Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Efser kan değerlerime bakıldı d vitamini eksikliği ve diyabet , tansiyon olduğu için metobolizma yavaş olduğu için diyetisyen 1600 kl farklı liste yazdı bol kuruyemişli hep aynı bende bıraktım sende 1600 sonra 1550 kl liste uyguladığını görünce rica ettim .Çok teşekkür ederim

İyi olmana sevindim monicim sıfır tuz kullanmakla iyi etmişsin sessiz ortamlarda bulun sessizlikte tansiyonu düşürdüğü gibi gürültülü ortamlarda tansiyonu yükseltir
çok doğru söylüyorsun
Gördüm canım menüne dikkat edince farkettim sonra mesajı değiştim bu son yazdığımda dikkate al istersen canım benim

Rica ederim

Gunaydin
Bu hafta benim hasta olma haftam sanirim. Halsizlik mide bozuklugunu atlattim guna bel bagrisiyla basliyorum. Yeni bi spor vs de denemedim aksina cok da hafif spor yaptim bu hafts ama belim neden agriyor olabilir

Gunaydin
Bu hafta benim hasta olma haftam sanirim. Halsizlik mide bozuklugunu atlattim guna bel bagrisiyla basliyorum. Yeni bi spor vs de denemedim aksina cok da hafif spor yaptim bu hafts ama belim neden agriyor olabilir

Geçmiş olsun canım ters hareket falan mı yaptın yada gece uyurken sırtın açık kaldıysa üşüttünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…