Fulyacım sıkıntın herne ise uçup gitsin inşallah , lakin listeden ayrılmak ilk 2 ay yok diye biliyorum zaten bu hafta geçti haftaya iznede ayrılsan listede kilon hesaplanacak ,birde listeden çıkan nerdeyse herkes kilo alıp döner bunuda biliyorsunmerhaba kızlar
moni canım bu ara bazı sıkıntılar var. kafam onlara takık. zaten çok da toparlayamadım. sıktıkça daha çok yemeye yönleniyorum. aslında çıkmak istemiyorum ama listeyi de zora sokmayayım. beni bu hafta izne çıkartsan diyorum.
şu an kafamı bu noktaya ayarlamak için bazı kitaplar okuyorum. bazı uygulamalar yapacağım. liste dışı devam edeyim diyorum. sanki böyle daha iyi olacak.
Lahmacum biraz dazla olmuş ama gün boyu başka karbon yok dengelemiştirBende menümü yazayım
Sabah (11.30)
Bir haşlanmış yumurta
Közlenmiş yeşilbiber ve kırmızı biber
Bir dilim kaşar peyniri
Bir tutam maydanoz ve dereotu
Ara (15.30)
Bir kase ananaslı yoğurt
Bir bardak kefir
Akşam (17.30)
İki tane lahmacun
Salata
Ayran
Su 3 litre
spor dip köşe ev temizliği hâlâ bitmedi biterse pilates yapacam
moni aeben
Lahmacun biraz fazla olmuş ama gün boyu başka karbon yok dengelemiştir
Fulyacım sıkıntın herne ise uçup gitsin inşallah , lakin listeden ayrılmak ilk 2 ay yok diye biliyorum zaten bu hafta geçti haftaya iznede ayrılsan listede kilon hesaplanacak ,birde listeden çıkan nerdeyse herkes kilo alıp döner bunuda biliyorsun
Az çok tanıyorsun diyet hayatım 30 yıla yaklaştı , bu konuda çok kitap okudum hangi diyeti desen bilirim birçogunuz gibi.
Diyet konusunda Öğrendiğim en net sonuç" KARARLI OLMAK!" Hangi kitanı okursan oku hangi diyeti yaparsan yap iş kararlı olmaktan istemekten geçiyor
Olur tabikiİncecikti canım ve başka bişey yemedim bu saatten sonrada acıkırsam şayet zerdeçallı süt içerim ne dersin
Olur tabiki
Menüm
Sabah 8.00
..
Balık, ( tuzsuz limonlu) evet başardım tuzsuz yemeyi
Öğle saat 13.00
1 tabak şehriye
10 kaşık makarna ( tatlı kaşığı )
...
Akşam .18.00
1 tabak şehriye, salata
Spor 20 dk parktaki aletler
Su henüz yok ama yavaş yavaş içeceğim artık
Canım bana sorarsan birincisi kan değerlerine ve açlık kan şekerine bir baktır kanın düşmüş olabilir şekerinde öyle ikincisi ise çok yemek demek az acıkacaksın demek değil yediğin şeyler önemli karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kan şekerinde ani oynamalara sebeb olursun buda çabuk acıkmana sebep olur üçüncüsü de çabuk kilo veren o hızla iki katı geri alır kalıcı kilo vermenin sırrı azim disiplin ve sabırdan geçer
Onlara ek ben sıcak su tulugu alıyorum.
Ya demirin düşüktür, ya kansızlık vardır, yada troid problemin. Bende üçü de var. Birde yemeği kısınca buz tutuyorum
Baktıracağım canım inşallah bende diyete başladığımdan beri böyleyim zaten donuyorum adetaHuzur demirine baktır büyük ihtimal kansız olabilirsin, karbondan kısıtlı diyet yapıncada üşütüm ben ...
Ayy hanımlar az önce bardak kırıldı. İçerisi baya bi karanlıktı, oğlana basma ileri git falan derken görmemişim bir bastım üzerine, ayy aklım çıktı , hayatımda ilk defa böyle bir acı yaşadım çok kötüydü. Allah'tan eşim evdeydi pansuöan yaptı sardı falan . yatıyoruz şimdi kuzuyla , zonkluyor baya ayyy çok kötğydü. Neyse ki gündüz 20 dk parkta spor aletleriyle egzersiz yapmıştım. Sözde akşam da bol bol mekik çekecektim ama olmadı tabi. Noröalde hep bu saatlerde 2 litre su bitirirdim ama hiç içemedim tuvalete gitmekte zorlanırım diye içemiyorum da .
amin canım.Allah kalbine ferahlık versin canım sıkıntılarınıda atlatma gücü versin
amin canım.Ne sıkıntın varsa uçsun gitsin inşallah
Fulyacım sıkıntın herne ise uçup gitsin inşallah , lakin listeden ayrılmak ilk 2 ay yok diye biliyorum zaten bu hafta geçti haftaya iznede ayrılsan listede kilon hesaplanacak ,birde listeden çıkan nerdeyse herkes kilo alıp döner bunuda biliyorsun
inşallah canım. listeye gireli 2 ay doldu diye biliyorum.Az çok tanıyorsun diyet hayatım 30 yıla yaklaştı , bu konuda çok kitap okudum hangi diyeti desen bilirim birçogunuz gibi.
Diyet konusunda Öğrendiğim en net sonuç" KARARLI OLMAK!" Hangi kitanı okursan oku hangi diyeti yaparsan yap iş kararlı olmaktan istemekten geçiyor
Ayy hanımlar az önce bardak kırıldı. İçerisi baya bi karanlıktı, oğlana basma ileri git falan derken görmemişim bir bastım üzerine, ayy aklım çıktı , hayatımda ilk defa böyle bir acı yaşadım çok kötüydü. Allah'tan eşim evdeydi pansuöan yaptı sardı falan . yatıyoruz şimdi kuzuyla , zonkluyor baya ayyy çok kötğydü. Neyse ki gündüz 20 dk parkta spor aletleriyle egzersiz yapmıştım. Sözde akşam da bol bol mekik çekecektim ama olmadı tabi. Noröalde hep bu saatlerde 2 litre su bitirirdim ama hiç içemedim tuvalete gitmekte zorlanırım diye içemiyorum da .
Vealeyküm selam fatmam .Canım
Ahunun selamı var herkese selam söyle d di başka tanıyan varmı bilmiyorum
Kilo vermek isteyen herkese kapımız açık , hoşgeldinMerhaba hanımlar
Yer var mı Butakımda?
Geçmiş olsun canımAyy hanımlar az önce bardak kırıldı. İçerisi baya bi karanlıktı, oğlana basma ileri git falan derken görmemişim bir bastım üzerine, ayy aklım çıktı , hayatımda ilk defa böyle bir acı yaşadım çok kötüydü. Allah'tan eşim evdeydi pansuöan yaptı sardı falan . yatıyoruz şimdi kuzuyla , zonkluyor baya ayyy çok kötğydü. Neyse ki gündüz 20 dk parkta spor aletleriyle egzersiz yapmıştım. Sözde akşam da bol bol mekik çekecektim ama olmadı tabi. Noröalde hep bu saatlerde 2 litre su bitirirdim ama hiç içemedim tuvalete gitmekte zorlanırım diye içemiyorum da .
Sagol ablacim benimkide elma bir bakayimEsmertom java telden tele farkı olabilir benimki elmaayarlardan sonrasında safari ayarlarından javaschpt öyle bişi yazıyor onu kapıyorsun. Bazı videoları göstermiyor.
Farkeetim etmemmi sadece yogurt yediğini
Bugun temiz menüyle gel sopa yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?