Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun gıdı ...
Yağsız ibareni görünce vurgulamak istedim kilo yapan yağ değil karbonhidrattır .
O iki kaşık patatın ıspanagın yagından cısdır bence
Menün güzel bu arada afiyet olsun..

Miktarın baya az esmerim , diyet bitincede bu kadar az yiyebilecekmesin?

Kilo vermek işin yarısıdır diğer yarısıda koruyabilmektir , o yüzden normal beslenmenize yakın bir diyet yapın karbonuda aşırı kısıtlamayın!

Daha önce diyetisyene gittim 1.5 ayda 7 kilo verdim ilk ay spor vermedi sadece daha sonra 30 dk normal yürüş ile dedi sonra azar azar artır çünkü kilon fazla sıkıntı olabilir demişti
Doğru demiş , tüm kartlarınızı kullanırsanız vede verecek kilonuz fazlaysa sonraya elinizde koz kalmaz .
Kilonuz 90 üstüyse. İlk etspsa çok kısıtlı olmayan sporsuz bir diyet şekli öneririm, sobrasında duruma göre kısıtlamayı ve sporu ekleye bilirsiniz

Saracım arkadaşımız bebeği alerji oldugu için bir çok besini tüketeniyor .
Bu şekil cıslı menüleri ondan

Ooo iddalıyız

Biraz kestanenin miktarı korkuttu beni

Hemşom merak ediyoruz arada yaz bilgilendir bizi , açıkçası senden ses çıkmayınca üzüldüm bişimi oldu diye , neyseki iyisiniz
ELHAMDÜLİLLAH ablam bende bebeğimde en son muayenede iyiydik bi daha kanama olmadı ALLAH'IN izniyle bidahada yaşatmasin kimseye içinde de bana pek buraya giremiyorum hatta girmek istemiyorum tüp bebekle alakalı açilan konular geliyo ya bazen kötü olanlarida görüyorum psikolojim bozuluyo üzülüyorum

Saracım arkadaşımız bebeği alerji oldugu için bir çok besini tüketeniyor .
Bu şekil cıslı menüleri ondan

Doğrudur canım Allah yardımcıları olsun onların özel durumları varmış bi sözüm yok

ama dünkü menülere dikkat ettinmi 5 dilim ekmekler kekler börekler tatlılar böyle diyet menüleri olurmu hemde diyet topiğinde ne bileyim bana garip geldi ben çok ciddiye alıyorum bu işi herkesinde ciddiye almasını isteyerek yanlışmı yapıyorum bilmiyorumki

Bide ben bugün yedim tamam ama yarın yeni bir gündür yarın toparlarım lafınada gıcık oluyorum yaptığın hatanın farkına vardıysan yarın değil bugün bu saatten itibaren dikkat etmek zorundasın yoksa hergün yarın toparlarım oldu canım

moni ayşem son iki gündür menülerim cıslı ondan yazmadım, önüne geçemediğim bir iştah var iki gündür ha bire karbon yiyesim var .
Bugun ayran aşı yapayım dedim.

Tızım ben kaç gündür sıfır tuzsuz yiyorum kırmızı eti ve tavuk etini bile sadece baharatla tatlandırıyorum ben can değilmiyim dermişim demem o ki istenirse iradeli de olunur tuzsuz yemekde yenir iştahda kontrol edilir

Sende dikkat et ne demek iştahım açıldı iştah hepimizde var önemli olan onu kontrol etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…