Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kumsal bacım bu menü sana uygun değil helede şekerin vede hipogilisemin varsa öğün atlamamalısın , ayrıca bildiğin üzere pizza cıs ve şekerini daha çok dalgalandırır sürekli açıkırsın ,onun yerine doyurucu sebze ve protein öğünleri yemelisin

Beyb canım erkek bünyesiyle kadın bünyesi asla yarışamaz kilo konusunda , sen onun yaptıgı diyetle kilo bile alabilirsin , onlar az ekmeği kıssınlar direk 2 kilo verirler

Iyi aksamlar kizlar, napiyonuz sonuclar nasil.
Ben azonce zumba yaptim simdi yuruyus yapiyorum bandda. Bacak ayak kalmadi yaa

Bana guzel kabakli tarifi olan varmi (cacik haric) hem diyete uygun hem cocuklarin eslerin sevecegi ( varsa oyle tarif tabu )

afiyet olsun iyi menün

Sağol canım senin yorumlarını özlemişim

Tadı nasıl? Nasıl yapılıyor kahve manyağı olarak bende içebilirim bunu yararlı bişeyse

Sade türk kahvesi yapıp bir çayı kaşığı organik hindistan cevizi yağı katıyorum hem lezzet katıyor hem yağ yakıyor canım

kuzum unutmuşum oysaki not da almıştım, hemen düzenliyorum.

Olsun canım insanlık hali

Ellerine sağlık canım yordum seni

Saol ablam benim RABBIM tez zamanda sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ümmet-i muhammedle beraber sende burada bizimle paylaşırsın güzel haberleri

Amin canım

Sen yinede iyi idare ettin

Dimi gezegenim bunada şükür

Kaç kilosun

aeben haklısın liste ile devam edeceğim yoksa öğünleri atlıyorum
Yeme tarzımız aynı olmalı şeker hastası değilim ama ileri derece hipogilisemiyim bizlerin öğün atlamayı bırak araları bile atlamamalıyız canım .
Geçen hafta dışarda oldugumdan öğün atladım vede biraz cıslı yedim iştahım çok fenaydı yediğim halde doymadım .

Merhaba,
Klasik kiymali kabak yemegi sevmezler mi?

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Yulaf unlu omlet
4-5 zeytin

Öğlen
Ton balıklı salata

Akşam
1 köfte
1 sosis
3 dilim pastırma
1 dilim ekmek

Su 1,5 litre şimdilik içiyorum daha
Spor 50 mekik
Huzur sabah ve öğlenin süper fakat sucuk ,sosis ,pastırma nitrat yüklü ayrıca tuz depoları helede akşam yemişsin bol ödem yapar
Yoğurtsuz gün geçirmeyin

Zeho bukadann spor yapacak kadar motiveydin niye mezun oldun kız

Huzur sabah ve öğlenin süper fakat sucuk ,sosis ,pastırma nitrat yüklü ayrıca tuz depoları helede akşam yemişsin bol ödem yapar
Yoğurtsuz gün geçirmeyin
Valla öyle oldu akşam yemeğini yemeyecektim bile öyle aç değildim eşim marketten bunlarla döndü benimde Gözüm döndü tabi

gerçekten ne kadar şükretmemiz gereken şey var..

Canım benim Allahım en kısa sürede kucağını doldursun sağlıklı hayırlı bi evlat versin sana İnşallah insanoğlu nankör işte çok çabuk şikayet ediyoruz

pamuş çok az kalmış kilon canım.bi gayret etsen verirsin halbukisi ya biliyorum iki çocuklu çalışan anneye çok zor ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…