Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abur cubur , tatlı yememek zor gelmiştir bana her zaman
Eski kullanıcı adımı hatırlamıyorum ama takıma alınmamıştım en son , şimdiki gibi deneme sürecinde kaldım
Arkadaşlar etiketleyebiliyor
Ben mesaj atıyım,

Selam hanımlar. Bu hafta en fazla kilo veren ben olacağım sanırım :) bugün 1 de kalktık. Canım hiçbir şey istemiyor az önce iki elma yedim az su içtim. Tuvalete gitmemek için az az içiyorum önceden bi içmeye 700ml gidiyordu. Canım yemek yemek istemiyor fırsat bu fırsat değerlendireyim yav .tartıya çıkamadım ayağıma basamadığım için . pazartesi basabilirsem tartılırım ama yine de grup aksamasın diye basmauau çalışıcam bakalım. İştahsızlığım böyle giderse göbek möbek gider :)) şimdi buna sağlıksız diyenleriniz olacaktır ama ne yapalım benim gibi tembel bağırsağa sahip biriyseniz, sizin gibi sabah öğle akşam yediğimde vomba gibi oluyorum benim tek çarem az yemek. Eşim oğlanı aldı parka götürdü , döner yaptıeayım mı dedi hayır dedim siz yeyin gelin zaten hareket yok bi de döner yersem vay halime

Amorcum ne zaman normal diyet menüleriyle geleceksin hemen hemen hergün menülerinde bir kacamak söz konusu biran önce tam adaptasyon yaşasan artik

Hem kortizon tedavisi sonrasının etkisi çünkü aşırı acıkma eğilimim arttı hem de adetime 2 gün kaldı ondan sanırım. Napacağım bilemiyorum. Adet olunca şeker tatlı isteği çok çok az oluyor yemek yeme isteği de nispeten azalıyor umarım öyle olur.

Selam
Geçmiş durumunuzu bilmiyorum ama; hazır iştahsızken böyle değerlendirmemiz iyi olmuş . Akşam muhtemelen acıkırsınız
Hafif geçirmeye çalışın, tüm gün çöpe gitmesin

Selam
Geçmiş durumunuzu bilmiyorum ama; hazır iştahsızken böyle değerlendirmemiz iyi olmuş . Akşam muhtemelen acıkırsınız
Hafif geçirmeye çalışın, tüm gün çöpe gitmesin
Ayağıma kırık bardak battı kuzum , kırıkların üzerine hatıırrt diye basarsam olacağı o. O yuzden pek hareket edemiyorum , yoksa çoktan bir şeyler yapar yerdim herhalde :) iştahım da yok psikolojik herhalde . çünkü 1.55 boyunda 73 kilo olursan, tek ayakla zıplarken böyle yorulursun , gördün mü kendine yaptığını dedim kendime

Üzüldüm
Kimbilir nasıl acıdı
Çok geçmiş olsun
Kilon fazlaymış
İnşallah yavaş yavaş verirsin

Geçmiş olsun canım

Spor 1 haftadır düzenli olarak en azından günde 20 dk kondisyon bisikletindeyim. Buna şükür diyorum ve umarım kademe kademe arttırırım. Şu an diyet adına menülerimde aslında diğer menülere göre diyet gibi görünmüyor olsa da önceki yeme performanslarıma göre oldukça azalttım. Mükemmel değil ama daha da azalacak. Hedefim günlük 800 kaloriyi aşmamak. Sebze yemek kültürüm hiç yok. Sabah kahvaltısını çok güzel yapabilirim. Beyaz peynir, haşlanmış yumurta vs ama iş öğle ve akşam yemeklerine geldiğinde bişey üretemiyorum. Ya da ne bileyim tam düzeni oluşturamadım. İnşallah o da olur.

Uyanınca:2 bardak su

Kahvaltı: 3 dilim peynir
Yeşil biber, domates
2 zeytin
1.5 dilim tam buğdaylı ekmek

Ara: 1 fincan kahve
1 armut

Akşam: 2 börek
Biber domates

Ara:2 kaşık yoğurt

Su : 3 lt

Kahvaltı 12.45 ye yapıldı
Akşam 17.5 ta yapıldı

Hafta sonu genelde bu şekilde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…