- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Günaydın canımlar
Ben galiba kendimi biraz fazla zorladım kızlar dün gece tansiyonum mu düştü kan şekerim mi düştü anlamadım yatarken kendimden geçecektim nerdeyse midem bulandı çok halsizleştim kolumu kaldıramıyordum bayılacak gibi hissettim kendimi kalktım bi ayran çalkaladım hemen zorla onu içtim birazda kuruyemiş vardı mutfakta ondan attım ağzıma Yatağa koştum geri midem çok fena bulanıyordu uyuyunca geçmiş çok şükür bilmiyorum bir ay oluyor diyete başlayalı sanırım çok abarttım akşamda yazmıştım ya açım diye gerçekten fazlasıyla açmışım meğer
Yazdım yukarda saram kapa javayı rahat et
Çok doğru ne kadar az yersem o kadar çabuk kilo veririm diye düşünüyor insan ama ne kadar yanlış aslında
Evet dikkat edeceğim bundan sonra ..
Javayi nerden kapatiyoz ki acabakineHanımlar ben telden giriyorum ama hiç reklam vs yok , niyemi?
Çünki ben telin java proğramını kapatıyorum safari ayarlarından hiç reklam çıkmaz bende yoksa telden kk okumak yazmak zulüm olur ki ben pc den kk bakmayalı aylar olmuştur .
İnan sabah baska bsy yeme sansim yoktu apar topar ciktk evden onu yakabilmek adina 10 bin adim yürüdüm öğlende 1 dilim ekmek yerineAma dünde börek ve makarna yemişsin
kuzum yeşilliğin, biber vb. şeylerde sınır olmuyor. Yağzıs ve kızartma olmadığı müddetçeBu arada size bişey sorup kaçıyorum ben kahvaltıda közlenmiş köy biberi ve kırmızı biber yiyorum da miktarına çokda takılmıyorum dört beş tane yeşil biber yarım tane kırmızı biber gibi bunun da bir sınırı olmalımı sizce kalorisi düşük diye çok takılmıyorum ben tuz zaten yok iyice alıştım tuzsuzluğa kortizondan sonrada tuzsuz yermişim
ayşemindede dediği gibi yagsız sebzede kısıtlama yok, bol bolda C vitamini oh afiyet olsun.Bu arada size bişey sorup kaçıyorum ben kahvaltıda közlenmiş köy biberi ve kırmızı biber yiyorum da miktarına çokda takılmıyorum dört beş tane yeşil biber yarım tane kırmızı biber gibi bunun da bir sınırı olmalımı sizce kalorisi düşük diye çok takılmıyorum ben tuz zaten yok iyice alıştım tuzsuzluğa kortizondan sonrada tuzsuz yermişim
Esmertom java telden tele farkı olabilir benimki elmaJavayi nerden kapatiyoz ki acabakine
İnan sabah baska bsy yeme sansim yoktu apar topar ciktk evden onu yakabilmek adina 10 bin adim yürüdüm öğlende 1 dilim ekmek yerine
Yedm aslina bakarsan sabahki börek zati ekmek yarine gecerdi keske yemeseydm ama aksami fark ettiysen sadece yogurtla gecistrdm aplacm
kuzum yeşilliğin, biber vb. şeylerde sınır olmuyor. Yağzıs ve kızartma olmadığı müddetçe
ayşemindede dediği gibi yagsız sebzede kısıtlama yok, bol bolda C vitamini oh afiyet olsun.
Kolaygelsin temizlik işinde
Bugün çok enerjikimgece güzel uyumuşum dinlenmişim güzelde bir kahvaltı yaptım şimdi temizlik zamanı evimi temizleyip sporumu yapıp kahvemi yapıp geleyim
Kaçıncı olduk hanımlar sonuçlar neydi bakamadım?
Maşallah enerji ne canım birazda antebe gönder
Kolay gelsin canım
Aynen nerde hareket orda bereket fatmacım totişini kaldır bakim  bak nasıl enerjik oluyon
Senin adına sevindim saram bence ilaç kullanıyorum kilo veremem diye kodlamıycan kendini . Bende 3 aydır kan ilacı kulkanıyorum kilo almada vermede etkisini görmedim diyebilirim...Altıncı olduk malesef inşallah bu hafta yine derece yaparız ven kendi adıma söz vermiyim ana hiç belli de olmazbu sabah eksideydim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine önce sağlık kilo verecem diye sağlığından olma unutma diyette sağlıklıyken yapılır
En büyük yanlış bu işte aç kalarak kilo verilmez ilk başlarda verilse bile bu giden ya sudur yada kas kütlesidir ki buda sağlıksızdır kilo vermek makul miktarlarda sağlıklı besinleri doğru zamanlarda yemekle olur aksi takdirde kendi hasta eder başlamadan biten diyetin bir kusur döngüye dönüşür ki bunu hiç birimiz istemeyiz
Senin adına sevindim saram bence ilaç kullanıyorum kilo veremem diye kodlamıycan kendini . Bende 3 aydır kan ilacı kulkanıyorum kilo almada vermede etkisini görmedim diyebilirim...
Takımıza ilk 3 yakışır .
LÜTFEN HANIMLAR KİLO HAFTA SONU VERİLİR LÜTFEN KAÇIRMAYIN !!!!
Moniş hasta sopa sallayamıyo demeyin bakk
Doğru söylüyorsun canım acele ediyorum galiba kilo vermek için, tartım yağ miktarını da gösteriyor çok şükür yağdan da veriyorum ama bilemiyorum aslında çokda az değil yediklerim ama bazen çok halsiz hissediyorum kendimi birde çook üşüyorum son zamanlarda nedenini anlayamadım yatağa örgü çorap polar pijama hırkalarla giriyorum kafama kadar çekiyorum yorganı ona rağmen elim ayağım buz gibi bi türlü ısınamıyorum neden böyle oldu onu da anlamadım
Oh ne güzelBugün çok enerjikimgece güzel uyumuşum dinlenmişim güzelde bir kahvaltı yaptım şimdi temizlik zamanı evimi temizleyip sporumu yapıp kahvemi yapıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?