Günaydın
1 bardak misir iki dilim ekmek ediyor canm
Malzeme eksikliğinden o şekil oldu salata
1 porsiyonu iki kaşık belki geçmişimdir
Kaşık kaşık hesapladım
Bu haftanın menüleri pek içime sinmedi kaptanımmoni biraz aksilikler biraz da güzel aksilikler oldu
Bu akşam görümcemin oğluna kız istedikbu hafta hem nikahları hem sözleri var
Bu günkü menüm
11:00 kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 k.k köy peyniri
5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 lokma börek
Ara: havuç,biraz elma,salata yaparken marulun en minikleri
16:00 öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Ara:1 tane priboyitikli kefirli kayısılı yoğurt ( bağırsak hareketi için yedim )
Gelelim kız isteme merasimine
1 tane minik sütlü çikolata, 2 minik parça börek 2 lokma kadardı ,yarım dilim fıstıklı baklava.
Yemesem daha iyi olurdu biliyorum ama bu gibi durumlardan bizde ağız tadıdır derler mutlu olsunlar ağzımız tatlansın diye yenir yemezsem yanlış anlaşılırdım o yüzdem yedim.
Uzun zamandır kaçamak yapmıyordum ama saracım çok acımasızca olmuş bu yorumun vallaaaaahem pizza minicikti gerçekten diyorum ya tek kişilik pizzanın 8 parçasından bi parçaydı tadımlık Bile sayılır. Çayın yanında kuruyemiş yedim evet o fazla oldu kabul ediyorum ama öyle tıka basa doymadım bile gün boyu azar azar aldım hepsinden gerçekten emek verdiğimi düşünüyorum çünkü bazen iyi hissetmek için böyle kaçamaklara ihtiyaç duyuyor insan
Bugünüm acayip geçti, dünkü şoku ancak atlattım denebilir
Saat 15.00
İki elma 700 ml su
Saat 18.00
1 kase fasulye yemeği
2 dilim ekmek
Marul&yarım soğan
....
Malumunuz spor yok
takıma yeni gelen kızçeler, takımımızın okuma topiğine kitap kurtlarını bekliyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hem-zayifliyoruz-hem-okuyoruz.1061414/
Günaydııınnn
O 59 sonunda teşrif ettii
Kilom 59.80
Cuma günü 60.45ti
Fark: 0.65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?