Menü vermekten muaf olabilirsin sanırım fulyamamin canım.
amin canım.
inşallah canım. listeye gireli 2 ay doldu diye biliyorum.
valla ilk etapta alınsa bile düzene girince verilir. ben çok anormal almam. 1-2 yukarı sonra aşağı. o kontrolüm var.
o zaman şöyle diyeyim. menü yazmak için çok zorlamayacağım kendimi. kötü eleştiri gelmiyor ama menülerimi kendim beğenmediğim için rahatsız oluyorum. geriyor beni.
şu ara kafam çok meşgul. uykum da düzensiz. yoluna koymam gereken şeyler var.
kilo vermek için kesin kararlı olmak gerektiğini öğreneli çok oldu. aynen katılıyorum. ama kafayı tam toplayınca o karar alınabiliyor bu da ayrı bir gerçektamamen bırakmış değilim. sadece menü yazmayarak diyet mantığından uzaklaşmak istiyorum o kadar.
Bardağın tabanı batmış .büyük parça.ben tabi o an neye bastıgıma bakamadım bile . parça yok dedi eşim ama bakalım sabah olsun da hayırlısıyla. Şu an için sadece sızlıyor cam olsa çok acırdı herhaldeAslında karbonhidrattan kaçınıyorum ama arada ekmek falan alıyorum oda tam buğday veya çok tahıllı
Hızlı kilo verme konusunda da haklısın birkaç defa daha yaptım bu hatayı verince çok güzel veriyorum ama hedefime ulaşınca fena salıyorum kendimi buda bi beş kilo ekliyor kiloma bu sefer daha dikkat edeceğim..
Ve kanlarıma baktıracağım pazartesi gidip..
Baktırayım kanlarıma en kısa zamanda, aslında doğumlarımdan sonra hiç kansızlık yaşamadım ama belki düşmüştür bilemem saçlarım da çok dökülüyor
Baktıracağım canım inşallah bende diyete başladığımdan beri böyleyim zaten donuyorum adeta
Ay çok geçmiş olsun okurken benim burda canım yandı büyük bi parça mıydı keşke doktora gitseydin içerde kırık falan kalmasın Allah muhafaza
Ayy hanımlar az önce bardak kırıldı. İçerisi baya bi karanlıktı, oğlana basma ileri git falan derken görmemişim bir bastım üzerine, ayy aklım çıktı , hayatımda ilk defa böyle bir acı yaşadım çok kötüydü. Allah'tan eşim evdeydi pansuöan yaptı sardı falan . yatıyoruz şimdi kuzuyla , zonkluyor baya ayyy çok kötğydü. Neyse ki gündüz 20 dk parkta spor aletleriyle egzersiz yapmıştım. Sözde akşam da bol bol mekik çekecektim ama olmadı tabi. Noröalde hep bu saatlerde 2 litre su bitirirdim ama hiç içemedim tuvalete gitmekte zorlanırım diye içemiyorum da .
Bardağın tabanı batmış .büyük parça.ben tabi o an neye bastıgıma bakamadım bile . parça yok dedi eşim ama bakalım sabah olsun da hayırlısıyla. Şu an için sadece sızlıyor cam olsa çok acırdı herhalde
Hem de nasıllAyy çok geçmiş olsun cam kesiği de çok ağrı yapar
Size de çok geçmiş olsunn
Ayyyy için cız etti
Geçmiş olsun en korktugum evkazalarından.
Be de geçen gün elimi rendeye kaptırdım
Ay bu çoklu alıntıyı beceremedim tek tek öpüyorum hepinizi
Ayyyy için cız etti
Geçmiş olsun en korktugum ev kazalarından.
Bende geçen gün elimi rendeye kaptırdım
Ayyyy için cız etti
Geçmiş olsun en korktugum ev kazalarından.
Bende geçen gün elimi rendeye kaptırdım
Tekrar hoşgeldin casHoşbulduk
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 33
Boyunuz: 1.63
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz: beklemedeyim
Evli/bekar: boşandım
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : yaş gereği sanırım metabolizma yavaşlıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak ve dış görünüş için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) en son deneme sürecindeydim , bir daha devam etmemiştim
Şu anki kilonuz: 65 civarları tahminim.
Hedef kilonuz: 55 olsa fena olmaz
Hoşbulduk
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 33
Boyunuz: 1.63
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz: beklemedeyim
Evli/bekar: boşandım
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : yaş gereği sanırım metabolizma yavaşlıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak ve dış görünüş için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) en son deneme sürecindeydim , bir daha devam etmemiştim
Şu anki kilonuz: 65 civarları tahminim.
Hedef kilonuz: 55 olsa fena olmaz
Hoşbulduk teşekkür ederimAramıza hoşgeldin bol bol kilo vermeler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?