maşallah diyim nazar olmasın kuzum ne mutlu sana,işleyen demir ışıldar demişlerİnan ki cnm göz açıp kapayımcaya kadar geçiyor zaman.Oğlum büyüdü ama ben kendimi hala büyümüş hissetmiyorum20 li yaşlardayım daha,düşük bel kotumla,kapşonlu switlerimle,sırt çantamla....deli doluyum
sorma ben de baktım ama kalmamış yarın alışverişe çıkınca bakıcam yineTefalin baskülü gelmiş hanımlar bim'e
55 tl ihtiyacı olan varsa
maşallah canım sana daBende senin gibiyim hiç yaşımı göstermiyorum hele kilo verdikçe dahada güzel oluyo bu dün Komşularım da diyoki liseli kızlara benzedin çok hoşuma gitti
Tebrikler canım
kaptanım salıdan itibaren zor da olsa en az yarım saat spor yapmaya çalışacağım eşimi de götüreceğim o zaman birbirimizi zorlarız diye düşünüyorum..menü de yazacağım her gün,işler az da olsa hafifiledi elimden geleni yapacağım akşama kadar bilgisayara bakınca artık gözler pert oluyorMENÜ VE SPOR LİSTESİ HAKKINDA:
@Pamukprncessozlemkartal kuzular siz listedesiniz ve her gün menü ve spor bildirimi istiyorum mutlaka.
@Ya habibi canım paylaşımda isitkrar sağlayamadın , bu hafta menü bildirebilecek misin ona göre menü tablosunu düzenlicem
@april1109 canım düzenli menü bildirimi bekliyorum.
@Esmahan38 kuzum sendende eksiksiz menü bekliyorum.
@aebenaebenim bu hafta menü listesinde olmak istiyor musun
@gezegenfeza @divinity kızlar siz menü bildireek misiniz çıkarayım mı listeden
@krankenschwester kuzum nerelerdesin, 19 Aralıktan beri yoksun
hoşgeldin canım ben özlem 48 e girdim ekim de,ben de yürüyüş dışında pek bişey yapamıyorum,kaptan bizi eşleştirmiş hadi beraberce zayıflayalım yaza kadarBen olsam beni tutmazdım 100 kilo olduğum için sadece yürüyüş ve Leslie yapabiliyorum
Ama ben de yürümeyi çok seviyorum özellikle karda yürümeye bayılıyorum
Malum bu hafta kar var diyorlar
fatma 99 gelmiş tebrik ederim canım,tut yakasından gitmesin bidaha,üçümüz eşleşmişiz kilolar da yakın,ama biyandan da gülesim geldi ne yalan söyliyim voltran vardı eskiden çizgi film o geldi aklımaKİLO DA RAKİPLER
Sara_28(79,0) vs esmerm91 (79,5)
Antepia27 (99,3) vs GIDI (99,0) vs ozlemkartal(95,1)
wydra(60,6) vs gulsahhh01(63,0)vs optumkibby(56,6)
Obezzto(79,8) vs 60kiloyum(81,8)vs efser(88,1)
hedef56(73,8) vs IKokunhuzur (72,2) vs Baby Cat(/73,5)
aeben(70) vs Esmahan38(69)
phanalax(68,5) vs april1109 (67,6) vs pamukprncess(62)
İYİ OLAN KAZANSIN..
Değerlendirme % üzerinden yapılacaktır..
Ayyy inşaallahTanıştığımıza memnun oldum. Ben 28 yaşındayım ancak yaştan olayı takımda uyuşmamazlık yaşayan hiç olmadı. Hedef kilonuz kaç? Birlikte bol bol kilo vermeli günler dilerim
HosbuldumGecmişi okuyup sizleri tanımaya çalısıyorum...Ben 49 yaşındayım önce korktum çok gençlerse uyuşamam diye ama sonra 40 ile yaşlarda da olanlarınız varmıs okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla...Nasıl rahatladım 2 oğlum var biri evli...Çalışmıyorum...Reaktif hipoglisemim var,ayrıca tiroit ameliyatı olduğum için ilaç kullanıyorum...Tatlı krizlerini yaşamamak için dengeli beslenmek zorundayım.Boyum 1.65 kilom en son 69.5 tüm yarın tartılıp yazarım.Spor yapmayı çok seviyorum spor salonuna üyeyim yazın yürüyüş yapıyordum ama bu soğuklarda imkansız..Oğlumun işi dolayısıyla 1yıldır Ankara'da yaşıyoruz.
maşallah canım sana dabu arada çok geçmiş olsun düzelmiştir umarım yüzün...komşuna da rabbim gani gani rahmet eylesin çok üzüldüm okuyunca
bir akran daha gelmiş hoşgelsin canımHosbuldumGecmişi okuyup sizleri tanımaya çalısıyorum...Ben 49 yaşındayım önce korktum çok gençlerse uyuşamam diye ama sonra 40 ile yaşlarda da olanlarınız varmıs okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla...Nasıl rahatladım 2 oğlum var biri evli...Çalışmıyorum...Reaktif hipoglisemim var,ayrıca tiroit ameliyatı olduğum için ilaç kullanıyorum...Tatlı krizlerini yaşamamak için dengeli beslenmek zorundayım.Boyum 1.65 kilom en son 69.5 tüm yarın tartılıp yazarım.Spor yapmayı çok seviyorum spor salonuna üyeyim yazın yürüyüş yapıyordum ama bu soğuklarda imkansız..Oğlumun işi dolayısıyla 1yıldır Ankara'da yaşıyoruz.
hadi inşallah fulyam bu yaza kadar kalıcı olarak verelim kilolarıAllahın izniyle 2019 da mutlaka zayıflayacağım. 2019 da 60 kiloya ineceğim
1 ocak 2019 da kesin olarak start veriyorum
ilk hedef 77
ikinci hedef 72
üçüncü hedef 67
son hedef 60
edecektir canım daha çok yeni,geçer gider inşallahAmin canım sağolasın
Yüzüm henüz geçmedi ilaçların bugün üçüncü günü bakalım etki edecek inşallah
çok memnun oldum canım ben Ayşe 47 yaşındayım, takımın yarısı altın kızlardan oluşuyorBu arada hedefim 64 kiloya inmek
geçmiş olsun kuşumUuu yarışalım cancazım ama ben çok hastayım ne yesem çıkarıyorum doğru düzgün beslenemiyorum menü bile yok ortada sen düşün hasta olmakla seni yenebilirim sadece çorbayla besleniyorum sesim kısıldı tık çıkmıyor sessiz sinema gibiyim çok kötüyüm bapıcam ben yaa
işte bu.Allahın izniyle 2019 da mutlaka zayıflayacağım. 2019 da 60 kiloya ineceğim
ilk hedef 77
ikinci hedef 72
üçüncü hedef 67
son hedef 60
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim Anladigim kadariyla hergun menu ve spor bildirimi yapilacak.
Pazartesi kilo bildirimi yapilacak
Cuma yarisma gunu kilo bildirimi yine yapilacak
Ben deneme surecindeyim sanirim...
kuzuya geçmiş olsun, daha iyidir şimdi umarımBu gün oğlumda kulak ağrısı vardı yeni acilden geldik bütün hasta olanlara acil şifalar diliyorum yeni katılan arkadaşlarda hoş geldi umarım en kısa zamanda azimle istediğimiz kilolara ineriz
evet canımcım aynen öyle , bunlar rutinlerimiz.Arkadaslar hepinize tesekkur ederim Anladigim kadariyla hergun menu ve spor bildirimi yapilacak.
Pazartesi kilo bildirimi yapilacak
Cuma yarisma gunu kilo bildirimi yine yapilacak
Ben deneme surecindeyim sanirim...
geçmis olsun rakibem..moni dün aksam ugrayamadim özür dilerim midem cok agriyor iki gündür
Dünkü menüm Sabah
1 yumurtada
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Ara 3 gün kurusu
1 kase yogurt
Öglen 3 minik but
2 kasik bulgur pilavı
Ara 1 bardak süt
3 hurma
Aksam 2 kepce mercimek çorbası
1 kase yogurt
Su 2 litre
Spor mide agrisindan yapamadım affola
aksamı abartmışsın kuzum.sen ne yapıcan böyle liste dışı mı takılacaksın, anlamadı benIyi aksamlar ladys napiyorsunuz, menumu yazayim sabah isteydim onun icin saatlerde dengesizlik var.
Sabah saat 7 de filtre kahve
Saat 10.00 1 filtre kahve, 1 dilim uzumlu ikmekcik
Oglen:
1 kase kuskonmaz corbasi
1 dilim ekmek ustune tonbalikli biseysi sos
1 haslanmis yumurt
1 bardak su
Ara
1 bardak filtre kahve
Aksam
1 tas sulu kofte
1 icli kofte
Yogurtlu kereviz
çook uzun zamandır görmedigim kadar hırslı bir fulya görüyorum.darısı başıma hadi bakalım..Allahın izniyle 2019 da mutlaka zayıflayacağım. 2019 da 60 kiloya ineceğim
ilk hedef 77
ikinci hedef 72
üçüncü hedef 67
son hedef 60
bence çokBişey soracağım iki lahmacun çok olmuyor mu acaba ?diyette ? Benimde bugün lahmacun vardı menümde bi taneyi bile yedim diye pişmanlık duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?