Tam elma topu nasıl oluyor diyecekken bir baktm yazmissin yulaf kepegim yok ama pfd direk yulaf olsa olmazmi ki acaba asiri canm çekti suan yarin denemeliyimElma topu
Malzemeler
İki tane elma
Tarçın
Yulaf kepeği
Kakao
Yapılışı
Elmalar rendelenip suyunu çekene kadar pişirilir tarçın eklenir soğuduktan sonra yulaf kepeği katılarak yoğurulup ceviz büyüklüğünde yuvarlanıp kakaoya bulanır afiyetle yenir
Tam elma topu nasıl oluyor diyecekken bir baktm yazmissin yulaf kepegim yok ama pfd direk yulaf olsa olmazmi ki acaba asiri canm çekti suan yarin denemeliyim
Can'ım iyi düşünelim iyi olsun inşaallah.Dualarım seninle.Tek doktorla kalma başka doktorlarından fikrini al...
Offf ben bu tarifi denemeliyimmm
Doğru canım oğlum küçük daha ama emmek için değil arsızlığından uyanıyor iki üç saatte birAaa karıştırdım kusura bakma senin küçük bebegin var da gecede kalkip emziriyorsun gibi hatırladım sanki :)
Eminim güzeldir, ben böyle şeyler yapsam 2 taneyle yetinmem. Ondan sebep yapmasam daha iyiPfd yulaf ne canım bilmiyorum ama yulaf ezmesini robotta geçirip un gibi yapıp kullanabilirsin bunu kahvenin yanındada atıştırmalık olarak kullanabilirsin ve harika bir tadı var tavsiye ederim yap canım banada söyle sonucunu
Çiğ ıspanak salatası yapmıştım, yarım portakal, beyaz peynir ve cevizle, çok güzel olmuştu
Yaparsan beğenip beğenmediğini yaz canım yulaf unu şart değil bor al un yada tam buğday umuda olur ama ben hem diyet hem sağlık için hemde tadını sevdiğim için yulaf kullanıyorum misafirlerimde çok beğendi umarım sende beğenirsin
Pfd yulaf ne canım bilmiyorum ama yulaf ezmesini robotta geçirip un gibi yapıp kullanabilirsin bunu kahvenin yanındada atıştırmalık olarak kullanabilirsin ve harika bir tadı var tavsiye ederim yap canım banada söyle sonucunu
Eminim güzeldir, ben böyle şeyler yapsam 2 taneyle yetinmem. Ondan sebep yapmasam daha iyi
Pazardan ispanak aldigim az yapip denerim salatasini. Bi sans daha veririm cog ispanaga.
Bulamazsam oyle denerim bi arayayim da ben bulamazsam tam bugday unu koyarim
Yulaf ezmem de vardi onu da robottan gecirip kullanabilirim bak
Pfff yulaf unum yok yazacaktim pfd yazmışımPfd yulaf ne canım bilmiyorum ama yulaf ezmesini robotta geçirip un gibi yapıp kullanabilirsin bunu kahvenin yanındada atıştırmalık olarak kullanabilirsin ve harika bir tadı var tavsiye ederim yap canım banada söyle sonucunu
Ahahahhaha emzirme olayini uydurdum demekkiDoğru canım oğlum küçük daha ama emmek için değil arsızlığından uyanıyor iki üç saatte bir
Ahahahhaha emzirme olayini uydurdum demekki
ThanksKaloride de içeriğe bakılıyor. Sağlıklı kilo vermek istiyorsan yediklerine dikkat edeceksin sadece kalori hesabıyla olmuyor o. Bütün gün karbon tüketirsen açıkırsın tabi ki karbon yeme isteğini arttırıyor sürekli aç olmanı sağlıyor. O yüzden doymuyorsun salata yesen doyarsın. Sebzeler uzun süre tok tutarlar.
Ayrıca kiloyu verdiğin yer de önemli sürekli karbon alırsan yağdan kilo kaybı yaşamazsın o kastan gider. İleriki dönemde bir çok sağlık problemi olarak sana geri döner.
Evet kalori hesabı yapacaksın aynı zaman yediklerini mgsini ve gl indeksini de hesaba katacaksın. Eğer protein almazsan kaslarını koruyacak bişey olmaz. O yüzden de tek başına kalori hesabı hiç bir işine yaramaz.
Aynen kendine pişir yemekler öyle daha güzel oluyor. Ben okula da yemeğimi götürüyorum bazen eve gelmeyecek olduğum zamanlar. Mesela yarın o yaptığım ekmek ve tavuktan götüreceğim
Yemek kültürüm iyidir hatta kendi kendime uydurup yaptığım bir sürü tarif de vardır mesela az önce verdiğim tavuk tarifi bir yerde var mı bilmiyorum ama kendi kendime yaptım.
İstersen yaptığım sebze yemeklerini menümü yazdığımda sonuna tarifini de eklerim. Baya sebzeli yemekler yaptığım oluyor. Yemek yapmaya üşendiğimde de salata yapıyorum
Caniyim ben öldürüyorum işteIspanağa çiğ yiyenler var da ben pek beceremiyom onu işte ölmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?