Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya arkadaşlar bana değişik diyet için tarifleriniz var mi sıkıldım aynı şeyleri yemekten

Şansına bugün denediğim çok güzel bi ıspanaklı kek-ekmek yapmıştım tarifini menümle birlikte yazdım bakabilirsin.

Bir de tavuk soteyi domatesli ve maydanozlu yaptım enfes oldu. Domatesi ve maydanozu blenderdan geçirdik tenceye döktüm. Kaynayınca tavukları koydum ve pişirdim. Çok lezzetli ve hafif bi tarif oldu.

sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım

Ovvv 3 kasik patates 1 dilim ekmek nohut zaten basli basina yeterdi patates arti pilavi nicin tükettin canm ? Aldigin kalori az görünebilir ama agirlik karbonhidrat..
Kalori hesabında içeriğe bakılmıyor diye biliyorum
Hem kalori sayıyorum , bir de kalorileri gruplandırarak seçmek bayağı zor olur
Akşam onları yememe rağmen hiç doyamadım
Çikolata da çekiyor canım ama tutacam mecbur
Kalori alım hakkım kalmadı

Kalori içerikleri, kilo yapmayan ve hızlı eritilebilen yiyecek gruplarından olsa tabiki çok daha faydalı olur ama bence kalori sayım mantığı tam olarak o değil
Kalori diyetinin zor yanı; hesap tutmak
Kolay yanı da istediğini yemek bence

Allah yardımcınız olsun
Tez zamanda acil şifalar versin

Yarın ben de tavuklu bişey yapacağım. Öyle haşlayıp az kavurmayı düşünüyordum. Artık evden hariç kendime özel yemek yapmayı düşünüyorum bu böyle olmayacak. Sebze yemeği eksiğim çok. Pek bilmiyorum mesela tek güveç yaparım etli sebze olarak. Öğle okulda yemiyorum. Eve gelince de işte ne yapabilirsem bakalım.

Ben hiç denemedim ama eşimin iş arkadaşı buna benzer bi diyet yapıyodu. Kalori sayımı vardı onda da. Yiyeceklerin puanı varmış günde 10 puanlık yiyordu. 7 ay yaptı kız bu diyeti ama kilo verememişti. Dediğin gibi yediğin yiyeceklere göre faydalı olabilir.

7 ayda hiç kilo veremediyse niye devam etmiş ki?
Şaşırtıcı ...

Yaaa cok üzüldüm insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Hakkınızda hayırlı olsun canım. Stres yapmamaya çalış lütfen.

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Bir bardak yarım yağlı süt

Öğlen
İki kepçe yoğurt çorbası
Bi porsiyon kurtulmuş yeşil fasulye kavurması(sarımsaklı yoğurtlu)

Ara
Yarım portakal

Akşam
Bir adet fırında tavuk Baget
Yoğurtlu haşlanmış karnıbahar ve havuç
Salata
Acı Turşu suyu (ödem yapabilir belki farkındayım ama hastalığıma iyi gelir diye içtim)

Ara
Bir dilim portakal

Belki yatmadan sade bi kahve içerim

Spora gidemiyorum bi haftadır mekik çekmeye çalışırım yatmadan
Su çok az içtim yine

Iyi geceler
Sabah
2 dikim ekmek
KK peynir
2 yumurta
Maydanoz
Salça
Ara
Çeyrek ayva
1 bardak yoğurt
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
Bi tabak tavuklu mantar
1 bardak yoğurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
120×3=260uan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…