Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Başımın derdi insülin direnci, beraberinde gelen stres, kortizol ve inflamasyon.
Oytun Erbaş hocanın videolarını izlemenizi ve kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Bu çağın Einstein'ı bence, çok değerli bir bilim adamı.
İnsülini anlatmış:

Hanımlar uzuuuuun bir aradan sonra yarın kadınbudu köfte yapmaya karar verdim diyetteki yeri hakkında sizlerin fikrine ihtiyacım var
içeriği zararsız, pirinci zaten az oluyor. tek sıkıntısı kızartılacak olması. öğlen öğününde bol salatayla tüketebilirsin. zaten kırk yılda bi. ve gün içinde karbon olmamalı.

Hanımlar uzuuuuun bir aradan sonra yarın kadınbudu köfte yapmaya karar verdim diyetteki yeri hakkında sizlerin fikrine ihtiyacım var

Fırında pişir derim yağda kızartma
Pirinç yerine de esmer pirinç kullanabilirsen diyette bi sıkıntı yapmaz ha normal pirinç de sıkıntı çok yapmaz
Esas sıkıntı pişirme olayında o yüzden de fırında pişirmeni tavsiye ederim

içeriği zararsız, pirinci zaten az oluyor. tek sıkıntısı kızartılacak olması. öğlen öğününde bol salatayla tüketebilirsin. zaten kırk yılda bi. ve gün içinde karbon olmamalı.

Kızartmayacam canım fırında yapayım diyorum yanında bu akşama haşladığım tavuğun suyuna çorba yapsam nasıl olur sence

Bende tam böyle düşünüyordum canım fırında yapayım diyorum esmer pirincimde var

Çok geçmiş olsun iğne hiç sevmem bi de ağır ve vuran kötü oldu mu oyyyy Bi an önce iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…