Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaa çok üzüldüm kuzum

Ama lütfen başka bir doktora daha git, belki farklı bir sey söyler.sonuçta her şey Allahın takdiri ama kader gayrete aşıktır.elinden geleni yap gerisi takdir i ilahi..
Aynen kuzum umudumu yitirmedim bakalım ALLAH'IN izniyle yarın güzel şeyler duyarım

Sabah 3-4 kaşık yulaf ezmesi bardak sütle ve çeyrek elmayla karıştırıp yedim
Ara yarım mandalina
Yemek 1-2 kaşık pilav ve kase kuru fasulye
Ara patlamış mısır oğlumla sinemadaydik bugün (2.5 yaşında )
Yemek iki sikimlik çiğköfte ve kase çorba
Ara avuç içi kuruyemiş
Spor 30 dk pump it up su 2 lt

MAŞAALLAH SÜBHANALLAH bitanem bana umut ışığı oluyosunuz ALLAH c.c razı olsun

Kıyamam canım ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm ama bazen bebekler bir iki hafta geriden gelebiliyor sonra toparlıyorlar hemen kürtaja karar vermeyin başka doktorada görün bakalım canım ya Allahtan umut kesilmez inşallah herşey yolunda gider bol bol dua et Allahım yardımcınız olsun

Amin ablam ALLAH korusun kötü bi sonuçta olsa kürtaj yaptirmicam ilaçla düşük yaptırsınlar bu üçüncü kürtaj olucak hatta 4 rahim duvarım iyice incelirse hamilelik zorlaşır

Şu mantığı oturtmaya çalışıyorum kendimde güne gidiyorum arkadaş akraba buluşuyoruz ve o ortamlarda tabakta ne varsa 1-2 çatal alıp kalanı bırakmak çünkü aç gidiyorsun filan yemeyip eve gelince saldırmak da doğru değil ve bu yaşam tarzı haline getirilebilecek bişey bence .. umarım başarırım şuan için iyi gidiuorum bakalım

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Maydanoz dereotu
Közlenmiş yeşilbiber
6 tane topi peynir
Bir fincan yeşil çay

Ara
Bir elma
Bir bardak kefir

Öğle
Bir buçuk parça tavuk incik haşlama derisiz
Salata
Yoğurt

Ara
6 tane çiğ badem

Akşam
Üç tane pırasa böreği (gerçek börek değil)
İki tane elma topu

Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie

moni aeben

Pırasa böreği
Malzemeler
Haşlanmış pırasa
Maydanoz dereotu
İki yumurta
Bir buçuk su bardağı yulaf kepeği
Pulbiber karabiber kimyon
Havuç rendesi

Yapılışı
Tüm malzemeleri karıştırıp fırın tepsisini yağlayıp tepsiye döküp fırında pişiriyoruz

Elma topu

Malzemeler
İki tane elma
Tarçın
Yulaf kepeği
Kakao

Yapılışı
Elmalar rendelenip suyunu çekene kadar pişirilir tarçın eklenir soğuduktan sonra yulaf kepeği katılarak yoğurulup ceviz büyüklüğünde yuvarlanıp kakaoya bulanır afiyetle yenir

Ben de pırasayla bi tarif arayacaktım yarın bulmuş oldum bunu denerim belki. Tek sorun yulaf kepeği bulmakta. Unutmazsam yarın aktara gider alırım.
Bence tariflerimizi de paylaşalım ne güzel oluyor böyle bi tarif öğrenmiş oldum

Çiğ ıspanak salatası yapmıştım, yarım portakal, beyaz peynir ve cevizle, çok güzel olmuştu

İyi akşamlar hanımlar
İnşallah yarından itibaren diyetisyenin verdiği listeye uymayı düşünüyorum bu ara iyi saldık yılbaşı bilmem ne derken.
Liste şöyle tabi ben kendime göre düzenleyeceğim
Sabah.
________
2 ince dilim ekmek
Elma...

Ben bunu 1 kase çorba 1 dilim ekmek olarak değiştirdim, kızartma yok artılçk
----------
Ara öğün elma
---------
Öğle 6 kaşık baklagil
6 kaşık swbze yemeği
2 ince dilim ekmek
______
Ben bunu 1 veya 2 kase çorba yaptım
1 dilim ekmek
______
Ara
Elma
______
Akşam
1 kase çorba salata
_____
Yatmadan 2 saat önce elma
Yani:

Sabah
1 kase çorba 1 dilim ekmek
Ara - elma
Öğle
1 veya 2 kase çorba
1 dilim ekmek
Ara - elma
Akşam
1kase çorba salata...
Ara sıra öğle yemeğinde balık ve tavuk eklemesi yapabilirim
.

Allahın izniyle iki gün aksatmadan başarabilsem.
Ekmek çok gibi gözüküyor ama mümkğn olduğunca kullanmamaya çalışacağım

Yaparsan beğenip beğenmediğini yaz canım yulaf unu şart değil bor al un yada tam buğday umuda olur ama ben hem diyet hem sağlık için hemde tadını sevdiğim için yulaf kullanıyorum misafirlerimde çok beğendi umarım sende beğenirsin

Canım hastaydım ya sabah kalkınca hiç bişey yiyemedim boğazlarım berbattı, çorbadan sonra kendime geldim yemeye başladım
Ben emzirmiyorum bide canım karıştı galiba
Aaa karıştırdım kusura bakma senin küçük bebegin var da gecede kalkip emziriyorsun gibi hatırladım sanki :)

Can'ım iyi düşünelim iyi olsun inşaallah.Dualarım seninle.Tek doktorla kalma başka doktorlarından fikrini al...
Offf ben bu tarifi denemeliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…