Cas bugun menün nasıldı dökül bakimmHoşbulduk inşallah
Arama motorunun ayarlarından videoları oynatmaya yaratan bir proğram bacım , bu proğramı kapatınca video izlemen sınırlı oluyor ama kk ya telden başka türlü girmek zulümmBulursan bizede tarif et
Seninki hangi telefon
Öğlenki mAkarnan çok biraz baby sebze ye birazzKahvaltıda bir de patates kavurması ( o da tuzsuz :) ) onu yazmayı unutmuşum şimdi geldi aklıma
:)Cas bugun menün nasıldı dökül bakimm
Diyete öğleden sonramı başladın ?:)
Akşam yemeğinde sebzeli brokoli ve patates salatası yedim , ekmek bir dilim
Biraz da meyve
Saram netden meyve değişimine bak istersen , 1 yemek kş 1 porsiyon meyveydi sanki
Gel ben sana kahve yaparımKendime bir yorgunluk kahvesi yaptımoturdum bugün çok yoruldum aslında çok halsizim ama rahat batıyor bana evde oldummu yapacak iş çıkarıyorum
sara_28 olmadı Boğaz Ağrı'sı var tatsız tuzsuz his verdi yemesem olurmuş hastalanıyorum
Patates salatası fazla değildiDiyete öğleden sonramı başladın ?
Yarın tüm gün menü içtiğin su miktarı ve yaptıgın sporu listeli tek mesajda yaz olurmu.
Benden yorum istersen menünün altına etiketle böyleaeben
Hergün kk da altif olamıyorum malesef
Patates sAlatası miktarın ne kadardı ?
Patat yiyince ekmek yememeye çalış o öğünde.
Meyvenide öğünlerine çok katma aranda yehazm sorunu yapar
Vaktim olunca bi karıştırayımArama motorunun ayarlarından videoları oynatmaya yaratan bir proğram bacım , bu proğramı kapatınca video izlemen sınırlı oluyor ama kk ya telden başka türlü girmek zulümm
Gel ben sana kahve yaparım. Bende yapılacak iş yığınla . Bugün 2 saat çarşı gezdim. Bide yürüme gittim geldim. Yorgunluktan ölüyom . Insan topukluyla çarşı gezerdi yahu . Bide eve geldim ez dinleniyim dedim, eşim acıktık hadi demezmi . Hiç oturmadan yemek hazırladım, yedik. Yarın için yine büyük davetim var, ön hazırlık yaptım. Biraz dinlenip yapabileceğim işleri yapmam lazım.
aslında listeden çıkmayı istemiyordum ama böyle al ver gram gram da beni rahatsız etti. gerçi liste bu haftalar hep böyle amafulyacım,tabii ki sen bilirsin ama aebenimin de dediği gibi, izne çıkan maalesef toparlanamıyor. diyetine devam edebileceksen ve tabii ki kilo verebileceksen listede kalmaya devam edebilirsin. Paylaşımdan ve menüden muaf olursun kuzum.
Kolay gelsin, ne güzel ev mis gibi olmuş.Sağol canım yapmış kadar oldun
Kolay gelsin canım senin davetlerin hiç bitmiyor çok yoruluyorsun kendine iyi davran sana senden fayda var diye akıl verip bugün yaptığım işleri sayayım
Yatak odası dip köşe temizlendi gardıropların ve yatak dolaplarının içi boşaltılıp silinip düzenlendi oturma odası dip köşe temizlenip dolaplar yeniden düzenlendi koltukların kılıfları sökülüp yıkandı misafir nevresimleri yıkandı serildi kurusunlar diye mutfak dolapları düzenlendi silindi ocak ciflendi ve yerler silinip süpürüldü toz alındı halıları topladım ama sermeye halim yok onuda yarın yapacam unuttuğum varmı bilmiyorum
Kolay gelsin, ne güzel ev mis gibi olmuş.
Görünürde bisey yok, dolap içleri düzenlenecek.
Pazartesiden itibaren hepsi işe başlıyor, bende oda oda yaparım artık
Ben menümü vereyim hemen
Sabah
1 yumurtalı 1 dilim beyaz peynirli 1 domatesli omlet (Nasılsa aynı yerde birleşecek mantığıyla hepsini karıştırdım)
Öğle
1 porsiyon fit kısır (Fit dediğim de bulgur yerine karnabaharlı kısır)
Akşam
2 haşlanmış yumurtalı salata
Aralar
2 havuç
1 salatalık
1 fincan dibek kahvesi
Yeşil çay (Şu an içeceğim)
Su
2650 ml içildi
750 ml içilecek önümde duruyor
Spor
10000 adım = 80 puan
Bel ağrım epey hafifledi katı hindistan cevizi yağı sürdüm daha da hafiflerse spor yaparım yaparsam eklerim.
Bardağın tabanı batmış .büyük parça.ben tabi o an neye bastıgıma bakamadım bile . parça yok dedi eşim ama bakalım sabah olsun da hayırlısıyla. Şu an için sadece sızlıyor cam olsa çok acırdı herhalde
Hoşbulduk
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 33
Boyunuz: 1.63
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz: beklemedeyim
Evli/bekar: boşandım
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : yaş gereği sanırım metabolizma yavaşlıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak ve dış görünüş için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) en son deneme sürecindeydim , bir daha devam etmemiştim
Şu anki kilonuz: 65 civarları tahminim.
Hedef kilonuz: 55 olsa fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?