Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşamdan karbonhidrat yiyecek olduğun zaman diğer öğünlerde yeme de dengeleniversin. Yoksa yediğinde değiliz de karbonhidrat haddinden fazla alırsan yağlarını sarıp sarmalamış olursun. Kilon gitse bile o yağdan değil de kastan gider. O yüzden biraz daha dengeli almak lazım karbbonhidratı

Problem karbonhidratı çok almış proteini az almış olman. Karbonhidrat yağları protein kasları korur. Tabi arada kaçamak yapacağız bizim ki de can ama öğünlerde aldığımız karbonhidrata dikkat etmemiz lazım ki kilo verimimiz kastan değil yağdan olsun. Karbonhidrat alarak da kilo veririz ama kastan veririz çünkü 100 m üstü alınan her karbonhidrat yağı korur o zaman protein de almalıyız ki kası da koruyalım.

Bugünüm acayip geçti, dünkü şoku ancak atlattım denebilir
Saat 15.00
İki elma 700 ml su
Saat 18.00
1 kase fasulye yemeği
2 dilim ekmek
Marul&yarım soğan
....
Malumunuz spor yok

Hani senin proteinin. Hiç protein almamışsın. Bu menüyle kilo verirsin ama yağdan değil kastan gider diyim sana. Protein almayı ihmal etme.

takıma yeni gelen kızçeler, takımımızın okuma topiğine kitap kurtlarını bekliyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hem-zayifliyoruz-hem-okuyoruz.1061414/

Bu hafta geliyorum inş. eokul işlemlerimi halledip başlayacağım. Kitap kurduyumdur ama meşguliyetlerden kitap okuyacak zamanım yok daha okumadığım sınav kağıtlarım var.

Günaydın. :)
Dünün menüsü.
07:00 limonlu su
08:00 1 adet haşlanmış yumurta ,1dilim çavdar ekmeği , yarım salatalık , 1 domates .
11 :30 Yeşil çay
1:00 3 adet yaprak sarması 2 adet lahana sarma 1 kase yoğurt
3:00 1 adet yeşil elma
6:00 1 kase Kırmızı mercimek çorbası , 1 kase yoğurt 1 kase salata
6:30 Yeşil çay
Su 3 litre
Spor çok yakında biraz toparlanayim spora baslicam insallah
2 saat ev temizli yaptim spor yerine

Günaydın bugünkü tartım 62.300 400 gr vermişim bu hafta sonu hiçbirşey yiyemedim belki ondan öyle oldu
Cumartesi
1 bardak ılık su 1 dilim peynir 1 kadkasar ar peynir 1 dilim ekmek
Ara
1 kahve
Akşam
1 tane haşlanmış patates
1.5 litre su
Pazar
Sabah
1 kızarmış yumurta 1 dilim peynir 2 kaşık peynir salatası domates salatalık
Ara
1 kahve 1 çay bardagi cay
Akşam
Patates salatası 1 ıspanaklı börek
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…