Bugünkü öğünlerim çok karışık oldu galibaPazar olmasına verin
Sabah kahvaltısı
Pastırmalı yumurta
Çok az yağlı Kırmızı biberli kaşarlı mantar
Biraz peynir çeşitlerinden
Zeytin
Şekersiz çay
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
Akşam yemeği
Tek kişilik pizzayı 8 dilime bölmüştüm bir çok küçük dilim tadına baktım
4-5 kaşık Fasulye piyazı
Yarım dilim pastırma
Ara
Sade kahve
Bir avuçtan az kuruyemiş
Spor yok
Su çok az
İnşaallahAnladım canım afiyet olsun kilo olmasın
Uzun zamandır kaçamak yapmıyordum ama saracım çok acımasızca olmuş bu yorumun vallaaaaaBu menüyü neresinden tutsam elimde kalıyor biz bu menüyü pazar cumartesi yada hangi güne dersen o güne veririzde sen kilo veremezsin kusura bakma canım ama gerçekten kilo vermek istiyorsan biraz emek harcamalısın
Uzun zamandır kaçamak yapmıyordum ama saracım çok acımasızca olmuş bu yorumun vallaaaaahem pizza minicikti gerçekten diyorum ya tek kişilik pizzanın 8 parçasından bi parçaydı tadımlık Bile sayılır. Çayın yanında kuruyemiş yedim evet o fazla oldu kabul ediyorum ama öyle tıka basa doymadım bile gün boyu azar azar aldım hepsinden gerçekten emek verdiğimi düşünüyorum çünkü bazen iyi hissetmek için böyle kaçamaklara ihtiyaç duyuyor insan
Çiğ domatesi ne kadar seviyorsam, pişmişi o kadar sevmiyorum. Pişen domates benim gözümde ziyan olmuş demektirHahha ay niye ya çok güzel olmuştu
Bi küçük seviş tabağı ve akşamına da kuru fasulye yedim farkındayım ikisinde karbonhidrat oldu
Yoğurt daha fazla katmalıyım öğünlere haklısın
Ölü domateslerim meşhur oldu
Evet ya aslında yapayım diyorum ara öğün fırsat bulamıyorum çocuktan öğünlerin bile saati kaçıyor bazen
Öyle diyorsan öyledir canım ben senin iyiliğini düşünüyorum
Çiğ domatesi ne kadar seviyorsam, pişmişi o kadar sevmiyorum. Pişen domates benim gözümde ziyan olmuş demektir
Bugün bende biraz ziyan ettim
hayırlısı olsunBu haftanın menüleri pek içime sinmedi kaptanımmoni biraz aksilikler biraz da güzel aksilikler oldu
Bu akşam görümcemin oğluna kız istedikbu hafta hem nikahları hem sözleri var
Bu günkü menüm
11:00 kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 k.k köy peyniri
5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 lokma börek
Ara: havuç,biraz elma,salata yaparken marulun en minikleri
16:00 öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Ara:1 tane priboyitikli kefirli kayısılı yoğurt ( bağırsak hareketi için yedim )
Gelelim kız isteme merasimine
1 tane minik sütlü çikolata, 2 minik parça börek 2 lokma kadardı ,yarım dilim fıstıklı baklava.
Yemesem daha iyi olurdu biliyorum ama bu gibi durumlardan bizde ağız tadıdır derler mutlu olsunlar ağzımız tatlansın diye yenir yemezsem yanlış anlaşılırdım o yüzdem yedim.
1 bardak misir iki dilim ekmek ediyor canmAmin canım sağolasın
Portakalın yanına yoğurt yiyecektimde midem bulandı yiyemedim canım
İkinci arayı kahveyle bir çay bardağı beyaz leblebi yesem diyorum olmazmı
Birde bişey soracam patlamış mısır yiyebilir miyiz diyette şimdiye kadar hiç yemedim altı ayı geçmiştir
Teşekkür ederimhayırlısı olsun
Tabiki farkındayım canım benim iyiliğimi düşündüğünü ama bazen kaçıyor işte böyle elimden geldiğince sıkı tutmaya çalışıyorum hepiniz gibi elimden geri bıraktığım hiç dokunmadığı şeyler oluyor bazende hayır diyemiyor insan özellikle de misafir olduğunda bugün kahvaltıda ayrı akşam yemeğinde ayrı misafirim vardı ister istemez hazırlanıyor hazırlanınca da insan dayanamıyor
Bide Bizim evde acayip aburcubur olur mesela eşim her akşam çikolatalar kekler cipsler yer o dolap hiç boşalmaz ama bi tane de açıp yemem mesela kahvaltıda tereyağlı ballar çikolatalar vardı çatalın ucunu değdirmedim hani anlatmaya çalıştığım Emin’im hepimizin başına aynı şeyler geliyor ama irademi sağlam tuttuğum zamanlar da oluyor.öyle olmasa zaten kilo falan veremeyiz
Ay ben çok severim ya tam tersi çiğ yerken tek başına hoşlanmam salataya falan katarım veya peynir eşlik eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?