Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ekmeğin 1.5 olması ve böreğin de 2 olması pek olmadı gibi. Baya bi karbonhidrat almışsın ve protein çok az almışsın. Eğer protein almazsan verdiğin kilolar kaslardan gidebilir ki bu da vücud sağlığın için tehlike arz eder. Karbonhidratı dengelemen lazım 100 mg üzeri alınan her karbonhidrat kilo olarak dönüyor. Tabi bunu sporla da dengeleyebilirsin.
20 dk kondisyon bisikletinde çalıştım geldim Ama bisiklet sürdüğüm yediğime yetmiyor azaltamadım bir türlü.

Kalori açığı olması gerekiyor kilo vermek için. Günde kaç kalori alıyor ve kac kalori yakıyorsun? Bunun cevabını bilirsen daha rahat kilo verirsin. Mesela 1400 kalori yakıyorsan günde 900 kalori civarında yemek yemelisin ki o açık kilodan gitsin.

Iyi aksamlar arkadaslar.Bugun kardan dolayi spora gidemedim ama ev islerinden oturamadim da...Artik sporu yarin telafi edicem..Menumu yazayim .SABAH 2 dilim.ekmek 1 yumurta lor salata
OGLEN 1 kase corba biraz tavuk 5 kasik pirasa salata
ARA 1 bardak sut 1 elma
AKSAM tavuk 15 tane igde
Artik su ve bitki cayi icerim ..Yemegi en son 7 de yemeyi dusunuyorum artik bu diyetisyenin listesi normalde gunde 5 dilim ekmek var

İlla ekmek şeklinde yemek zorunda değilsin ki mesela 1 dilim ekmek 10-20 m arası karbonhidrat varken 1 porsiyon pırasa da 20-25 mg civarında karbonhidrat var.

Ayşem kansızlıgınmı var yogurdu hep ara öğünlerinde kullanıyorsun?

Öğününün birini protein yapsan
Salatada ekle bence

Güzel menü afiyet olsun
Kansızlığım var aebenim ama onun için yapmadım. Bu ara tansiyon şeker oynadı o yüzden pek bir şey yemiyorum, menüde doğaçlama oluyor haliyle. Yani kahvaltı harici düzenli değil birkaç gündür, biraz daha böyle devam eder.

Gelmişken menümü de yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim süzme peynir
5 tane siyah zeytin
1 bardak nar çiçeği çayı

Öğle
5 tane ızgara tavuk kanat
Salata

Akşam
Salata
1 kase tarhana çorbası
1 tane etimek

Aralar
1 havuç
1 salatalık
1 portakal
1 bardak süt

Su
200 ml ılık limonlu su
1500 ml sade su
1200 ml detoks suyu (1 tarçın kabuğu, yarım salatalık, çeyrek limon ve 1200 ml su ile hazırladım)
Totalde 2900 ml su içtim yatmadan 400 ya da 800 ml su içerim.

Spor
5317 adım = 40 puan
30 dakika kardiyo = 120 puan
25 dakika eliptik = 125 puan

Toplam= 285 puan

Bu günde temizlikle geçti  balkondu lavabolardı halılardı derken çok yoruldum spor yapacak mecalim yok kendime sade bir Türk kahvesi yapıp keyif yapacam

Yarından itibaren sporuma tam gaz başlıyorum leslie ve pilates

hatunun içine temizlik perisi kaçtı

menü ve sporlar bildirilsin

sara_28 +100p++....
Antepia27 -+-....
Pamukprncess +120p--....
ozlemkartal ++-....
Efser ++.....
phalanx ---....
hedef56 ---....
Wydra +80p+120p+285....
IKokunhuzur +20p+-....
GIDI ++-....
esmerm91 -+-....
G gulsahhh01 +--....
O optumkibbye ++-....
april1109 ---....
@Baby cat ++60p-....
@Amor-a -+60p+60p....
@Kumsal ve deniz +++....
samanyolu -+380p-....
@_happy_mom_ ---....
aeben ++120p-....
@cascade- mm-....

[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]

[th]Cuma[/th]

[th]Cumartesi [/th]

[th]Pazar[/th]

[th]Pazartesi[/th]

[th]Salı[/th]

[th]Çarşamba [/th]

[th]Perşembe [/th]

Son düzenleme:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 cherry domates
1 salatalık
1 elma
1 dilim çavdar ekmek

Ara
1 avuç çig fıstık
3 sade gofret

öğle
2 peynirli börek

Akşam
1 havuç
3 grissini

Spor : 20 dk kondisyon bisikleti = 60
Su : 3,5 lt

Kahvaltı 10 numara
3 gofret hiç olmamış akşam bişey yememişsin resmen. Ve full karbonhidrat varken nerdeyse hiç protein yok. Bu şekilde kilo vermeyi başarsan da verdiğin kilolar yağdan değil kaslarından gider. Ve bu sağlığını bozar. Günde 100 m karbonhidrat üstü alırsan yağlarını korumaya alırsın o yüzden karbonhidratı azalt. Ve protein almayı unutma en az iki öğününde protein olsun. Protein kaslarını korumaya alır yağları yaktırır.

Son düzenleme:
Aynen valla monicim ama değdi içime sinen bir temizlik oldu bir hafta daha iş yapmam 

Menümü nasıl buldun canım
oh miss güle güle kirlet canım
menün güzel , portakalın yanına 2 kaşık yoğurt yiyeydin
bi ara öğün daha mı yapsan, acıkmaz mısın

oh miss güle güle kirlet canım
menün güzel , portakalın yanına 2 kaşık yoğurt yiyeydin
bi ara öğün daha mı yapsan, acıkmaz mısın

Amin canım sağolasın

Portakalın yanına yoğurt yiyecektimde midem bulandı yiyemedim canım

İkinci arayı kahveyle bir çay bardağı beyaz leblebi yesem diyorum olmazmı

Birde bişey soracam patlamış mısır yiyebilir miyiz diyette şimdiye kadar hiç yemedim altı ayı geçmiştir

Bildiğim kadarıyla 1 bardak patlamış mısır 2 dilim ekmek demek. O gün ekmek yemezsen patlamış mısır yiyebilirsin.

Bildiğim kadarıyla 1 bardak patlamış mısır 2 dilim ekmek demek. O gün ekmek yemezsen patlamış mısır yiyebilirsin.

Hmmm tamam o zaman canım ben aslında hiç ekmek yemiyorum bugünlerde çok yoruluyorum ve canım istemeye başladı ondan bazen bir dilim yiyorum farketmişsindir menülerimde

Hmmm tamam o zaman canım ben aslında hiç ekmek yemiyorum bugünlerde çok yoruluyorum ve canım istemeye başladı ondan bazen bir dilim yiyorum farketmişsindir menülerimde

Aynen farkettim. Yemek isteyen arkadaşlar olur diye ekmekle oranını da yazayım dedim. Karbonhidratı az da olsa almalıyız da illa ekmekle olması sart değil zaten. Bir çok şeyde karbonhidrat var zaten ve ekmeği sıfırlamak da pek istemiyorum sağlıklı ekmek yenirse zaten kiloda sıkıntı yapmaz. Beyaz unda bütün sıkıntı vücud yakamıyor onu.

İyi akşamlar kızlar

•Kahvaltı
zeytin
2 dilim ekmek
haşlanmış yumurta
keçi peyniri

•öğle
Salata, kivi, elma, yoğurt, yulaf

•akşam
2 dilim ekmek
Sebzeli brokoli yemeği
yoğurt
Patates salatası (soğansız- domatessiz)

•ara
Bir avuç ceviz ve şekersiz nescafe

Su: 1,5 litre
Spor: yaklaşık 10.000 adım

Gündüz şekersiz Türk kahvesi
Kalori hesaplamıştım fakat soradan hesap karıştı
Yarın kaloriye odaklanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…