Paça yiyen kokoreçe hayır demez, diyemez saracım emin ol :)eminim yesem ben de çok severim zira öyle pis şeylere bayılırım:sırf bir de kokoreç ile nefis mücadelem başlamasın diye hiç bir kokoreççiye gidip de tadına bakmadım
Dr gittin mi bilmiyorum ama çok gecmiş olsun canım.tez zamanda şifa bulursun insallahherkese iyi seneler ben hala yorgan döşek hastayım faranjit olmuşum görüntü var ses yok hala sadece çorba içebiliyorum bazen onuda içemiyorum çok bitkin düştüm son günlerde amaaa çok etkili öksürük kürü keşfettim ne şurup ne bişey vallaha öksürüğüm azaldı sayesinde
bi tatlı kaşığı bal yarım limon suyunu sıcaksuyla karıştırıp çay kaşığının ucuyla kara biber atıp içtim öksürüğüm azaltı tavsiyemdir ama çok hastayım sesim geri gelmeyecek diye endişe etmeye başladım bu konuda yapılacak başka bişey yok mu yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnnnn...................
Gözüne ne oldu sara? Kaçırmışım benBugün evdeyim yavaş yavaş temizlik yapayım diyorum bir odanın tozunu aldım yoruldum yeşil çay demledim yeşil çayımı içiyorum gözüm çok şiş ve çok batıyor
Paça yiyen kokoreçe hayır demez, diyemez saracım emin ol :)
Gözüne ne oldu sara? Kaçırmışım ben
Paça yiyen kokoreçe hayır demez, diyemez saracım emin ol :)
Kokoreç isteyen ben değilim canım hedef56 idi sanırım
Yüz felcinden dolayı canım gözüm normalden büyük ve kapanmıyor soğuk havada daha çok ağrıyor
Deme yaa demee :)Kokoreç candırKokoreç tüketildiğinde hayvan bağırsağında bulunan faydalı bakteri florası kendi mide bağırsak floramıza geçiyormuş. Zaten çoğunlukla bağırsak mide problemleri yaşayan insanlarız. Bağırsakları güçlendirmek için çok faydalı bazen resmen aşeriyorum. O anda diyorum demek ki vücudumun ihtiyacı var. Keşke daha çok sakatat ürün tüketebilsek.
Aa ben o mesaji sen attın sanmışım :))
yüz felcinde demek göz de etkileniyor.ne kadar sürecek bu durum peki dr ne diyor canım?
dışarısı çok ayaz yüze kaşkol filan sarmak lazım bugün spordan dönerken şapkamı yüzüme çektim soğuktan,neyse sabır gülüm az kalmışTabi göz kaş kulak çene hepsi etkileniyor 15 güne kadar geçecek dedi doktorum canım olmazsa fizik tedaviyle geçecek
dışarısı çok ayaz yüze kaşkol filan sarmak lazım bugün spordan dönerken şapkamı yüzüme çektim soğuktan,neyse sabır gülüm az kalmış
Aynen canım geçecek şükür ki sende dikkat et
Geçmiş olsunnmKokoreç isteyen ben değilim canım hedef56 idi sanırım
Yüz felcinden dolayı canım gözüm normalden büyük ve kapanmıyor soğuk havada daha çok ağrıyor
Tam yemek yiyesim geliyor, bu grupta ilk gün birisi demişti ki ( ilk gün yzçazılanlarda isimlere dikkt etmemiştim) ... Mutfaga girdiğinde ışığı yaktığında karşında beni gör :)) aklıma o geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?