Ya arkadaşlar bana değişik diyet için tarifleriniz var mi sıkıldım aynı şeyleri yemekten
Biraz öyle olduCanm ekmek arası döner yemissin akşam turşu etmeseydin keşke odem yapabilir bence
Kalori hesabında içeriğe bakılmıyor diye biliyorumOvvv 3 kasik patates 1 dilim ekmek nohut zaten basli basina yeterdi patates arti pilavi nicin tükettin canm ? Aldigin kalori az görünebilir ama agirlik karbonhidrat..
Kalori içerikleri, kilo yapmayan ve hızlı eritilebilen yiyecek gruplarından olsa tabiki çok daha faydalı olur ama bence kalori sayım mantığı tam olarak o değilBen bu menü ayarlama işini çok bilmiyorum ama biraz ağır bi menü gibi geldi bana ama yine de bi bilen yorumlasınne bileyim öğlen ekmek arası et, akşam nohut ve patates sanki çok karbonhidrat gibi ama.
Bi de bu kalori hesaplama olayı bana çok saçma geliyor faydasını gören mutlaka vardır ama mesela ben günde 2 öğün beslenicem diyip bi öğün hamburger yesem diğer öğün çikolata kaloriyi aşmadığımı varsayıyorum kilo verebilir miyim? Kafamda deli sorular
Bence glisemik indeks daha önemli ya bu konu hakkında bilgisi olanlar beni bi aydınlatır mısınız??
Akşam ne güzel hafif geçmiş bayaSabah
Kuru sogan kavurup 2yumurta kırdım
1yurtali ekmek
Ara
1bardak cay
Öyle
7orta boy yaprak sarma
1dklim su böreği
Akşam
1kase corba
Yogurt
Allah yardımcınız olsunsara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
Şansına bugün denediğim çok güzel bi ıspanaklı kek-ekmek yapmıştım tarifini menümle birlikte yazdım bakabilirsin.
Bir de tavuk soteyi domatesli ve maydanozlu yaptım enfes oldu. Domatesi ve maydanozu blenderdan geçirdik tenceye döktüm. Kaynayınca tavukları koydum ve pişirdim. Çok lezzetli ve hafif bi tarif oldu.
Ben hiç denemedim ama eşimin iş arkadaşı buna benzer bi diyet yapıyodu. Kalori sayımı vardı onda da. Yiyeceklerin puanı varmış günde 10 puanlık yiyordu. 7 ay yaptı kız bu diyeti ama kilo verememişti. Dediğin gibi yediğin yiyeceklere göre faydalı olabilir.Kalori içerikleri, kilo yapmayan ve hızlı eritilebilen yiyecek gruplarından olsa tabiki çok daha faydalı olur ama bence kalori sayım mantığı tam olarak o değil
Kalori diyetinin zor yanı; hesap tutmak
Kolay yanı da istediğini yemek bence
Aminn ALLAH c.c razı olsun bitanemAllah yardımcınız olsun
Tez zamanda acil şifalar versin
7 ayda hiç kilo veremediyse niye devam etmiş ki?Ben hiç denemedim ama eşimin iş arkadaşı buna benzer bi diyet yapıyodu. Kalori sayımı vardı onda da. Yiyeceklerin puanı varmış günde 10 puanlık yiyordu. 7 ay yaptı kız bu diyeti ama kilo verememişti. Dediğin gibi yediğin yiyeceklere göre faydalı olabilir.
Kızı çok iyi tanımıyorum ama sanırım azim etmiş ama boşa etmiş7 ayda hiç kilo veremediyse niye devam etmiş ki?
Şaşırtıcı ...
Yaaa cok üzüldüm insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsinizsara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
Aminnn INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle bebeğim savaşirda sımsıkı tutunurYaaa cok üzüldüm insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz
Hakkınızda hayırlı olsun canım. Stres yapmamaya çalış lütfen.sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
İnsallah insallahAminnn INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle bebeğim savaşirda sımsıkı tutunur
İnşallah bebeğinde sende iyi olursun canım Allah yardımcın olsunAminnn INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle bebeğim savaşirda sımsıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?