Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar...
07:00 Limonlu su
08:00 Menemen , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 bardak çay
12:00 Yeşil çay
1:00 Karabugday pilavi 1 kucuk kase kadardi 1 kase yogurt.
5:00 Yogurt corbası
6:00 yesil cay
Su 2.5 litre
Spor 10.000 adim
Spor puani nasil hesapliyorsunuz? Bi yardimci olurmusunuz :)

Canm sabah hic birsey yememişsin emziriyorsun zaten orda bile kalori kaybi yaşiyorsun halsiz düşersin bak zaten hastasin aralarinda az geçiştirme yapma tatlm
Gıdıcım insallah cabucak ulasacaksin hedefine bu menülerle cok iyi gidiyorsun masallah
Menün cok güzel canm afiyet olsun spor puani ilk sayfada yaziyor :)

Merhaba canim. İlk once stres yapma. Sonrada baska bir doktora gorun. Banada oglumda boyle demisdi doktor. Aynen senin gibi 8 haftalikti. Ama simdi cok sukur oglum 5 aylik ve yanimda iyi dusun iyi olsun
Bol bol dua et. İnsallah evladini sag salim kucagina alirsin

1. Tesekkur ederim. Canim

Canm sabah hic birsey yememişsin emziriyorsun zaten orda bile kalori kaybi yaşiyorsun halsiz düşersin bak zaten hastasin aralarinda az geçiştirme yapma tatlm

Canım hastaydım ya sabah kalkınca hiç bişey yiyemedim boğazlarım berbattı, çorbadan sonra kendime geldim yemeye başladım
Ben emzirmiyorum bide canım karıştı galiba

Yinede gayret etmişsin
Bulursan bekleriz

Vazgeçin şu sebzeleri öldürmeyin canlı canlı tüketin

Ay canım
Inşallah bişey olmaz

Ayyy bitanem umut oldun bana ALLAH razı olsun başta ağladım sonra çıkmadık candan ümit kesilmez dedim başka doktordan randevu aldım ALLAH'IN izniyle bende yavrumu sağ sağlim kucağıma alırım RABBIM senin yavrunuda sana bağlasin

Kaloride de içeriğe bakılıyor. Sağlıklı kilo vermek istiyorsan yediklerine dikkat edeceksin sadece kalori hesabıyla olmuyor o. Bütün gün karbon tüketirsen açıkırsın tabi ki karbon yeme isteğini arttırıyor sürekli aç olmanı sağlıyor. O yüzden doymuyorsun salata yesen doyarsın. Sebzeler uzun süre tok tutarlar.
Ayrıca kiloyu verdiğin yer de önemli sürekli karbon alırsan yağdan kilo kaybı yaşamazsın o kastan gider. İleriki dönemde bir çok sağlık problemi olarak sana geri döner.
Evet kalori hesabı yapacaksın aynı zaman yediklerini mgsini ve gl indeksini de hesaba katacaksın. Eğer protein almazsan kaslarını koruyacak bişey olmaz. O yüzden de tek başına kalori hesabı hiç bir işine yaramaz.

Aynen kendine pişir yemekler öyle daha güzel oluyor. Ben okula da yemeğimi götürüyorum bazen eve gelmeyecek olduğum zamanlar. Mesela yarın o yaptığım ekmek ve tavuktan götüreceğim
Yemek kültürüm iyidir hatta kendi kendime uydurup yaptığım bir sürü tarif de vardır mesela az önce verdiğim tavuk tarifi bir yerde var mı bilmiyorum ama kendi kendime yaptım.
İstersen yaptığım sebze yemeklerini menümü yazdığımda sonuna tarifini de eklerim. Baya sebzeli yemekler yaptığım oluyor. Yemek yapmaya üşendiğimde de salata yapıyorum

Vazgeçin şu sebzeleri öldürmeyin canlı canlı tüketin

Caniyim ben öldürüyorum işte Ispanağa çiğ yiyenler var da ben pek beceremiyom onu işte ölmesi lazım

Rabbim şifa versin. İnşallah güçlüdür de hayata tutunur. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Benim de en küçük kardeşimi almak istemişti doktorlar hatta hangi doktora giderse gitsin yaşamaz bu bebek alalım demişlerdi. O yaşamaz dedikleri bebek şuan 14 yaşında. O yüzden de moralinizi bozmayıp dua edin.

Bizimkilerde kokoreç sipariş edeceklerdi.ben erkenden yedim yemeğimi , karnım tok deyince vazgeçtiler :)

Yaa çok üzüldüm kuzum

Ama lütfen başka bir doktora daha git, belki farklı bir sey söyler.sonuçta her şey Allahın takdiri ama kader gayrete aşıktır.elinden geleni yap gerisi takdir i ilahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…