Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
6 çig badem 1 çig ceviz
1 'er havuç salatalık
Küçük bi parça tavuk ızgara

Ara
1 muz
1 türk kahvesi
25 gr bitter karam

Öğle
2 gözleme peynirli . kendim yaptım hamuru filan

Ara
2 minik dankek
5 çiğ badem ici
1 bardak yeşil çay
1 portakal

Akşam
1 minik kase tavuk çorbası

Spor : 25 dk kondisyon bisikleti
1 mile Leslie Sansone

Su : 3 lt

Hala aç hissediyorum kendimi bi doymamışlık var nedense. Evde olduğum için sanırım. Tesellim evde bi çikolata daha vardı onu yemeyi reddettim

HosbuldumGecmişi okuyup sizleri tanımaya çalısıyorum...Ben 49 yaşındayım önce korktum çok gençlerse uyuşamam diye ama sonra 40 ile yaşlarda da olanlarınız varmıs okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla...Nasıl rahatladım2 oğlum var biri evli...Çalışmıyorum...Reaktif hipoglisemim var,ayrıca tiroit ameliyatı olduğum için ilaç kullanıyorum...Tatlı krizlerini yaşamamak için dengeli beslenmek zorundayım.Boyum 1.65 kilom en son 69.5 tüm yarın tartılıp yazarım.Spor yapmayı çok seviyorum spor salonuna üyeyim yazın yürüyüş yapıyordum ama bu soğuklarda imkansız..Oğlumun işi dolayısıyla 1yıldır Ankara'da yaşıyoruz.

Tanıştığımıza memnun oldum. Ben 28 yaşındayım ancak yaştan olayı takımda uyuşmamazlık yaşayan hiç olmadı. Hedef kilonuz kaç? Birlikte bol bol kilo vermeli günler dilerim

Esmaa bak moni bizi kertti yarıştayız senle
Uuu yarışalım cancazım ama ben çok hastayım ne yesem çıkarıyorum doğru düzgün beslenemiyorum menü bile yok ortada sen düşün hasta olmakla seni yenebilirim sadece çorbayla besleniyorum sesim kısıldı tık çıkmıyor sessiz sinema gibiyim çok kötüyüm bapıcam ben yaa

geçmiş olsun

sabah
2 dilim pastırma
tulum peyniri, ezine peyniri
5 yeşil zeytin
1 tk tahin pekmez karışımı
domates salatalık
1,5 adet wasa original

ara
2 ceviz
1 küçük mandalina

öğlen
2 servis kaşığı kısır
lahana turşusu

akşam
2 kepçe ezogelin çorbası
1 tabak etli patlıcan yemeği
1/2 dilim ekmek
yeşillik salatası

yatana kadar 2 lt su moni aeben

Iyi aksamlar ladys napiyorsunuz, menumu yazayim sabah isteydim onun icin saatlerde dengesizlik var.

Sabah saat 7 de filtre kahve

Saat 10.00 1 filtre kahve, 1 dilim uzumlu ikmekcik

Oglen:
1 kase kuskonmaz corbasi
1 dilim ekmek ustune tonbalikli biseysi sos
1 haslanmis yumurt
1 bardak su

Ara
1 bardak filtre kahve

Aksam
1 tas sulu kofte
1 icli kofte
Yogurtlu kereviz

Allah şifa versin canım

Bugünkü menüm

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek

Ikindi: iki lahmacun

Aksam: bir kepçe çorba

Su:1 litre
Spor: yok

Bişey soracağım iki lahmacun çok olmuyor mu acaba ?diyette ? Benimde bugün lahmacun vardı menümde bi taneyi bile yedim diye pişmanlık duyuyorum

Günü toplamda 1200 kalori ile bitirmişim. Normalde 800 lere düşmem lazım ama çok açlık hissi oluştu bende. Menümde etiketlemeyi unutmuşum moni

Bu gün oğlumda kulak ağrısı vardı yeni acilden geldik bütün hasta olanlara acil şifalar diliyorum yeni katılan arkadaşlarda hoş geldi umarım en kısa zamanda azimle istediğimiz kilolara ineriz
geçmiş olsun canım. ben çok faydasını gördüğüm , sarımsak yağı öneririm. sarımsağı ısıtıp kulağa falan da koyuyorlar da yağı daha pratik. kulak çubuğuna damlatıp normal banyodan sonra çocuğunun kulağını temizler gibi sürüyorsun çok içeri girmeden ve 2-3 güne iyileşiyor.inşallah size de şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…