Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gezo senin aklında yanlıs kalmış, aslında ben kol çalışmadığım icin en az kollardan kilo veriyordum
obezim ters hareketmi yaptın yoksa fazlamı yürüdün nasıl oldu menisküs incelmesi
bende de menisküs zorlamsı olmuştu ama ama ben merdiven inerken ayağım boşa gelmişti ve çok incinmişti bayağı bir zorlnamıştım doktor oturuken bile ayağını uzatacaksın demişti çok yürümeyeceksin demişti jeller ve ağrı kesicilerle iyileşmişti inşallah seninkide çabucak iyileşir

moni daha öncede yazmistm ben cuma menü ve spor bildirimi yaptgm halde neden eksi aldim

sağolun.zahmet olmasın size..

düz yolda yürü, bayır yasak dedi.diz kapağını zorlama dedi.namaz bile kılıyorsan oturarak kıl dedi
Sadece yürüyüş yap canm sende o zaman

Günaydın arkadaşlar . gün bana yeni aydı
Takip ettiğim bir model var instagramda. Beli normalde 62 cm ama korse ile 55 cm e düşmüş . şimdi kendisi Türkiye nin en ince belli modeli. Sadece banyo yaptığında çıkarıyormuş. Daha önce duydunuz mu böyle bir şey? Kızın beli incecik ya 1 senede 7 cm inceldim diyor. Ben de korse takıyorum ama 1 saat sonra patlıyorum :)))

menü ve sporlar bildirilsin

sara_28 +100p+++90...
Antepia27 -+--...
Pamukprncess +120p+++90p...
ozlemkartal ++--...
Efser ++++...
hedef56 -----..
Wydra +80p+80p+285+280p...
IKokunhuzur +20p++64p+...
GIDI ++++260p...
esmerm91 +80p+++165...
G gulsahhh01 +++-...
O optumkibbye +90p+++210p...
april1109 ----...
@Baby cat ++60p++...
@Amor-a -+60p+60p+...
@Kumsal ve deniz ++++...
samanyolu -+380p-+320p...
@_happy_mom_ --++80p...
aeben ++120p-+...
@cascade- mm+80p+45p...

[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]

[th]Cuma[/th]

[th]Cumartesi [/th]

[th]Pazar[/th]

[th]Pazartesi[/th]

[th]Salı[/th]

[th]Çarşamba [/th]

[th]Perşembe [/th]

Duydum böyle bişeyi ama sağlığa da çok zararı olduğunu duymuştum.

Bak burda bilgisi güzel olan arkadaşlar var, gün içinde eşinin yanında ne yiyorsan diğer öğünleri dengeleyecek şekilde seni yönlendirebilirler. Istersen biraz öyle dene

Dengelemek için gün içinde nerdeyse bir şey yemiyorum ki abla eşim geç geliyor bensiz de bir şey yemiyor mecbur öyle takılıyorum şimdilik

yaşdan dolayı dedi dr ama ben bu ağrıyı evde şu pump it yaparken hissettim ilk. Netten baktım ısınmadan spor yapıldığında da oluyormuş.belki benim hatamdan, bilemiyorum..

Bahsetmiş olduğum dizleri yormayan egzersiz.
teşekkür ederim

Hadi yaa
Spor bildiriminde özellikle kol çalışan bir arkadaş vardı, sen zannettim
tamam ben çalışmaya başlamıştım koldan veremeyince ama hep değil. sen beni hep kol çalışıyo mu algıladın acaba :)

Ivit

Olabilir canım çok yorma kendini çabucak iyileşir inşallah

Ben menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim pırasalı mücver
Bir bardak süt

Öğle
Sarımsaklı yoğurtlu chia tohumlu kinoa
7 tane köfte

Ara
Bir büyük bardak kefir
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta üzerine labne peyniri

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Fırında kaşarlı karnabahar ve brokoli

Su 3 litre spor 30 dakika leslie

moni aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…