Evet saracim 1 yemek kasigi kadar ölçüSaram netden meyve değişimine bak istersen , 1 yemek kş 1 porsiyon meyveydi sanki
menü ve sporlar bildirilsin
moni [/td]
[td]++ . . . . . sara_28 +100p + . . . . . Antepia27 - + . . . . . @Pamukprncess +120p - . . . . . @ozlemkartal + + . . . . . obezzto m m . . . . . @60kiloyum m m . . . . . @Efser + + . . . . . @phalanx - - . . . . . @hedef56 - - . . . . . Wydra +80p +120p . . . . . @IKokunhuzur +20p + . . . . . @GIDI + + . . . . . esmerm91 - + . . . . . @Ya habibi - - . . . . . @gulsahhh01 + - . . . . . @optumkibbye + + . . . . . @april1109 - - . . . . . @Baby cat + +60p . . . . . @Amor-a - +60p . . . . . KumsalveDeniz + + . . . . . @samanyolu - +380p . . . . . @_happy_mom_ - - . . . . . @miyaww__ - - . . . . . aeben + +120p . . . . . @
cascade-
m m . . . . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[tr]
[/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
İyi pazarlar lapa lapa karlı ankaradan
huzur piyaz ne kadar . Karbonhidratların miktarını yazın lütfen!Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Üç biber,4-5 çeri domatesi öldürdüm
Bir dilim tam buğday ekmeği
7 tane yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
Öğlen
Fasulye piyazı
Akşam
Bir kepçe tavuklu şehriye çorbası
Bir küçük porsiyon etki fasulye yemeği
Birkaç tane acı biber turşusu
Ara
İki dilim portakal
Şimdi de yarım kupa nane limon içiyorum eşime yaptım beyefendi beğenmedi yarısı bana kaldı
Su 1.5 litre
Spor yok
Obezimmm sen eskisi gibi gelmiyon takımaSağol canım.sen de güzel kilo vermişsin maasallah
Amorcum ne zaman normal diyet menüleriyle geleceksin hemen hemen hergün menülerinde bir kacamak söz konusu biran önce tam adaptasyon yaşasan artikMenüm kaçamaklıakşamki böreği kendim küçük açtım tavada kendim yaptım peynirli
Sabah
1 dilim peynir
4 çatal omlet
2 dilim çavdar ekmeği
8 zeytin
1/2 portakal
1 elma
Ara
1 avuç fıstık
3 gofret
patlamış mısır
Akşam
2 el açması tavada peynirli börek
Spor : 20 dk kondisyon bisikleti = 60
Su : 2,5 lt
Tatlm ara ögün yapmadigin icin gece açlıkları yasiyorsun geçen demistn ya gece midem eziliyor diye ara öğün atlama tatlm menün güzel afiyet olsnBugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Üç biber,4-5 çeri domatesi öldürdüm
Bir dilim tam buğday ekmeği
7 tane yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
Öğlen
Fasulye piyazı
Akşam
Bir kepçe tavuklu şehriye çorbası
Bir küçük porsiyon etki fasulye yemeği
Birkaç tane acı biber turşusu
Ara
İki dilim portakal
Şimdi de yarım kupa nane limon içiyorum eşime yaptım beyefendi beğenmedi yarısı bana kaldı
Su 1.5 litre
Spor yok
Bugun davetin varmış gezom kolay gelsinGel ben sana kahve yaparım. Bende yapılacak iş yığınla . Bugün 2 saat çarşı gezdim. Bide yürüme gittim geldim. Yorgunluktan ölüyom . Insan topukluyla çarşı gezermi yahu . Bide eve geldim az dinleniyim dedim, eşim acıktık hadi demezmi . Hiç oturmadan yemek hazırladım, yedik. Yarın için yine büyük davetim var, ön hazırlık yaptım. Biraz dinlenip yapabileceğim işleri yapmam lazım.
saram bizede gellllSağol canım yapmış kadar oldun
Kolay gelsin canım senin davetlerin hiç bitmiyor çok yoruluyorsun kendine iyi davran sana senden fayda var diye akıl verip bugün yaptığım işleri sayayım
Yatak odası dip köşe temizlendi gardıropların ve yatak dolaplarının içi boşaltılıp silinip düzenlendi oturma odası dip köşe temizlenip dolaplar yeniden düzenlendi koltukların kılıfları sökülüp yıkandı misafir nevresimleri yıkandı serildi kurusunlar diye mutfak dolapları düzenlendi silindi ocak ciflendi ve yerler silinip süpürüldü toz alındı halıları topladım ama sermeye halim yok onuda yarın yapacam unuttuğum varmı bilmiyorum
Optum canım menülerin süper diyemem fena değillerrBen dün menümü yazmayı unutmuşum yaa. Hemen yazayım.
Dün sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim gorgonzola-brie ve kaşar peyniri 2 dilim yulaf ekmeği ve beyaz çay.
Öğlen; 3 büyük boy medine hurması, yarım avuç fıstık.
Akşam; 1 yemek tabağı etli nohut, 1 küçük kuru patlıcan dolması ve birkaç adet acı biber turşusu. ( uzun zamandır nohut ve turşu yemiyordum valla özlemişim)
Spor yok, su 3 lt. Gün boyu 2 fincan adaçayı, 1 fincan biberiye çayı.
Bugün
Sabah; 2 adet haşlanmış yumurta, bir ince dilim kaşar ve brie peyniri, 1 fincan beyaz çay.
Öğle; yarım avuçtan daha az fıstık.
Akşam; 2 kepçe tavuk çorbası, 3 adet kuzu pirzola, 1 küçük kuru biber dolması.
Spor yok çok fena grip oldum halim yok hiç.Su 3 lt. 2 büyük fincan adaçayı, 1 büyük fincan ıhlamur.
Gün içinde kaçamağım oldu bir ara bi tane pişi yedim.
moni
Kızçelerim,
geçen etap ki durumumuz ortada.Yılbaşıydı tatildi derken bir şey demedim. Ama toparlanma vakti.
Geldik Ocak ayına, bahar göz açıp gelene kadar gelecek.Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz? Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçiricez yazı? Bunu gerçekten istiyor muyuz?
Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...
O halde silkelenip kendimize geliyoruz.
Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.
Bunu kendimize borçluyuz.
E hadi o zaman, kim tutar bizi.
Ben bize inanıyorum.
lütfen sizde kendinize inanın.
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''
Ayşem kansızlıgınmı var yogurdu hep ara öğünlerinde kullanıyorsun?Dünkü Menüm:
uyanınca
ılık limonlu su
kahvaltı
1 h yumurta
1 d süzme peynir
2 çeri domates
birkaç dal maydanoz
1 d çavdarlı ekmek
limonlu su
ara
ananaslı aktivia
öğlen
karnabahar yemeği
1d ç ekmek
ara
1 kivi
yoğurt
akşam
zeytinyağlı pırasa
1d ç ekmek
ara
çeyrek ayva
yoğurt
su:2.5 litre
spor:yok
saram bizede gellll
Ellerine sağlık
Zılgıtı haletmişsingeleyim kuzum ne demek  sağolasın
şimdide balkonları temizledim süpürdüm ama yıkamadım çok fena rüzgar çıktı yüzümü sarmama rağmen üşüyünce içeri girdim eşim aradı balkonu temizliyorum dedim sen hasta değilmisin ne işin var bu havada balkonda diye bide zılgıt yedimama ne yapayım her yer temiz olmazsa içim rahat etmiyor
Evet saracim 1 yemek kasigi kadar ölçüsara_28
Fatma, saram, obezim sıralamadaki yerinizi tebrik ederim
Zılgıtı haletmişsino rüzgara niye çıktın
Tamam canım
Teşekkür ederim canım
Hakettim evet
Canım rüzgar saksılarımı uçurmuştu balkonum hep toprak olmuştu mecbur süpürüp düzenledim ama yıkayamadım işte onuda hava güzel olunca yaparım
Hoşbulduk@cascade- hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?