Hamdolsun hedefimteşekkürler iyiyiz sen nasılsın
Aynı pazartesi gibi değilmi?Selam arkadaşlarım
Ben bugünü pazartesi zannedip kilo bildirimi yapacaktım :)
V.a.s banu bacımSelamın Aleyküm kardeşceğizlerimmmmmmm
Yeni yıl inşallah hepimiz için bereketli ve çok daha zayıf geçer
Selamın Aleyküm kardeşceğizlerimmmmmmm
Yeni yıl inşallah hepimiz için bereketli ve çok daha zayıf geçer
Afiyet olsun gıdı ...Günaydın herkese
Dünkü menü
Sabah
2dilim ekmek
Yumurta
KK peynir
3 zeytin
Salça
Ara
Sütlü kahve yarım kupa
Akşam
2 kepçe ezogelin(küçük kepçe)
Iki kaşık patates yemeği
Yoğurtlu ıspanak bi tabak (yağsız )
Ara
Yarım ayva
bi kaşık yoğurt
su 2ltmoni
Efser netinmi kısıtlı yoksun ortalarda ?Günaydın
Miktarın baya az esmerim , diyet bitincede bu kadar az yiyebilecekmesin?Günaydın kizlar dün aksam ugrayamadim dünkü menüm sabah
1 yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
Ara 1 bardak süt
Öglen 1 kase corba
1 kase yogurt
Ara 2 küçük mandalina
Aksam 8 kasik yeşil mercimek
Salata
Su 1.5 litre
Spor yarim saat yürüyüş
Doğru demiş , tüm kartlarınızı kullanırsanız vede verecek kilonuz fazlaysa sonraya elinizde koz kalmaz .Daha önce diyetisyene gittim 1.5 ayda 7 kilo verdim ilk ay spor vermedi sadece daha sonra 30 dk normal yürüş ile dedi sonra azar azar artır çünkü kilon fazla sıkıntı olabilir demişti
Saracım arkadaşımız bebeği alerji oldugu için bir çok besini tüketeniyor .Şartlarını bilmiyorum canım o yüzden yazdım kusura bakma o halde imkanların ölçüsünde dikkat etmeye çalışayrıca huy derken sinirlenince yada birine kızınca yemek yeme olayından vazgeç demiştim
ELHAMDÜLİLLAH ablam iyiyim yatıyorum hala haftaya kontrolüm var ALLAH'IN izniyle heyecanlıyım
Ooo iddalıyıziyi akşamlar kızlarrr
sabah
1,5 kk tulum peyniri
5 yeşil zeytin
1 tk pekmez tahin karışımı
biber
1 dilim kula ekmeği (ekşimaya)
ara
1 adet küçük yulaflı incirli kurabiye (dünkünden)
öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 er yk havuç tarator, turp otu salatası, taze börülce salatası
ara
1 portakal
akşam
2 köfte kadar kuzu tandır
2 yk bezelyeli havuçlu pilav
1 yk turp otu salatası
ara
maden suyu az hardaliye eklenmiş
biraz kestane, çekirdek
yatana kadar 2 lt sumoni aeben
aslında bugün istediğim gibi olmadı. geçicez artık bol karbolu menüleri. kendimize söz verdik bir kere2019 da fulya çıtır oluyorrrr koşun koşun fulya zayıflayıp etek elbise giyecek artık dolaplardan bir bir çıkıyor çıtırlık kıyafetleri bu yıl fulyanın sağlıklı, çıtır, fıstık gibi musmutlu olma yılı kilolar 2018 le geride kaldı artık fulya 2019 da zayıflıyorrrrrrrrrr
Hemşom merak ediyoruz arada yaz bilgilendir bizi , açıkçası senden ses çıkmayınca üzüldüm bişimi oldu diyeELHAMDÜLİLLAH ablam iyiyim yatıyorum hala haftaya kontrolüm var ALLAH'IN izniyle heyecanlıyım
ELHAMDÜLİLLAH ablam iyiyim yatıyorum hala haftaya kontrolüm var ALLAH'IN izniyle heyecanlıyım
ELHAMDÜLİLLAH ablam bende bebeğimde en son muayenede iyiydik bi daha kanama olmadı ALLAH'IN izniyle bidahada yaşatmasin kimseye içinde de bana pek buraya giremiyorum hatta girmek istemiyorum tüp bebekle alakalı açilan konular geliyo ya bazen kötü olanlarida görüyorum psikolojim bozuluyo üzülüyorumHemşom merak ediyoruz arada yaz bilgilendir bizi , açıkçası senden ses çıkmayınca üzüldüm bişimi oldu diye, neyseki iyisiniz
Tamam ablacım haber edicem haftayaki randevumdan sonra dua edin nolur herşey iyi olsun ALLAH'IN izniyleİyi olmana sevindim canım dikkat et kendine ve bebişine bşzide haberdar etmeyi unutma
Saracım arkadaşımız bebeği alerji oldugu için bir çok besini tüketeniyor .
Bu şekil cıslı menüleri ondan
Tamam ablacım haber edicem haftayaki randevumdan sonra dua edin nolur herşey iyi olsun ALLAH'IN izniyle
moni ayşem son iki gündür menülerim cıslı ondan yazmadım, önüne geçemediğim bir iştah var iki gündür ha bire karbon yiyesim var .
Bugun ayran aşı yapayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?