Iyi aksamlar arkadaslar..
Gecmis olsun canimm..Duzenli spor yapan biri icin zor gercekten.Insaallah cabuk duzelir..Yuzme de zarar vermez sanirim
Monicim hala duzelmedi mi tansiyonun..
MENUMU PAYLASAYIM
SABAH 2 dilim ekmek yumurta peynir maydanoz
ÖGLEN corba pirasa salata
ARA muz ve 1 bardak sut
AKSAM Taze fasulye yogurt
SPOR da soyle
40 dk eliptik.
45 dk kardiyo toplam 320moni
Pardon günde en az cam şişede 3 litre su içiyorum .Her sabah koşu bandı en 45 en fazla 1 saat 5 km hız yürüyüş .10 dk. kadar eliptik bisiklet ve thig master bir alet bacak egzersizi yapıyorum .Ama grip oldum üç gündür yapamiyorum maalesef.Ekmekle aslında benim bekarligimdan beri aram yoktur .Doğumdan sonra çok şey değişti .Yemediğim şeyleri yemeğe başladım .Hedef kıloma ulasinca çavdar yada buğday ekmeği yemeği düşünüyorum.Bazen sabahları iki yada üç tane kepekli küçük parmak galete yiyorumSu ?
Spor?
Şeklinde
Afiyet olsun bu arada güzel menün , fakat ideal kilona gelince ekmek yemiycekmisin?
Hmmm o yüzden diyetisyenim sabah kahvaltısında iki tane yiyebilirsin dedi bende bugün ara öğün olarak kullandım hakkımı sence menüm nasıl
Tam bugday unlu oldugundan vucudun cabuk da yakar.
Protein ve karbonhidrat oranin cok iyi o yuzden menunu sevdim bugun verecek oldugun butun kilolar yagdan gidecegi kesin hafif bi sporla da destekledin mi tamamdir. Spor yaptin mi o kisma bakmadim bak menuye odaklandim sadece
1 bardak tarçınlı sütHerkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
Lor
Maydanoz
Salça
1tatlı kaşığı tereyağ bal
Ögle
1 portakal
Akşam
2 kepçe nohut
1 tabak tavuklu mantar
1 kase dereotlu yoğurt
Ara
1 bardak tarihli süt
Burda aktif olman önemli, yoğunluğun geçene kadar menü, su, spor bildirip sohbetlere katılabilir, cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapabilirsin. Ilk gelişte deneme süresine tâbi tutulursun. Paylaşımına ve kilo vermene göre listeye alınırsın. Başarılar dilerim, hosgeldinListeye bende dahil olabilir miyim .Elimden geldiğince aktif olmaya calisicam .Boyum 1.50 kilom 71 evlenmeden önce 53 idim.10 yıllık evliyim çalışmıyorum.Ama bir üniversite bitirdim .Şimdi iki üniversite birden okuyorum .Sınav haftası olduğu için çok aktif olamayabilirim.Simdiden çok özür.Yasim 38 bir oğlum var .87 kilo ile hamilelik şekeri nedeni ile doğuma girdim .71 kiloya kadar çok şükür düştüm .Ama migren tedavisi görüyorum .İlaç kullanıyorum metabolizma yavaş çalışıyor.Fakat spor yaptığım için (koşu bandı yürüyüşü , eliptik bisiklet, egzersiz gibi)kilo vermeyi basariyorum.İnsallah hep beraber yaza fit çıkarız.Hedefim 54 ama ilk hedefim 60 yavaş yavaş artik
Menün bana birini hatırlattı. Menüde aynı gün tavuk eti, koyun eti, inek eti vardı. Çok gülmüştük, balık da olsa tam olurdu diyeSelam kızlarr. Ben geldim ve hemen gideceğim çünkü sınava birkaç gün kalfı ders çalışmam lazım.
++Bu arada elimden geldiğince yorumları beğeniyorum falan ama menüleri beğenmiyorum çünkü okumuyorum hızlı hızlı geçiyorum ... Çünkü canımın çekeceği o kdar çok şey oluyor ki bakmadan geçiyorum yani....
++
Ayrıca parmak uçlarıma basmaya başladım, dizimin üstünde sağa sola hafif göbek eritme egzersizi yaptım bugün ama tabi puan yazacak kadar çok olmadığı için spor yok diyorum şimdilik..
+++
Su miktarını artırmaya başladım çok şükür.
Makarna pilav yerine de dilim ekmek yedim ama gerçekten ekmek yemediğim için makarnaya pilava kızartmaya abanıyormuşum bunu fark ettim.
Menüm
Saat 15.00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
...
Saat 18.00
Bir tabagın içine kuru fasulye yeşil fasulye 1 kaşık pilav koydum ( nasıl bir fantezi dimi). 3 küçük dilim ekmek yedim ....
1.4 lt su
...,.......
Ama şu an gece yemek isteğim yok .bana zaten kilo verdiren gece yemeği kesmesi. Böyle devam inşallah
Teşekkür ederim .İki hafta sınav nedeni ile yigunlugum var ama yinede elimden geleni yaparım .Kiloyu burda olsam da olmasam da vericem o ayrı .Burda olmak istememin en büyük nedeni motivasyon ve güç kuvvet birlikte hep beraber .Kilomu cuma günü fotolarım kıyafetler ile 71 im sabah aç olarak.Burda aktif olman önemli, yoğunluğun geçene kadar menü, su, spor bildirip sohbetlere katılabilir, cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapabilirsin. Ilk gelişte deneme süresine tâbi tutulursun. Paylaşımına ve kilo vermene göre listeye alınırsın. Başarılar dilerim, hosgeldin
Listeye bende dahil olabilir miyim .Elimden geldiğince aktif olmaya calisicam .Boyum 1.50 kilom 71 evlenmeden önce 53 idim.10 yıllık evliyim çalışmıyorum.Ama bir üniversite bitirdim .Şimdi iki üniversite birden okuyorum .Sınav haftası olduğu için çok aktif olamayabilirim.Simdiden çok özür.Yasim 38 bir oğlum var .87 kilo ile hamilelik şekeri nedeni ile doğuma girdim .71 kiloya kadar çok şükür düştüm .Ama migren tedavisi görüyorum .İlaç kullanıyorum metabolizma yavaş çalışıyor.Fakat spor yaptığım için (koşu bandı yürüyüşü , eliptik bisiklet, egzersiz gibi)kilo vermeyi basariyorum.İnsallah hep beraber yaza fit çıkarız.Hedefim 54 ama ilk hedefim 60 yavaş yavaş artik
moni ve kızlar
###Kahvaltı
3 yk yulaf ezmesi
1,5 bardak süt
1 paket apikela (7 gram)
###Öğle
1 porsiyon ızgara köfte
Şişe ayran
2 dilim ekmek
###akşam
Bir porsiyon patates salatası (sonu kalmıştı, bitti)
Bir kase yoğurt
İki sivri biber turşusu
Bir porsiyon nohutlu pilav (bitti)
###Spor
20 dak yavaş tempo yürüyüş
###Su
1 litre
Kalori 1220
Dün akşam harici olarak bir bardak tarçınlı süt içmiştim
Bu akşam da bir porsiyon meyve yicem
Bugün menüm olarak sabah şekersiz türk kahvesi ve nescafe içtim.Gec kahvaltı yaptım.Domates,salatalik,üç haşlanmış,yumurta,zeytin ,peynir.Aksam çok az patates kızartması,iki adet misket köfte,bir tabak havuç salatası,bir kase domates çorbası .Hiç ekmek kullanmiyorum.
Iyi aksamlar arkadaslar..
Gecmis olsun canimm..Duzenli spor yapan biri icin zor gercekten.Insaallah cabuk duzelir..Yuzme de zarar vermez sanirim
Monicim hala duzelmedi mi tansiyonun..
MENUMU PAYLASAYIM
SABAH 2 dilim ekmek yumurta peynir maydanoz
ÖGLEN corba pirasa salata
ARA muz ve 1 bardak sut
AKSAM Taze fasulye yogurt
SPOR da soyle
40 dk eliptik.
45 dk kardiyo toplam 320moni
Pardon günde en az cam şişede 3 litre su içiyorum .Her sabah koşu bandı en 45 en fazla 1 saat 5 km hız yürüyüş .10 dk. kadar eliptik bisiklet ve thig master bir alet bacak egzersizi yapıyorum .Ama grip oldum üç gündür yapamiyorum maalesef.Ekmekle aslında benim bekarligimdan beri aram yoktur .Doğumdan sonra çok şey değişti .Yemediğim şeyleri yemeğe başladım .Hedef kıloma ulasinca çavdar yada buğday ekmeği yemeği düşünüyorum.Bazen sabahları iki yada üç tane kepekli küçük parmak galete yiyorum
İnşallah canım yağ yakmak en önemlisi zaten spor 30 dakika leslie yaptım o kadar bugün halsizim ilaçlardan mıdır nedir çok halsizim
Sabah
1 kepekli ekmekli tost
1 dilim peynir
2 domates
1 salatalık
1 havuç
Ara
5 çiğ fındık
Öğle
Ton balıklı salata
1 activia kayısılı yoğurt
Ara
1 portakal
Akşam
Haşlanmış tavuk
4 çiğ köfte
Salata
1 simit
obezzto canım geçmiş olsun
Benim de dizlerim de sıkıntı var korkuyorum doktora gitmeye
Biran önce atmak lazım dizlerimizde ki yükü
Ben 71 kiloda takıldım aslında gribim geçtiniz bir hafta hurma diyeti yapmayı düşünüyorum .Sizce kırılma noktasını gecermiyim bu diyetle sonra tekrar az yiyerek kalori diyetime devam edicem .1200 kaloriyi gecmiycem.Spor ve su vazgeçilmezim benim.Birde her sabah uyanır uyanmaz elma sirkeli bir bardak su içiyorum.
Cumaya kadar 1 kilo gitse razıyım bi türlü inmedi şişlik. Daha 1 hafta daha devam 5 gün var regle tabi belki beklediğim gün olmazsa 5 ten de fszla . ama ondan sonra daha çok veririm inşallah. Çünkü bu dönemde nasıl söyleyeyim , bağırsaklar kapanıyor bende ondsn şişiyorum fezacım. Menüm de her zamanki gibi harika :) şaka şaka porsiyonları azaltıyorum yavaştan bakalımMenün bana birini hatırlattı. Menüde aynı gün tavuk eti, koyun eti, inek eti vardı. Çok gülmüştük, balık da olsa tam olurdu diye
simit ? Akşam ? 1 tn? Hemde 4 çiğ köfteyleSabah
1 kepekli ekmekli tost
1 dilim peynir
2 domates
1 salatalık
1 havuç
Ara
5 çiğ fındık
Öğle
Ton balıklı salata
1 activia kayısılı yoğurt
Ara
1 portakal
Akşam
Haşlanmış tavuk
4 çiğ köfte
Salata
1 simit
Aynen yaa o kadar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim son anda bu oldu. Keşke çiğ köfteyi yemeseydim.simit ? Akşam ? 1 tn? Hemde 4 çiğ köfteyle
O simit güzel giden tüm gününü uçurmuş amora
Bazan o 1-2 dl ekmekği katman iyi olmuşPardon günde en az cam şişede 3 litre su içiyorum .Her sabah koşu bandı en 45 en fazla 1 saat 5 km hız yürüyüş .10 dk. kadar eliptik bisiklet ve thig master bir alet bacak egzersizi yapıyorum .Ama grip oldum üç gündür yapamiyorum maalesef.Ekmekle aslında benim bekarligimdan beri aram yoktur .Doğumdan sonra çok şey değişti .Yemediğim şeyleri yemeğe başladım .Hedef kıloma ulasinca çavdar yada buğday ekmeği yemeği düşünüyorum.Bazen sabahları iki yada üç tane kepekli küçük parmak galete yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?