Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

MENÜM
çörek otu yağı+ alıç sirkesi

SABAH
yarım katmer+1/4 açma+1/4 simit 1 yumurta+10 zeytin +1 tk kaymak+1 tk bal+yeşil biber+ 1 dilim hellim peyniri

ÖĞLEN
1/3 ayva+1 cennet hurması+1bardak süt ile kahve

AKŞAM
1 tavuk but+12 fındık+salata

GÜN BOYU
1 maden suyu+1 yeşil çay

SPOR
80 dak yürüyüş

maşallah diyim nazar olmasın kuzum ne mutlu sana,işleyen demir ışıldar demişler

Tefalin baskülü gelmiş hanımlar bim'e
55 tl ihtiyacı olan varsa
sorma ben de baktım ama kalmamış yarın alışverişe çıkınca bakıcam yine

Bende senin gibiyim hiç yaşımı göstermiyorum hele kilo verdikçe dahada güzel oluyo bu dün Komşularım da diyoki liseli kızlara benzedin çok hoşuma gitti

Tebrikler canım
maşallah canım sana da bu arada çok geçmiş olsun düzelmiştir umarım yüzün...komşuna da rabbim gani gani rahmet eylesin çok üzüldüm okuyunca

kaptanım salıdan itibaren zor da olsa en az yarım saat spor yapmaya çalışacağım eşimi de götüreceğim o zaman birbirimizi zorlarız diye düşünüyorum..menü de yazacağım her gün,işler az da olsa hafifiledi elimden geleni yapacağım akşama kadar bilgisayara bakınca artık gözler pert oluyor

Ben olsam beni tutmazdım 100 kilo olduğum için sadece yürüyüş ve Leslie yapabiliyorum
Ama ben de yürümeyi çok seviyorum özellikle karda yürümeye bayılıyorum
Malum bu hafta kar var diyorlar
hoşgeldin canım ben özlem 48 e girdim ekim de,ben de yürüyüş dışında pek bişey yapamıyorum,kaptan bizi eşleştirmiş hadi beraberce zayıflayalım yaza kadar

fatma 99 gelmiş tebrik ederim canım,tut yakasından gitmesin bidaha,üçümüz eşleşmişiz kilolar da yakın,ama biyandan da gülesim geldi ne yalan söyliyim voltran vardı eskiden çizgi film o geldi aklıma

Hoşgeldin canım burada bir çoğumuz 40 yaş ve üzeri genç arkadaşlarımızda var ve hiç biriyle uyum sorunu yaşamadık bizim takım birbirine karşı saygılı anlayışlı hoşgörülü bir takım belkide bu yüzden birbirimizi iyi anlıyor yapılan eleştirilere kızmıyor ve her hafta olmasada çoğunlukla birinci olup tüm takımların bizi kıskanmalarına sebeb oluyoruz

Menü bildirimi
Saat 13.00
Salata
Saat 15.00
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı
Saat 18.30
1 tabak kuru fasulye
2.1 litre su
Khvaltı yapmıyorum ben. Tembel bagırsak sendromum var kahvaltı öğününü atlamazsam gün boyu bagırsak şişliği hissediyorum
20 dakika yürüyüş

bir akran daha gelmiş hoşgelsin canım geçmiş olsun sporu sevmen iyi bir avantaj umarım çabuk kurtulursun fazlalıklardan

Allahın izniyle 2019 da mutlaka zayıflayacağım. 2019 da 60 kiloya ineceğim
1 ocak 2019 da kesin olarak start veriyorum
ilk hedef 77
ikinci hedef 72
üçüncü hedef 67
son hedef 60
hadi inşallah fulyam bu yaza kadar kalıcı olarak verelim kiloları

Menüm

Sabah (8.00)
1 haşlanmış yumurta
1 havuç
1 bardak bitki çayı

Öğle (12.50)
Peynirli omlet

Akşam (17.30)
1 porsiyon brokoli yemeği

Aralar
Salatalık (15.00)
2 çay kaşığı ballı fındık ezmesi (16.00)
3 yemek kaşığı yoğurt (20.00)
1 bardak yeşil çay (20.30)

Su
3600 ml

Spor
150 göbek egzersizi, 130 iç bacak egzersizi, 80 squat çeşitleri, 40 ağırlıkla birlikte kol egzersizler, 50 jumping jack = 450 hareket = 180 puan
10020 adım = 80 puan
40 dakika eliptik = 200

Toplam = 460 puan

geçmiş olsun kuşum

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim Anladigim kadariyla hergun menu ve spor bildirimi yapilacak.
Pazartesi kilo bildirimi yapilacak
Cuma yarisma gunu kilo bildirimi yine yapilacak
Ben deneme surecindeyim sanirim...
evet canımcım aynen öyle , bunlar rutinlerimiz.bunların haricinde bol paylaşım yapıyoruz. dertlerimizle dertleniyor, sevinçlerimize de ortak oluyoruz.

Menüm
uyanınca
ılık limonlu su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne
1çk bal
2 çeri domates, maydanoz
5 zeytin(sele ince)

1 d çavdarlı ekmek

ara
sade Türk kahvesi
1 hurma

öğlen
fırında patlıcanlı köfte
salata

ara
çeyrek nar
2 kaşık yoğurt

akşam
1 tam buğday tortilla dan sebzeli peynirli pizza ( biz yaptık)
çay

ara
1 ananaslı aktivia

su:2 litre
spor: yok

geçmis olsun rakibem..

aksamı abartmışsın kuzum.sen ne yapıcan böyle liste dışı mı takılacaksın, anlamadı ben

Allahın izniyle 2019 da mutlaka zayıflayacağım. 2019 da 60 kiloya ineceğim
1 ocak 2019 da kesin olarak start veriyorum
ilk hedef 77
ikinci hedef 72
üçüncü hedef 67
son hedef 60
çook uzun zamandır görmedigim kadar hırslı bir fulya görüyorum.darısı başıma hadi bakalım..

Bişey soracağım iki lahmacun çok olmuyor mu acaba ?diyette ? Benimde bugün lahmacun vardı menümde bi taneyi bile yedim diye pişmanlık duyuyorum
bence çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…