genel itibari ile çok haklısın saram ...Doğrudur canım Allah yardımcıları olsun onların özel durumları varmış bi sözüm yok
ama dünkü menülere dikkat ettinmi 5 dilim ekmekler kekler börekler tatlılar böyle diyet menüleri olurmu hemde diyet topiğinde ne bileyim bana garip geldi ben çok ciddiye alıyorum bu işi herkesinde ciddiye almasını isteyerek yanlışmı yapıyorum bilmiyorumki
Bide ben bugün yedim tamam ama yarın yeni bir gündür yarın toparlarım lafınada gıcık oluyorum yaptığın hatanın farkına vardıysan yarın değil bugün bu saatten itibaren dikkat etmek zorundasın yoksa hergün yarın toparlarım oldu canım
Yok öyle değil saram ben hipoglisemiyim bazan tokken bile açım geçen tokluk şekerim 65 di . Farklı bir durum yaniTızım ben kaç gündür sıfır tuzsuz yiyorum kırmızı eti ve tavuk etini bile sadece baharatla tatlandırıyorum ben can değilmiyim dermişimdemem o ki istenirse iradeli de olunur tuzsuz yemekde yenir iştahda kontrol edilir
Sende dikkat et ne demek iştahım açıldı iştah hepimizde var önemli olan onu kontrol etmek
Onunda etkisi var yavaşlıgı deli ediyor beğene tıklaSam yarım saat bekleki sayfaya geri döneyimEfser netinmi kısıtlı yoksun ortalarda ?
Günaydın herkese
Dünkü menü
Sabah
2dilim ekmek
Yumurta
KK peynir
3 zeytin
Salça
Ara
Sütlü kahve yarım kupa
Akşam
2 kepçe ezogelin(küçük kepçe)
Iki kaşık patates yemeği
Yoğurtlu ıspanak bi tabak (yağsız )
Ara
Yarım ayva
bi kaşık yoğurt
su 2ltmoni
Doğrudur canım Allah yardımcıları olsun onların özel durumları varmış bi sözüm yok
ama dünkü menülere dikkat ettinmi 5 dilim ekmekler kekler börekler tatlılar böyle diyet menüleri olurmu hemde diyet topiğinde ne bileyim bana garip geldi ben çok ciddiye alıyorum bu işi herkesinde ciddiye almasını isteyerek yanlışmı yapıyorum bilmiyorumki
Bide ben bugün yedim tamam ama yarın yeni bir gündür yarın toparlarım lafınada gıcık oluyorum yaptığın hatanın farkına vardıysan yarın değil bugün bu saatten itibaren dikkat etmek zorundasın yoksa hergün yarın toparlarım oldu canım
Bazan nette sorun oluyor dediğin gibiOnunda etkisi var yavaşlıgı deli ediyor beğene tıklaSam yarım saat bekleki sayfaya geri döneyimbirazda benim Keçiler geldi onları ağırladım eskileri ćok karıştırılar zorla yolladım
Yok öyle değil saram ben hipoglisemiyim bazan tokken bile açım geçen tokluk şekerim 65 di . Farklı bir durum yani.
Bu lafı ben dün kullanmıştımben halsizlikten dolayı bugüne bıraktım ama yoksa dün yapardım hiitkardiyomu bugünü etkilemezdi.
Yarın toparlarım sözü çok da yanlış değil çünkü dün zaten akşam olmuş ve yapacak bir şey yok , hatasız kimse yok. Önemli olan yaptığın hatanın farkına varıp yeni bir güne yeni bir sen ile uyanabilmek.
Şekerim olmadığı için ilaç verilmiyor . Ünsülinim yüksek değil çünki , şükürki herzaman böyle olmuyorum arada bir uğruyorGeçmiş olsun canım ilaç kullanıyomusun peki 65 çok düşük çünkü dikkat et kendine
Keçiler fazla yakın olmasın diye Alpler’e yolladımBazan nette sorun oluyor dediğin gibi.
Keçileri sal çayırlara efserim
| + | +120p | + | +80p | + | . | . |
| + | m | +80p | + | + | . | . |
| +300p | + | + | - | + | . | . |
| +120p | +120p | +120p | + | +120p | . | . |
| - | - | + | + | +120p | . | . |
| + | +85p | + | - | - | . | . |
| +240p | + | + | +180p | + | . | . |
| + | - | - | - | - | . | . |
| + | + | - | - | - | . | . |
| +210p | +310p | +240p | +225p | +195p | . | . |
| +240p | +300p | +460p | +550p | +280p | . | . |
| + | +270p | + | + | + | . | . |
| +90p | + | + | + | +90p | . | . |
Y Ya habibi | - | - | - | - | - | . | . |
G gulsahhh01 | +90p | + | + | - | - | - | . |
O optumkibbye | + | + | +180p | + | + | . | . |
| + | + | + | + | - | . | . |
| +90p | +225p | +510p | +570p | + | . | . |
@Baby cat | +140p | +120p | +60p | +60p | + | . | . |
| + | + | + | - | - | . | . |
| +65p | - | - | - | - | . | . |
| +50p | +120p | + | - | - | . | . |
@Amor-a | m | +75p | +135p | +60p | +120p | . | . |
@Kumsal ve deniz | m | - | + | - | - | . | . |
| m | m | m | - | + | . | . |
@_happy_mom_ | m | m | m | - | - | . | . |
Bende bir kaç gündür uğramıyorum bunu açıklamam gerekliliğini hem kaptanım verdiği emeğemoni hemde takım arkadaşlarıma bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum.Öncelikle daha önce kilo vermiş biri olarak ve edindiğim tecrübelere dayanarak eğer kilo vermek istiyorsak 1.disiplinli 0lmak 2. inancımızın (+motiveyi ) yüksek tutmamız gerekir.bunu yerine getiremediğim için çok üzgünüm,özür diliyorum
Ben gecen ay bir ilaç kullanmam gerekti,bu ilaç benim vücudumun biyolojik yapımı bozdu erken reğli oldum,ödemler,hormonlar,ruhsal olarakta bir sarsıntı yaptı tabbi bunların sonucu Cuma günü sabit geldim haliyle diyet olarakta hafif bir sendeleme oldu üç aşağı beş yukarı derken dün ve bugün düzlüğe çıktım şimdi herşey yolunda diyetisyenimde adım adım beni takipte inşallah Cuma günü güzel bir sonuçla burda olurum.
Çok geçmiş olsun dikkatli olHayırlı günler kızlar,
Kötü uykusuz bir gece geçirdim tansiyonum yükseldi ve düşmedi, baş ağrısı fenaydı. Sabaha karşı dalmışım bi iki saat uyuyabildim. Sersem gibiyim şimdi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?