- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Anladım canım sende haklısın o kadar sevdiğin şeyi görüpte yememek gerçekten irade savaşıdır bunda bende çok yaşadım Allah yardımcımız olsun gidecek bu kilolar huzurum biz istersek başarırız
Akşamdan karbonhidrat yiyecek olduğun zaman diğer öğünlerde yeme de dengeleniversin. Yoksa yediğinde değiliz de karbonhidrat haddinden fazla alırsan yağlarını sarıp sarmalamış olursun. Kilon gitse bile o yağdan değil de kastan gider. O yüzden biraz daha dengeli almak lazım karbbonhidratı
Problem karbonhidratı çok almış proteini az almış olman. Karbonhidrat yağları protein kasları korur. Tabi arada kaçamak yapacağız bizim ki de can ama öğünlerde aldığımız karbonhidrata dikkat etmemiz lazım ki kilo verimimiz kastan değil yağdan olsun. Karbonhidrat alarak da kilo veririz ama kastan veririz çünkü 100 m üstü alınan her karbonhidrat yağı korur o zaman protein de almalıyız ki kası da koruyalım.
Hani senin proteinin. Hiç protein almamışsın. Bu menüyle kilo verirsin ama yağdan değil kastan gider diyim sana. Protein almayı ihmal etme.
Bu hafta geliyorum inş. eokul işlemlerimi halledip başlayacağım. Kitap kurduyumdur ama meşguliyetlerden kitap okuyacak zamanım yok daha okumadığım sınav kağıtlarım var.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun sana da
Kalori değilde gl endeksine dayali beslenmeyi öneririm casKalori sayımı yapan var mı kızlar
Zor oluyor ama en azından bir hafta deneyeceğim
Duruma göre devam edeceğim
Geçmiş olsun canımTünaydın kızlar bende fena kapmışım şifayı boğazlarım fena doktora gideceğim birazdan gitmeden tartı bildirmeye geldim
Cuma :71.1
Bugün:70.5
Fark:600 gram
Tam bir ay önce başladım kızlar diyete geçen ayın 7sinde 75.5 kiloydum bir ayda 5 kilo gitmiş , ilk ay olduğu için böyle çabuk gitti belki ama çok mutluyum Allah Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Eş Tayini meselesinden dolayı erken nikah kıyılacak o yüzden yıldırım nikahı. Efser kızı istedimiz bu haftada nikahmı var
Sağol canımGünaydın canım sözünüz hayırlı olsun
Bu hafta baslangic olarak hemen hemen herkes ekside cok şükürcumada bol eksi görürüz insallah
Samsu.. da bulanda böyle yazarsa iyi olur
Tünaydın kızlar bende fena kapmışım şifayı boğazlarım fena doktora gideceğim birazdan gitmeden tartı bildirmeye geldim
Tam bir ay önce başladım kızlar diyete geçen ayın 7sinde 75.5 kiloydum bir ayda 5 kilo gitmiş , ilk ay olduğu için böyle çabuk gitti belki ama çok mutluyum Allah Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kalori sayımı yapan var mı kızlar
Gidecek gidecek inşallah inanıyorum
Ya bazen bu dengeyi sağlayamıyorum ben karbo protein dengesini bazen gün içinde hep protein almış oluyorum bazen karbo ağırlıklı oluyor bi öğün protein bir öğün sebze yapabilsem daha iyi olacak
Kalori değilde gl endeksine dayali beslenmeyi öneririm cashem sağlık hemde doygunluk açısından daha iyi
Tünaydın kızlar bende fena kapmışım şifayı boğazlarım fena doktora gideceğim birazdan gitmeden tartı bildirmeye geldim
Tebrik ederim canmTünaydın kızlar bende fena kapmışım şifayı boğazlarım fena doktora gideceğim birazdan gitmeden tartı bildirmeye geldim
Ben bi iki denedim de sıkıldım biraktmKalori sayımı yapan var mı kızlar
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
Tebrik ederim canm
vayy kayıp gelin hoşgeldinSelamlar eski takımım nasıl gidiyor :)
Selamlar eski takımım nasıl gidiyor :)
Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum simdi ben normalde 5-6 ögün beslenen biriyim ama spora yazildigimdan beri biraz isler karisti öğlen 1 bucukta basliyor spor nasil beslenecegime dair fikri olan var mi ? Sabah ara spor ara aksam yapaym diyorm bu sefer de spordan sonraki aramda gayet cok acıkmış oluyorum ne yesem ne etsem bilemedim
vayy kayıp gelin hoşgeldin
biz güzel gidiyoruz, sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?