Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Samanyolum çok beğendim menünü
Monti monüsü olmuş ayrıca unutmamişsin

Not: su ?

Su ?
Spor?

Şeklinde

Afiyet olsun bu arada güzel menün , fakat ideal kilona gelince ekmek yemiycekmisin?
Pardon günde en az cam şişede 3 litre su içiyorum .Her sabah koşu bandı en 45 en fazla 1 saat 5 km hız yürüyüş .10 dk. kadar eliptik bisiklet ve thig master bir alet bacak egzersizi yapıyorum .Ama grip oldum üç gündür yapamiyorum maalesef.Ekmekle aslında benim bekarligimdan beri aram yoktur .Doğumdan sonra çok şey değişti .Yemediğim şeyleri yemeğe başladım .Hedef kıloma ulasinca çavdar yada buğday ekmeği yemeği düşünüyorum.Bazen sabahları iki yada üç tane kepekli küçük parmak galete yiyorum

Hmmm o yüzden diyetisyenim sabah kahvaltısında iki tane yiyebilirsin dedi bende bugün ara öğün olarak kullandım hakkımı sence menüm nasıl

Tam bugday unlu oldugundan vucudun cabuk da yakar.
Protein ve karbonhidrat oranin cok iyi o yuzden menunu sevdim bugun verecek oldugun butun kilolar yagdan gidecegi kesin hafif bi sporla da destekledin mi tamamdir. Spor yaptin mi o kisma bakmadim bak menuye odaklandim sadece

İnşallah canım yağ yakmak en önemlisi zaten spor 30 dakika leslie yaptım o kadar bugün halsizim ilaçlardan mıdır nedir çok halsizim

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
Lor
Maydanoz
Salça
1tatlı kaşığı tereyağ bal
Ögle
1 portakal
Akşam
2 kepçe nohut
1 tabak tavuklu mantar
1 kase dereotlu yoğurt
Ara
1 bardak tarihli süt

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
Lor
Maydanoz
Salça
1tatlı kaşığı tereyağ bal
Ögle
1 portakal
Akşam
2 kepçe nohut
1 tabak tavuklu mantar
1 kase dereotlu yoğurt
Ara
1 bardak tarihli süt
1 bardak tarçınlı süt

İyi akşamlar olsun herkese yeni gelen arkadaş da hoşgelmiş
Hemen menümü yazayım.

Sabah;
2 yumurtayla pırasalı, beyaz peynirli omlet, 5 adet yeşil zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 fincan taze biberiye çayı.

Öğle; yarım yeşil elma.

Akşam ( henüz yemedim planladığım şekilde yazıyorum) ;
2 kepçe yağsız, az tuzlu sebze çorbası, 2 yemek kaşığı mantalı tavuk sote, 3-4 yemek kaşığı pırasa ve kuşkonmaz sote, 1 bardak kefir.

Su şimdilik 2 buçuk lt. 3 olur hatta belki geçer. Spor şimdilik yok ama akşam yemekten 1 saat sonra yarım saat leslie yapmayı planlıyorum, yaparsam bildiririm.

moni aeben

Ben 71 kiloda takıldım aslında gribim geçtiniz bir hafta hurma diyeti yapmayı düşünüyorum .Sizce kırılma noktasını gecermiyim bu diyetle sonra tekrar az yiyerek kalori diyetime devam edicem .1200 kaloriyi gecmiycem.Spor ve su vazgeçilmezim benim.Birde her sabah uyanır uyanmaz elma sirkeli bir bardak su içiyorum.

Selam kızlarr. Ben geldim ve hemen gideceğim çünkü sınava birkaç gün kalfı ders çalışmam lazım.
++Bu arada elimden geldiğince yorumları beğeniyorum falan ama menüleri beğenmiyorum çünkü okumuyorum hızlı hızlı geçiyorum ... Çünkü canımın çekeceği o kdar çok şey oluyor ki bakmadan geçiyorum yani....
++
Ayrıca parmak uçlarıma basmaya başladım, dizimin üstünde sağa sola hafif göbek eritme egzersizi yaptım bugün ama tabi puan yazacak kadar çok olmadığı için spor yok diyorum şimdilik..
+++
Su miktarını artırmaya başladım çok şükür.
Makarna pilav yerine de dilim ekmek yedim ama gerçekten ekmek yemediğim için makarnaya pilava kızartmaya abanıyormuşum bunu fark ettim.

Menüm
Saat 15.00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
...
Saat 18.00
Bir tabagın içine kuru fasulye yeşil fasulye 1 kaşık pilav koydum ( nasıl bir fantezi dimi). 3 küçük dilim ekmek yedim ....
1.4 lt su
...,.......
Ama şu an gece yemek isteğim yok .bana zaten kilo verdiren gece yemeği kesmesi. Böyle devam inşallah

Burda aktif olman önemli, yoğunluğun geçene kadar menü, su, spor bildirip sohbetlere katılabilir, cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapabilirsin. Ilk gelişte deneme süresine tâbi tutulursun. Paylaşımına ve kilo vermene göre listeye alınırsın. Başarılar dilerim, hosgeldin

Menün bana birini hatırlattı. Menüde aynı gün tavuk eti, koyun eti, inek eti vardı. Çok gülmüştük, balık da olsa tam olurdu diye

Teşekkür ederim .İki hafta sınav nedeni ile yigunlugum var ama yinede elimden geleni yaparım .Kiloyu burda olsam da olmasam da vericem o ayrı .Burda olmak istememin en büyük nedeni motivasyon ve güç kuvvet birlikte hep beraber .Kilomu cuma günü fotolarım kıyafetler ile 71 im sabah aç olarak.

Aramıza hoşgeldiinn. Yediklerin ve içtiklerinle bi nebze de olsun metabolizmanı artırabilirsin moral bozmasın bu durum. Aktif oldukça moral bulursun gözden uzak olan gönülden de uzak olur misali girebildiğin kadar girersin ama ders çalışmanın da önünee geçirme dersler daha önemli.

Epikela ney?
Meyve yemeyi akşama bırakmamaya çalış olur mu? Vücud yakamıyor bir de meyve yedikten sonra süt veya yoğurt ye

Aç karnına kahve içmemeye çalış bi lokma da olsun bişey ye sonra kahve iç yoksa mideye zarar verebilirsin.

Bu hafta spor şampiyonluğunu sana devrediyorum öyle görünüyor

Bunları yaptığın zamanlarda menünün sonuna yaz ki bizler de menüleri değerlendirirken ona göre yorumlayalım. Çünkü bu yaptıklarını unutabiliriz

İnşallah canım yağ yakmak en önemlisi zaten spor 30 dakika leslie yaptım o kadar bugün halsizim ilaçlardan mıdır nedir çok halsizim

Olsun hiç yoktan iyidir 30 dakika da yapabildin ya. Bedenini zorlama hiç yapabildiğin kadar yap gerisini iyileşince yaparsın

O sondaki simit olmayaydı iyiydi. 1 simit 4 dilim ekmek demek

obezzto canım geçmiş olsun
Benim de dizlerim de sıkıntı var korkuyorum doktora gitmeye
Biran önce atmak lazım dizlerimizde ki yükü

Korkma ilerlemeden git ki erken teşhisle ufak bi tedaviyle kurtul. Gitmez ve ertelersen daha da büyük bi soruna dönüşebilir aman dikkat

Arada bi bu takılmalar oluyor sen onlara takmadan gayretine devam vücuduna arada bir şok yaşat. Bazen normal beslendiğin az fazla ye ertesi gün az yiyerek düzelt bedenin şaşırsın öyle daha rahat kilo verirsin.

Menün bana birini hatırlattı. Menüde aynı gün tavuk eti, koyun eti, inek eti vardı. Çok gülmüştük, balık da olsa tam olurdu diye
Cumaya kadar 1 kilo gitse razıyım bi türlü inmedi şişlik. Daha 1 hafta daha devam 5 gün var regle tabi belki beklediğim gün olmazsa 5 ten de fszla . ama ondan sonra daha çok veririm inşallah. Çünkü bu dönemde nasıl söyleyeyim , bağırsaklar kapanıyor bende ondsn şişiyorum fezacım. Menüm de her zamanki gibi harika :) şaka şaka porsiyonları azaltıyorum yavaştan bakalım

simit ? Akşam ? 1 tn? Hemde 4 çiğ köfteyle

O simit güzel giden tüm gününü uçurmuş amora

Bazan o 1-2 dl ekmekği katman iyi olmuş

Gayat iyi bir düzen kurmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…