- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Patates yemekten patatese döndük , oğlan acıktım dedi ne yapsak ne yapsak ya balık ya tavuk ya patates napalım değişiklik olsun dedikÖğlenki mAkarnan çok biraz baby sebze ye birazz
Ayrıca sabahın 8 inde balık nasıl yedin
Domatesi niye ziyan ettinBugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Üç biber,4-5 çeri domatesi öldürdüm
Bir dilim tam buğday ekmeği
7 tane yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
Öğlen
Fasulye piyazı
Akşam
Bir kepçe tavuklu şehriye çorbası
Bir küçük porsiyon etki fasulye yemeği
Birkaç tane acı biber turşusu
Ara
İki dilim portakal
Şimdi de yarım kupa nane limon içiyorum eşime yaptım beyefendi beğenmedi yarısı bana kaldı
Su 1.5 litre
Spor yok
Görmem çok geç olduAylin42Konya Findigi once bi guzel blenderda cektim krema haline gelene kadar sonra icine cikolata koydum yine blenderdan gecirdim ve hazir. Ben olculerini goz karari koymustum o yuzden olcu veremiyorum. Gonul ister cikolatayi kendim yapmak o da mumkun degil gibi. Ha kakaolu yapanlar da var ama denemedim cikolata daha kolay geldi
Dışardaydım birazda öğle yemeğinin vakit kaçtı 15:30 civarı yedimİkindiye çok yüklenmişsin efserim davet vs mi vardı ?
Akşam öğününüde ikindiye koymuşsun. Gl yük diye bişi vvar unutma fazla yendiğinde ortaya çıkıyor
Hadi bugunluk böyle olsun
aeben sağol listeye uymaya çalışıyorum öğlen protein almalıyım çünkü hafif açlık hissettim bisküvilerde ondan bende sebze yemekleri tokluk hissi vermiyor haşlama ızgara sebze bana daha iyi geliyor
yaa aynı mantığı bazen bende salata yaparken kullanıyorum nasılsa hepsi karışacak diye bulduğumu katıyorum
Bide bu karnabahar kısırı güzel oluyor mu ya bu ara çok karşıma çıkıyor çok merak ediyorum
Görmem çok geç olduWydra çok tşk ederim.Kakao yağıyla çikolata yapmak çok kolay
Hoşbulduk sağolHoşgeldin aramıza bol eksiler
fulyacım aynı durumu bende yaşıyorum biliyorsun, maalesef hastalık ister istemez her şeyimizi etkiliyor.aslında listeden çıkmayı istemiyordum ama böyle al ver gram gram da beni rahatsız etti. gerçi liste bu haftalar hep böyle ama
diyete tam başlar başlamaz rahatsızlanmam ve 2 aydır toparlayamamam sinir etti beni. o dönemde çok hazırdım diyete ve çok güzel başlamıştımo zaman paylaşımdan ve özellikle menüden muaf olayım. böyle bir rahat bırakayım kafamı. bakalım nasıl olacak. teşekkür ederim canım
kuzum dakika olarak ortalama ne kadardı?Düzenle butonum kayıp bulamadım o yüzden editleyemedim. Gece gece coştuk antigripin adaçayı ıhlamur derken bi enerji geldi kalktık yarım saat kadar bisiklet sürdükToplam 13 km
moni
[td]+ | + | . | . | . | . | . |
| +100p | + | . | . | . | . | . |
| - | + | . | . | . | . | . | |||||||
| +120p | - | . | . | . | . | . | |||||||
| + | + | . | . | . | . | . | |||||||
| m | m | . | . | . | . | . | |||||||
| m | m | . | . | . | . | . | |||||||
| - | - | . | . | . | . | . | |||||||
| +80p | +120p | . | . | . | . | . | |||||||
| +20p | + | . | . | . | . | . | |||||||
| - | + | . | . | . | . | . | |||||||
Y Ya habibi | - | - | . | . | . | . | . | |||||||
G gulsahhh01 | + | - | . | . | . | . | . | |||||||
O optumkibbye | + | + | . | . | . | . | . | |||||||
@Baby cat | + | +60p | . | . | . | . | . | |||||||
@Amor-a | - | +60p | . | . | . | . | . | |||||||
@Kumsal ve deniz | + | + | . | . | . | . | . | |||||||
| - | +380p | . | . | . | . | . | |||||||
@_happy_mom_ | - | - | . | . | . | . | . | |||||||
| + | +120p | . | . | . | . | . | |||||||
@ cascade- | m | m | . | . | . | . | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?