Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy hadi inşallah canım ya

İyi akşamlar kızlar menü bildiriyorum

Sabah
Bir çay bardağı yulaf unundan krep üzerine sebze ve 3-4 dilim sucukla pizzamsı bişey yaptım kaşar rendeledim üzerine

Öğlen
6 kaşık kinoalı bulgur salatası

Akşam
Lor peynirli salata

Spor yok

Hmmm olmamış be fatmacım çerez işine bir müddet ara vermelisin ya eve hiç alma yada kendine ciddi disiplin uygula bu hafta yeniden 100 lü kilolarda olmanı istemiyorum

Haklısın canım ya gidip kendime çerez getireyim.demiyorum eşimin hep TV izlerken yanına alması sonucunda oluyor onun tabağından asiriyorum ama dayanmak gerek

Selam arkadaşlar menümmm
Saat 14.00
1 tabak makarna

Saat : 20.00
Ekmek arası patates kızartması ( 2 litre su, 1 dilim kek
İnşallah 4 litreyw tamamlayacağım
Sebebi şu, dün akşam görümcemlerde kaldık. Onlar dışarısçdan söyleyip yedikleri içşn veyahut da tereyağlı yogurtlu bilmemne yaptıkları için ben mecburen makarna yapmak zorunda kaldım. Salata malzemesi yoktu. Her neyse. Akşama evimde salata yapıp yiyecektim ama birine kızdım gerçektwn ruhum daraldı. Böyle ani duygu değişikliklerinde kendimi tutamıyorum halbuki çok iyi kilo veriyordum . neyse size söz kk sözü yaron sadece salata çorba. Delikanlı sözü canım arkadaşlarım

Yok artık dedirtecek bir menün var
Makarnanın üstüne ekmek arası patates kızartması üstüne birde kek maşallah Oooof Oooof

Anlıyorum birine sinirlenince hemen yemeğe sarılmak bütün sinirini yemekten çıkarmak önceleri benimde yaptığım şeydi ama şükürki vazgeçtim sende bu huyundan vazgeçmelisin yoksa kilo vermen başlamadan yalan olur

Afiyet olsun canım güzel menü

gitsinler evlerine varmadan özlersin
Öyle oluyor zaten. Ama ben yalnızlığı severim ve pazar kalabalık misafirim vardı, bunlarda geldi, küçük kaldı gitmedi. Pazartesi aynı grup görümceme gittik, torunlar bırakmadı, onlarda kaldık. Bugünde bırakmıyorlardı, büyük oğlum ise gideceği için mecbur dönmek zorundaydık. Bu seferde pesimize takıldılar. Dayanamıyorum artık. 2 gün iyi 3. Gün fazla.

Anlıyorum canım sende haklısın

Ben de normal yemek yemek isterim ama maalesef benim menülerim genelde bu şekilde .huy demeyelim de seçeneğim yok diyelim. Sadece bugün yiyecek bir şey bulamayıp bunlara mecbur kalmam kötü bir tesadüf oldu

Ben de normal yemek yemek isterim ama maalesef benim menülerim genelde bu şekilde .huy demeyelim de seçeneğim yok diyelim. Sadece bugün yiyecek bir şey bulamayıp bunlara mecbur kalmam kötü bir tesadüf oldu

Şartlarını bilmiyorum canım o yüzden yazdım kusura bakma o halde imkanların ölçüsünde dikkat etmeye çalış ayrıca huy derken sinirlenince yada birine kızınca yemek yeme olayından vazgeç demiştim

Aynen evet vazgeçmek gerek tabi, duygusal boşluğu yemekle doldurmak sadece zarar verir bize , bakalım zamanla bırakıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…