hoşgeldin canım bol bol motive olursun burda inşaallahHoşbulduk teşekkür ederim
Hoşgeldin canımMerhaba hanımlar
Yer var mı Butakımda?
Umarım kopan parçayı enişteye yedirmedin
Ayyyy için cız etti
Geçmiş olsun en korktugum ev kazalarından.
Bende geçen gün elimi rendeye kaptırdım
Hoşbulduk inşallahhoşgeldin canım bol bol motive olursun burda inşaallah
Bulursan bizede tarif etTelefonu kurcaladım durdum ama Java uygulamasını bulamadım reklamlardan sıkıldım offffff
HoşbuldukHoşgeldin canım
Sabah icin ekmek cok degil mi fatma ablacm senin menüler iyi gidiyor da sabah ekmek cok kaçıyor geneldeMenüm bol karbonlu
Sabah
3dlm tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
3_5zeytin
Domates
Öğle
2 galeta
Sütlü kahve
1 muz
Akşam
6 kaşık tavuklu bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Şu 2 lt civarında
moni
Kuru patlicanMenüm
Sabah : 1 hş yumurta - peynir - 2 çeri- biber-4 yş zeytin - 1 dl ekmek - 2 çatak pattisli yumurta
Ara : 1 mandalina- 5 fındık
Öğlen: 1 kase yarmalı ayran çorbası
İkindi ( bebek görmede)
Patlıcan kurusu kavurması yogurtlu - biraz yufkayla - ve masadaki cıslardan birazcık ..tatlı yok!
Şimdi
Bi parça peynir
Su 1,5 az oldu bugun
Spor : 20 +20 dk
Hosgeldin canm hedefine ulasman dilegiyle..Aeben tekrar hoşbulduk
Cok iyiiyi akşamlar
menüm
sabah
1.5 dilim ekmek
2 yumurta
kk peynir
1 tatlı kaşığı bal-tereyağ
ara
yarım ayva
1 fincan sütlü kahve
akşam
yarım tabak nohut
domates
1 bardak yoğurt
2 baget
su 2lt.
Kahvaltıda bir de patates kavurması ( o da tuzsuz :) ) onu yazmayı unutmuşum şimdi geldi aklımaMenüm
Sabah 8.00
..
Balık, ( tuzsuz limonlu) evet başardım tuzsuz yemeyi
Öğle saat 13.00
1 tabak şehriye
10 kaşık makarna ( tatlı kaşığı )
...
Akşam .18.00
1 tabak şehriye, salata
Spor 20 dk parktaki aletler
Su henüz yok ama yavaş yavaş içeceğim artık
Ayy hanımlar az önce bardak kırıldı. İçerisi baya bi karanlıktı, oğlana basma ileri git falan derken görmemişim bir bastım üzerine, ayy aklım çıktı , hayatımda ilk defa böyle bir acı yaşadım çok kötüydü. Allah'tan eşim evdeydi pansuöan yaptı sardı falan . yatıyoruz şimdi kuzuyla , zonkluyor baya ayyy çok kötğydü. Neyse ki gündüz 20 dk parkta spor aletleriyle egzersiz yapmıştım. Sözde akşam da bol bol mekik çekecektim ama olmadı tabi. Noröalde hep bu saatlerde 2 litre su bitirirdim ama hiç içemedim tuvalete gitmekte zorlanırım diye içemiyorum da .
Hoşbulduk
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 33
Boyunuz: 1.63
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz: beklemedeyim
Evli/bekar: boşandım
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : yaş gereği sanırım metabolizma yavaşlıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak ve dış görünüş için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) en son deneme sürecindeydim , bir daha devam etmemiştim
Şu anki kilonuz: 65 civarları tahminim.
Hedef kilonuz: 55 olsa fena olmaz
Sabah icin ekmek cok degil mi fatma ablacm senin menüler iyi gidiyor da sabah ekmek cok kaçıyor genelde
Kuru patlicanBen.. afiyet olsun ablacm
Hosgeldin canm hedefine ulasman dilegiyle..
Cok iyimenüler gittikce güzellesiyor
Bugun tartimi aldim.Yarin tartilip yazarim. Yarindan itibaren spora ve saglikli yemeye bşaliyorum. İnsallah. Cok abartdim bu aralar malasefGörmeyenler için...
GEÇEN ETABIN MENÜ VE SPOR BİLANÇOSU
moni M: S: 200P + +120p + +80p + + + sara_28 M: S: 440P : + m +80p + + +160p +200p Antepia27 M: S: 420P +300p + + - + + +120p @Pamukprncess M: S: 480P +120p +120p +120p + +120p + + @ozlemkartalM: S: 120P - - + + +120p + + @obezzto M: S: 85P + +85p + - - - m @60kiloyumM: S: 690P +240p + + +180p + +90p +180p Efser M: S: OP + - - - - + + @phalanx M: S: OP + + - - - - - @hedef56 M: S: 1315 +210p +310p +240p +225p +195p +135p - @Wydra M: S: 3046P +240p +300p +460p +550p +280p +235p +80p @IKokunhuzur M: S: 270: + +270p + + + + + esmerm91 M: S: 445P +90p + + + +90p +140p +125p @Ya habibi M: S: - - - - - - - @gulsahhh01 M: S: 450P +90p + + +360p + + - @optumkibbye M: S: 450P + + +180p + + +270p + @april1109 M: S: OP + + + + - - + GIDI M: S: 1575P +90p +225p +510p +570p + + +180p @Baby cat M: S: 410P +140p +120p +60p +60p + +30p + @aeben M: S: 90P + + + - - - +90p @Esmahan38M: S: 65P +65p - - - - - - @miyaww__ M: S: 170P +50p +120p + - - - - @Amor-a M: S: 420P m +75p +135p +60p +120p +30p + @Kumsal ve deniz M: S: m - + - - + + samanyolu M: S: 170P m m m - + + +170p happy_mom_ M: S: m m m - - - -
[th]28ARALIK - 4 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
Ayyy icim.kotu oldu okurken cok gecmis olsun...Cok acir yaaaaaAyy hanımlar az önce bardak kırıldı. İçerisi baya bi karanlıktı, oğlana basma ileri git falan derken görmemişim bir bastım üzerine, ayy aklım çıktı , hayatımda ilk defa böyle bir acı yaşadım çok kötüydü. Allah'tan eşim evdeydi pansuöan yaptı sardı falan . yatıyoruz şimdi kuzuyla , zonkluyor baya ayyy çok kötğydü. Neyse ki gündüz 20 dk parkta spor aletleriyle egzersiz yapmıştım. Sözde akşam da bol bol mekik çekecektim ama olmadı tabi. Noröalde hep bu saatlerde 2 litre su bitirirdim ama hiç içemedim tuvalete gitmekte zorlanırım diye içemiyorum da .
Hosgeldiniz insaallah hep birlikte basaricazHoşbulduk
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 33
Boyunuz: 1.63
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz: beklemedeyim
Evli/bekar: boşandım
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : yaş gereği sanırım metabolizma yavaşlıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak ve dış görünüş için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) en son deneme sürecindeydim , bir daha devam etmemiştim
Şu anki kilonuz: 65 civarları tahminim.
Hedef kilonuz: 55 olsa fena olmaz
Bende ayni seyi dusundum yarin silkelenip baslicammm listeme uyucamBugun tartimi aldim.Yarin tartilip yazarim. Yarindan itibaren spora ve saglikli yemeye bşaliyorum. İnsallah. Cok abartdim bu aralar malasefhemde regl olucam galiba yarin. Acayip sis var
Ayyy icim.kotu oldu okurken cok gecmis olsun...Cok acir yaaaaa
Hosgeldiniz insaallah hep birlikte basaricaz
Bende ayni seyi dusundum yarin silkelenip baslicammm listeme uyucamseker dusmesi yasayip herseyi bozuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?