Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

genel itibari ile çok haklısın saram ...

Yok öyle değil saram ben hipoglisemiyim bazan tokken bile açım geçen tokluk şekerim 65 di . Farklı bir durum yani .

Yoğurtla ıspanağı birlikte tüketmeyin. Biliyorum çok yakışıyorlar birbirlerine ama yoğurdun ıspanktaki demir emilimini azalttığını biliyorum da. Bildiğim kadarıyla aralarında en az 2 saat süre olması gerekiyor.

Bu lafı ben dün kullanmıştım ben halsizlikten dolayı bugüne bıraktım ama yoksa dün yapardım hiitkardiyomu bugünü etkilemezdi.

Hanımlar hep aynı disiplinde olmak bazan olmuyor malesef olan bacılarımızda var takdire şayanlar

lakin saramada hak veriyorum burda bir yarış var özellikle listedede olan hanımların daha dikkatli olması lazım , sonuçta takım bir bütündür verilen yahut verilmeyen kilolar listeyi etkiliyor .

Nadir yapılan kaçamaklara ve telafi edilenlere bişi diyemem ama cuma sabit yahut artı gelinirse işte o vakit uyarı şart

Bu lafı ben dün kullanmıştım ben halsizlikten dolayı bugüne bıraktım ama yoksa dün yapardım hiitkardiyomu bugünü etkilemezdi.

Arkadaşlar ben kişileri baz alarak yazmıyorum genel olarak yazıyorum bir an önce toparlanılsın kilolar verilsin herkes sağlığına kavuşsun yoksa herkesin kendi hayatı kendi tercihi

Geçmiş olsun canım ilaç kullanıyomusun peki 65 çok düşük çünkü dikkat et kendine
Şekerim olmadığı için ilaç verilmiyor . Ünsülinim yüksek değil çünki , şükürki herzaman böyle olmuyorum arada bir uğruyor .
Özellikle ramazanda bi çorba içtim tıkandın diyenlere gıptayla bakıyorum , 1 saat dougunluk hissi yok gelmiyor , gözüm hiç bişi görmüyor . Ne kadar dikkat etsemde her ramazan artı 2 kilom var .
rabbım dermazsız dert vermesin sorun edilecek bişi değil hamdolsun idare ediyorum ...

Hayırlı günler kızlar,
Kötü uykusuz bir gece geçirdim tansiyonum yükseldi ve düşmedi, baş ağrısı fenaydı. Sabaha karşı dalmışım bi iki saat uyuyabildim. Sersem gibiyim şimdi de.

Son düzenleme:
Dünkü Menüm
uyanınca
ılık limonlu su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne
2 çeri domates, maydanoz
5 zeytin(sele ince)

1 d çavdarlı ekmek

ara
sade Türk kahvesi
1 hurma

öğlen
Kara lahana yemeği
1 d çavdarlı ekmek

ara
uno karabuğdaylı galeta
çay

akşam
Kara lahana yemeği
1d çavdarlı ekmek

ara
1 ananaslı aktivia

su:2 litre
spor: yok

Bende bir kaç gündür uğramıyorum bunu açıklamam gerekliliğini hem kaptanım verdiği emeğe moni hemde takım arkadaşlarıma bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum.Öncelikle daha önce kilo vermiş biri olarak ve edindiğim tecrübelere dayanarak eğer kilo vermek istiyorsak 1.disiplinli 0lmak 2. inancımızın (+motiveyi ) yüksek tutmamız gerekir.bunu yerine getiremediğim için çok üzgünüm,özür diliyorum
Ben gecen ay bir ilaç kullanmam gerekti,bu ilaç benim vücudumun biyolojik yapımı bozdu erken reğli oldum,ödemler,hormonlar,ruhsal olarakta bir sarsıntı yaptı tabbi bunların sonucu Cuma günü sabit geldim haliyle diyet olarakta hafif bir sendeleme oldu üç aşağı beş yukarı derken dün ve bugün düzlüğe çıktım şimdi herşey yolunda diyetisyenimde adım adım beni takipte inşallah Cuma günü güzel bir sonuçla burda olurum.

Eksik menüler gelsin

moni ++120p++80p+..
sara_28 +m+80p++..
Antepia27 +300p++-+..
Pamukprncess +120p+120p+120p++120p..
ozlemkartal --+++120p..
obezzto ++85p+--..
60kiloyum +240p+++180p+..
Efser +----..
phalanx ++---..
hedef56 +210p+310p+240p+225p+195p..
Wydra +240p+300p+460p+550p+280p..
IKokunhuzur ++270p+++..
esmerm91 +90p++++90p..
Y Ya habibi -----..
G gulsahhh01 +90p++---.
O optumkibbye +++180p++..
april1109 ++++-..
GIDI +90p+225p+510p+570p+..
@Baby cat +140p+120p+60p+60p+..
aeben +++--..
Esmahan38 +65p----..
miyaww__ +50p+120p+--..
@Amor-a m+75p+135p+60p+120p..
@Kumsal ve deniz m-+--..
samanyolu mmm-+..
@_happy_mom_mmm--..

[th]28ARALIK - 4 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]

[th]Cuma[/th]

[th]Cumartesi [/th]

[th]Pazar[/th]

[th]Pazartesi[/th]

[th]Salı[/th]

[th]Çarşamba [/th]

[th]Perşembe [/th]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…