- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ayyy gece 3 te yarım biber dolması kaçamağıma rağmen yine kilo vermişimmm oleyyyy . çok şükürler olsun Allah'ıma bu grubu karşıma çıkardı. Sizlere de çok teşekkürler çok iyi motive oluyorum sayenizde. 1.5 senede 17 kilo aldım 5 günde3.9 kilo verdimm. Sagolun kızlarr
Spor yapmaktan oldu benim canım
Kolları bacakların tutuldu
Dimi :)) bugünden itibaren kendimi yenilenmiş hissediyorum , yeni bir yılın ilk günü ya . bugünden itibaren daha dikkatliyim inşallah şeker tuz ve hamurvari şeylere son diyemeyeceğim ama büyük ölçüde azaltacağım inşallahMaşallah gece yarısı biber dolması yiyip zayıflayanlar kahvaltılarında ballı kaymaklı yiyenler pilavı makarnayı lahmacunu götürenler ve buna rağmen kilo verenler gibi azami dikkat gösterip gramla kilo verenlerde bizim grupta böyle tuhaf bi takımız işte o yüzden nazara geliyoz
Gecmis olsun canmherkese iyi seneler ben hala yorgan döşek hastayım faranjit olmuşum görüntü var ses yok hala sadece çorba içebiliyorum bazen onuda içemiyorum çok bitkin düştüm son günlerde amaaa çok etkili öksürük kürü keşfettim ne şurup ne bişey vallaha öksürüğüm azaldı sayesinde
bi tatlı kaşığı bal yarım limon suyunu sıcaksuyla karıştırıp çay kaşığının ucuyla kara biber atıp içtim öksürüğüm azaltı tavsiyemdir ama çok hastayım sesim geri gelmeyecek diye endişe etmeye başladım bu konuda yapılacak başka bişey yok mu yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnnnn...................
Gecmis olsun saracimBugün evdeyim yavaş yavaş temizlik yapayım diyorum bir odanın tozunu aldım yoruldum yeşil çay demledim yeşil çayımı içiyorum gözüm çok şiş ve çok batıyor
Dimi :)) bugünden itibaren kendimi yenilenmiş hissediyorum , yeni bir yılın ilk günü ya . bugünden itibaren daha dikkatliyim inşallah şeker tuz ve hamurvari şeylere son diyemeyeceğim ama büyük ölçüde azaltacağım inşallah
Gecmis olsun canm
Gecmis olsun saracim
İyim şükür canm iki gündür gec yatip sabah birkaç saatlik uykuyla uyaninca acayip ödem yapmışım ayaklarim şiş ve agriyorSağol canım sen nasıl oldun
Dünkü menüm sabah
1 yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara 1 portakal 10 fındık
Öglen 4 köfte salata
Ara 1 bardak süt 3 hurma
Aksam 1kase corba
1 kase yogurt
Ara yarim dilim pasta
Su 1.5
Spor yokmoni
İyim şükür canm iki gündür gec yatip sabah birkaç saatlik uykuyla uyaninca acayip ödem yapmışım ayaklarim şiş ve agriyor
Sagol canmMenün güzelmiş canım yarım dilim pastada nazarı olsun dünün
Bugünde bir gezesim var anlatamamAyaklarını yükseğe kaldırıp uzan bugün bide yeşil çay demle iç yarına bişeyin kalmaz canım
Sagol canm
Bugünde bir gezesim var anlatamamgezmesemde cocukla dinlemek cok zor ama nasipse hafif beslenip dünkü pastayi telafi etmeyi düşünüyorum
Nar çiçeği çayı kilo vermeyede yarıyor bildiğim kadarıyla
Wydra canım şampiyon sensin tek rakibin kendin
Ben çok felaket durumdayım adım atamıyorum o vaziyette yim yani
Ayyy gece 3 te yarım biber dolması kaçamağıma rağmen yine kilo vermişimmm oleyyyy . çok şükürler olsun Allah'ıma bu grubu karşıma çıkardı. Sizlere de çok teşekkürler çok iyi motive oluyorum sayenizde. 1.5 senede 17 kilo aldım 5 günde3.9 kilo verdimm. Sagolun kızlarr
Spor yapmaktan oldu benim canım
Kolları bacakların tutuldu
Bugün herkese yeşil çay tavsiye ediyorum takımda bugünü yeşil çay günü ilan ediyorum
Çok geçmiş olsun canım, hiçbir fikrim yokherkese iyi seneler ben hala yorgan döşek hastayım faranjit olmuşum görüntü var ses yok hala sadece çorba içebiliyorum bazen onuda içemiyorum çok bitkin düştüm son günlerde amaaa çok etkili öksürük kürü keşfettim ne şurup ne bişey vallaha öksürüğüm azaldı sayesinde
bi tatlı kaşığı bal yarım limon suyunu sıcaksuyla karıştırıp çay kaşığının ucuyla kara biber atıp içtim öksürüğüm azaltı tavsiyemdir ama çok hastayım sesim geri gelmeyecek diye endişe etmeye başladım bu konuda yapılacak başka bişey yok mu yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnnnn...................
Olabilir aslında hiç kilo verdirici düşünmedim de antioksidan kaynağı olduğunu biliyorum
Hamladın değil mi? Alışmayınca hamlıyor insan çünkü 1 2 gün dinlen bişeyin kalmaz sonra spora kaldığın yerden devam edersin ve bir daha ağrıların da olmaz. Ilık suyla masaj yap kendine. Hamlığın geçtikten sonra yarışa devam ederiz.
Aynen grup motivasyonu süper bişey kendini ister istemez dengeliyorsun
Doğru tahmin etmişim hamlıktan hepsi. Geçer ve geçtikten sonra sakın spor yapmayım falan deme spora devam et ve bırakma.
Yalnız canım yerleyince seretonin salgıladığı nı hissediyorum içi huzur doluyor insanın sırf o his için bırakmam
Oooo o zaman be de gidip bi yeşil çay içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?