Gayet iyiBen menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim pırasalı mücver
Bir bardak süt
Öğle
Sarımsaklı yoğurtlu chia tohumlu kinoa
7 tane köfte
Ara
Bir büyük bardak kefir
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta üzerine labne peyniri
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Fırında kaşarlı karnabahar ve brokoli
Su 3 litre spor 30 dakika leslie
moni aeben
Wydra canım tam buğday unlu yaprak galetanın kalorisine baktım 37 kalori yazıyor doğrumu sence
Dogrudur bence cunku kalorisi yuksek olamaz beyaz unlu etimek 35 kalori
menü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + +90 . . . @Antepia27 - + - - . . . Pamukprncess +120p + + +90p . . . @ozlemkartal + + - - . . . @Efser + + + + . . . @hedef56 - - - - - . . Wydra +80p +80p +285 +280p . . . @IKokunhuzur +20p + +64p + . . . @GIDI + + + +260p . . . @esmerm91 +80p + + +165 . . . @gulsahhh01 + + + - . . . @optumkibbye +90p + + +210p . . . @april1109 - - - - . . . @Baby cat + +60p + + . . . @Amor-a - +60p +60p + . . . @Kumsal ve deniz + + + + . . . samanyolu - +380p - +320p . . . @_happy_mom_ - - + +80p . . . aeben + +120p - + . . . @cascade- m m +80p +45p . . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
Davet ettiğin gibi geldim canım insallah güzel geçer .Sınav haftanın olduğu için fazla aktif olamayabilirim .Ama elimden geleni yaparımmoni ve kızlar
###Kahvaltı
3 yk yulaf ezmesi
1,5 bardak süt
1 paket apikela (7 gram)
###Öğle
1 porsiyon ızgara köfte
Şişe ayran
2 dilim ekmek
###akşam
Bir porsiyon patates salatası (sonu kalmıştı, bitti)
Bir kase yoğurt
İki sivri biber turşusu
Bir porsiyon nohutlu pilav (bitti)
###Spor
20 dak yavaş tempo yürüyüş
###Su
1 litre
Kalori 1220
Dün akşam harici olarak bir bardak tarçınlı süt içmiştim
Bu akşam da bir porsiyon meyve yicem
Hoşgeldin sudem , tabiki katıla bilirsinListeye bende dahil olabilir miyim .Elimden geldiğince aktif olmaya calisicam .Boyum 1.50 kilom 71 evlenmeden önce 53 idim.10 yıllık evliyim çalışmıyorum.Ama bir üniversite bitirdim .Şimdi iki üniversite birden okuyorum .Sınav haftası olduğu için çok aktif olamayabilirim.Simdiden çok özür.Yasim 38 bir oğlum var .87 kilo ile hamilelik şekeri nedeni ile doğuma girdim .71 kiloya kadar çok şükür düştüm .Ama migren tedavisi görüyorum .İlaç kullanıyorum metabolizma yavaş çalışıyor.Fakat spor yaptığım için (koşu bandı yürüyüşü , eliptik bisiklet, egzersiz gibi)kilo vermeyi basariyorum.İnsallah hep beraber yaza fit çıkarız.Hedefim 54 ama ilk hedefim 60 yavaş yavaş artik
Sudem takımlar şöyle : bazı kurallar var ...moni benide ekler misin rica etsem.
Gecmis olsun canimm..Duzenli spor yapan biri icin zor gercekten.Insaallah cabuk duzelir..Yuzme de zarar vermez sanirimSelam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
Geçen hafta sağ dizime mr çekilmişti.sonucunu ancak bugün dr gösterdim.menisküs incelmesi var dedi dr,kök hücre tedavisi uygulayacak.kilo ver dedi ama dizi de zorlama dedi.dizi zorlamadan nasıl kilo vericem bilmiyorum
Monicim hala duzelmedi mi tansiyonun..canım, tansiyon ve şekerden az ve garip yiyorum. örnek olmaması için çıkardım kendimi.
Hoşbulduk teşekkür ederimHoşgeldin sudem , tabiki katıla bilirsin
Su ?Bugün
menüm
sabah şekersiz türk kahvesi ve nescafe içtim.
Gec kahvaltı
Domates,salatalik,üç haşlanmış,yumurta,zeytin ,peynir.
Aksam
çok az patates kızartması,iki adet misket köfte,bir tabak havuç salatası,bir kase domates çorbası .
Hiç ekmek kullanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?