Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben kırmızı biberi bol miktarda közlüyorum, iki, üç parça olacak şekilde kesiyorum. Biraz sarımsak, çok az tuz, bol zeytinyağı ekliyorum, iki, üç hafta yiyorum. Miktar olarak 1 biber anca ediyor

merhaba kızlar

moni canım bu ara bazı sıkıntılar var. kafam onlara takık. zaten çok da toparlayamadım. sıktıkça daha çok yemeye yönleniyorum. aslında çıkmak istemiyorum ama listeyi de zora sokmayayım. beni bu hafta izne çıkartsan diyorum.
şu an kafamı bu noktaya ayarlamak için bazı kitaplar okuyorum. bazı uygulamalar yapacağım. liste dışı devam edeyim diyorum. sanki böyle daha iyi olacak.

Mütemadiyen yiyorumm. Ama şu an tokum önemli olan bu bence

Ben kırmızı biberi bol miktarda közlüyorum, iki, üç parça olacak şekilde kesiyorum. Biraz sarımsak, çok az tuz, bol zeytinyağı ekliyorum, iki, üç hafta yiyorum. Miktar olarak 1 biber anca ediyor

Bende bundan yapıyorum sadece içine fazladan bir tutamda maydanoz doğruyorum üzerinede limon sıkıyorum ohhh mis

Allah kalbine ferahlık versin canım sıkıntılarınıda atlatma gücü versin

Az önce kahvaltı yaptım birazdan yapıp içicem bende bakalım aman ne kadar kötü olabilir ki

Üzüm üzüme baka baka kararırmış bana sopayı bıraktıran sen oldun hojam. Lakin bu sefer sen aldın
Anlamadimki kim kimi düzeltti, kim kimi bozdu

Onlara ek ben sıcak su tulugu alıyorum.
Ya demirin düşüktür, ya kansızlık vardır, yada troid problemin. Bende üçü de var. Birde yemeği kısınca buz tutuyorum

Ne sıkıntın varsa uçsun gitsin inşallah

Huzur demirine baktır büyük ihtimal kansız olabilirsin, karbondan kısıtlı diyet yapıncada üşütüm ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…