iyi akşamlar kızlarrr
sabah
1,5 kk tulum peyniri
5 yeşil zeytin
1 tk pekmez tahin karışımı
biber
1 dilim kula ekmeği (ekşimaya)
ara
1 adet küçük yulaflı incirli kurabiye (dünkünden)
öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 er yk havuç tarator, turp otu salatası, taze börülce salatası
ara
1 portakal
akşam
2 köfte kadar kuzu tandır
2 yk bezelyeli havuçlu pilav
1 yk turp otu salatası
ara
maden suyu az hardaliye eklenmiş
biraz kestane, çekirdek
yatana kadar 2 lt sumoni @aeben
aslında bugün istediğim gibi olmadı. geçicez artık bol karbolu menüleri. kendimize söz verdik bir kere2019 da fulya çıtır oluyorrrr koşun koşun fulya zayıflayıp etek elbise giyecek artık dolaplardan bir bir çıkıyor çıtırlık kıyafetleri bu yıl fulyanın sağlıklı, çıtır, fıstık gibi musmutlu olma yılı kilolar 2018 le geride kaldı artık fulya 2019 da zayıflıyorrrrrrrrrr
Canım kaptanim bana demisti
Canım yerfıstgi cigdi kabak çekirdeği ile leblebi tuzlu idi canım
inşallah Allahın izniyleAyy hadi inşallah canım ya
Hmmm olmamış be fatmacım çerez işine bir müddet ara vermelisin ya eve hiç alma yada kendine ciddi disiplin uygula bu hafta yeniden 100 lü kilolarda olmanı istemiyorum
Pazardan beri görüyorum, yeter artıkOoyyyyy dünyanın en tatlı meşgalesidirler değilmi Allah mutluluğunuzu daim etsin
Selam arkadaşlar menümmm
Saat 14.00
1 tabak makarna
Saat : 20.00
Ekmek arası patates kızartması( 2 litre su, 1 dilim kek
İnşallah 4 litreyw tamamlayacağım
Sebebi şu, dün akşam görümcemlerde kaldık. Onlar dışarısçdan söyleyip yedikleri içşn veyahut da tereyağlı yogurtlu bilmemne yaptıkları için ben mecburen makarna yapmak zorunda kaldım. Salata malzemesi yoktu. Her neyse. Akşama evimde salata yapıp yiyecektim ama birine kızdım gerçektwn ruhum daraldı. Böyle ani duygu değişikliklerinde kendimi tutamıyorum halbuki çok iyi kilo veriyordum . neyse size söz kk sözü yaron sadece salata çorba. Delikanlı sözü canım arkadaşlarım
Pazardan beri görüyorum, yeter artık
inşallah Allahın izniyle
İyi akşamlar kızlar menü bildiriyorum
Sabah
Bir çay bardağı yulaf unundan krep üzerine sebze ve 3-4 dilim sucukla pizzamsı bişey yaptım kaşar rendeledim üzerine
Öğlen
6 kaşık kinoalı bulgur salatası
Akşam
Lor peynirli salata
Spor yok
Öyle oluyor zaten. Ama ben yalnızlığı severim ve pazar kalabalık misafirim vardı, bunlarda geldi, küçük kaldı gitmedi. Pazartesi aynı grup görümceme gittik, torunlar bırakmadı, onlarda kaldık. Bugünde bırakmıyorlardı, büyük oğlum ise gideceği için mecbur dönmek zorundaydık. Bu seferde pesimize takıldılar. Dayanamıyorum artık. 2 gün iyi 3. Gün fazla.gitsinler evlerine varmadan özlersin
Öyle oluyor zaten. Ama ben yalnızlığı severim ve pazar kalabalık misafirim vardı, bunlarda geldi, küçük kaldı gitmedi. Pazartesi aynı grup görümceme gittik, torunlar bırakmadı, onlarda kaldık. Bugünde bırakmıyorlardı, büyük oğlum ise gideceği için mecbur dönmek zorundaydık. Bu seferde pesimize takıldılar. Dayanamıyorum artık. 2 gün iyi 3. Gün fazla.
Teşekkürler bugün evdeki gerçek pizza, pide , cips ve kuruyemişten kaçmam sinirlerimi azıcık yıprattı ama istediğim bedene ulaşmak için değerAfiyet olsun canım güzel menü
Teşekkürler bugün evdeki gerçek pizza, pide , cips ve kuruyemişten kaçmam sinirlerimi azıcık yıprattı ama istediğim bedene ulaşmak için değer
Ben de normal yemek yemek isterim ama maalesef benim menülerim genelde bu şekilde .huy demeyelim de seçeneğim yok diyelim. Sadece bugün yiyecek bir şey bulamayıp bunlara mecbur kalmam kötü bir tesadüf olduYok artık dedirtecek bir menün var
Makarnanın üstüne ekmek arası patates kızartması üstüne birde kek maşallah Oooof Oooof
Anlıyorum birine sinirlenince hemen yemeğe sarılmak bütün sinirini yemekten çıkarmak önceleri benimde yaptığım şeydi ama şükürki vazgeçtim sende bu huyundan vazgeçmelisin yoksa kilo vermen başlamadan yalan olur
Ben de normal yemek yemek isterim ama maalesef benim menülerim genelde bu şekilde .huy demeyelim de seçeneğim yok diyelim. Sadece bugün yiyecek bir şey bulamayıp bunlara mecbur kalmam kötü bir tesadüf oldu
Aynen evet vazgeçmek gerek tabi, duygusal boşluğu yemekle doldurmak sadece zarar verir bize , bakalım zamanla bırakıcaz inşallahŞartlarını bilmiyorum canım o yüzden yazdım kusura bakma o halde imkanların ölçüsünde dikkat etmeye çalışayrıca huy derken sinirlenince yada birine kızınca yemek yeme olayından vazgeç demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?