Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gidecek gidecek inşallah inanıyorum

Ya bazen bu dengeyi sağlayamıyorum ben karbo protein dengesini bazen gün içinde hep protein almış oluyorum bazen karbo ağırlıklı oluyor bi öğün protein bir öğün sebze yapabilsem daha iyi olacak

Geçmiş olsun canım

Bu hafta baslangic olarak hemen hemen herkes ekside cok şükür cumada bol eksi görürüz insallah

Amiinn

Samsu.. da bulanda böyle yazarsa iyi olur

Samsu.. da java yok. Bi bakacam ben bulursam yazarım. Genelde laptoptan girdiğimden telin netini bitiremiyom o yüzden reklamları pek takmıyom da olmaması daha iyi olur tabiki

Çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirsin inşallah

Kalori sayımı yapan var mı kızlar
Zor oluyor ama en azından bir hafta deneyeceğim
Duruma göre devam edeceğim

Ben kalori hesaplaması da yapıyorum gl indeksine de bakıyorum işe yarıyor şimdilik

Aynen daha iyi olur. Onun hesaplamasını yaparak git ben öyle yapıyorum ne kadar karbon almışım bakıyorum ona göre diğer öğünlere bölüyorum.

Kalori değilde gl endeksine dayali beslenmeyi öneririm cas hem sağlık hemde doygunluk açısından daha iyi

Her ikisine de bakıyorum ben. Telimde uygulama var ordan takip ediyorum hepsini. Protein, karbon vs bile takibini yapmaya çalışıyorum.

geçmiş olsun canım

Tebrik ederim canm
Kalori sayımı yapan var mı kızlar
Zor oluyor ama en azından bir hafta deneyeceğim
Duruma göre devam edeceğim
Ben bi iki denedim de sıkıldım biraktm

Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum simdi ben normalde 5-6 ögün beslenen biriyim ama spora yazildigimdan beri biraz isler karisti öğlen 1 bucukta basliyor spor nasil beslenecegime dair fikri olan var mi ? Sabah ara spor ara aksam yapaym diyorm bu sefer de spordan sonraki aramda gayet cok acıkmış oluyorum ne yesem ne etsem bilemedim

CUMA & PAZARTESİ TARTISI

moni 93,9>>93,9
sara_28 79,5>>79
Antepia27 99,3 >>?
Pamukprncess 62,7 >>62,2
ozlemkartal 94,7>>?
obezzto 79,5 >>79,5
Efser 87,2 >>87
phalanx 68,5>>?
hedef56 74,8 >>?
Wydra 60,4>>59,8
IKokunhuzur 71,1 >>70,5
GIDI 98,0>>98
esmerm91 79,5 >>78,8
Y Ya habibi 94>>93
G gulsahhh01 62,7>>62,3
O optumkibbye 56,7>>56,3
april1109
68,4 >>?
@Baby Cat72,9 >>72,7
@Amor-a 543,6>>?
@Kumsal ve deniz 107,5 >>106,6
samanyolu 68,5 >>68
@_happy_mom_ 61,5 >>61,3
@cascade- 65 >>64,7
aeben 69,4>>69,4

gezegenfeza 72,5>>72,3
Esmahan38 68,2>>67,9

HANİ KİLO BİLDİRİMLERİ

ben akşamları yapıyorum sporumu eve gidince canım

vayy kayıp gelin hoşgeldin
biz güzel gidiyoruz, sen napıyosun

Merhaba kaptanım hoşbuldum

Ben de iyi çok şükür ne olsun uğraşıyorum spora devam hala bırakmadım

Sıkılaşmam iyi ama diyet yapmadığım için kilom aynı değil o da gider inşallah boğazımı tutarsam biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…