Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım Allah annesine sabır versin gerçekten zor çok zor bir durum az önce tekbirlerle uğurladık mekanı cennet olsun

Dereli Rize'de degilmi oğlum daha önceki yıl orda denizcilik okuyordu gittik gördük bizde

Canım havalar biraz isinsin öyle gelin isterseniz uzun zamandır kar yağıyordu Antep e

Eksik menüler gelsin
moni ++120p.....
sara_28 +m.....
Antepia27 +300p+.....
Pamukprncess +120p+120p.....
ozlemkartal --.....
obezzto ++85p.....
60kiloyum +240p+.....
Efser +-.....
phalanx ++.....
hedef56 +210p+310p.....
Wydra +240p+300p.....
IKokunhuzur ++270p.....
esmerm91 +90p+.....
Y Ya habibi --.....
G gulsahhh01 --.....
O optumkibbye ++.....
april1109 +-.....
GIDI +90p+225p.....
@Baby cat +140p+120p.....
aeben ++.....
Esmahan38 +65p-.....
miyaww__ +50p+120p.....
@amor-a m+75p.....
@Kumsal ve deniz m-.....

[th]28ARALIK - 4 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]

[th]Cuma[/th]

[th]Cumartesi [/th]

[th]Pazar[/th]

[th]Pazartesi[/th]

[th]Salı[/th]

[th]Çarşamba [/th]

[th]Perşembe [/th]

Menümü yazayım
Sabah (9.30)
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay

Ara(13.00)
Kefirli bademli vanilyalı yoğurt

Öğle (15.30)
Üç kaşık etli patlıcan yemeği (tuzsuz)

Ara (17.00)
İki kuru kayısı
İki kuru rtşk
Üç tane çiğ badem

Akşam (19.30)
Bir tabak tavuk haşlama

Ara (22.00)
Bir bardak zerdeçallı süt

Su 3 litre spor 20 dakika leslie
aeben
moni

Bundan sonra unutmazsam menülerimi saatli yazmayı düşünüyorum böylelikle hangi saatte doğru yada yanlış şeyler yemişiz daha iyi yorumlanır kanaatindeyim

Ve bu arada bir dip not düşeyim yemekler sıfır tuzsuzda yeniliyomuş hele kırmızı et ve tavuk yenmez diyordum ama gayette güzel yeniyormuş ama bir farkla baharatla lezzetlendiriyorum

Ben tuzu uzun süredir kullanmıyorum alıştım artık önceden tuzsuz gelip yemediğim yemek lezzetli geliyor artık.

Aslında hepimiz saatli yazsak daha doğru olur. Saatine göre yorum yapardık. Atıyorum iki vakit arasına uzun süre koyanlarda olabilir yada 11de kahvaltı yapıp 13te öğlen yemeği yiyen o yüzden en doğru yorumun saatli menüler olduğu kanatindeyim ben de. Bundan sonra ben de saatli yazayım

Bence menün çok güzel. Bademi filan hiç dozunda bırakamıyorum maalesef. Yemeklerin kalorilerine baktığımızda yüksek değil ve kaçamak yok darısı başıma

Daha önce burada mezun olduğum grupta saatle yapıyorduk o işi ama akşam hepsini düz hesap yapınca aklımda kalmayabiliyordu. Aslında saat iyi ve belli zamanda belli öğün yenecek alışkanlığı kazanmak çok iyi olur. Bugün evdeydim yaydım kendimi ne varsa arada atıştırdım baksan az ama totale vurduğunda hiç diyetle alakası yok.

Aynen akşamdan hatırlamak çok zor olur. Telefonumda uygulama var oraya yazarım yedikçe o saatleri tutuyor zaten ordan bakar yazarım dedim Düzene oturtunca kilo verimi kolaylaşıyor kafamıza göre yeyince fazla yemiş de olabiliyoruz. Annemin arkadaşı bi ara diyet yapıyordu o sınırsız olan şeyleri 2 3 kilo kadar yiyip kilo veremiyom diye söyleniyordu

Pisicik gelmiş hoşgelmiş

Tombalak pisi olupta gelmiş
Kız hem kk olup buraya gelmediğin için al sana ay geride kıyamadım gel öpem

Hoşbuldum ablacım ay sorma şiştim yine toparlayacağım inşallah. Hep öp hep sev beni. Sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli.

Kortizon zorlar kuzum çok geçmiş olsun...

Hoşgeldinizzzz..
Kedi lafını duydum hemen alıntıladım. Burası kedi grubu benim de kaptan moni nin de kedişi var..

Size de çok geçmiş olsun. Kuzenim ms hastası yakından bilirim.

Sevgili Moni davet etti bende geldim kabul ederseniz

Hoşgeldinizzz..

O zaman spor yapamıyorum diye üzulmen çok normal canım. Bizim için yemek yeme olayı nasıl bağımlılıksa senin icin de spor öyleymiş degil mi? Ne diyeyim tez vakitte kavuşursun inşallah sporuna
Amin. Hayatımda bir boşluk oldu. Garibime gidiyor. Ama geçici eskiye dönecek. Eminim

Uyanınca : 2 bardak su
Kahvaltı:2 dilim peynir
3 zeytin
Domates maydonoz
2 dilim ekmek
Ara : kahve

Öğle: 1 dilim peynir
4 kaşık türlü
1.5 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Akşam: 6 kaşık türlü
2 kaşık yoğurt

Ara :2 kaşık yoğurt
5 badem yada yarım meyve

Su:3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…