Aynen kuzum umudumu yitirmedim bakalım ALLAH'IN izniyle yarın güzel şeyler duyarımYaaçok üzüldüm kuzum
Ama lütfen başka bir doktora daha git, belki farklı bir sey söyler.sonuçta her şey Allahın takdiri ama kader gayrete aşıktır.elinden geleni yap gerisi takdir i ilahi..
MAŞAALLAH SÜBHANALLAH bitanem bana umut ışığı oluyosunuz ALLAH c.c razı olsunRabbim şifa versin. İnşallah güçlüdür de hayata tutunur. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Benim de en küçük kardeşimi almak istemişti doktorlar hatta hangi doktora giderse gitsin yaşamaz bu bebek alalım demişlerdi. O yaşamaz dedikleri bebek şuan 14 yaşında. O yüzden de moralinizi bozmayıp dua edin.
sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
Amin ablam ALLAH korusun kötü bi sonuçta olsa kürtaj yaptirmicam ilaçla düşük yaptırsınlar bu üçüncü kürtaj olucak hatta 4 rahim duvarım iyice incelirse hamilelik zorlaşırKıyamam canım ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm ama bazen bebekler bir iki hafta geriden gelebiliyor sonra toparlıyorlar hemen kürtaja karar vermeyin başka doktorada görün bakalım canım ya Allahtan umut kesilmez inşallah herşey yolunda gider bol bol dua et Allahım yardımcınız olsun
Canım başka Dr görünmeden bir karar vermeyin lütfen inşallah sağlıkla gelir bebeğinAminnn INŞAALLAH bitanem
Aminnn INŞAALLAH bitanem gidicem hatta 2 doktora birden görüncem sanırımCanım başka Dr görünmeden bir karar vermeyin lütfen inşallah sağlıkla gelir bebeğin
Amin ablam ALLAH korusun kötü bi sonuçta olsa kürtaj yaptirmicam ilaçla düşük yaptırsınlar bu üçüncü kürtaj olucak hatta 4 rahim duvarım iyice incelirse hamilelik zorlaşır
Pırasa böreği
Malzemeler
Haşlanmış pırasa
Maydanoz dereotu
İki yumurta
Bir buçuk su bardağı yulaf kepeği
Pulbiber karabiber kimyon
Havuç rendesi
Yapılışı
Tüm malzemeleri karıştırıp fırın tepsisini yağlayıp tepsiye döküp fırında pişiriyoruz
ÂminHiç şüphesiz ablam el mahkum bekliyoruz RABBIM ümmet-i muhammede içinde de benim yavrumu bana sağlıklı sıhhatli bir şekilde bağışlasın
Çiğ ıspanak salatası yapmıştım, yarım portakal, beyaz peynir ve cevizle, çok güzel olmuştuKaloride de içeriğe bakılıyor. Sağlıklı kilo vermek istiyorsan yediklerine dikkat edeceksin sadece kalori hesabıyla olmuyor o. Bütün gün karbon tüketirsen açıkırsın tabi ki karbon yeme isteğini arttırıyor sürekli aç olmanı sağlıyor. O yüzden doymuyorsun salata yesen doyarsın. Sebzeler uzun süre tok tutarlar.
Ayrıca kiloyu verdiğin yer de önemli sürekli karbon alırsan yağdan kilo kaybı yaşamazsın o kastan gider. İleriki dönemde bir çok sağlık problemi olarak sana geri döner.
Evet kalori hesabı yapacaksın aynı zaman yediklerini mgsini ve gl indeksini de hesaba katacaksın. Eğer protein almazsan kaslarını koruyacak bişey olmaz. O yüzden de tek başına kalori hesabı hiç bir işine yaramaz.
Aynen kendine pişir yemekler öyle daha güzel oluyor. Ben okula da yemeğimi götürüyorum bazen eve gelmeyecek olduğum zamanlar. Mesela yarın o yaptığım ekmek ve tavuktan götüreceğim
Yemek kültürüm iyidir hatta kendi kendime uydurup yaptığım bir sürü tarif de vardır mesela az önce verdiğim tavuk tarifi bir yerde var mı bilmiyorum ama kendi kendime yaptım.
İstersen yaptığım sebze yemeklerini menümü yazdığımda sonuna tarifini de eklerim. Baya sebzeli yemekler yaptığım oluyor. Yemek yapmaya üşendiğimde de salata yapıyorum
Caniyim ben öldürüyorum işteIspanağa çiğ yiyenler var da ben pek beceremiyom onu işte ölmesi lazım
Ben de pırasayla bi tarif arayacaktım yarın bulmuş oldum bunu denerim belki. Tek sorun yulaf kepeği bulmakta. Unutmazsam yarın aktara gider alırım.
Bence tariflerimizi de paylaşalım ne güzel oluyor böyle bi tarif öğrenmiş oldum
Aaa karıştırdım kusura bakma senin küçük bebegin var da gecede kalkip emziriyorsun gibi hatırladım sanki :)Canım hastaydım ya sabah kalkınca hiç bişey yiyemedim boğazlarım berbattı, çorbadan sonra kendime geldim yemeye başladım
Ben emzirmiyorum bide canım karıştı galiba
Can'ım iyi düşünelim iyi olsun inşaallah.Dualarım seninle.Tek doktorla kalma başka doktorlarından fikrini al...sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
Offf ben bu tarifi denemeliyimmmElma topu
Malzemeler
İki tane elma
Tarçın
Yulaf kepeği
Kakao
Yapılışı
Elmalar rendelenip suyunu çekene kadar pişirilir tarçın eklenir soğuduktan sonra yulaf kepeği katılarak yoğurulup ceviz büyüklüğünde yuvarlanıp kakaoya bulanır afiyetle yenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?