Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun gıdı ...
Yağsız ibareni görünce vurgulamak istedim kilo yapan yağ değil karbonhidrattır .
O iki kaşık patatın ıspanagın yagından cısdır bence
Menün güzel bu arada afiyet olsun..
Ben de öyle biliyordum canım ama gündem özel de izledim dr.oytun erbaş dedi
İnsülin direncine yağ ve fruktoz sebeb oluyormuş
Gerçi dediğin gibi azcık yemek yiyoruz
Ben de Canan Karatay yüzünden yağı dikkate almıyordum ama akşam programı izledikten sonra dikkat edicem artık

Ay canım ben babamdan biliyorum şeker hastası yı şeker i bazen 60 a düşerse 85 yaşında felaket açlık yapardı nefes almadan yerdi
Çok zor

Canım aynı his bana da geliyor
Ben de cuma günü canımın istedikleri ni yedim
tartıdan sonra abartmadan hafta içi canının istedikleri ni yesen belki iyi gelebilir
Tabii kilo verdiğimiz zaman
Hele benim 40 kilo fazla var

Benimde 13 ama sanki böyle boşuna uğraşıyormuşcasına bir his kaplıyor sanki hiç eksilmeyeceğim yada eksilsemde yine alacağım hep böyle az kısıtlı yaşamam lazım gibi ... sabah diyetisyenimle konuştuk oda yapıcaz biliyoruz bilincliyiz vericez kiloları başarıcaz diyor falan moral veriyor ama yok regli olucam onun ruh halimi böyle yaptı beni anlamadım diplerdeyim

Sanada çok geçmiş olsun canım sende dikkat et kendine önce sağlık

İnsülin direncine sebep oluşunu bilmiyorum doğrudur lakin yagı depo eden şeker yani gl endeksi yüksek karbonhidratlar.

Son düzenleme:
Mativasyın düşüklüğü hepimizde oluyor zaman zaman aprilim , buraya daha çok takıl ve başarı hikayelerini oku vaktin varsa . En kısasından ayna karşısına geç

P.tesi günü aksam pasta yiyince dün az yedim ablacm biraz dengelemek istedim

Bu düşüncelere sahip olmak normal ama bu düşüncelerin sizi yenmesine izin vermeyin. Ömür boyu kısıtlı yaşam diye bişey yok ki hedef kilona indin mi ondan sonra kıtlık çıkmış gibi yemeyeceksin o kadar her şeyden yiycen ama azar azar. Şimdi kilo verilirken sadece yediğimiz içtiğimize dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bi hedefimiz var. Hedefimize ıulaştıktan sonra yeni hedef de onu korumak olacak ki 1 2 yıl kadar hiç kilo almadan kalabilirsek zaten sonrasında kilo alma hızımız bile düşecek. Şu an evet verilenler geri hemen alınabilir çünkü vücud ona müsait ancak üzerinden zaman geçtikten sonra o oturacak ve vücut daha zor kilo alacak. Kendimden biliyorum ben kilo alamayan bi insandım bi hastalıktan sonra ilaçlar sağolsun 2 - 3 haftada 10 kilo aldırdı ve gerisi de geldi. Vermedim ve almaya da devam ettim. özellikle son 4 -5 yıldır. Sporu bıraktım ye iç yat aldığımın üzerine yine aldım. Çünkü vücudum şuan kilo almaya meyilli. Ancak verdikten ve koruduktan sonra kilo alma hızı düşecek ve şuan olduğu gibi artıları çok görmeyeceğiz. O yüzden de az biraz dişimizi sıkacağız. No pain no gain lafı tam da bunun için şöylenmiş acı yoksa ödül de yok demek. O yüzden yılmayacağız ve sabredeceğiz. Başardıkça daha mutlu olacağız. Ben en azından öyleyim şuan ayna beni çok motive ediyor. Geçen yıl girmediğim zorla girince de sürgüsünü çekemediğim elbiseye girdim geçen gün alsana en büyük motive. Giydiğim kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum kendime bu da bir motivedir. Olumsuzluklara odaklanmak yerine geleceğe güzel bakmalıyız. Pozitif olmalıyız. Kendimizi kısıtlanmış hissedersek hemen vazgeçeriz kıralım zincirleri ve mutlu olalım. Şuan kozada olduğumuzu ve çıkmaya çalıştığımızı düşünelim. Sonunda kelebek olmak varken kozada kalmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…