Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dun sabah haşlanmış yumurta bir dilim tam buğday ekmeği, 8 zeytin, kk peynir bal çk
Öğlen iki kaşık pilav kase yeşil fasulye
Akşam güne gittim iki çatal tatlı, çeyrek lahmacun, iki cataç köstebek pasta
Su 2 lt

Bugün sabah omlet yarım dilim ekmek, yemek kaşığı yoğurt, kk peynir, zeytin 10 , yarim salatalık
Oğlen çeyrek gözleme
Akşam bir sigara böreği, 4 sıkımlik çiğköfte ve salata
Su 1.5 lt spor yapınca yazayım
moni

Börek ve gofreti akşam yemek yemeyerek yok etmişsindir inş.

Aynen haklısın canım ve itiraf edeyim ben beyaz ekmeği çok seviyorum zaten ne zararlıda o tatlı olur ya

Karbonhidrat konusunda katılıyorum canım ille ekmek yemek şart değil bir çok şeyde var zaten mercimek kurufasulye gibi

Patates salatasının miktarı ne kadar ve keşke soğan olaymış hatta bol sebzeli az patatesli olaymış patatesin nişasta oranını hesaplayarak yemelisin hatta diyetin başındasın şu ara hiç yememelisin

Miktar belirtsen aslında daha doğru yorumlarda bulunur menün hakkında.

Proteini artırmalı karbonhidratı azaltmalısın. Dünde bugün de günlük 3-4 dilim civarında ekmek yemişsin. Ve çok az protein almışsın.

Aynen beyaz ekmek de çok seviliyor. Zaten sağlıksız olan herşey çoook lezzetli gelir bize yememeliyiz ya

Pamuğum iki çatal ondan iki çatal bundan derken hamur işini götürmüşsün gözleme hele akşam sigara böreği olmazki canım bu şekilde istediğin sürede istediğin kiloyu veremezsin azıcık dişini sıksan mezun olmana bişey kalmadki canım

Aynen canım hele bide bize yasak olan şeyleri yiyip yiyip kilo almayanlar varya çok gıcık oluyorum

Patates salatasının miktarı ne kadar ve keşke soğan olaymış hatta bol sebzeli az patatesli olaymış patatesin nişasta oranını hesaplayarak yemelisin hatta diyetin başındasın şu ara hiç yememelisin
Malzeme eksikliğinden o şekil oldu salata
1 porsiyonu iki kaşık belki geçmişimdir
Kaşık kaşık hesapladım

herkese iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
yumurta
kk.petnir
3 zeytin
ara
1 portakal
1 bardak yoğurt
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
maydonoz
2 baget
1 bardak yoğurt
su 2 lt.

Merhaba
Bugün sulu yemek yememişsiniz
Onun dışında iyi

Aynen canım hele bide bize yasak olan şeyleri yiyip yiyip kilo almayanlar varya çok gıcık oluyorum

Hakikaten bi de onlar var. Ben su içsem hemen yarıyor ama bi ton şey yeyip göbek bile olmuyor. Metabolizmaları hızlı onların bizim ki tembel

Yarın daha ayrıntılı yazarım kızlar
İlk gün mazur görün

Olur sıkıntı yok. Sadece birbirimizin menüsünü doğru bir şekilde yorumlayabilmek ve yanlışlarımızı - doğrularımızı öğrenebilmek için gerekli bir ayrıntı bu.

Domatesi niye ziyan ettin

Hahha ay niye ya çok güzel olmuştu

Bi küçük seviş tabağı ve akşamına da kuru fasulye yedim farkındayım ikisinde karbonhidrat oldu
Yoğurt daha fazla katmalıyım öğünlere haklısın

Ölü domateslerim meşhur oldu

Evet ya aslında yapayım diyorum ara öğün fırsat bulamıyorum çocuktan öğünlerin bile saati kaçıyor bazen

Bugünkü öğünlerim çok karışık oldu galiba Pazar olmasına verin

Sabah kahvaltısı
Pastırmalı yumurta
Çok az yağlı Kırmızı biberli kaşarlı mantar
Biraz peynir çeşitlerinden
Zeytin
Şekersiz çay
1,5 dilim çok tahıllı ekmek

Akşam yemeği
Tek kişilik pizzayı 8 dilime bölmüştüm bir çok küçük dilim tadına baktım
4-5 kaşık Fasulye piyazı
Yarım dilim pastırma

Ara
Sade kahve
Bir avuçtan az kuruyemiş

Spor yok
Su çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…