Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yeni yilin ilk gunu benim icinde zor geciyor oksuruk ve bogaz agrisiyla...menumu yazayim ara ogun yapamadim midemde bir tuhaf dolayisiyla menu de ic acici degil...
SABAH 1 Dilim kek
Cubuk kraker
Yumurta
SAAT 17...Mercimek yemegi 1 portakal
AKSAM...biraz tavuk ve yogurtlanmis pancar yicem
Spor yapamadim hic halim yok suyu 2..5 yapmaya calisiyorum

Dr gittin mi bilmiyorum ama çok gecmiş olsun canım.tez zamanda şifa bulursun insallah

Her gün sabbehin köründe günaydın mesajı atan ben ordu gibi misafir ağırlama hasebiyle bugün maalesef takıma bile uğrayamadım sorry minnoşlar

Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve fit vücutlar getirsin inşallah.şunun şurasında yaza ne kaldı değil mi canım :)

Paça yiyen kokoreçe hayır demez, diyemez saracım emin ol :)

Kokoreç candır Kokoreç tüketildiğinde hayvan bağırsağında bulunan faydalı bakteri florası kendi mide bağırsak floramıza geçiyormuş. Zaten çoğunlukla bağırsak mide problemleri yaşayan insanlarız. Bağırsakları güçlendirmek için çok faydalı bazen resmen aşeriyorum. O anda diyorum demek ki vücudumun ihtiyacı var. Keşke daha çok sakatat ürün tüketebilsek.

Kokoreç isteyen ben değilim canım hedef56 idi sanırım

Yüz felcinden dolayı canım gözüm normalden büyük ve kapanmıyor soğuk havada daha çok ağrıyor

Aa ben o mesaji sen attın sanmışım :))

yüz felcinde demek göz de etkileniyor.ne kadar sürecek bu durum peki dr ne diyor canım?

Deme yaa demee :)

zaten bi bahaneye bakıyorum, şimdi bahanem de var iyi mi :)

Sabah
1 kepek ekmekli kaşar tost
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 havuç
1 portakal

Ara
1 bardak süt
1/2 avuç beyaz leblebi
2 ceviz içi

Öğle
1 dilim pizza
1 portakal
3 kaşık pirinç pilavı

Akşam
1/2 porsiyon barbunya
2,5 kaşık pirinç pilavı

Su : 3 lt

Spor ilerleyen saatlerde ekleyeceğim ama şu an için 20 dk kondisyon bisikleti . Günün değerlendirilmesini kendim için yaparsam. Çok fazla karbonhidrat tüketimim var toplamda 1200 kalori sınırında tüketim yapmışım ama bunun daha düşmesi gerek. Hem pizza hem pirinç pilavı fazla oldu. Öğleye kadar olan kısmını şahsen devam ettirmek isterim ama öğleden sonra cozutuyorum. Aslında problemim yemek tarifi pek bilmiyorum. Sebze yemekleriyle aram hiç olmadı. Aslında takviyeler yapsam süper olacak. Et ürünleri tüketmeyi severim belki onu öğleden sonra için düşünebilirim. Bugünün karlı tarafı evde çikolata ve halley vardı sürekli gözüme takıldı ama olmaz dedim ve kendimi tuttum engelledim. Bence devamını getireceğim. Bugün için şu spor hedefini yerine getirirsem süper olacak. Sağlık problemimden dolayı bacaklarda sorun oluşabiliyor o yüzden az az gün içinde yapıyorum.

iyi akşamlar hanımlar bugünkü menüm moni

10.30 civarı büyük sade türk kahvesi
13.30 2 yumurtadan peynirli omlet
1 kk hellim kızartması
3 çeri domates
5 zeytin

18.30 1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak kırmızı mercimek çorbası
1 kaşık nohutlu bulgur pilavı
1 ufak kase yoğurt içine 2 tatlı kaşığı nar

su 2 litre
spor 40 dakika yürüyüş

Tabi göz kaş kulak çene hepsi etkileniyor 15 güne kadar geçecek dedi doktorum canım olmazsa fizik tedaviyle geçecek
dışarısı çok ayaz yüze kaşkol filan sarmak lazım bugün spordan dönerken şapkamı yüzüme çektim soğuktan,neyse sabır gülüm az kalmış

Menümü yazayım
Sabah (11.00)
Bir kase yulaf kepekli tarçınlı elmalı süt

Öğle
Yok

Ara (16.00)
Bir avuç kuruyemiş
İki bardak yeşil çay

Akşam (19.00)
Bir tabak etli kuru fasulye (tuzsuz)
Bir kase yoğurt
Soğan salatası

Su 2.5 litre spor yok

moni

Tam yemek yiyesim geliyor, bu grupta ilk gün birisi demişti ki ( ilk gün yzçazılanlarda isimlere dikkt etmemiştim) ... Mutfaga girdiğinde ışığı yaktığında karşında beni gör :)) aklıma o geliyor

Hatırlamıyorum kim olduğunu da güzel söylemiş söyleyen hatta şöyle hatırla onu

Ben de menümü vereyim

Sabah
Peynirli omlet
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 porsiyon sahte mantı ( Mantı yerine karnabahar kullandım o yüzden de sahte mantı diyeyim dedim)

Akşam
Yarım dilim pasta (Pastayı kendim yaptığımdan kalorisinin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum çünkü şekerini minimumda tuttum çoooook hafif bi pasta oldu ancak karbonhidrata bişey diyemem yarın telafi edeceğim. Arkadaşımın doğum günü vardı)

Ara
Yarım kase tarhana çorbası (Midem bi değişik olduğundan yapıp içtim)
1 salatalık
1 bardak yeşil çay

Su
3200 ml

Spor
Midem bi değişik ve halsizlik olduğundan dolayı beklediğimin çok altında spor yaptım
500 bölgesel çalışma = 200 puan
10000 adım = 80 puan

Toplam = 280 puan

Bölgesel çalışmaların pek kalori yakımında etkisi olmadığı kanatindeyim, sanki hiç kilo verniyor gibiyim. O yüzden de bırakıyorum yarın kardiyo çalışması yapacağım hedef kiloma geldikten sonra bölgesel çalışıp sıkılaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…