- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Abur cubur , tatlı yememek zor gelmiştir bana her zamanAra öğün doğru gıda ile ve dengeli olursa çok faydalı neden kendini kısıtlamak istiyorsun?
canım daha önce başka takımda deneme sürecindeydim yazmışsın. Fakat bu üyeliğin yeni, başka bir üyelikle sanırım oradaydın. Eski kullanıcı adını yazar mısın kontrol edebilmem için .
bu arada özel mesaj atamadım sana ve etiketleyemiyorum seni.
Amorcum ne zaman normal diyet menüleriyle geleceksin hemen hemen hergün menülerinde bir kacamak söz konusu biran önce tam adaptasyon yaşasan artik
SelamSelam hanımlar. Bu hafta en fazla kilo veren ben olacağım sanırım :) bugün 1 de kalktık. Canım hiçbir şey istemiyor az önce iki elma yedim az su içtim. Tuvalete gitmemek için az az içiyorum önceden bi içmeye 700ml gidiyordu. Canım yemek yemek istemiyor fırsat bu fırsat değerlendireyim yav .tartıya çıkamadım ayağıma basamadığım için . pazartesi basabilirsem tartılırım ama yine de grup aksamasın diye basmauau çalışıcam bakalım. İştahsızlığım böyle giderse göbek möbek gider :)) şimdi buna sağlıksız diyenleriniz olacaktır ama ne yapalım benim gibi tembel bağırsağa sahip biriyseniz, sizin gibi sabah öğle akşam yediğimde vomba gibi oluyorum benim tek çarem az yemek. Eşim oğlanı aldı parka götürdü , döner yaptıeayım mı dedi hayır dedim siz yeyin gelin zaten hareket yok bi de döner yersem vay halime
30 dk diyelim ortalamakuzum dakika olarak ortalama ne kadardı?
Peynir çok yediğim için yoğurt süt az tüketiyorum canım.Optum canım menülerin süper diyemem fena değillerr.
Ayrıca yogurt diyette şart niye yemiyorsunki?
Ayağıma kırık bardak battı kuzum , kırıkların üzerine hatıırrt diye basarsam olacağı o. O yuzden pek hareket edemiyorum , yoksa çoktan bir şeyler yapar yerdim herhalde :) iştahım da yok psikolojik herhalde . çünkü 1.55 boyunda 73 kilo olursan, tek ayakla zıplarken böyle yorulursun , gördün mü kendine yaptığını dedim kendimeSelam
Geçmiş durumunuzu bilmiyorum ama; hazır iştahsızken böyle değerlendirmemiz iyi olmuş . Akşam muhtemelen acıkırsınız
Hafif geçirmeye çalışın, tüm gün çöpe gitmesin
ÜzüldümAyağıma kırık bardak battı kuzum , kırıkların üzerine hatıırrt diye basarsam olacağı o. O yuzden pek hareket edemiyorum , yoksa çoktan bir şeyler yapar yerdim herhalde :) iştahım da yok psikolojik herhalde . çünkü 1.55 boyunda 73 kilo olursan, tek ayakla zıplarken böyle yorulursun , gördün mü kendine yaptığını dedim kendime
Hahaha aklı hala balkondaÖnce sağlığını düşün sonra yaparsın temizliğini. Balkon kaçmıyor ya
Nasıl geçti gününüz kızlar?
Kaçamak yapmadınız umarım
Haftada ortalama kaç gram veriyorsunuz?
Bir kg veren de vardır mutlaka
Dimi ama
Haftada verdiğimiz gram değişiyor. Duruma göre, yemeğe, spora, psikolojiye göre. 3 hafta üst üste 2 kilo verdim geçen hafta ise 450 gram verdim.
Aynen
Geçmiş olsun canımAyağıma kırık bardak battı kuzum , kırıkların üzerine hatıırrt diye basarsam olacağı o. O yuzden pek hareket edemiyorum , yoksa çoktan bir şeyler yapar yerdim herhalde :) iştahım da yok psikolojik herhalde . çünkü 1.55 boyunda 73 kilo olursan, tek ayakla zıplarken böyle yorulursun , gördün mü kendine yaptığını dedim kendime
Sag olasınnnGeçmiş olsun canım
20 dk kondisyon bisikletinde çalıştım geldimBaya sessiz oldu grup herkes ya yemek yiyor ya spor yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?