- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben kırmızı biberi bol miktarda közlüyorum, iki, üç parça olacak şekilde kesiyorum. Biraz sarımsak, çok az tuz, bol zeytinyağı ekliyorum, iki, üç hafta yiyorum. Miktar olarak 1 biber anca ediyorBu arada size bişey sorup kaçıyorum ben kahvaltıda közlenmiş köy biberi ve kırmızı biber yiyorum da miktarına çokda takılmıyorum dört beş tane yeşil biber yarım tane kırmızı biber gibi bunun da bir sınırı olmalımı sizce kalorisi düşük diye çok takılmıyorum ben tuz zaten yok iyice alıştım tuzsuzluğa kortizondan sonrada tuzsuz yermişim
Oh ne güzel
Al bendende bir hata, daha kahvaltı yapmadım. Ufak bi alışverişe gidip gelecem. Sonra kahvaltı yapacam
Ben kırmızı biberi bol miktarda közlüyorum, iki, üç parça olacak şekilde kesiyorum. Biraz sarımsak, çok az tuz, bol zeytinyağı ekliyorum, iki, üç hafta yiyorum. Miktar olarak 1 biber anca ediyor
merhaba kızlar
moni canım bu ara bazı sıkıntılar var. kafam onlara takık. zaten çok da toparlayamadım. sıktıkça daha çok yemeye yönleniyorum. aslında çıkmak istemiyorum ama listeyi de zora sokmayayım. beni bu hafta izne çıkartsan diyorum.
şu an kafamı bu noktaya ayarlamak için bazı kitaplar okuyorum. bazı uygulamalar yapacağım. liste dışı devam edeyim diyorum. sanki böyle daha iyi olacak.
Az önce kahvaltı yaptım birazdan yapıp içicem bende bakalım aman ne kadar kötü olabilir kiBen şimdi denedim çok hoş bi tadı var. Normal kahve yapar gibi yaptım için yarım tatlı kaşığı katı hindistan cevizi yağı koyup pişirdimdoğru yapmışımdır diye düşünüyorum
Yine de kendini çok aç bırakma az az ama sık sık ye. Kendini aç bırakırsan metabolizman yavaşlar. O yüzden de acıktıkça sadece suya verme kendini ufak ufak bi şeyler atıştır bi lokma bile olsa atıştır maksat metabolizmayı yavaşlatmamak
Bende eksideydim ama dünden eksi, geçen haftayla ayniAltıncı olduk malesef inşallah bu hafta yine derece yaparız ven kendi adıma söz vermiyim ana hiç belli de olmazbu sabah eksideydim
 nerde hareket orda bereket fatmacım totişini kaldır bakim  bak nasıl enerjik oluyon
Tam içime sinmesede yaptım işimi çok şükür daha enerjik oldum
Senin adına sevindim saram bence ilaç kullanıyorum kilo veremem diye kodlamıycan kendini . Bende 3 aydır kan ilacı kulkanıyorum kilo almada vermede etkisini görmedim diyebilirim...
Takımıza ilk 3 yakışır .
LÜTFEN HANIMLAR KİLO HAFTA SONU VERİLİR LÜTFEN KAÇIRMAYIN !!!!
Moniş hasta sopa sallayamıyo demeyin bakk
Onlara ek ben sıcak su tulugu alıyorum.Doğru söylüyorsun canım acele ediyorum galiba kilo vermek için, tartım yağ miktarını da gösteriyor çok şükür yağdan da veriyorum ama bilemiyorum aslında çokda az değil yediklerim ama bazen çok halsiz hissediyorum kendimi birde çook üşüyorum son zamanlarda nedenini anlayamadım yatağa örgü çorap polar pijama hırkalarla giriyorum kafama kadar çekiyorum yorganı ona rağmen elim ayağım buz gibi bi türlü ısınamıyorum neden böyle oldu onu da anlamadım
Aynen canım ilaç kullanmak zorundayım ama bu rutinimi etkilemiyor tuzsuz yemek gerekiyorsa sıfır tuzsuz yiyorum bol bol su içiyorum leslie ciğimede başladım artık sıkılaşmam gerek bugünden itibarende pilatese başlıyorum Allaha çok şükür yüzümde iyiye gidiyor bu hafta güzel bir eksiyle gelebilirim inşallah
Kendimi ve pozitifliğimi çok seviyorum zaman zaman dibe vursamda çok şükür ayağa kalkmayı başarıyorum bu özelliğimide seviyorum
Bu sabah farkettimki uzun zamandır olmadığım kadar kendimle barışmışım
Ne sıkıntın varsa uçsun gitsin inşallahmerhaba kızlar
moni canım bu ara bazı sıkıntılar var. kafam onlara takık. zaten çok da toparlayamadım. sıktıkça daha çok yemeye yönleniyorum. aslında çıkmak istemiyorum ama listeyi de zora sokmayayım. beni bu hafta izne çıkartsan diyorum.
şu an kafamı bu noktaya ayarlamak için bazı kitaplar okuyorum. bazı uygulamalar yapacağım. liste dışı devam edeyim diyorum. sanki böyle daha iyi olacak.
Senin troidin hangi çeşidi var, bende müzdaribim deOnlara ek ben sıcak su tulugu alıyorum.
Ya demirin düşüktür, ya kansızlık vardır, yada troid problemin. Bende üçü de var. Birde yemeği kısınca buz tutuyorum
Değişken biseymis , bende bilmiyomSenin troidin hangi çeşidi var, bende müzdaribim de
Huzur demirine baktır büyük ihtimal kansız olabilirsin, karbondan kısıtlı diyet yapıncada üşütüm ben ...Doğru söylüyorsun canım acele ediyorum galiba kilo vermek için, tartım yağ miktarını da gösteriyor çok şükür yağdan da veriyorum ama bilemiyorum aslında çokda az değil yediklerim ama bazen çok halsiz hissediyorum kendimi birde çook üşüyorum son zamanlarda nedenini anlayamadım yatağa örgü çorap polar pijama hırkalarla giriyorum kafama kadar çekiyorum yorganı ona rağmen elim ayağım buz gibi bi türlü ısınamıyorum neden böyle oldu onu da anlamadım
Bacım ben sopayı ortalıkta sopa sallayan bulunmayınca sallarım
Üzüm üzüme baka baka kararırmışbana sopayı bıraktıran sen oldun hojam. Lakin bu sefer sen aldın
Anlamadimki kim kimi düzeltti, kim kimi bozdu
AynennnOnlara ek ben sıcak su tulugu alıyorum.
Ya demirin düşüktür, ya kansızlık vardır, yada troid problemin. Bende üçü de var. Birde yemeği kısınca buz tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?