Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

:)
Akşam yemeğinde sebzeli brokoli ve patates salatası yedim , ekmek bir dilim
Biraz da meyve
Diyete öğleden sonramı başladın ?
Yarın tüm gün menü içtiğin su miktarı ve yaptıgın sporu listeli tek mesajda yaz olurmu .
Benden yorum istersen menünün altına etiketle böyle aeben

Hergün kk da altif olamıyorum malesef

Patates sAlatası miktarın ne kadardı ?
Patat yiyince ekmek yememeye çalış o öğünde.
Meyvenide öğünlerine çok katma aranda ye hazm sorunu yapar

Kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım oturdum bugün çok yoruldum aslında çok halsizim ama rahat batıyor bana evde oldummu yapacak iş çıkarıyorum
Gel ben sana kahve yaparım. Bende yapılacak iş yığınla . Bugün 2 saat çarşı gezdim. Bide yürüme gittim geldim. Yorgunluktan ölüyom . Insan topukluyla çarşı gezermi yahu. Bide eve geldim az dinleniyim dedim, eşim acıktık hadi demezmi. Hiç oturmadan yemek hazırladım, yedik. Yarın için yine büyük davetim var, ön hazırlık yaptım. Biraz dinlenip yapabileceğim işleri yapmam lazım.

Son düzenleme:
Patates salatası fazla değildi
Diyette olmadığım için fazla dikkat etmemiştim sabah
Buraya yazdığımda kahvaltıyı yapmıştım
Yarın o şekilde yazarım ve kilomu da

Menüm kaçamaklı akşamki böreği kendim küçük açtım tavada kendim yaptım peynirli
Sabah
1 dilim peynir
4 çatal omlet
2 dilim çavdar ekmeği
8 zeytin
1/2 portakal
1 elma

Ara
1 avuç fıstık
3 gofret
patlamış mısır

Akşam
2 el açması tavada peynirli börek

Spor : 20 dk kondisyon bisikleti = 60
Su : 2,5 lt

Sağol canım yapmış kadar oldun

Kolay gelsin canım senin davetlerin hiç bitmiyor çok yoruluyorsun kendine iyi davran sana senden fayda var diye akıl verip bugün yaptığım işleri sayayım

Yatak odası dip köşe temizlendi gardıropların ve yatak dolaplarının içi boşaltılıp silinip düzenlendi oturma odası dip köşe temizlenip dolaplar yeniden düzenlendi koltukların kılıfları sökülüp yıkandı misafir nevresimleri yıkandı serildi kurusunlar diye mutfak dolapları düzenlendi silindi ocak ciflendi ve yerler silinip süpürüldü toz alındı halıları topladım ama sermeye halim yok onuda yarın yapacam unuttuğum varmı bilmiyorum

aslında listeden çıkmayı istemiyordum ama böyle al ver gram gram da beni rahatsız etti. gerçi liste bu haftalar hep böyle ama
diyete tam başlar başlamaz rahatsızlanmam ve 2 aydır toparlayamamam sinir etti beni. o dönemde çok hazırdım diyete ve çok güzel başlamıştım o zaman paylaşımdan ve özellikle menüden muaf olayım. böyle bir rahat bırakayım kafamı. bakalım nasıl olacak. teşekkür ederim canım

Kolay gelsin, ne güzel ev mis gibi olmuş.
Görünürde bisey yok, dolap içleri düzenlenecek.
Pazartesiden itibaren hepsi işe başlıyor, bende oda oda yaparım artık

Kolay gelsin, ne güzel ev mis gibi olmuş.
Görünürde bisey yok, dolap içleri düzenlenecek.
Pazartesiden itibaren hepsi işe başlıyor, bende oda oda yaparım artık

Sağol canım ev mis gibi olduda ben pert oldum

Pazartesi işe başlayacağım için hafta sonunu temizliğe ayırdım yüzümden dolayı dışarıda çıkamıyorum temizliğe verdim kendimi

Ben dün menümü yazmayı unutmuşum yaa. Hemen yazayım.
Dün sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim gorgonzola-brie ve kaşar peyniri 2 dilim yulaf ekmeği ve beyaz çay.

Öğlen; 3 büyük boy medine hurması, yarım avuç fıstık.

Akşam; 1 yemek tabağı etli nohut, 1 küçük kuru patlıcan dolması ve birkaç adet acı biber turşusu. ( uzun zamandır nohut ve turşu yemiyordum valla özlemişim)

Spor yok, su 3 lt. Gün boyu 2 fincan adaçayı, 1 fincan biberiye çayı.

Bugün
Sabah; 2 adet haşlanmış yumurta, bir ince dilim kaşar ve brie peyniri, 1 fincan beyaz çay.

Öğle; yarım avuçtan daha az fıstık.

Akşam; 2 kepçe tavuk çorbası, 3 adet kuzu pirzola, 1 küçük kuru biber dolması.

Spor yok çok fena grip oldum halim yok hiç.Su 3 lt. 2 büyük fincan adaçayı, 1 büyük fincan ıhlamur.
Gün içinde kaçamağım oldu bir ara bi tane pişi yedim.

moni

yaa aynı mantığı bazen bende salata yaparken kullanıyorum nasılsa hepsi karışacak diye bulduğumu katıyorum
Bide bu karnabahar kısırı güzel oluyor mu ya bu ara çok karşıma çıkıyor çok merak ediyorum

Çok geçmiş olsun valla üzüldüm inşallah çabucak iyileşir

Hoşgeldin aramıza bol eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…