Inşallah canım herşeyin hayırlısıAminnn INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle bebeğim savaşirda sımsıkı tutunur
Canm sabah hic birsey yememişsin emziriyorsun zaten orda bile kalori kaybi yaşiyorsun halsiz düşersin bak zaten hastasin aralarinda az geçiştirme yapma tatlmBugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Bir bardak yarım yağlı süt
Öğlen
İki kepçe yoğurt çorbası
Bi porsiyon kurtulmuş yeşil fasulye kavurması(sarımsaklı yoğurtlu)
Ara
Yarım portakal
Akşam
Bir adet fırında tavuk Baget
Yoğurtlu haşlanmış karnıbahar ve havuç
Salata
Acı Turşu suyu (ödem yapabilir belki farkındayım ama hastalığıma iyi gelir diye içtim)
Ara
Bir dilim portakal
Belki yatmadan sade bi kahve içerim
Spora gidemiyorum bi haftadır mekik çekmeye çalışırım yatmadan
Su çok az içtim yine
Gıdıcım insallah cabucak ulasacaksin hedefine bu menülerle cok iyi gidiyorsun masallahIyi geceler
Sabah
2 dikim ekmek
KK peynir
2 yumurta
Maydanoz
Salça
Ara
Çeyrek ayva
1 bardak yoğurt
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
Bi tabak tavuklu mantar
1 bardak yoğurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
120×3=260uan
Menün cok güzel canm afiyet olsun spor puani ilk sayfada yaziyor :)İyi akşamlar...
07:00 Limonlu su
08:00 Menemen , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 bardak çay
12:00 Yeşil çay
1:00 Karabugday pilavi 1 kucuk kase kadardi 1 kase yogurt.
5:00 Yogurt corbası
6:00 yesil cay
Su 2.5 litre
Spor 10.000 adim
Spor puani nasil hesapliyorsunuz? Bi yardimci olurmusunuz :)
Merhaba canim. İlk once stres yapma. Sonrada baska bir doktora gorun. Banada oglumda boyle demisdi doktor. Aynen senin gibi 8 haftalikti. Ama simdi cok sukur oglum 5 aylik ve yanimda@sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
Canm sabah hic birsey yememişsin emziriyorsun zaten orda bile kalori kaybi yaşiyorsun halsiz düşersin bak zaten hastasin aralarinda az geçiştirme yapma tatlm
Gıdıcım insallah cabucak ulasacaksin hedefine bu menülerle cok iyi gidiyorsun masallah
Menün cok güzel canm afiyet olsun spor puani ilk sayfada yaziyor :)
Canm sabah hic birsey yememişsin emziriyorsun zaten orda bile kalori kaybi yaşiyorsun halsiz düşersin bak zaten hastasin aralarinda az geçiştirme yapma tatlm
Yinede gayret etmişsinsams... telin reklam kapatma olayını buldum. İsteyen varsa ki vardı diye hatırlıyorum hala istiyorsa resimlerini yükleyip atayım.
Yazdımdı ama düzeltiyorum yine reklam var. Bi işe yaramadı o yüzden atmama gerek yok sanırım.
Vazgeçin şu sebzeleri öldürmeyinMenüüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
Öğle
2 dilim ıspanaklı kek-ekmek (tarifini en alta bırakacağım)
Akşam
1 kase maydanozlu cacık
Çeyrek porsiyon tavuk sote (Yagsız, tuzsuz, salçasız ve soğansız)
1 dilim ıspanaklı kek-ekmek
Aralar
1 bardak süt
2 çay fincanı yeşilçay
1 fincan türk kahvesi
1 portakal
1 havuç
1 salatalık
Su
200 ml ılık limonlu
1200 ml detoks suyu (Dünkünün aynısından)
2000 ml sade su
Spor
7500 adım = 60 puan
15 dakika leslie = 60 puan
40 dakika zumba = 160 puan
Toplam =280 puan
Ispanaklı Kek-Ekmek Tarifim (İG de görüp yaptım)
1 yumurta
1 çay bardağından azıcık az süt
1 parça peynir (Köy peyniri koydum)
1 su bardağı tam buğday unu
1 paket kabartma tozu
1 bağ ıspanak
Yapılışı: Ispanağı hafif yağda ölü gibi olana kadar pişir. Biraz ılıdıktan sonra diğer malzemelerle birleştir ve karıştır. Tepsiye dök. Önceden ısıtılmış fırında pişene kadar pişir.
İlk kez denedim ve bayıldım çok lezzetli olmuştu. Canım ne kadar çok istemiş olsa da çok yemedim :)
Ay canım@sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
INŞAALLAH ablam dua edin nolurAy canım
Inşallah bişey olmaz
Ayyy bitanem umut oldun bana ALLAH razı olsun başta ağladım sonra çıkmadık candan ümit kesilmez dedim başka doktordan randevu aldım ALLAH'IN izniyle bende yavrumu sağ sağlim kucağıma alırım RABBIM senin yavrunuda sana bağlasinMerhaba canim. İlk once stres yapma. Sonrada baska bir doktora gorun. Banada oglumda boyle demisdi doktor. Aynen senin gibi 8 haftalikti. Ama simdi cok sukur oglum 5 aylik ve yanimdaiyi dusun iyi olsun
Bol bol dua et. İnsallah evladini sag salim kucagina alirsin
Aminnn INŞAALLAH bitanemİnşallah bebeğinde sende iyi olursun canım Allah yardımcın olsun
Ederiz canım, sende sakın stres yapma.INŞAALLAH ablam dua edin nolur
Hiç şüphesiz ablam el mahkum bekliyoruz RABBIM ümmet-i muhammede içinde de benim yavrumu bana sağlıklı sıhhatli bir şekilde bağışlasınEderiz canım, sende sakın stres yapma.
Allah ın dediği olur
AminnnHakkınızda hayırlı olsun canım. Stres yapmamaya çalış lütfen.
Kalori hesabında içeriğe bakılmıyor diye biliyorum
Hem kalori sayıyorum , bir de kalorileri gruplandırarak seçmek bayağı zor olur
Akşam onları yememe rağmen hiç doyamadım
Çikolata da çekiyor canım ama tutacam mecbur
Kalori alım hakkım kalmadı
Yarın ben de tavuklu bişey yapacağım. Öyle haşlayıp az kavurmayı düşünüyordum. Artık evden hariç kendime özel yemek yapmayı düşünüyorum bu böyle olmayacak. Sebze yemeği eksiğim çok. Pek bilmiyorum mesela tek güveç yaparım etli sebze olarak. Öğle okulda yemiyorum. Eve gelince de işte ne yapabilirsem bakalım.
Vazgeçin şu sebzeleri öldürmeyincanlı canlı tüketin
@sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
Bizimkilerde kokoreç sipariş edeceklerdi.ben erkenden yedim yemeğimi , karnım tok deyince vazgeçtiler :)Şu an evdekiler pizza sipariş ediyor ama ben yemicemm. Çünkü akıllandım kilo vereceğim ben kararlıyım. Bir de hayırlısıyla regl olsaydım şişkinliğim giderdi. Bugün yarın olmam gerekiyor normalde.
Yaa@sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?