Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende menümü yazayım
Sabah (11.30)

Bir haşlanmış yumurta
Közlenmiş yeşilbiber ve kırmızı biber
Bir dilim kaşar peyniri
Bir tutam maydanoz ve dereotu

Ara (15.30)
Bir kase ananaslı yoğurt
Bir bardak kefir

Akşam (17.30)
İki tane lahmacun
Salata
Ayran

Su 3 litre
spor dip köşe ev temizliği hâlâ bitmedi biterse pilates yapacam

moni aeben

Fulyacım sıkıntın herne ise uçup gitsin inşallah , lakin listeden ayrılmak ilk 2 ay yok diye biliyorum zaten bu hafta geçti haftaya iznede ayrılsan listede kilon hesaplanacak ,birde listeden çıkan nerdeyse herkes kilo alıp döner bunuda biliyorsun

Az çok tanıyorsun diyet hayatım 30 yıla yaklaştı , bu konuda çok kitap okudum hangi diyeti desen bilirim birçogunuz gibi.
Diyet konusunda Öğrendiğim en net sonuç" KARARLI OLMAK!" Hangi kitanı okursan oku hangi diyeti yaparsan yap iş kararlı olmaktan istemekten geçiyor

Lahmacum biraz dazla olmuş ama gün boyu başka karbon yok dengelemiştir

Ayy hanımlar az önce bardak kırıldı. İçerisi baya bi karanlıktı, oğlana basma ileri git falan derken görmemişim bir bastım üzerine, ayy aklım çıktı , hayatımda ilk defa böyle bir acı yaşadım çok kötüydü. Allah'tan eşim evdeydi pansuöan yaptı sardı falan . yatıyoruz şimdi kuzuyla , zonkluyor baya ayyy çok kötğydü. Neyse ki gündüz 20 dk parkta spor aletleriyle egzersiz yapmıştım. Sözde akşam da bol bol mekik çekecektim ama olmadı tabi. Noröalde hep bu saatlerde 2 litre su bitirirdim ama hiç içemedim tuvalete gitmekte zorlanırım diye içemiyorum da .

Menüm
Sabah 8.00
..
Balık, ( tuzsuz limonlu) evet başardım tuzsuz yemeyi

Öğle saat 13.00
1 tabak şehriye
10 kaşık makarna ( tatlı kaşığı )
...
Akşam .18.00
1 tabak şehriye, salata
Spor 20 dk parktaki aletler
Su henüz yok ama yavaş yavaş içeceğim artık

Tuzsuz yediğin için

Aslında karbonhidrattan kaçınıyorum ama arada ekmek falan alıyorum oda tam buğday veya çok tahıllı
Hızlı kilo verme konusunda da haklısın birkaç defa daha yaptım bu hatayı verince çok güzel veriyorum ama hedefime ulaşınca fena salıyorum kendimi buda bi beş kilo ekliyor kiloma bu sefer daha dikkat edeceğim..
Ve kanlarıma baktıracağım pazartesi gidip..

Onlara ek ben sıcak su tulugu alıyorum.
Ya demirin düşüktür, ya kansızlık vardır, yada troid problemin. Bende üçü de var. Birde yemeği kısınca buz tutuyorum

Baktırayım kanlarıma en kısa zamanda, aslında doğumlarımdan sonra hiç kansızlık yaşamadım ama belki düşmüştür bilemem saçlarım da çok dökülüyor

Huzur demirine baktır büyük ihtimal kansız olabilirsin, karbondan kısıtlı diyet yapıncada üşütüm ben ...
Baktıracağım canım inşallah bende diyete başladığımdan beri böyleyim zaten donuyorum adeta

Ay çok geçmiş olsun okurken benim burda canım yandı büyük bi parça mıydı keşke doktora gitseydin içerde kırık falan kalmasın Allah muhafaza

Allah kalbine ferahlık versin canım sıkıntılarınıda atlatma gücü versin
amin canım.

Ne sıkıntın varsa uçsun gitsin inşallah
amin canım.

inşallah canım. listeye gireli 2 ay doldu diye biliyorum.
valla ilk etapta alınsa bile düzene girince verilir. ben çok anormal almam. 1-2 yukarı sonra aşağı. o kontrolüm var.
o zaman şöyle diyeyim. menü yazmak için çok zorlamayacağım kendimi. kötü eleştiri gelmiyor ama menülerimi kendim beğenmediğim için rahatsız oluyorum. geriyor beni.
şu ara kafam çok meşgul. uykum da düzensiz. yoluna koymam gereken şeyler var.
kilo vermek için kesin kararlı olmak gerektiğini öğreneli çok oldu. aynen katılıyorum. ama kafayı tam toplayınca o karar alınabiliyor bu da ayrı bir gerçek tamamen bırakmış değilim. sadece menü yazmayarak diyet mantığından uzaklaşmak istiyorum o kadar.

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Sagol ablacim benimkide elma bir bakayim

Vallah bugün güzel menüyle gelmişem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…