Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gayet iyi
Afiyet olsun

Menü sabah bir dilim ekmek, omlet, zeytin 1, peynir kk
Ara türk kahvesi
Öğlen 4 kaşık pilav bol salata haslanmis tavuk iki kaşık
Ara bir br sut
Akşam fellah köfte 4 kaşık ayran ve iki çatal trilece
2 lt su 35 dk pump it up 140puan

obezzto mm neden listede yok

Listeye bende dahil olabilir miyim .Elimden geldiğince aktif olmaya calisicam .Boyum 1.50 kilom 71 evlenmeden önce 53 idim.10 yıllık evliyim çalışmıyorum.Ama bir üniversite bitirdim .Şimdi iki üniversite birden okuyorum .Sınav haftası olduğu için çok aktif olamayabilirim.Simdiden çok özür.Yasim 38 bir oğlum var .87 kilo ile hamilelik şekeri nedeni ile doğuma girdim .71 kiloya kadar çok şükür düştüm .Ama migren tedavisi görüyorum .İlaç kullanıyorum metabolizma yavaş çalışıyor.Fakat spor yaptığım için (koşu bandı yürüyüşü , eliptik bisiklet, egzersiz gibi)kilo vermeyi basariyorum.İnsallah hep beraber yaza fit çıkarız.Hedefim 54 ama ilk hedefim 60 yavaş yavaş artik

moni ve kızlar

###Kahvaltı
3 yk yulaf ezmesi
1,5 bardak süt
1 paket apikela (7 gram)

###Öğle
1 porsiyon ızgara köfte
Şişe ayran
2 dilim ekmek

###akşam
Bir porsiyon patates salatası (sonu kalmıştı, bitti)
Bir kase yoğurt
İki sivri biber turşusu
Bir porsiyon nohutlu pilav (bitti)

###Spor
20 dak yavaş tempo yürüyüş

###Su
1 litre

Kalori 1220

Dün akşam harici olarak bir bardak tarçınlı süt içmiştim
Bu akşam da bir porsiyon meyve yicem

Davet ettiğin gibi geldim canım insallah güzel geçer .Sınav haftanın olduğu için fazla aktif olamayabilirim .Ama elimden geleni yaparım

İyi akşamlar
Bugunki mönüm

Sabah :
Peynir , 1 hş yumurta ,2 dl ekmek tb, 3 çeri ,1 biber ,2-3 çt patat kız.

Öğle:
1 kepçe nohut , yş. Salata
Birkaç parça kaşar,sucuk , pastırma ( çocuklara pizza yaparken attım ağzıma )

Akşam
1kase yoğurt çorbası
Peynirli yş. Salata
5 fındık.

Su 2 lt yaklaştı
Spor yok

Hoşgeldin sudem , tabiki katıla bilirsin

Bugün menüm olarak sabah şekersiz türk kahvesi ve nescafe içtim.Gec kahvaltı yaptım.Domates,salatalik,üç haşlanmış,yumurta,zeytin ,peynir.Aksam çok az patates kızartması,iki adet misket köfte,bir tabak havuç salatası,bir kase domates çorbası .Hiç ekmek kullanmiyorum.

moni benide ekler misin rica etsem.
Sudem takımlar şöyle : bazı kurallar var ...

Cuma ve pazartesi kilo bildirimi,
Günlük listeli şekilde yediğim , içtiğin su , yaptıgın spor ve takımda paylaşım ...

2 hafta deneme süren var canım , kaptanımız uygun görürse yarışma listesine alır , deneme süren uzaya bilirde bu senin elinde .

Ayrıca listeye girmeden dışardan bizler gibide devam edebilirsin .

Bu arada tebrik ederim sende bendensin okumanın yaşı yok

Iyi aksamlar arkadaslar..
Gecmis olsun canimm..Duzenli spor yapan biri icin zor gercekten.Insaallah cabuk duzelir..Yuzme de zarar vermez sanirim
canım, tansiyon ve şekerden az ve garip yiyorum. örnek olmaması için çıkardım kendimi.
Monicim hala duzelmedi mi tansiyonun..
MENUMU PAYLASAYIM
SABAH 2 dilim ekmek yumurta peynir maydanoz
ÖGLEN corba pirasa salata
ARA muz ve 1 bardak sut
AKSAM Taze fasulye yogurt
SPOR da soyle
40 dk eliptik.
45 dk kardiyo toplam 320 moni

Su ?
Spor?

Şeklinde

Afiyet olsun bu arada güzel menün , fakat ideal kilona gelince ekmek yemiycekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…