sıktım kuzum, sabaha kadar da limonlu su içtim.tansiyon hastasıyım, ilaç kullanıyorum devamlı, arada böyle coşuyor
çok doğru söylüyorsunİyi olmana sevindim monicim sıfır tuz kullanmakla iyi etmişsin sessiz ortamlarda bulun sessizlikte tansiyonu düşürdüğü gibi gürültülü ortamlarda tansiyonu yükseltir
Gördüm canım menüne dikkat edince farkettim sonra mesajı değiştim bu son yazdığımda dikkate al istersen canım benim
hayırlı geceler, yarın perşembe olduğu unutulmasın.
Hayırlı geceler canım Allah şifa versin sabaha daha iyi uyan inşallah
Kendinize 20 gün bir müsade verin alışacaksınız. burdaki çoğu arkadaşımızında benimde ilk günlerimiz mide kazındısıyla geçti zamanla alışıyoluyorBakıldı sorun yok görünüyor. Hala diyet olayına alışamadım sanırım. Menüleri azaltmaya çalışacagım bakalım.
Rica ederimEfser kan değerlerime bakıldı d vitamini eksikliği ve diyabet , tansiyon olduğu için metobolizma yavaş olduğu için diyetisyen 1600 kl farklı liste yazdı bol kuruyemişli hep aynı bende bıraktım sende 1600 sonra 1550 kl liste uyguladığını görünce rica ettim .Çok teşekkür ederim
Çoçuklar kestane istedi bu hafta benim listemde yokçok şükür başarıyla savuşturuldu yapıp odama kaçtım siz yiyin ben geliyorum dedim
Benim annemler de bayılır paça, işkembe sevene afiyet bal olsunBen çok seviyorum paça çorbasını bol sarımsaklı limonlu ohhh missabahlar daha güzel oluyo insanın içi ısınıyor
Gunaydin
Bu hafta benim hasta olma haftam sanirim. Halsizlik mide bozuklugunu atlattim guna bel bagrisiyla basliyorum. Yeni bi spor vs de denemedim aksina cok da hafif spor yaptim bu hafts ama belim neden agriyor olabilir
Eşim yemekten sonra hadi bisiklet binelim biraz dedi. Hava -1 ama üşenmedik 1 saat bisiklet sürdük 7-8 km yol yapmışızdır. İyi geldi valla şimdide miss gibi lavantalı, papatyalı, vanilyalı relax çay yaptım içiyorum.
Geçmiş olsun canım ters hareket falan mı yaptın yada gece uyurken sırtın açık kaldıysa üşüttünmü
Geçmiş olsun canım ters hareket falan mı yaptın yada gece uyurken sırtın açık kaldıysa üşüttünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?