Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar sizinde telefondan bu foruma girdiğinizde sayfanın en altında bir sürü reklam açılmaya başladımı sıralı şekilde bide kadınlar kulubü haverketi konu başlıkları var bu yeni bir uygulamamı acaba

Günaydın canımlar

Ben galiba kendimi biraz fazla zorladım kızlar dün gece tansiyonum mu düştü kan şekerim mi düştü anlamadım yatarken kendimden geçecektim nerdeyse midem bulandı çok halsizleştim kolumu kaldıramıyordum bayılacak gibi hissettim kendimi kalktım bi ayran çalkaladım hemen zorla onu içtim birazda kuruyemiş vardı mutfakta ondan attım ağzıma Yatağa koştum geri midem çok fena bulanıyordu uyuyunca geçmiş çok şükür bilmiyorum bir ay oluyor diyete başlayalı sanırım çok abarttım akşamda yazmıştım ya açım diye gerçekten fazlasıyla açmışım meğer

Evet bende de var Sen yazınca farkettim hiç inmemişim aşağıya

Canım benim diyette yapılan en büyğk hata aç kalmak. Diyet aç kalmak değil ki. Bilakis zamanında gerektiği kadar yemek demek. Aç kalarak sadece zarar veriririz kendimize. Lütfen sağlıklı kararında ve vaktinde ye.

Ayy evet açılıyor sinir oluyorm ya reklamdan sayfada yazilanlari göremiyorum

Günaydın kizlar dün tüm gün disardaydm sonrada misafirim geldi gec gitti derken gelemedim pek buraya..
menüm sabah 3 tane sigara böregi (yagsiz)
Ara 1 kase yogurt
Öglen tavuk 2 kasik makarna salata soda
Ara az karisik kuruyemis(üzüm dut kurusu badem) 1 bardak süt
Aksam 1 kase yogurt
Yarim dilimden az ekmek
Su 2 litre
Spor 10 bin adim

Hanımlar ben telden giriyorum ama hiç reklam vs yok , niyemi?
Çünki ben telin java proğramını kapatıyorum safari ayarlarından hiç reklam çıkmaz bende yoksa telden kk okumak yazmak zulüm olur ki ben pc den kk bakmayalı aylar olmuştur .

Son düzenleme:
Ara öğünleri atlama vede sağlıklı karbonhidrayları menünde mutlaka bulundur.

Çok doğru ne kadar az yersem o kadar çabuk kilo veririm diye düşünüyor insan ama ne kadar yanlış aslında

Ara öğünleri atlama vede sağlıklı karbonhidrayları menünde mutlaka bulundur.

Evet dikkat edeceğim bundan sonra ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…