- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun, dikkat et kendineHayırlı günler kızlar,
Kötü uykusuz bir gece geçirdim tansiyonum yükseldi ve düşmedi, baş ağrısı fenaydı. Sabaha karşı dalmışım bi iki saat uyuyabildim. Sersem gibiyim şimdi de.
Ben de öyle biliyordum canım ama gündem özel de izledim dr.oytun erbaş dediAfiyet olsun gıdı ...
Yağsız ibareni görünce vurgulamak istedim kilo yapan yağ değil karbonhidrattır.
O iki kaşık patatın ıspanagın yagından cısdır bence
Menün güzel bu arada afiyet olsun..
Çok geçmiş olsun dikkatli ol
Geçmiş olsun, dikkat et kendine
Ay canım ben babamdan biliyorum şeker hastası yı şeker i bazen 60 a düşerse 85 yaşında felaket açlık yapardı nefes almadan yerdiŞekerim olmadığı için ilaç verilmiyor . Ünsülinim yüksek değil çünki , şükürki herzaman böyle olmuyorum arada bir uğruyor.
Özellikle ramazanda bi çorba içtim tıkandın diyenlere gıptayla bakıyorum , 1 saat dougunluk hissi yok gelmiyor , gözüm hiç bişi görmüyor . Ne kadar dikkat etsemde her ramazan artı 2 kilom var.
rabbım dermazsız dert vermesin sorun edilecek bişi değil hamdolsun idare ediyorum ...
Canım aynı his bana da geliyormerhabalar bugün cok depresifim diyet yapasım yok hiç bişey yapasım yok gerçi ama sürekli kendimi ömür boyu kısıtlı yiyerek mi yaşayacağım fikri var heran çayacağım gibi motivasyonum çok düşük canım çok sıkılıyor
Çok geçmiş olsunHayırlı günler kızlar,
Kötü uykusuz bir gece geçirdim tansiyonum yükseldi ve düşmedi, baş ağrısı fenaydı. Sabaha karşı dalmışım bi iki saat uyuyabildim. Sersem gibiyim şimdi de.
Benimde 13Canım aynı his bana da geliyor
Ben de cuma günü canımın istedikleri ni yedim
tartıdan sonra abartmadan hafta içi canının istedikleri ni yesen belki iyi gelebilir
Tabii kilo verdiğimiz zaman
Hele benim 40 kilo fazla var
Hayırlı günler kızlar,
Bende bir kaç gündür uğramıyorum bunu açıklamam gerekliliğini hem kaptanım verdiği emeğemoni hemde takım arkadaşlarıma bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum.Öncelikle daha önce kilo vermiş biri olarak ve edindiğim tecrübelere dayanarak eğer kilo vermek istiyorsak 1.disiplinli 0lmak 2. inancımızın (+motiveyi ) yüksek tutmamız gerekir.bunu yerine getiremediğim için çok üzgünüm,özür diliyorum
Ben gecen ay bir ilaç kullanmam gerekti,bu ilaç benim vücudumun biyolojik yapımı bozdu erken reğli oldum,ödemler,hormonlar,ruhsal olarakta bir sarsıntı yaptı tabbi bunların sonucu Cuma günü sabit geldim haliyle diyet olarakta hafif bir sendeleme oldu üç aşağı beş yukarı derken dün ve bugün düzlüğe çıktım şimdi herşey yolunda diyetisyenimde adım adım beni takipte inşallah Cuma günü güzel bir sonuçla burda olurum.
Geçmiş olsun ayşem , şimdi nasılsın canım?Hayırlı günler kızlar,
İnsülin direncine sebep oluşunu bilmiyorum doğrudur lakin yagı depo eden şeker yani gl endeksi yüksek karbonhidratlar.Ben de öyle biliyordum canım ama gündem özel de izledim dr.oytun erbaş dedi
İnsülin direncine yağ ve fruktoz sebeb oluyormuş
Gerçi dediğin gibi azcık yemek yiyoruz
Ben de Canan Karatay yüzünden yağı dikkate almıyordum ama akşam programı izledikten sonra dikkat edicem artık
Mativasyın düşüklüğü hepimizde oluyor zaman zaman aprilim , buraya daha çok takıl ve başarı hikayelerini oku vaktin varsa . En kısasından ayna karşısına geçmerhabalar bugün cok depresifim diyet yapasım yok hiç bişey yapasım yok gerçi ama sürekli kendimi ömür boyu kısıtlı yiyerek mi yaşayacağım fikri var heran çayacağım gibi motivasyonum çok düşük canım çok sıkılıyor
Ay canım ben babamdan biliyorum şeker hastası yı şeker i bazen 60 a düşerse 85 yaşında felaket açlık yapardı nefes almadan yerdi
Çok zor
P.tesi günü aksam pasta yiyince dün az yedim ablacm biraz dengelemek istedimMiktarın baya az esmerim , diyet bitincede bu kadar az yiyebilecekmesin?
Kilo vermek işin yarısıdır diğer yarısıda koruyabilmektir , o yüzden normal beslenmenize yakın bir diyet yapın karbonuda aşırı kısıtlamayın!
Doğrudur canım Allah yardımcıları olsun onların özel durumları varmış bi sözüm yok
ama dünkü menülere dikkat ettinmi 5 dilim ekmekler kekler börekler tatlılar böyle diyet menüleri olurmu hemde diyet topiğinde ne bileyim bana garip geldi ben çok ciddiye alıyorum bu işi herkesinde ciddiye almasını isteyerek yanlışmı yapıyorum bilmiyorumki
Bide ben bugün yedim tamam ama yarın yeni bir gündür yarın toparlarım lafınada gıcık oluyorum yaptığın hatanın farkına vardıysan yarın değil bugün bu saatten itibaren dikkat etmek zorundasın yoksa hergün yarın toparlarım oldu canım
merhabalar bugün cok depresifim diyet yapasım yok hiç bişey yapasım yok gerçi ama sürekli kendimi ömür boyu kısıtlı yiyerek mi yaşayacağım fikri var heran çayacağım gibi motivasyonum çok düşük canım çok sıkılıyor
Canım aynı his bana da geliyor
Ben de cuma günü canımın istedikleri ni yedim
tartıdan sonra abartmadan hafta içi canının istedikleri ni yesen belki iyi gelebilir
Tabii kilo verdiğimiz zaman
Hele benim 40 kilo fazla var
Benimde 13ama sanki böyle boşuna uğraşıyormuşcasına bir his kaplıyor sanki hiç eksilmeyeceğim yada eksilsemde yine alacağım hep böyle az kısıtlı yaşamam lazım gibi ... sabah diyetisyenimle konuştuk oda yapıcaz biliyoruz bilincliyiz vericez kiloları başarıcaz diyor falan moral veriyor ama yok regli olucam onun ruh halimi böyle yaptı beni anlamadım diplerdeyim
Monisim gecmis olsun dikkat et kendine simdi nasilsin ?Hayırlı günler kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?