Teşekkür ederim canım
Sağol canım.sen de güzel kilo vermişsin maasallah
Cok geçmiş olsun ablmmmiyi haftalar olsun hanımlar,ben fena hastayım akşam iki ilaç birden almıştım sabah kalkamadım son ana kadar,eşime sütlü kahve yaptırıp yatakta içtim tansiyonum düşük tartılamadımmoni bugün erken çıkıp yatmaya çalışıcam başım çatlıyo baygınlık hissi de var
Çok geçmiş olsun gülen yüzün solmasıniyi haftalar olsun hanımlar,ben fena hastayım akşam iki ilaç birden almıştım sabah kalkamadım son ana kadar,eşime sütlü kahve yaptırıp yatakta içtim tansiyonum düşük tartılamadımmoni bugün erken çıkıp yatmaya çalışıcam başım çatlıyo baygınlık hissi de var
Çok azimli sin canım hakediyor sunGünaydııınnn
O 59 sonunda teşrif ettii
Kilom 59.80
Cuma günü 60.45ti
Fark: 0.65
@aeben ablacm şu javayi iyiki söyledin yahu reklamsız nede iyimiş kk :)
iyi haftalar olsun hanımlar,ben fena hastayım akşam iki ilaç birden almıştım sabah kalkamadım son ana kadar,eşime sütlü kahve yaptırıp yatakta içtim tansiyonum düşük tartılamadımmoni bugün erken çıkıp yatmaya çalışıcam başım çatlıyo baygınlık hissi de var
Kitap okumayi cok severim bu ara cok.okuyamasam da ama baslayalimtakıma yeni gelen kızçeler, takımımızın okuma topiğine kitap kurtlarını bekliyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hem-zayifliyoruz-hem-okuyoruz.1061414/
Gecmis olsun canim sekerin mi dustu acabaiyi haftalar olsun hanımlar,ben fena hastayım akşam iki ilaç birden almıştım sabah kalkamadım son ana kadar,eşime sütlü kahve yaptırıp yatakta içtim tansiyonum düşük tartılamadımmoni bugün erken çıkıp yatmaya çalışıcam başım çatlıyo baygınlık hissi de var
Canım internete ekmek değişimleri yaz ordaki Prof. Selçuk can ın sitesi çıkıyor orda hepsi yazıyor çok güzelÖyleymiş canım Mervede öyle söyledi ona göre yerim artık sağol
Hem kortizon alıp hem kilo veren disiplin li hatunum maşallah
Canım internete ekmek değişimleri yaz ordaki Prof. Selçuk can ın sitesi çıkıyor orda hepsi yazıyor çok güzel
yağ değişimleri et meyve değişimleri
Ben mısıra bakmış tıp
Yağsız 1 bardak mısır =1 ekmek
Hem kortizon alıp hem kilo veren disiplin li hatunum maşallah
Ayrıca
Şimdiye kadar çok güzel kilo vermişsin Tebrikler
iyi haftalar olsun hanımlar,ben fena hastayım akşam iki ilaç birden almıştım sabah kalkamadım son ana kadar,eşime sütlü kahve yaptırıp yatakta içtim tansiyonum düşük tartılamadımmoni bugün erken çıkıp yatmaya çalışıcam başım çatlıyo baygınlık hissi de var
Çok azimli sin canım hakediyor sun
Yakında mezun olursun
Canım internete ekmek değişimleri yaz ordaki Prof. Selçuk can ın sitesi çıkıyor orda hepsi yazıyor çok güzel
yağ değişimleri et meyve değişimleri
Ben mısıra bakmış tıp
Yağsız 1 bardak mısır =1 ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?