| + | +120p | + | . | . | . | . |
| + | m | +80p | . | . | . | . |
| +300p | + | - | . | . | . | . |
| +120p | +120p | +120p | . | . | . | . |
| - | - | + | . | . | . | . |
| + | +85p | + | . | . | . | . |
| +240p | + | + | . | . | . | . |
| + | - | - | . | . | . | . |
| + | + | - | . | . | . | . |
| +210p | +310p | +240p | . | . | . | . |
| +240p | +300p | +460p | . | . | . | . |
| + | +270p | + | . | . | . | . |
| +90p | + | + | . | . | . | . |
Y Ya habibi | - | - | - | . | . | . | . |
G gulsahhh01 | - | - | - | . | . | . | . |
O optumkibbye | + | + | +180p | . | . | . | . |
| + | - | - | . | . | . | . |
| +90p | +225p | +510p | . | . | . | . |
@Baby cat | +140p | +120p | +60p | . | . | . | . |
| + | + | + | . | . | . | . |
| +65p | - | - | . | . | . | . |
| +50p | +120p | + | . | . | . | . |
@Amor-a | m | +75p | +135p | . | . | . | . |
@Kumsal ve deniz | m | - | + | . | . | . | . |
| m | m | m | . | . | . | . |
@_happy_mom_ | m | m | m | . | . | . | . |
Oo kimleri goruyorum
Yazdım ya ablacım..
Benimki bundan. Bende kollu olandan istiyordum. Komşudan bi ara aldım yaparım diye, o dönem kolum ağrıyordu yapamadım. Şimdide elimdekini satmadan ötekini alamam, yerim yokSoyle bir sey canim. Eliptikte kolda calisiyor. Benimki düz sade.
Memnun oldum gıdıCanım bu kuralları okuyunca insan durumun ciddiyetini anlayıp daha bi hırslı iyi ki varsınız iyi ki burdayım
Yaşım:40 boyum:1.59
Y.asistanlığı okudum ama hiç çalışmadım
Kendi pastane mizde çalıştım üre şu anda çalışıyorum
5.5 yaşında bi oluşum var
Kilo alma hikayem:ilk adetimi olduktan sonra hızla almaya başladım pkk ve insülin direnci oldugumu 20 li yaşlarında anladım.kilomu hep 65 73 aralığında tutabilir yoğun yürüyüş yaparak
Oğlumun dogumundan eve geldiğimde 74 kiloydum cok dikkatli yiyorum kilo verme adına fakat .ilk ay oğlum 500 gr.almış az aldı diye panik oldum ve hemen eşime baklava aldırdım sütüm çoğalsın diye baklavayla başladı herşey
Bi sene sonra 94 ,2 sene sonra 103 ü gördüm.
kilo vermeyi neden istiyorum :
Birincisi dizlerim çok kötü duruma geldi ,nefes darlığı yaşıyorum geceleri kısacası sağlık
Ikincisi fiziksel olarak ;dünya görünümündeyim yusyuvarlak ve acayip bir gıdığım oluştu kısacası cok çirkinleştim .
Genelde esprili ve duygusal biriyim kedim var yürüyüş yapmayı kitap uğramıştı amaokumayı çok seviyorum tesettürlüyüm
daha önce +90 lara ve 2.takıma uğramıştım bir kaç hafta hatırlamıyorum bile
Nick imi burda değiştirdim gıdığımı eriticem anlamında gıdı yaptım.daha önce Burhandı .evliliğim için 35 kilo topiğinde 93 e kadar inmiştim 2 sene oldu heralde
Buraya 102yle başladım
hedef kilom aslında 60 ama 74 dedim ilk etapta
Bugün biraz erken kalktım.Ben olsam öglen köfteli mantar ve bir salata aksamda ayran çorbası ve salata ile günümü kapatırdım
Sara bugün nasılsın, düzelme varmı?Takımımıza hoşgeldin canım seninle tanışamadık sanırım ben sara 44 yaşındayım 110 kilo ile başlayan diyet serüvenim 79 ile devam ediyor ancak bir kaç gün önce yüz felci oldum ve bundan dolayı kortizon kullanıyorum iki hafta kadarda kullanacam üç gün oldu başlayalı ilaca ama henüz çok şükür kilo artışı yok ama ben günde 3 - 3.5 litre su içiyorum ve tuzu tamamen kestim yemekleri sıfır tuzsuz yapıyorum
Sen ne için kortizon kullanıyorsun canım geçmiş olsun sanada
Kız o gerçekmi ? ne tatlı maşallah. Bende arada niyeti bozuyorumda geri vazgeçiyorum. Yaşlandım artık. Kediyle kuşla uğraşamam.Benim de kedim varProfil resmimdeki kerata
HoşgeldinizHosbuldumGecmişi okuyup sizleri tanımaya çalısıyorum...Ben 49 yaşındayım önce korktum çok gençlerse uyuşamam diye ama sonra 40 ile yaşlarda da olanlarınız varmıs okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla...Nasıl rahatladım 2 oğlum var biri evli...Çalışmıyorum...Reaktif hipoglisemim var,ayrıca tiroit ameliyatı olduğum için ilaç kullanıyorum...Tatlı krizlerini yaşamamak için dengeli beslenmek zorundayım.Boyum 1.65 kilom en son 69.5 tüm yarın tartılıp yazarım.Spor yapmayı çok seviyorum spor salonuna üyeyim yazın yürüyüş yapıyordum ama bu soğuklarda imkansız..Oğlumun işi dolayısıyla 1yıldır Ankara'da yaşıyoruz.
Geçmiş olsun canımUuu yarışalım cancazım ama ben çok hastayım ne yesem çıkarıyorum doğru düzgün beslenemiyorum menü bile yok ortada sen düşün hasta olmakla seni yenebilirim sadece çorbayla besleniyorum sesim kısıldı tık çıkmıyor sessiz sinema gibiyim çok kötüyüm bapıcam ben yaa
Lahmacun için deyil lokma tatlısı için pişmanlık duySabah kahvaltısı
Sucuklu yumurta
1 kk süzme peynir
Yeşil zeytin
İki çeri domates
Bir dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği
1 lahmacun
Salata
Ayran
2 tane lokma tatlısı
Su az yine
Spor yok bugün
Geçmiş olsun canımBu gün oğlumda kulak ağrısı vardı yeni acilden geldik bütün hasta olanlara acil şifalar diliyorum yeni katılan arkadaşlarda hoş geldi umarım en kısa zamanda azimle istediğimiz kilolara ineriz
Bende sarımsak koyarımgeçmiş olsun canım. ben çok faydasını gördüğüm , sarımsak yağı öneririm. sarımsağı ısıtıp kulağa falan da koyuyorlar da yağı daha pratik. kulak çubuğuna damlatıp normal banyodan sonra çocuğunun kulağını temizler gibi sürüyorsun çok içeri girmeden ve 2-3 güne iyileşiyor.inşallah size de şifa olur
Ben pirinçle deyil bulgurla yapıyorum.Hanımlar uzuuuuun bir aradan sonra yarın kadınbudu köfte yapmaya karar verdim diyetteki yeri hakkında sizlerin fikrine ihtiyacım var
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerimArkadaşlar cok hastayimdoktor 12 igne antibiyotik verdi.bogazim sismesini geçtim hep irin olmuş daha 4igne vuruldum oturamiyorum bile... bir surude ilaç beni unuttunuz tabi allahtan kaynanam burda da az daha rahatım yoksa çocuklara bakacak halim bilem yo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?