslında 60 ama 74 dedim ilk etapta
Benim hastalığım var ms onun icin kullanıyorum. Arada ataklarım olduğunda maalesef bir hafta filan serum şeklinde alıyorum. Çok geçmiş olsun sana da. Gayet güzel kilo vermişsin şimdiye kadar. Tuzu tamamen kesmek güzel işte yemeklerin içinde filan oluyor yoksa ekstra katmam. Yemek olayına da fazla girişemiyorum ağzımın tadı hiç yok bir de dinlenmem gerektiği için dışarıdan filan söyleniyor. Hayırlısı bakalım.
Sevgili Moni davet etti bende geldim kabul ederseniz
Benim de kedim varProfil resmimdeki kerata
Aaa agriya iyi mi geliyor ?hemen yapayim cok teşekkür ederim saracmGeçmiş olsun esmerim nane kaynatıp iç ama limon ekleme midene iyi gelecektir
Kortizon zorlar kuzum çok geçmiş olsun
Aaa agriya iyi mi geliyor ?hemen yapayim cok teşekkür ederim saracm
Amin. Hayatımda bir boşluk oldu. Garibime gidiyor. Ama geçici eskiye dönecek. EminimO zaman spor yapamıyorum diye üzulmen çok normal canım. Bizim için yemek yeme olayı nasıl bağımlılıksa senin icin de spor öyleymiş degil mi? Ne diyeyim tez vakitte kavuşursun inşallah sporuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?