Olabilir ablacim cok haklisin bu hafta iyi olacak ama Allahin izniyleEsmerim biçim biçim pazartesi oasta ,sonra komşuda 2kurabe , sonra sığara böregi yenmiş bu hafta kuşlar didi , acep şişlikler bundanmı
Evet bende de var Sen yazınca farkettim hiç inmemişim aşağıyaKızlar sizinde telefondan bu foruma girdiğinizde sayfanın en altında bir sürü reklam açılmaya başladımı sıralı şekilde bide kadınlar kulubü haverketi konu başlıkları var bu yeni bir uygulamamı acaba
Evet telden girdim şimdi, açıldıKızlar sizinde telefondan bu foruma girdiğinizde sayfanın en altında bir sürü reklam açılmaya başladımı sıralı şekilde bide kadınlar kulubü haverketi konu başlıkları var bu yeni bir uygulamamı acaba
Canım benim diyette yapılan en büyğk hata aç kalmak. Diyet aç kalmak değil ki. Bilakis zamanında gerektiği kadar yemek demek. Aç kalarak sadece zarar veriririz kendimize. Lütfen sağlıklı kararında ve vaktinde ye.Günaydın canımlar
Ben galiba kendimi biraz fazla zorladım kızlar dün gece tansiyonum mu düştü kan şekerim mi düştü anlamadım yatarken kendimden geçecektim nerdeyse midem bulandı çok halsizleştim kolumu kaldıramıyordum bayılacak gibi hissettim kendimi kalktım bi ayran çalkaladım hemen zorla onu içtim birazda kuruyemiş vardı mutfakta ondan attım ağzıma Yatağa koştum geri midem çok fena bulanıyordu uyuyunca geçmiş çok şükür bilmiyorum bir ay oluyor diyete başlayalı sanırım çok abarttım akşamda yazmıştım ya açım diye gerçekten fazlasıyla açmışım meğer
Ayy evet açılıyor sinir oluyorm ya reklamdan sayfada yazilanlari göremiyorumKızlar sizinde telefondan bu foruma girdiğinizde sayfanın en altında bir sürü reklam açılmaya başladımı sıralı şekilde bide kadınlar kulubü haverketi konu başlıkları var bu yeni bir uygulamamı acaba
Ama dünde börek ve makarna yemişsinOlabilir ablacim cok haklisin bu hafta iyi olacak ama Allahin izniyle
Yazdım yukarda saram kapa javayı rahat etKızlar sizinde telefondan bu foruma girdiğinizde sayfanın en altında bir sürü reklam açılmaya başladımı sıralı şekilde bide kadınlar kulubü haverketi konu başlıkları var bu yeni bir uygulamamı acaba
Ara öğünleri atlama vede sağlıklı karbonhidrayları menünde mutlaka bulundur.Günaydın canımlar
Ben galiba kendimi biraz fazla zorladım kızlar dün gece tansiyonum mu düştü kan şekerim mi düştü anlamadım yatarken kendimden geçecektim nerdeyse midem bulandı çok halsizleştim kolumu kaldıramıyordum bayılacak gibi hissettim kendimi kalktım bi ayran çalkaladım hemen zorla onu içtim birazda kuruyemiş vardı mutfakta ondan attım ağzıma Yatağa koştum geri midem çok fena bulanıyordu uyuyunca geçmiş çok şükür bilmiyorum bir ay oluyor diyete başlayalı sanırım çok abarttım akşamda yazmıştım ya açım diye gerçekten fazlasıyla açmışım meğer
Canım benim diyette yapılan en büyğk hata aç kalmak. Diyet aç kalmak değil ki. Bilakis zamanında gerektiği kadar yemek demek. Aç kalarak sadece zarar veriririz kendimize. Lütfen sağlıklı kararında ve vaktinde ye.
Ara öğünleri atlama vede sağlıklı karbonhidrayları menünde mutlaka bulundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?