Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

herkese dileklerinin gerçekleşeceği sağlıklı,huzurlu,bereketli güzel bir yıl diliyorum

dünkü menüm moni

08.00 yumurta salatası içinde peynir yeşillik haşlama yumurta var
1 elma

13.00 yayla çorbası 1 kase

18.00 1 peynirli pide malesef ailece avm de

20.00 1 parça kabak tatlısı
dün sabahtan öğlene kadar hastane işleriyle uğraştım,öğlen işe gidince hızlıca birikenleri hallettim çıkışta alışverişe gittik haftalardır bulamadığımız eşofman takım almak ve ufak tefek eksikler için,eşofmanlar küçük çaplı bir servet olmuş,
şimdi sade kahve yaptım geldim birazdan spora gideceğim ayaklarım bacaklarım ağrıyo dün saatlerce ayakta kalmaktan ama dünkü kabahatleri silmem lazım önce

herkese iyi seneler ben hala yorgan döşek hastayım faranjit olmuşum görüntü var ses yok hala sadece çorba içebiliyorum bazen onuda içemiyorum çok bitkin düştüm son günlerde amaaa çok etkili öksürük kürü keşfettim ne şurup ne bişey vallaha öksürüğüm azaldı sayesinde
bi tatlı kaşığı bal yarım limon suyunu sıcaksuyla karıştırıp çay kaşığının ucuyla kara biber atıp içtim öksürüğüm azaltı tavsiyemdir ama çok hastayım sesim geri gelmeyecek diye endişe etmeye başladım bu konuda yapılacak başka bişey yok mu yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnnnn...................

Eksik menüler gelsin

moni ++120p++80p...
sara_28 +m+80p+...
Antepia27 +300p++-...
Pamukprncess +120p+120p+120p+...
ozlemkartal --++...
obezzto ++85p+-...
60kiloyum +240p+++180p...
Efser +---...
phalanx ++--...
hedef56 +210p+310p+240p+225p...
Wydra +240p+300p+460p+550p...
IKokunhuzur ++270p++...
esmerm91 +90p++-...
Y Ya habibi ----...
G gulsahhh01 +90p++-...
O optumkibbye +++180p+...
april1109 +---...
GIDI +90p+225p+510p+570p...
@Baby cat +140p+120p+60p+60p...
aeben +++-...
Esmahan38 +65p---...
miyaww__ +50p+120p+-...
@Amor-a m+75p+135p+60p...
@Kumsal ve deniz m-+-...
samanyolu mmm-...
@_happy_mom_mmm-...

[th]28ARALIK - 4 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]

[th]Cuma[/th]

[th]Cumartesi [/th]

[th]Pazar[/th]

[th]Pazartesi[/th]

[th]Salı[/th]

[th]Çarşamba [/th]

[th]Perşembe [/th]

Okaliptus yapragi cayi sese cok iyi geliyor. Ben ogretmenim ya sesim kisildigi zaten okaliptus papatya karistirip cayini yapip iciyorum cok iyi geliyor. Bir de nar cicegi cayi da ses tellerindeki ve bogazdaki iltihabi sokuyor

Okaliptus yapragi cayi sese cok iyi geliyor. Ben ogretmenim ya sesim kisildigi zaten okaliptus papatya karistirip cayini yapip iciyorum cok iyi geliyor. Bir de nar cicegi cayi da ses tellerindeki ve bogazdaki iltihabi sokuyor

Nar çiçeği çayı kilo vermeyede yarıyor bildiğim kadarıyla

Ayyy gece 3 te yarım biber dolması kaçamağıma rağmen yine kilo vermişimmm oleyyyy . çok şükürler olsun Allah'ıma bu grubu karşıma çıkardı. Sizlere de çok teşekkürler çok iyi motive oluyorum sayenizde. 1.5 senede 17 kilo aldım 5 günde3.9 kilo verdimm. Sagolun kızlarr

Kendim vermiş gibi sevindim canım
Birlikte kilo verince zevkli hale geliyor
Bayram havasında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…