Yulaf ezmesini robotta geçir un yerine kullan aynısı oluyo inan bana
Aynisi oluyosa hic aramiyim o zaman birda bulmak konusunda zaten umitli degilim koy gibi burasi
Selam canım, taze gelin ne var ne yok
Selam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
Geçen hafta sağ dizime mr çekilmişti.sonucunu ancak bugün dr gösterdim.menisküs incelmesi var dedi dr,kök hücre tedavisi uygulayacak.kilo ver dedi ama dizi de zorlama dedi.dizi zorlamadan nasıl kilo vericem bilmiyorum
Monicim ben cumartesi pazar menü paylaştım amamenü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + . . . . Antepia27 - + - . . . . Pamukprncess +120p - - . . . . ozlemkartal + + - . . . . Efser + + . . . . . @phalanx - - - . . . . hedef56 - - - . . . . Wydra +80p +120p +285 . . . . IKokunhuzur +20p + - . . . . GIDI + + - . . . . esmerm91 - + - . . . . G gulsahhh01 + - - . . . . O optumkibbye + + - . . . . april1109 - - - . . . . @Baby cat + +60p - . . . . @Amor-a - +60p +60p . . . . @Kumsal ve deniz + + + . . . . samanyolu - +380p - . . . . @_happy_mom_ - - - . . . . aeben + +120p - . . . . @cascade- m m - . . . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
Monicim biri gecikmiş diğer gün yazmisimDun sabah haşlanmış yumurta bir dilim tam buğday ekmeği, 8 zeytin, kk peynir bal çk
Öğlen iki kaşık pilav kase yeşil fasulye
Akşam güne gittim iki çatal tatlı, çeyrek lahmacun, iki cataç köstebek pasta
Su 2 lt
Bugün sabah omlet yarım dilim ekmek, yemek kaşığı yoğurt, kk peynir, zeytin 10 , yarim salatalık
Oğlen çeyrek gözleme
Akşam bir sigara böreği, 4 sıkımlik çiğköfte ve salata
Su 1.5 lt spor yapınca yazayım
moni
canım, rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah. sağsalim, sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin.sara_28 Ablam bugün hastaneye gittim ama doktor iyi konuşmadı haber vereyim dedim bebeğimin kalbi yavaş atıyormuş 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuk haftalikmiş önce 1 hafta bekleyelim bebeğe bir şans verelim dedi sonra perşembe kürtaj yapalım dedi anlamadım bende başka bi doktora daha gidicem bulantılarımda var ben anlamadım RABBIM'IN takdiri bekliyoruz bakalım
geçmiş olsun canımSelam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
Geçen hafta sağ dizime mr çekilmişti.sonucunu ancak bugün dr gösterdim.menisküs incelmesi var dedi dr,kök hücre tedavisi uygulayacak.kilo ver dedi ama dizi de zorlama dedi.dizi zorlamadan nasıl kilo vericem bilmiyorum
Selam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
Kac aylik canm ogluşun Allah bagislasin bu aradaEstağfurullah normalde emen bebeler benim oğlan gibi sürekli kalkar ama benimki mama içiyor sürekli ayakta
Gecmis olsun canm dr ne önerdi spor olarakSelam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
| +100p | + | + | +90 | . | . | . |
| - | + | - | - | . | . | . |
| +120p | + | + | +90p | . | . | . |
| + | + | - | - | . | . | . |
| + | + | + | + | . | . | . |
| - | - | - | - | - | . | . |
| +80p | +80p | +285 | +280p | . | . | . |
| +20p | + | +64p | + | . | . | . |
| + | + | + | +260p | . | . | . |
| - | + | + | +165 | . | . | . |
G gulsahhh01 | + | + | + | - | . | . | . |
O optumkibbye | +90p | + | + | +210p | . | . | . |
| - | - | - | - | . | . | . |
@Baby cat | + | +60p | + | + | . | . | . |
@Amor-a | - | +60p | +60p | + | . | . | . |
@Kumsal ve deniz | + | + | + | + | . | . | . |
| - | +380p | - | +320p | . | . | . |
@_happy_mom_ | - | - | + | +80p | . | . | . |
| + | +120p | - | - | . | . | . |
@cascade- | m | m | +80p | +45p | . | . | . |
sağolun.zahmet olmasın size..Bilgisayarimda dizi zorlamadam yapilan calismalar vardi istersen eve gidince bi arayip bakayim
düz yolda yürü, bayır yasak dedi.diz kapağını zorlama dedi.namaz bile kılıyorsan oturarak kıl dediGecmis olsun canm dr ne önerdi spor olarak
menü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + +90 . . . Antepia27 - + - - . . . Pamukprncess +120p + + +90p . . . ozlemkartal + + - - . . . Efser + + + + . . . hedef56 - - - - - . . Wydra +80p +80p +285 +280p . . . IKokunhuzur +20p + +64p + . . . GIDI + + + +260p . . . esmerm91 - + + +165 . . . G gulsahhh01 + + + - . . . O optumkibbye +90p + + +210p . . . april1109 - - - - . . . @Baby cat + +60p + + . . . @Amor-a - +60p +60p + . . . @Kumsal ve deniz + + + + . . . samanyolu - +380p - +320p . . . @_happy_mom_ - - + +80p . . . aeben + +120p - - . . . @cascade- m m +80p +45p . . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
canım, tansiyon ve şekerden az ve garip yiyorum. örnek olmaması için çıkardım kendimi.monicim sen neden yoksun listede
canım, tansiyon ve şekerden az ve garip yiyorum. örnek olmaması için çıkardım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?