HosbuldumGecmişi okuyup sizleri tanımaya çalısıyorum...Ben 49 yaşındayım önce korktum çok gençlerse uyuşamam diye ama sonra 40 ile yaşlarda da olanlarınız varmıs okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla...Nasıl rahatladım 2 oğlum var biri evli...Çalışmıyorum...Reaktif hipoglisemim var,ayrıca tiroit ameliyatı olduğum için ilaç kullanıyorum...Tatlı krizlerini yaşamamak için dengeli beslenmek zorundayım.Boyum 1.65 kilom en son 69.5 tüm yarın tartılıp yazarım.Spor yapmayı çok seviyorum spor salonuna üyeyim yazın yürüyüş yapıyordum ama bu soğuklarda imkansız..Oğlumun işi dolayısıyla 1yıldır Ankara'da yaşıyoruz.
Bu arada hedefim 64 kiloya inmek
Uuu yarışalım cancazım ama ben çok hastayım ne yesem çıkarıyorum doğru düzgün beslenemiyorum menü bile yok ortada sen düşün hasta olmakla seni yenebilirim sadece çorbayla besleniyorum sesim kısıldı tık çıkmıyor sessiz sinema gibiyim çok kötüyüm bapıcam ben yaaEsmaa bak moni bizi kerttiyarıştayız senle
geçmiş olsunUuu yarışalım cancazım ama ben çok hastayım ne yesem çıkarıyorum doğru düzgün beslenemiyorum menü bile yok ortada sen düşün hasta olmakla seni yenebilirim sadece çorbayla besleniyorum sesim kısıldı tık çıkmıyor sessiz sinema gibiyim çok kötüyüm bapıcam ben yaa
Teşekkürler kuzumgeçmiş olsun
Allah şifa versin canımUuu yarışalım cancazım ama ben çok hastayım ne yesem çıkarıyorum doğru düzgün beslenemiyorum menü bile yok ortada sen düşün hasta olmakla seni yenebilirim sadece çorbayla besleniyorum sesim kısıldı tık çıkmıyor sessiz sinema gibiyim çok kötüyüm bapıcam ben yaa
Bugünkü menüm
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek
Ikindi: iki lahmacun
Aksam: bir kepçe çorba
Su:1 litre
Spor: yok
Hoşgeldin canım ben de geleli bir hafta oldu ben de 40 yaşındayımBu arada hedefim 64 kiloya inmek
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
6 çig badem 1 çig ceviz
1 'er havuç salatalık
Küçük bi parça tavuk ızgara
Ara
1 muz
1 türk kahvesi
25 gr bitter karam
Öğle
2 gözleme peynirli . kendim yaptım hamuru filan
Ara
2 minik dankek
5 çiğ badem ici
1 bardak yeşil çay
1 portakal
Akşam
1 minik kase tavuk çorbası
Spor : 25 dk kondisyon bisikleti = 75 p
1 mile Leslie Sansone = 48p >> 113 puan
Su : 3 lt
Hala aç hissediyorum kendimi bi doymamışlık var nedense. Evde olduğum için sanırım. Tesellim evde bi çikolata daha vardı onu yemeyi reddettim
Amin canım inşallah ilaç falan hak getire bu sesim nasıl açılır bana çare olunAllah şifa versin canım
geçmiş olsun canım. ben çok faydasını gördüğüm , sarımsak yağı öneririm. sarımsağı ısıtıp kulağa falan da koyuyorlar da yağı daha pratik. kulak çubuğuna damlatıp normal banyodan sonra çocuğunun kulağını temizler gibi sürüyorsun çok içeri girmeden ve 2-3 güne iyileşiyor.inşallah size de şifa olurBu gün oğlumda kulak ağrısı vardı yeni acilden geldik bütün hasta olanlara acil şifalar diliyorum yeni katılan arkadaşlarda hoş geldi umarım en kısa zamanda azimle istediğimiz kilolara ineriz
geçmiş olsun canım. ben çok faydasını gördüğüm , sarımsak yağı öneririm. sarımsağı ısıtıp kulağa falan da koyuyorlar da yağı daha pratik. kulak çubuğuna damlatıp normal banyodan sonra çocuğunun kulağını temizler gibi sürüyorsun çok içeri girmeden ve 2-3 güne iyileşiyor.inşallah size de şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?