- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
O eski beni çok ariyoarum obeztomm yine iyi ki bu kadar verdimpamuş çok az kalmış kilon canım.bi gayret etsen verirsin halbukisi yabiliyorum iki çocuklu çalışan anneye çok zor ama..
Canım benim Allahım en kısa sürede kucağını doldursun sağlıklı hayırlı bi evlat versin sana İnşallah insanoğlu nankör işte çok çabuk şikayet ediyoruz
Sabah bir dilim ekmek domates yarım, 5 zeytin kk peynir
Oglen bir dilim ekmek iki kaşık lor peyniri ve mercimek çorbası kase
Akşam 5 kaşık pilav ve salata
Ara avuç içi kuruyemiş
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
[td]+ | . | . | . | . | . | . |
| +100p | . | . | . | . | . | . |
| - | . | . | . | . | . | . | |||||||
| +120p | . | . | . | . | . | . | |||||||
| + | . | . | . | . | . | . | |||||||
| +80p | . | . | . | . | . | . | |||||||
| +20p | . | . | . | . | . | . | |||||||
Y Ya habibi | - | . | . | . | . | . | . | |||||||
G gulsahhh01 | - | . | . | . | . | . | . | |||||||
O optumkibbye | - | . | . | . | . | . | . | |||||||
@Baby cat | + | . | . | . | . | . | . | |||||||
@Amor-a | - | . | . | . | . | . | . | |||||||
@Kumsal ve deniz | + | . | . | . | . | . | . | |||||||
@_happy_mom_ | - | . | . | . | . | . | . | |||||||
| - | . | . | . | . | . | . |
Suyu 2.45 lt yapabildimBugünkğ menüm
Saat 12.00
1 kase çorba . iki dilim ekmek
16.00
1 kase pırasa çorbası
1 kase pilav
( pilavla vedalaştım artık yemeğin tadına bakmak için bile olsa ağzıma sürmeyeceğim inşallah, aynı şekilde makarna için de öyle)
Saat 20.00
1 tabak şehriye corbası
Su henüz 700 ml.
......
Benim gibi günde 3 litre fazlası su içen birş daha bu kadar içtiyse gerçekten bir sıkıntı var
Şimdi 16 saat su harici hiçbir şey yok
İyi geceler kaptan! Evet hiç bişey olmazsa sabah olur kahvaltı saati gelir yepp
Yok abla ya ne motivesiZeho bukadann spor yapacak kadar motiveydin niye mezun oldun kız
Benimde öyle oluyor.Of kızlar ben çok acıkıyorum akşamları yagece geç yatıp sürekli oğlana uyandığım için mi bilmiyorum gece olunca sanki koca bi boşluk oluyor midemde gidip bişeyler yememek için zor tutuyorum kendimi yatağa girince ertesi sabah ne yesem diye hayal kuruyorum sizde aynı durumda mısınız ben mi çok aç gözlüyüm Hani diyeceksiniz çok acıkıyorsan yoğurt ye falan ııh yoğurt yemek istemiyorum böyle değişik güzel şeyler çekiyor bildiğin canım açlıktan daha çok diyet psikolojisi sanırım
Bi deniyebilirim hatta kabaklari ezip karistirayim gormesinler diyeMerhaba,
Klasik kiymali kabak yemegi sevmezler mi?
Sol tarafa yatYok abla ya ne motivesimotiveyi oralarda zumbalarda aradim ama zumba nezamandirda yapmadim, bi gideyim dedim Bide evde bacak kaldirip indirme hareketi yaptim yapmaz olaydim kalcamin sag tarafini agrittim yan gelip yatiyorum suan
Ayran yap ic, illa tatli diyorsan, yeme su ic yatOf kızlar ben çok acıkıyorum akşamları yagece geç yatıp sürekli oğlana uyandığım için mi bilmiyorum gece olunca sanki koca bi boşluk oluyor midemde gidip bişeyler yememek için zor tutuyorum kendimi yatağa girince ertesi sabah ne yesem diye hayal kuruyorum sizde aynı durumda mısınız ben mi çok aç gözlüyüm Hani diyeceksiniz çok acıkıyorsan yoğurt ye falan ııh yoğurt yemek istemiyorum böyle değişik güzel şeyler çekiyor bildiğin canım açlıktan daha çok diyet psikolojisi sanırım
Bende her sabah tartılırımHanımlarrr siz de böyle misiniz yaa? Ben aha zayıfladım oh deyip azıcık salan bir kişiyim o yüzden sadece pazartesi ve cuma günleri tartılmaya karar verdim .normalde her sabah tartılırım
Yememek tabiki en iyisi gün boyu sabrettin huzur sabah yapar yersin keyfime göre bişey diyor geçiştiriyorum ama sürekli diyet yaşmaktan sıkıldım hayatımın çoğu döneminde diyet yaptım (belki çoğumuz gibi) ama yıpranıyorum artık sanırımBenimde öyle oluyor.
Mümkünse akşam yemiyorum, yiyeceksem kahvaltı sırasında yiyorum. Yoğurt bende çok sevmem, heleki bu soğuk havalarda hiç canım istemiyor.
Sabret, canım ne istiyorsa sabaha ertele
Evet ayran iyi fikir yoğurttan güzel giderAyran yap ic, illa tatli diyorsan, yeme su ic yatvallahi herkezin yasadigi seyler bunlar, ac yattigim veya ayran icip yattigimi bilirim
Hanımlarrr siz de böyle misiniz yaa? Ben aha zayıfladım oh deyip azıcık salan bir kişiyim o yüzden sadece pazartesi ve cuma günleri tartılmaya karar verdim .normalde her sabah tartılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?