Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine önce sağlık kilo verecem diye sağlığından olma unutma diyette sağlıklıyken yapılır

Yazdım yukarda saram kapa javayı rahat et

Tamam canım sağolasın

Çok doğru ne kadar az yersem o kadar çabuk kilo veririm diye düşünüyor insan ama ne kadar yanlış aslında

Evet dikkat edeceğim bundan sonra ..

En büyük yanlış bu işte aç kalarak kilo verilmez ilk başlarda verilse bile bu giden ya sudur yada kas kütlesidir ki buda sağlıksızdır kilo vermek makul miktarlarda sağlıklı besinleri doğru zamanlarda yemekle olur aksi takdirde kendi hasta eder başlamadan biten diyetin bir kusur döngüye dönüşür ki bunu hiç birimiz istemeyiz

Bu arada size bişey sorup kaçıyorum ben kahvaltıda közlenmiş köy biberi ve kırmızı biber yiyorum da miktarına çokda takılmıyorum dört beş tane yeşil biber yarım tane kırmızı biber gibi bunun da bir sınırı olmalımı sizce kalorisi düşük diye çok takılmıyorum ben tuz zaten yok iyice alıştım tuzsuzluğa kortizondan sonrada tuzsuz yermişim

Javayi nerden kapatiyoz ki acabakine
Ama dünde börek ve makarna yemişsin
İnan sabah baska bsy yeme sansim yoktu apar topar ciktk evden onu yakabilmek adina 10 bin adim yürüdüm öğlende 1 dilim ekmek yerine
Yedm aslina bakarsan sabahki börek zati ekmek yarine gecerdi keske yemeseydm ama aksami fark ettiysen sadece yogurtla gecistrdm aplacm

kuzum yeşilliğin, biber vb. şeylerde sınır olmuyor. Yağzıs ve kızartma olmadığı müddetçe

ayşemindede dediği gibi yagsız sebzede kısıtlama yok, bol bolda C vitamini oh afiyet olsun.
Kolaygelsin temizlik işinde

Esmertom java telden tele farkı olabilir benimki elma ayarlardan sonrasında safari ayarlarından javaschpt öyle bişi yazıyor onu kapıyorsun. Bazı videoları göstermiyor.

Farkeetim etmemmi sadece yogurt yediğini
Bugun temiz menüyle gel sopa yeme

Altıncı olduk malesef inşallah bu hafta yine derece yaparız ven kendi adıma söz vermiyim ana hiç belli de olmaz bu sabah eksideydim
Senin adına sevindim saram bence ilaç kullanıyorum kilo veremem diye kodlamıycan kendini . Bende 3 aydır kan ilacı kulkanıyorum kilo almada vermede etkisini görmedim diyebilirim...

Takımıza ilk 3 yakışır .
LÜTFEN HANIMLAR KİLO HAFTA SONU VERİLİR LÜTFEN KAÇIRMAYIN !!!!

Moniş hasta sopa sallayamıyo demeyin bakk

Doğru söylüyorsun canım acele ediyorum galiba kilo vermek için, tartım yağ miktarını da gösteriyor çok şükür yağdan da veriyorum ama bilemiyorum aslında çokda az değil yediklerim ama bazen çok halsiz hissediyorum kendimi birde çook üşüyorum son zamanlarda nedenini anlayamadım yatağa örgü çorap polar pijama hırkalarla giriyorum kafama kadar çekiyorum yorganı ona rağmen elim ayağım buz gibi bi türlü ısınamıyorum neden böyle oldu onu da anlamadım

Aynen canım ilaç kullanmak zorundayım ama bu rutinimi etkilemiyor tuzsuz yemek gerekiyorsa sıfır tuzsuz yiyorum bol bol su içiyorum leslie ciğimede başladım artık sıkılaşmam gerek bugünden itibarende pilatese başlıyorum Allaha çok şükür yüzümde iyiye gidiyor bu hafta güzel bir eksiyle gelebilirim inşallah

Kendimi ve pozitifliğimi çok seviyorum  zaman zaman dibe vursamda çok şükür ayağa kalkmayı başarıyorum bu özelliğimide seviyorum
Bu sabah farkettimki uzun zamandır olmadığım kadar kendimle barışmışım

Canım bana sorarsan birincisi kan değerlerine ve açlık kan şekerine bir baktır kanın düşmüş olabilir şekerinde öyle ikincisi ise çok yemek demek az acıkacaksın demek değil yediğin şeyler önemli karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kan şekerinde ani oynamalara sebeb olursun buda çabuk acıkmana sebep olur üçüncüsü de çabuk kilo veren o hızla iki katı geri alır kalıcı kilo vermenin sırrı azim disiplin ve sabırdan geçer

Bugün çok enerjikim gece güzel uyumuşum dinlenmişim güzelde bir kahvaltı yaptım şimdi temizlik zamanı evimi temizleyip sporumu yapıp kahvemi yapıp geleyim

Oh ne güzel
Al bendende bir hata, daha kahvaltı yapmadım. Ufak bi alışverişe gidip gelecem. Sonra kahvaltı yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…