İnşallah canım geçmiş olsunHaklısın canım tuzsuz yemeye devam bol suda içiyorum anca bu kadar oldu diyetisyenimde söyledi 2 yada 3 kilo alabilirsin panik yapma diye bunada şükür bir hafta daha kortizon alacam sonra düzene girerim inşallah
kumsal bacım bu menü sana uygun değil helede şekerin vede hipogilisemin varsa öğün atlamamalısın , ayrıca bildiğin üzere pizza cıs ve şekerini daha çok dalgalandırır sürekli açıkırsın ,onun yerine doyurucu sebze ve protein öğünleri yemelisinKahvaltı: 1 kk peynir
2 haşlanmiş yumurta
2 zeytin
Domates, salatalık
1 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sade nescafe
Öğle: yok Can'ım istemedi
Ara: 1 küçük mandalina
Akşam: 2 dilim küçük pizza
Ara : 2 kaşık yoğurt
Su: 3 lt yi geçmiştir bu gün açlık hissettikçe su içme isteği var
Beyb canım erkek bünyesiyle kadın bünyesi asla yarışamaz kilo konusunda , sen onun yaptıgı diyetle kilo bile alabilirsin , onlar az ekmeği kıssınlar direk 2 kilo verirlerYa tartıda acayip fazla gözüküyorum bu iğne ve adet öncesi günlerde olduğum için acayip şiştim . uyku da yaptı meret normalde yağmurda da olsa yürüyüşe çıkardık oğlanla, halsizlikten dolayı çıkamadım da. Ama Allah'ın izniyle yarın ne olursa olsun toparlanacağım inşallah. Benim kaynım 8 -16 diyetiyle 1 ayda 5 kilodan fazla verdi bakalım ben de deneyeceğim şu an onunla aynı kilodayım çok utanıyorummmm
İvitt
Kumsalım herhalükarda öğün atlama canım vede yiyeceklerin gl endeksine dikkat et , yogurtdu salatayı eksik etme menülerinden .aeben ilaç kullanıyorum insülin iğnesi kullanmıyorum dr acil kilo vermelisiniz ki ilaçları düşürelim dedi
afiyet olsun iyi menün
Tadı nasıl? Nasıl yapılıyor kahve manyağı olarak bende içebilirim bunu yararlı bişeyse
kuzum unutmuşum oysaki not da almıştım, hemen düzenliyorum.
KİLO DA RAKİPLER, SONUÇ
esmerm91 (79,5)% 0vs Obezzto(79,8)%0,38
Antepia27 (99,3) % ovs GIDI (99,0)%1,01 vs ozlemkartal(95,1)%0,42
wydra(60,6) %0,33vs gulsahhh01(63,0)% 0,48 vs optumkibby(56,6)% -0,35
60kiloyum(81,8) %0,24vs efser(88,1)%1,02
hedef56(73,8)%-1,36vs IKokunhuzur (72,2)%1,52 vs Baby Cat(73,5)%0,82
aeben(70)%0,86vs Esmahan38(69)%1,16
phanalax(68,5) %0vs april1109 (67,6) %-1,18 vs pamukprncess(62)%-1,13
İYİ OLAN KAZANDI
Değerlendirme % üzerinden yapılmıştır.
Saol ablam benim RABBIM tez zamanda sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ümmet-i muhammedle berabersende burada bizimle paylaşırsın güzel haberleri
Sen yinede iyi idare ettin
Kaç kilosunIyi aksamlar kizlar, napiyonuz sonuclar nasil.
Ben azonce zumba yaptim simdi yuruyus yapiyorum bandda. Bacak ayak kalmadi yaa
Bana guzel kabakli tarifi olan varmi (cacik haric) hem diyete uygun hem cocuklarin eslerin sevecegi ( varsa oyle tarif tabu)
Yeme tarzımız aynı olmalı şeker hastası değilim ama ileri derece hipogilisemiyim bizlerin öğün atlamayı bırak araları bile atlamamalıyız canım .aeben haklısın liste ile devam edeceğim yoksa öğünleri atlıyorum
Merhaba,Iyi aksamlar kizlar, napiyonuz sonuclar nasil.
Bana guzel kabakli tarifi olan varmi (cacik haric) hem diyete uygun hem cocuklarin eslerin sevecegi ( varsa oyle tarif tabu)
Huzur sabah ve öğlenin süper fakat sucuk ,sosis ,pastırma nitrat yüklü ayrıca tuz depoları helede akşam yemişsin bol ödem yaparBugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Yulaf unlu omlet
4-5 zeytin
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
1 köfte
1 sosis
3 dilim pastırma
1 dilim ekmek
Su 1,5 litre şimdilik içiyorum daha
Spor 50 mekik
Zeho bukadann spor yapacak kadar motiveydin niye mezun oldun kızIyi aksamlar kizlar, napiyonuz sonuclar nasil.
Valla öyle oldu akşam yemeğini yemeyecektim bile öyle aç değildim eşim marketten bunlarla döndü benimde Gözüm döndü tabiHuzur sabah ve öğlenin süper fakat sucuk ,sosis ,pastırma nitrat yüklü ayrıca tuz depoları helede akşam yemişsin bol ödem yapar
Yoğurtsuz gün geçirmeyin
Amin canım
Hayat ne tuhaf değilmi siz bebelerle hayat zor derken ben o bebek sesleri benim evindede olsun diye dua ediyorum bende geceler bebeklerim için uykusuz kalıp uykusuzluktan bu sebepten şikayet etmek istiyorum onlar için koşturmak bir yerlere yetişmek yada geç kalmak istiyorum evdeki tek gürültülü ses çocuk sesi olsun istiyorum onların gülüşüyle evim şenlensin istiyorum hayat ne tuhaf değilmi........
Amin canım
Hayat ne tuhaf değilmi siz bebelerle hayat zor derken ben o bebek sesleri benim evindede olsun diye dua ediyorum bende geceler bebeklerim için uykusuz kalıp uykusuzluktan bu sebepten şikayet etmek istiyorum onlar için koşturmak bir yerlere yetişmek yada geç kalmak istiyorum evdeki tek gürültülü ses çocuk sesi olsun istiyorum onların gülüşüyle evim şenlensin istiyorum hayat ne tuhaf değilmi........
Hay çok yaşa sen!Zeho bukadann spor yapacak kadar motiveydin niye mezun oldun kız
pamuş çok az kalmış kilon canım.bi gayret etsen verirsin halbukisi yamoni ben mezun olmak istiyorum tatlım hedefim değişsin madem 62 den kurtuluş yok etraftan da diyolar yeter iyisin zorlama diye :) bugün 62.7 yım +700 Gr ama son bir aydır hep böyle artık sıkıldım diyet modumodumda kaçtı ok canım emekleriniz için herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?