Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Maşallah gece yarısı biber dolması yiyip zayıflayanlar kahvaltılarında ballı kaymaklı yiyenler pilavı makarnayı lahmacunu götürenler ve buna rağmen kilo verenler gibi azami dikkat gösterip gramla kilo verenlerde bizim grupta böyle tuhaf bi takımız işte o yüzden nazara geliyoz

Dimi :)) bugünden itibaren kendimi yenilenmiş hissediyorum , yeni bir yılın ilk günü ya . bugünden itibaren daha dikkatliyim inşallah şeker tuz ve hamurvari şeylere son diyemeyeceğim ama büyük ölçüde azaltacağım inşallah

Gecmis olsun canm
Bugün evdeyim yavaş yavaş temizlik yapayım diyorum bir odanın tozunu aldım yoruldum yeşil çay demledim yeşil çayımı içiyorum gözüm çok şiş ve çok batıyor
Gecmis olsun saracim

Tuza tamamen son denemez ama şekeri özellikle basit şekeri hayatımızdan çıkarmalıyız hamur işinide çok çok aza indirmek şart sağlıklı yaşam için doğru kararlar almışsın

Menün güzelmiş canım yarım dilim pastada nazarı olsun dünün

Menün güzelmiş canım yarım dilim pastada nazarı olsun dünün
Sagol canm
Ayaklarını yükseğe kaldırıp uzan bugün bide yeşil çay demle iç yarına bişeyin kalmaz canım
Bugünde bir gezesim var anlatamam gezmesemde cocukla dinlemek cok zor ama nasipse hafif beslenip dünkü pastayi telafi etmeyi düşünüyorum

Sagol canm

Bugünde bir gezesim var anlatamam gezmesemde cocukla dinlemek cok zor ama nasipse hafif beslenip dünkü pastayi telafi etmeyi düşünüyorum

Burada da hava çok güzel güneşli tam gezme havası ama ben dışarı çıkamıyorum soğuk vurunca gözüm daha çok ağrıyor

Nar çiçeği çayı kilo vermeyede yarıyor bildiğim kadarıyla

Olabilir aslında hiç kilo verdirici düşünmedim de antioksidan kaynağı olduğunu biliyorum

Wydra canım şampiyon sensin tek rakibin kendin
Ben çok felaket durumdayım adım atamıyorum o vaziyette yim yani

Hamladın değil mi? Alışmayınca hamlıyor insan çünkü 1 2 gün dinlen bişeyin kalmaz sonra spora kaldığın yerden devam edersin ve bir daha ağrıların da olmaz. Ilık suyla masaj yap kendine. Hamlığın geçtikten sonra yarışa devam ederiz.

Aynen grup motivasyonu süper bişey kendini ister istemez dengeliyorsun

Spor yapmaktan oldu benim canım
Kolları bacakların tutuldu

Doğru tahmin etmişim hamlıktan hepsi. Geçer ve geçtikten sonra sakın spor yapmayım falan deme spora devam et ve bırakma.

Bugün herkese yeşil çay tavsiye ediyorum takımda bugünü yeşil çay günü ilan ediyorum

Oooo o zaman be de gidip bi yeşil çay içeyim

Çok geçmiş olsun canım, hiçbir fikrim yok

Sabah sabah yine çoştum. İnşallah bundan sonrası için boğazımı durdurmayı başarırım. Unutmamak için yazayım sonra güncellerim
Sabah
1 kepek ekmekli kaşar tost
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 havuç
1 portakal

Ara
1 bardak süt
1/2 avuç beyaz leblebi
2 ceviz içi

Öğle
1 dilim pizza

15 dk şimdilik sabah kondisyon bisikletinde pedal çevirdim umarım süresini arttırıp akşama 1 saat civarına tamamlarm ya da leslie yaparım. Aslında birazdan squat mekik filan yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…