- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Gezo senin aklında yanlıs kalmış, aslında ben kol çalışmadığım icin en az kollardan kilo veriyordumGeçmiş olsun Obezim, sen zaten çoğunluk kol çalışıyordun. Devam et, dizini zorlayacak bisey yapma.
dizimde ağrı için gitmiştim aybenim.yürürken veya bazen spor yaparken ağrı yapıyordu.kötü bir durum yok şükür..obezzto obezim hastamı oldun? Çok geçmiş olsun canım zorlama kendini .
obezim ters hareketmi yaptın yoksa fazlamı yürüdün nasıl oldu menisküs incelmesiGezo senin aklında yanlıs kalmış, aslında ben kol çalışmadığım icin en az kollardan kilo veriyordum
menü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + +90 . . . Antepia27 - + - - . . . Pamukprncess +120p + + +90p . . . ozlemkartal + + - - . . . Efser + + + + . . . hedef56 - - - - - . . Wydra +80p +80p +285 +280p . . . IKokunhuzur +20p + +64p + . . . GIDI + + + +260p . . . esmerm91 - + + +165 . . . G gulsahhh01 + + + - . . . O optumkibbye +90p + + +210p . . . april1109 - - - - . . . @Baby cat + +60p + + . . . @Amor-a - +60p +60p + . . . @Kumsal ve deniz + + + + . . . samanyolu - +380p - +320p . . . @_happy_mom_ - - + +80p . . . aeben + +120p - - . . . @cascade- m m +80p +45p . . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
Sadece yürüyüş yap canm sende o zamansağolun.zahmet olmasın size..
düz yolda yürü, bayır yasak dedi.diz kapağını zorlama dedi.namaz bile kılıyorsan oturarak kıl dedi
Bizimde o evrede öyleydi canm o bi dönem gibi ya gece uyaninca ne yapiyosn peki ? Bide uyurken nasil uyuyor uyku egitimi vermiş miydn ?Amin canım Allah razı olsun oğlum bir buçuk yaşındaaslında büyüdü ama uyku düzenimiz pek yok
| +100p | + | + | +90 | . | . | . |
| - | + | - | - | . | . | . |
| +120p | + | + | +90p | . | . | . |
| + | + | - | - | . | . | . |
| + | + | + | + | . | . | . |
| - | - | - | - | - | . | . |
| +80p | +80p | +285 | +280p | . | . | . |
| +20p | + | +64p | + | . | . | . |
| + | + | + | +260p | . | . | . |
| +80p | + | + | +165 | . | . | . |
G gulsahhh01 | + | + | + | - | . | . | . |
O optumkibbye | +90p | + | + | +210p | . | . | . |
| - | - | - | - | . | . | . |
@Baby cat | + | +60p | + | + | . | . | . |
@Amor-a | - | +60p | +60p | + | . | . | . |
@Kumsal ve deniz | + | + | + | + | . | . | . |
| - | +380p | - | +320p | . | . | . |
@_happy_mom_ | - | - | + | +80p | . | . | . |
| + | +120p | - | + | . | . | . |
@cascade- | m | m | +80p | +45p | . | . | . |
Günaydın arkadaşlar . gün bana yeni aydı
Takip ettiğim bir model var instagramda. Beli normalde 62 cm ama korse ile 55 cm e düşmüş . şimdi kendisi Türkiye nin en ince belli modeli. Sadece banyo yaptığında çıkarıyormuş. Daha önce duydunuz mu böyle bir şey? Kızın beli incecik ya 1 senede 7 cm inceldim diyor. Ben de korse takıyorum ama 1 saat sonra patlıyorum :)))
Hadi yaaGezo senin aklında yanlıs kalmış, aslında ben kol çalışmadığım icin en az kollardan kilo veriyordum
Bak burda bilgisi güzel olan arkadaşlar var, gün içinde eşinin yanında ne yiyorsan diğer öğünleri dengeleyecek şekilde seni yönlendirebilirler. Istersen biraz öyle dene
Herkesler nerde
Ne yiyorsunuz
yaşdan dolayı dedi dr ama ben bu ağrıyı evde şu pump it yaparken hissettim ilk. Netten baktım ısınmadan spor yapıldığında da oluyormuş.belki benim hatamdan, bilemiyorum..obezim ters hareketmi yaptın yoksa fazlamı yürüdün nasıl oldu menisküs incelmesi
bende de menisküs zorlamsı olmuştu ama ama ben merdiven inerken ayağım boşa gelmişti ve çok incinmişti bayağı bir zorlnamıştım doktor oturuken bile ayağını uzatacaksın demişti çok yürümeyeceksin demişti jeller ve ağrı kesicilerle iyileşmişti inşallah seninkide çabucak iyileşir
teşekkür ederim
Bahsetmiş olduğum dizleri yormayan egzersiz.
tamam ben çalışmaya başlamıştım koldan veremeyince ama hep değil. sen beni hep kol çalışıyo mu algıladın acaba :)Hadi yaa
Spor bildiriminde özellikle kol çalışan bir arkadaş vardı, sen zannettim
Ivityaşdan dolayı dedi dr ama ben bu ağrıyı evde şu pump it yaparken hissettim ilk. Netten baktım ısınmadan spor yapıldığında da oluyormuş.belki benim hatamdan, bilemiyorum..
teşekkür ederim
tamam ben çalışmaya başlamıştım koldan veremeyince ama hep değil. sen beni hep kol çalışıyo mu algıladın acaba :)
Sen zaten kaçamak yapmiyonSalata yiyorum
yaşdan dolayı dedi dr ama ben bu ağrıyı evde şu pump it yaparken hissettim ilk. Netten baktım ısınmadan spor yapıldığında da oluyormuş.belki benim hatamdan, bilemiyorum..
teşekkür ederim
tamam ben çalışmaya başlamıştım koldan veremeyince ama hep değil. sen beni hep kol çalışıyo mu algıladın acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?