Hoşgeldin canım ben de seni merak ediyordum çok tatlısın inşallah zayıflıyalım
yaza kadar halledelim şu işi
sorma bitanem yaa çok hasta düştüm dün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum zaten 69 kiloydum hala ama nasıl iyileşeceğim bilmiyorum sabahın 5 inde acildeydik yeni geldik..Geçmiş olsun esmamsen şimdi sadece çorbayla beni geçersin , çabuk iyiyleş ve yeeee
sağol canım
Takımın çok büyük bir kısmı +40
Oooo akranmışız kedidaş.
Çok geçmiş olsun.
Aynen böylee..
Habibim çok geçmiş olsun canım
sağol cancağzım :)Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım.sorma bitanem yaa çok hasta düştüm dün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum zaten 69 kiloydum hala ama nasıl iyileşeceğim bilmiyorum sabahın 5 inde acildeydik yeni geldik..
| + | +120p | + | +80p | . | . | . |
| + | m | +80p | + | . | . | . |
| +300p | + | + | - | . | . | . |
| +120p | +120p | +120p | + | . | . | . |
| - | - | + | + | . | . | . |
| + | +85p | + | - | . | . | . |
| +240p | + | + | +180p | . | . | . |
| + | - | - | - | . | . | . |
| + | + | - | - | . | . | . |
| +210p | +310p | +240p | +225p | . | . | . |
| +240p | +300p | +460p | +550p | . | . | . |
| + | +270p | + | + | . | . | . |
| +90p | + | + | - | . | . | . |
Y Ya habibi | - | - | - | - | . | . | . |
G gulsahhh01 | +90p | + | + | - | . | . | . |
O optumkibbye | + | + | +180p | + | . | . | . |
| + | - | - | - | . | . | . |
| +90p | +225p | +510p | +570p | . | . | . |
@Baby cat | +140p | +120p | +60p | +60p | . | . | . |
| + | + | + | - | . | . | . |
| +65p | - | - | - | . | . | . |
| +50p | +120p | + | - | . | . | . |
@Amor-a | m | +75p | +135p | +60p | . | . | . |
@Kumsal ve deniz | m | - | + | - | . | . | . |
| m | m | m | - | . | . | . |
@_happy_mom_ | m | m | m | - | . | . | . |
sorma bitanem yaa çok hasta düştüm dün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum zaten 69 kiloydum hala ama nasıl iyileşeceğim bilmiyorum sabahın 5 inde acildeydik yeni geldik..
herkese iyi seneler ben hala yorgan döşek hastayım faranjit olmuşum görüntü var ses yok hala sadece çorba içebiliyorum bazen onuda içemiyorum çok bitkin düştüm son günlerde amaaa çok etkili öksürük kürü keşfettim ne şurup ne bişey vallaha öksürüğüm azaldı sayesinde
bi tatlı kaşığı bal yarım limon suyunu sıcaksuyla karıştırıp çay kaşığının ucuyla kara biber atıp içtim öksürüğüm azaltı tavsiyemdir ama çok hastayım sesim geri gelmeyecek diye endişe etmeye başladım bu konuda yapılacak başka bişey yok mu yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnnnn...................
Okaliptus yapragi cayi sese cok iyi geliyor. Ben ogretmenim ya sesim kisildigi zaten okaliptus papatya karistirip cayini yapip iciyorum cok iyi geliyor. Bir de nar cicegi cayi da ses tellerindeki ve bogazdaki iltihabi sokuyor
Çok güzel miş canım çok iyi geldiEvet arkadaşlar . 2019 da daha mutlu, huzurlu , sağlıklı ve fit oluyoruz inşallah :)
Spor yapmaktan oldu benim canımGeçmiş olsun canım bu ara herkes hasta nazaramı geldik ne
Kendim vermiş gibi sevindim canımAyyy gece 3 te yarım biber dolması kaçamağıma rağmen yine kilo vermişimmm oleyyyy . çok şükürler olsun Allah'ıma bu grubu karşıma çıkardı. Sizlere de çok teşekkürler çok iyi motive oluyorum sayenizde. 1.5 senede 17 kilo aldım 5 günde3.9 kilo verdimm. Sagolun kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?