Ablam çok kotuyum
Yerken abartmadıktan sonra hiç sıkıntı olmazYanına salata yemeği de unutma
Oooo süper o zamanAfiyet olsun şimdiden
Hosgeldin canmSevgili Moni davet etti bende geldim kabul ederseniz
Saracm rtşk dedigin nedirMenümü yazayım
Sabah (9.30)
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara(13.00)
Kefirli bademli vanilyalı yoğurt
Öğle (15.30)
Üç kaşık etli patlıcan yemeği (tuzsuz)
Ara (17.00)
İki kuru kayısı
İki kuru rtşk
Üç tane çiğ badem
Akşam (19.30)
Bir tabak tavuk haşlama
Ara (22.00)
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 3 litre spor 20 dakika leslie
@aeben
moni
Cok harika fikirBundan sonra unutmazsam menülerimi saatli yazmayı düşünüyorum böylelikle hangi saatte doğru yada yanlış şeyler yemişiz daha iyi yorumlanır kanaatindeyim
Ve bu arada bir dip not düşeyim yemekler sıfır tuzsuzda yeniliyomuş hele kırmızı et ve tavuk yenmez diyordum ama gayette güzel yeniyormuş ama bir farkla baharatla lezzetlendiriyorum
Bencede herkes açısından cok iyi olurBen tuzu uzun süredir kullanmıyorum alıştım artık önceden tuzsuz gelip yemediğim yemek lezzetli geliyor artık.
Aslında hepimiz saatli yazsak daha doğru olur. Saatine göre yorum yapardık. Atıyorum iki vakit arasına uzun süre koyanlarda olabilir yada 11de kahvaltı yapıp 13te öğlen yemeği yiyen o yüzden en doğru yorumun saatli menüler olduğu kanatindeyim ben de. Bundan sonra ben de saatli yazayım
Kilonuz kac bilmiyorum ama bana ekmek cok geldiUyanınca : 2 bardak su
Kahvaltı:2 dilim peynir
3 zeytin
Domates maydonoz
2 dilim ekmek
Ara : kahve
Öğle: 1 dilim peynir
4 kaşık türlü
1.5 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Akşam: 6 kaşık türlü
2 kaşık yoğurt
Ara :2 kaşık yoğurt
5 badem yada yarım meyve
Su:3 litre
Kekler gözlemeler muzlar çikolatalar.. niçin böyle oldu :/Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
6 çig badem 1 çig ceviz
1 'er havuç salatalık
Küçük bi parça tavuk ızgara
Ara
1 muz
1 türk kahvesi
25 gr bitter karam
Öğle
2 gözleme peynirli . kendim yaptım hamuru filan
Ara
2 minik dankek
5 çiğ badem ici
1 bardak yeşil çay
1 portakal
Akşam
1 minik kase tavuk çorbası
Spor : 25 dk kondisyon bisikleti
1 mile Leslie Sansone
Su : 3 lt
Hala aç hissediyorum kendimi bi doymamışlık var nedense. Evde olduğum için sanırım. Tesellim evde bi çikolata daha vardı onu yemeyi reddettim
Yaa ne güzel Allah bağışlasın evlatlarınızı bende Ankaradayim bu aradaHosbuldumGecmişi okuyup sizleri tanımaya çalısıyorum...Ben 49 yaşındayım önce korktum çok gençlerse uyuşamam diye ama sonra 40 ile yaşlarda da olanlarınız varmıs okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla...Nasıl rahatladım 2 oğlum var biri evli...Çalışmıyorum...Reaktif hipoglisemim var,ayrıca tiroit ameliyatı olduğum için ilaç kullanıyorum...Tatlı krizlerini yaşamamak için dengeli beslenmek zorundayım.Boyum 1.65 kilom en son 69.5 tüm yarın tartılıp yazarım.Spor yapmayı çok seviyorum spor salonuna üyeyim yazın yürüyüş yapıyordum ama bu soğuklarda imkansız..Oğlumun işi dolayısıyla 1yıldır Ankara'da yaşıyoruz.
Hosgeldin canm
Saracm rtşk dedigin nedirsabahtan sonraki aranla sabah kahvaltı aran baya uzun acikmiyormusun ? Ben 9bucukta genelde kahvalti yapiyorum 11bucukta elim ayagim titremeye basliyor
Cok harika fikir
Bencede herkes açısından cok iyi olur
Ben gibi.. benmde ilk hedef 75 sonra 70 sonra 65.. kilon kacti canm suanAllahın izniyle 2019 da mutlaka zayıflayacağım. 2019 da 60 kiloya ineceğim
1 ocak 2019 da kesin olarak start veriyorum
ilk hedef 77
ikinci hedef 72
üçüncü hedef 67
son hedef 60
Cok gecmis olsunAblam çok kotuyum
Çok geçmiş olsunInş canm antibiyotik olduğu için çok fena.yutkunamiyomm
Lahmacun bir taneysede lokmalari gömmüşsün ama :) afiyet olsun canmSabah kahvaltısı
Sucuklu yumurta
1 kk süzme peynir
Yeşil zeytin
İki çeri domates
Bir dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği
1 lahmacun
Salata
Ayran
2 tane lokma tatlısı
Su az yine
Spor yok bugün
Senin menüleri cok seviyorum mervecm hedefe yürümüyor koşuyorsun masallahMenüm
Sabah (8.00)
1 haşlanmış yumurta
1 havuç
1 bardak bitki çayı
Öğle (12.50)
Peynirli omlet
Akşam (17.30)
1 porsiyon brokoli yemeği
Aralar
Salatalık (15.00)
2 çay kaşığı ballı fındık ezmesi (16.00)
3 yemek kaşığı yoğurt (20.00)
1 bardak yeşil çay (20.30)
Su
3600 ml
Spor
150 göbek egzersizi, 130 iç bacak egzersizi, 80 squat çeşitleri, 40 ağırlıkla birlikte kol egzersizler, 50 jumping jack = 450 hareket = 180 puan
10020 adım = 80 puan
40 dakika eliptik = 200
Toplam = 460 puan
Cok gecmis olsun acil sifalar diliyorumArkadaşlar cok hastayimdoktor 12 igne antibiyotik verdi.bogazim sismesini geçtim hep irin olmuş daha 4igne vuruldum oturamiyorum bile... bir surude ilaç beni unuttunuz tabi allahtan kaynanam burda da az daha rahatım yoksa çocuklara bakacak halim bilem yo
He valla öyle olduLahmacun bir taneysede lokmalari gömmüşsün ama :) afiyet olsun canm
Hoşgeldin canım ben de seni merak ediyordum çok tatlısın inşallah zayıflıyalımmaşallah diyim nazar olmasın kuzum ne mutlu sana,işleyen demir ışıldar demişler
sorma ben de baktım ama kalmamış yarın alışverişe çıkınca bakıcam yine
maşallah canım sana dabu arada çok geçmiş olsun düzelmiştir umarım yüzün...komşuna da rabbim gani gani rahmet eylesin çok üzüldüm okuyunca
kaptanım salıdan itibaren zor da olsa en az yarım saat spor yapmaya çalışacağım eşimi de götüreceğim o zaman birbirimizi zorlarız diye düşünüyorum..menü de yazacağım her gün,işler az da olsa hafifiledi elimden geleni yapacağım akşama kadar bilgisayara bakınca artık gözler pert oluyor
hoşgeldin canım ben özlem 48 e girdim ekim de,ben de yürüyüş dışında pek bişey yapamıyorum,kaptan bizi eşleştirmiş hadi beraberce zayıflayalım yaza kadar
fatma 99 gelmiş tebrik ederim canım,tut yakasından gitmesin bidaha,üçümüz eşleşmişiz kilolar da yakın,ama biyandan da gülesim geldi ne yalan söyliyim voltran vardı eskiden çizgi film o geldi aklıma
Benim de benim deBaşımın derdi insülin direnci, beraberinde gelen stres, kortizol ve inflamasyon.
Oytun Erbaş hocanın videolarını izlemenizi ve kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Bu çağın Einstein'ı bence, çok değerli bir bilim adamı.
İnsülini anlatmış:
Hoşgeldinİyi akşamlar. Ben 2 takim uyesiydim takim kapaninca bende kapandimbende baska takima katilmadim ama cok şimardim ipin ucu kactı yeni bir takima katilmak istiyorum. Tartim bozuk yarin tarti isini hall edicem insallah aranizda banada yer varmi???
HosbuldumGecmişi okuyup sizleri tanımaya çalısıyorum...Ben 49 yaşındayım önce korktum çok gençlerse uyuşamam diye ama sonra 40 ile yaşlarda da olanlarınız varmıs okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla...Nasıl rahatladım 2 oğlum var biri evli...Çalışmıyorum...Reaktif hipoglisemim var,ayrıca tiroit ameliyatı olduğum için ilaç kullanıyorum...Tatlı krizlerini yaşamamak için dengeli beslenmek zorundayım.Boyum 1.65 kilom en son 69.5 tüm yarın tartılıp yazarım.Spor yapmayı çok seviyorum spor salonuna üyeyim yazın yürüyüş yapıyordum ama bu soğuklarda imkansız..Oğlumun işi dolayısıyla 1yıldır Ankara'da yaşıyoruz.
Tanıştığımıza memnun oldum. Ben 28 yaşındayım ancak yaştan olayı takımda uyuşmamazlık yaşayan hiç olmadı. Hedef kilonuz kaç? Birlikte bol bol kilo vermeli günler dilerim
Uuu yarışalım cancazım ama ben çok hastayım ne yesem çıkarıyorum doğru düzgün beslenemiyorum menü bile yok ortada sen düşün hasta olmakla seni yenebilirim sadece çorbayla besleniyorum sesim kısıldı tık çıkmıyor sessiz sinema gibiyim çok kötüyüm bapıcam ben yaa
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim Anladigim kadariyla hergun menu ve spor bildirimi yapilacak.
Pazartesi kilo bildirimi yapilacak
Cuma yarisma gunu kilo bildirimi yine yapilacak
Ben deneme surecindeyim sanirim...
Yutkunamiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?