Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tam elma topu nasıl oluyor diyecekken bir baktm yazmissin yulaf kepegim yok ama pfd direk yulaf olsa olmazmi ki acaba asiri canm çekti suan yarin denemeliyim

Arkadaşlar iyi akşamlar misafir vardı yazamadım bugün çok yoğundu
Menümü yazayım kaçayımmm
SABAH. 2 dilim ekmek lor yumurta maydanoz
ÖĞLEN. 1 bardak kefir (spora gittim)
Saat 4 gibi pırasa yoğurt biraz tavuk çorba
AKŞAM. 1kase çorba 4 tane etli lahana dolması salata
ARA 1 mandalina bitki çayı
SPOR.
40 dk eliptik 200
40 dk. Kardiyo 160 moni

Hemen menümü yazayım.

Sabah; 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yarım kk peynir, yarım domates, 1 fincan yeşil çay.

Öğle; 1 büyük boy yeşil elma, 5,6 tane ceviz.

Akşam; 1 kase yağsız ve çok az tuzlu sebze çorbası, 50gr kadar et ve bol yeşil salata, 1 bardak maden suyu.

Spor, 30dk bisiklet, 30dk leslie.
Su 2 lt ama 3 yaparım yatmadan. Gün içinde 2 fincan kahve içtim.
Birazdan taze biberiye ve yeşil çay karışımı çayımı içicem.

moni

Tam elma topu nasıl oluyor diyecekken bir baktm yazmissin yulaf kepegim yok ama pfd direk yulaf olsa olmazmi ki acaba asiri canm çekti suan yarin denemeliyim

Pfd yulaf ne canım bilmiyorum ama yulaf ezmesini robotta geçirip un gibi yapıp kullanabilirsin bunu kahvenin yanındada atıştırmalık olarak kullanabilirsin ve harika bir tadı var tavsiye ederim yap canım banada söyle sonucunu

Eminim güzeldir, ben böyle şeyler yapsam 2 taneyle yetinmem. Ondan sebep yapmasam daha iyi

Çiğ ıspanak salatası yapmıştım, yarım portakal, beyaz peynir ve cevizle, çok güzel olmuştu

Pazardan ispanak aldigim az yapip denerim salatasini. Bi sans daha veririm cog ispanaga.

Bulamazsam oyle denerim bi arayayim da ben bulamazsam tam bugday unu koyarim

Yulaf ezmem de vardi onu da robottan gecirip kullanabilirim bak

Pazardan ispanak aldigim az yapip denerim salatasini. Bi sans daha veririm cog ispanaga.

Bulamazsam oyle denerim bi arayayim da ben bulamazsam tam bugday unu koyarim

Yulaf ezmem de vardi onu da robottan gecirip kullanabilirim bak

Yulaf ezmesini robotta geçir un yerine kullan aynısı oluyo inan bana

Pfff yulaf unum yok yazacaktim pfd yazmışım cok iyi fikir sagol canm bugün yapacagim insallah
Doğru canım oğlum küçük daha ama emmek için değil arsızlığından uyanıyor iki üç saatte bir
Ahahahhaha emzirme olayini uydurdum demekki

Thanks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…