Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah bir dilim ekmek domates yarım, 5 zeytin kk peynir
Oglen bir dilim ekmek iki kaşık lor peyniri ve mercimek çorbası kase
Akşam 5 kaşık pilav ve salata
Ara avuç içi kuruyemiş
Spor 30 dk pump it up su 2 lt

Akşam pilav yemeseydin keşke salatanın yanında yoğurt yesen çok güzel olurdu canım

Menüm
uyanınca
ılık limonlu su

kahvaltı
1 h yumurta
1 d süzme peynir
2 çeri domates
birkaç dal maydanoz
1 d çavdarlı ekmek
limonlu su

ara
ananaslı aktivia

öğlen
1 kase çorba
salata

ara
1d ç ekmek üzeri 1 tatlı kaşığı labne

akşam
1t karnabahar yemeği
1 d çavdarlı ekmek

ara
limonlu yoğurt

su:2litre
spor:yok

menüler tamamlansın.

moni [/td]

[td]+
...... sara_28 +100p......
Antepia27 -......
Pamukprncess +120p......
ozlemkartal -......
obezzto -......
60kiloyum -......
Efser +......
phalanx -......
hedef56 -......
Wydra +80p......
IKokunhuzur +20p......
GIDI +......
esmerm91 -......
Y Ya habibi -......
G gulsahhh01 -......
O optumkibbye -......
april1109 -......
@Baby cat +......
@Amor-a -......
@Kumsal ve deniz +......
samanyolu -......
@_happy_mom_ -......
miyaww__ -......
aeben +......
Esmahan38 -......

[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]

[th]Cuma[/th]

[th]Cumartesi [/th]

[th]Pazar[/th]

[th]Pazartesi[/th]

[th]Salı[/th]

[th]Çarşamba [/th]

[th]Perşembe [/th]

[tr]

[/td][/tr]
[tr][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][/tr]

Son düzenleme:
Suyu 2.45 lt yapabildim

Of kızlar ben çok acıkıyorum akşamları ya gece geç yatıp sürekli oğlana uyandığım için mi bilmiyorum gece olunca sanki koca bi boşluk oluyor midemde gidip bişeyler yememek için zor tutuyorum kendimi yatağa girince ertesi sabah ne yesem diye hayal kuruyorum sizde aynı durumda mısınız ben mi çok aç gözlüyüm Hani diyeceksiniz çok acıkıyorsan yoğurt ye falan ııh yoğurt yemek istemiyorum böyle değişik güzel şeyler çekiyor bildiğin canım açlıktan daha çok diyet psikolojisi sanırım

Zeho bukadann spor yapacak kadar motiveydin niye mezun oldun kız
Yok abla ya ne motivesi motiveyi oralarda zumbalarda aradim ama zumba nezamandirda yapmadim, bi gideyim dedim Bide evde bacak kaldirip indirme hareketi yaptim yapmaz olaydim kalcamin sag tarafini agrittim yan gelip yatiyorum suan

Benimde öyle oluyor.
Mümkünse akşam yemiyorum, yiyeceksem kahvaltı sırasında yiyorum. Yoğurt bende çok sevmem, heleki bu soğuk havalarda hiç canım istemiyor.
Sabret, canım ne istiyorsa sabaha ertele

Ayran yap ic, illa tatli diyorsan, yeme su ic yat vallahi herkezin yasadigi seyler bunlar, ac yattigim veya ayran icip yattigimi bilirim

Hanımlarrr siz de böyle misiniz yaa? Ben aha zayıfladım oh deyip azıcık salan bir kişiyim o yüzden sadece pazartesi ve cuma günleri tartılmaya karar verdim .normalde her sabah tartılırım

Eklentiler

• IMG_20190105_013940.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 35
Benimde öyle oluyor.
Mümkünse akşam yemiyorum, yiyeceksem kahvaltı sırasında yiyorum. Yoğurt bende çok sevmem, heleki bu soğuk havalarda hiç canım istemiyor.
Sabret, canım ne istiyorsa sabaha ertele
Yememek tabiki en iyisi gün boyu sabrettin huzur sabah yapar yersin keyfime göre bişey diyor geçiştiriyorum ama sürekli diyet yaşmaktan sıkıldım hayatımın çoğu döneminde diyet yaptım (belki çoğumuz gibi) ama yıpranıyorum artık sanırım

Ayran yap ic, illa tatli diyorsan, yeme su ic yat vallahi herkezin yasadigi seyler bunlar, ac yattigim veya ayran icip yattigimi bilirim
Evet ayran iyi fikir yoğurttan güzel gider

Hanımlarrr siz de böyle misiniz yaa? Ben aha zayıfladım oh deyip azıcık salan bir kişiyim o yüzden sadece pazartesi ve cuma günleri tartılmaya karar verdim .normalde her sabah tartılırım

Yok yaa bende her sabah tartılıyorum eksi görünce daha çok motive oluyorum bak bunu gördün bi aşağısına daha az kaldı diye diye gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…