herzamanki gibiMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Maydanoz dereotu
Közlenmiş yeşilbiber
6 tane topi peynir
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir elma
Bir bardak kefir
Öğle
Bir buçuk parça tavuk incik haşlama derisiz
Salata
Yoğurt
Ara
6 tane çiğ badem
Akşam
Üç tane pırasa böreği (gerçek börek değil)
İki tane elma topu
Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie
moni aeben
Hemşom inan hep duamdasınızINŞAALLAH ablam dua edin nolur
ALLAH c.c razı olsun bitanemHercai91 canim cok uzuldum, inshaAllah rabbim sana bagislasin evladini. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin
Amin hemşom ALLAH c.c razı olsun ❤Hemşom inan hep duamdasınız.
Künfe yekün . Ondan ümidi kesme inş bebiş sıkıca tutunur . Rabbım hakkında hayırlısını versin ...
Aminnn monim birazdan başka doktora gidicem ALLAH'IN izniyle güzel haberlerle gelirimcanım, rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah. sağsalim, sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin.
Saol bitanem en 2 doktor görüşü daha almak istiyorumCan'ım iyi düşünelim iyi olsun inşaallah.Dualarım seninle.Tek doktorla kalma başka doktorlarından fikrini al...
Offf ben bu tarifi denemeliyimmm
INŞAALLAH ablam yaHenen kötü düşünme canım dur bakalım yarın hayrola belki gerek kalmayacak böyle şeylere
Aynı canım, kilo vermeye çalışıyoruz. Yeni gelen arkadaşlar var. Burası gayet güzel. Hep beraber bir aile oldukİyiyim ablacım çok şükür sizleri sormalı valla neler var neler yok görüşmeyeli
Geçmiş olsun Obezim, sen zaten çoğunluk kol çalışıyordun. Devam et, dizini zorlayacak bisey yapma.Selam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
Geçen hafta sağ dizime mr çekilmişti.sonucunu ancak bugün dr gösterdim.menisküs incelmesi var dedi dr,kök hücre tedavisi uygulayacak.kilo ver dedi ama dizi de zorlama dedi.dizi zorlamadan nasıl kilo vericem bilmiyorum
Geçmiş olsun Obezim, sen zaten çoğunluk kol çalışıyordun. Devam et, dizini zorlayacak bisey yapma.
Aynı canım, kilo vermeye çalışıyoruz. Yeni gelen arkadaşlar var. Burası gayet güzel. Hep beraber bir aile olduk
menü ve sporlar bildirilsin
@sara_28 +100p + + +90 . . . @Antepia27 - + - - . . . @Pamukprncess +120p + + +90p . . . @ozlemkartal + + - - . . . @Efser + + + + . . . @hedef56 - - - - - . . Wydra +80p +80p +285 +280p . . . IKokunhuzur +20p + +64p + . . . @GIDI + + + +260p . . . @esmerm91 - + + +165 . . . @gulsahhh01 + + + - . . . O optumkibbye +90p + + +210p . . . @april1109 - - - - . . . @Baby cat + +60p + + . . . @Amor-a - +60p +60p + . . . @Kumsal ve deniz + + + + . . . @samanyolu - +380p - +320p . . . @_happy_mom_ - - + +80p . . . aeben + +120p - - . . . @cascade- m m +80p +45p . . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
sağolun.zahmet olmasın size..
Bak burda bilgisi güzel olan arkadaşlar var, gün içinde eşinin yanında ne yiyorsan diğer öğünleri dengeleyecek şekilde seni yönlendirebilirler. Istersen biraz öyle deneÇok sevindim valla benimde diyete ihtiyacım var ama boğazını tutan biri yokSpora devam ediyorum ama şu boğazımı tutamıyorum gerçi tutsamda eşim laf söylüyor o yüzden azaltmaya çalışıyorum en azından
Amin canım Allah razı olsun oğlum bir buçuk yaşındaKac aylik canm ogluşun Allah bagislasin bu arada
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinSelam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
Geçen hafta sağ dizime mr çekilmişti.sonucunu ancak bugün dr gösterdim.menisküs incelmesi var dedi dr,kök hücre tedavisi uygulayacak.kilo ver dedi ama dizi de zorlama dedi.dizi zorlamadan nasıl kilo vericem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?