Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu menüyü neresinden tutsam elimde kalıyor biz bu menüyü pazar cumartesi yada hangi güne dersen o güne veririzde sen kilo veremezsin kusura bakma canım ama gerçekten kilo vermek istiyorsan biraz emek harcamalısın

Bu haftanın menüleri pek içime sinmedi kaptanım moni biraz aksilikler biraz da güzel aksilikler oldu
Bu akşam görümcemin oğluna kız istedik bu hafta hem nikahları hem sözleri var
Bu günkü menüm
11:00 kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 k.k köy peyniri
5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 lokma börek

Ara: havuç,biraz elma,salata yaparken marulun en minikleri

16:00 öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek

Ara:1 tane priboyitikli kefirli kayısılı yoğurt ( bağırsak hareketi için yedim )

Gelelim kız isteme merasimine
1 tane minik sütlü çikolata, 2 minik parça börek 2 lokma kadardı ,yarım dilim fıstıklı baklava.

Yemesem daha iyi olurdu biliyorum ama bu gibi durumlardan bizde ağız tadıdır derler mutlu olsunlar ağzımız tatlansın diye yenir yemezsem yanlış anlaşılırdım o yüzdem yedim.

Bu menüyü neresinden tutsam elimde kalıyor biz bu menüyü pazar cumartesi yada hangi güne dersen o güne veririzde sen kilo veremezsin kusura bakma canım ama gerçekten kilo vermek istiyorsan biraz emek harcamalısın
Uzun zamandır kaçamak yapmıyordum ama saracım çok acımasızca olmuş bu yorumun vallaaaaa hem pizza minicikti gerçekten diyorum ya tek kişilik pizzanın 8 parçasından bi parçaydı tadımlık Bile sayılır. Çayın yanında kuruyemiş yedim evet o fazla oldu kabul ediyorum ama öyle tıka basa doymadım bile gün boyu azar azar aldım hepsinden gerçekten emek verdiğimi düşünüyorum çünkü bazen iyi hissetmek için böyle kaçamaklara ihtiyaç duyuyor insan

Öyle diyorsan öyledir canım ben senin iyiliğini düşünüyorum

Çiğ domatesi ne kadar seviyorsam, pişmişi o kadar sevmiyorum. Pişen domates benim gözümde ziyan olmuş demektir
Bugün bende biraz ziyan ettim

Öyle diyorsan öyledir canım ben senin iyiliğini düşünüyorum

Tabiki farkındayım canım benim iyiliğimi düşündüğünü ama bazen kaçıyor işte böyle elimden geldiğince sıkı tutmaya çalışıyorum hepiniz gibi elimden geri bıraktığım hiç dokunmadığı şeyler oluyor bazende hayır diyemiyor insan özellikle de misafir olduğunda bugün kahvaltıda ayrı akşam yemeğinde ayrı misafirim vardı ister istemez hazırlanıyor hazırlanınca da insan dayanamıyor
Bide Bizim evde acayip aburcubur olur mesela eşim her akşam çikolatalar kekler cipsler yer o dolap hiç boşalmaz ama bi tane de açıp yemem mesela kahvaltıda tereyağlı ballar çikolatalar vardı çatalın ucunu değdirmedim hani anlatmaya çalıştığım Emin’im hepimizin başına aynı şeyler geliyor ama irademi sağlam tuttuğum zamanlar da oluyor.öyle olmasa zaten kilo falan veremeyiz

Çiğ domatesi ne kadar seviyorsam, pişmişi o kadar sevmiyorum. Pişen domates benim gözümde ziyan olmuş demektir
Bugün bende biraz ziyan ettim

Ay ben çok severim ya tam tersi çiğ yerken tek başına hoşlanmam salataya falan katarım veya peynir eşlik eder

hayırlısı olsun

1 bardak misir iki dilim ekmek ediyor canm

Menüm
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 parca köy peyniri
Salatalik
Ara 1 bardak süt
3 hurma
1 minik mandalina
Ara 1 lokma ekmek
1 lokma et
Aksam 1 kasik bulgur pilavi
4 kasik et sote
1 lokma ekmek
Su 2 litre
Spor yok malesef

İyi geceler dicem ama tr’de saat 2 muhtelemen herkes uyuyordur

Sabah; 2 haşlanmış yumurta, yarım kk kaşar peyniri, 3 adet yeşil zeytin, 1 fincan yeşil çay.

Öğle; 15 adet badem, 1 fincan filtre kahve.

Akşam; 1 kepçe etli nohut, 1 küçük kase yoğurt, 1 bardak maden suyu.

Yemekten 1 saat sonra 1 büyük fincan yeşil çay.

Spor, 20 dk bisiklet. Su 2,5 lt.

moni

Anladım canım sende haklısın o kadar sevdiğin şeyi görüpte yememek gerçekten irade savaşıdır bunda bende çok yaşadım Allah yardımcımız olsun gidecek bu kilolar huzurum biz istersek başarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…