Aksamlari patates olmamis malesefGünaydın bugünkü tartım 62.300 400 gr vermişim bu hafta sonu hiçbirşey yiyemedim belki ondan öyle oldu
Cumartesi
1 bardak ılık su 1 dilim peynir 1 kadkasar ar peynir 1 dilim ekmek
Ara
1 kahve
Akşam
1 tane haşlanmış patates
1.5 litre su
Pazar
Sabah
1 kızarmış yumurta 1 dilim peynir 2 kaşık peynir salatası domates salatalık
Ara
1 kahve 1 çay bardagi cay
Akşam
Patates salatası 1 ıspanaklı börek
2 litre su
Ahh aksam keske sen baska bsy yeseydin canmDünkü menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Çay
Ara
1bardak cay
Ceviz
Oyle
Yeşil mercimek
Yogurt
3kasik bulgur
3kasik kuru fasulye
Ara
Bitki cayi karışık
Akşam
Pide
Ayran
Dün çocukları dışarı çıkarttık mecburen disarda yedik
Bir yarim saat ağırlık çalıştım...
Canm safariye girip ileri ayarlara tikla ordan yapabilirsnbide ben bulaydım ne iyiydi
geçmiş olsun canım doktora gitsen keşke
Tebrikler canm kortizona ragmen cok iyi
Ben biliyorsunuz sanıyordum , yoksa telden girmek zulümaeben ablacm şu javayi iyiki söyledin yahu reklamsız nede iyimiş kk :)
Esmahan senin kilo bildiriminde hiç önceki kilonu göremeyecekmiyiz ?Günaydın cancağızlarım hasta hasta işe gidiyorum sabah sabah ..... böyle sistemin .... neyse ben kilo bildiriyorum 67.900aeben sende durumlar ne ?
. Efser kızı istedimiz bu haftada nikahmı varBu haftanın menüleri pek içime sinmedi kaptanımmoni biraz aksilikler biraz da güzel aksilikler oldu
Bu akşam görümcemin oğluna kız istedikbu hafta hem nikahları hem sözleri var
Bu günkü menüm
11:00 kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 k.k köy peyniri
5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 lokma börek
Ara: havuç,biraz elma,salata yaparken marulun en minikleri
16:00 öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Ara:1 tane priboyitikli kefirli kayısılı yoğurt ( bağırsak hareketi için yedim )
Gelelim kız isteme merasimine
1 tane minik sütlü çikolata, 2 minik parça börek 2 lokma kadardı ,yarım dilim fıstıklı baklava.
Yemesem daha iyi olurdu biliyorum ama bu gibi durumlardan bizde ağız tadıdır derler mutlu olsunlar ağzımız tatlansın diye yenir yemezsem yanlış anlaşılırdım o yüzdem yedim.
Yok bilmiyordum ablacm sayende ögrendmBen biliyorsunuz sanıyordum , yoksa telden girmek zulüm
geçmiş olsun canımiyi haftalar olsun hanımlar,ben fena hastayım akşam iki ilaç birden almıştım sabah kalkamadım son ana kadar,eşime sütlü kahve yaptırıp yatakta içtim tansiyonum düşük tartılamadımmoni bugün erken çıkıp yatmaya çalışıcam başım çatlıyo baygınlık hissi de var
geçmiş olsun özlemcimiyi haftalar olsun hanımlar,ben fena hastayım akşam iki ilaç birden almıştım sabah kalkamadım son ana kadar,eşime sütlü kahve yaptırıp yatakta içtim tansiyonum düşük tartılamadımmoni bugün erken çıkıp yatmaya çalışıcam başım çatlıyo baygınlık hissi de var
Samsu.. da bulanda böyle yazarsa iyi olurEki Görüntüle 2222696
Eki Görüntüle 2222697
Eki Görüntüle 2222698
Hanımlar java proğramı benim telde yukardaki resimlerdeki sıralı olan gibi .
Başta ayarları açıyorsunuz
1. Safari yazan yere tıklıyorum.
2.açılan sayfanın en altında "ileri düzey "yazan yere tıklıyorum
3. Javascript yazan yeri kapatıyorum .
Şu an kk ya resim koymak için açtım , ne çok reklam var . Ayrıca bu reklamlar netiniz kısıtlıysa onuda tüketiyormuş.
Cok gecmiş olsun .iyi haftalar olsun hanımlar,ben fena hastayım akşam iki ilaç birden almıştım sabah kalkamadım son ana kadar,eşime sütlü kahve yaptırıp yatakta içtim tansiyonum düşük tartılamadımmoni bugün erken çıkıp yatmaya çalışıcam başım çatlıyo baygınlık hissi de var
Çok geçmiş olsun sana daTünaydın kızlar bende fena kapmışım şifayı boğazlarım fena doktora gideceğim birazdan gitmeden tartı bildirmeye geldim
Cuma :71.1
Bugün:70.5
Fark:600 gram
Tam bir ay önce başladım kızlar diyete geçen ayın 7sinde 75.5 kiloydum bir ayda 5 kilo gitmiş , ilk ay olduğu için böyle çabuk gitti belki ama çok mutluyum Allah Emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?