Teşekkürler yeni olduğum için biraz karışık yazmış olabilirim.Aramıza hoşgeldiinn. Yediklerin ve içtiklerinle bi nebze de olsun metabolizmanı artırabilirsin moral bozmasın bu durum. Aktif oldukça moral bulursun gözden uzak olan gönülden de uzak olur misali girebildiğin kadar girersin ama ders çalışmanın da önünee geçirme dersler daha önemli.
Epikela ney?
Meyve yemeyi akşama bırakmamaya çalış olur mu? Vücud yakamıyor bir de meyve yedikten sonra süt veya yoğurt ye
Aç karnına kahve içmemeye çalış bi lokma da olsun bişey ye sonra kahve iç yoksa mideye zarar verebilirsin.
Bu hafta spor şampiyonluğunu sana devrediyorum öyle görünüyor
Bunları yaptığın zamanlarda menünün sonuna yaz ki bizler de menüleri değerlendirirken ona göre yorumlayalım. Çünkü bu yaptıklarını unutabiliriz
Olsun hiç yoktan iyidir 30 dakika da yapabildin ya. Bedenini zorlama hiç yapabildiğin kadar yap gerisini iyileşince yaparsın
O sondaki simit olmayaydı iyiydi. 1 simit 4 dilim ekmek demek
Korkma ilerlemeden git ki erken teşhisle ufak bi tedaviyle kurtul. Gitmez ve ertelersen daha da büyük bi soruna dönüşebilir aman dikkat
Arada bi bu takılmalar oluyor sen onlara takmadan gayretine devam vücuduna arada bir şok yaşat. Bazen normal beslendiğin az fazla ye ertesi gün az yiyerek düzelt bedenin şaşırsın öyle daha rahat kilo verirsin.
Hoşgeldin canımTeşekkürler yeni olduğum için biraz karışık yazmış olabilirim.
Arkadaşlar düzenli bir özet geçeyim hakkımda.Daha önceki yazdıklarım biraz karışık olmuş.Boyum 1.50 kilom 71 evlenmeden önce 53 idim.Hamilelikte şeker nedeni ile 87 oldum .Bu zaman kadar 71 kiloya düştüm .Spor ve diyet yapmadan hafif egzersizlerle.Ama yıllarca spor yapmış biriydim evlendikten sonra spor salonuna gidemedim.Eve spor aletleri aldım .Hiç 60 kiloyu geçmemiştim.İstanbul da oturuyorum.38 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var.Aslinda ikinciyi düşünüyoruz ama eşim görevi nedeni ile başka bir ilde eşim asker.3 yıldır onu bekliyoruz oğlum ile beraber,eşim 3 buçuk ayda bir izne geliyor.İnsallah nisana kadar 60 kiloya düşerim onada sürpriz olur.İnsallah hep beraber kilo veririz.Kizmayin bana ama ben oldum olası kilo hiç sevmedim .Beni acayip rahatsız ediyor.Birde tekrar hamile kalınca kilolu olmak istemiyorum.Cunku vermesi zor oluyor.
obezim bi süre muaf olmak istedi o yüzden yok.@obezzto mm neden listede yok
hoşgeldin canım.Listeye bende dahil olabilir miyim .Elimden geldiğince aktif olmaya calisicam .Boyum 1.50 kilom 71 evlenmeden önce 53 idim.10 yıllık evliyim çalışmıyorum.Ama bir üniversite bitirdim .Şimdi iki üniversite birden okuyorum .Sınav haftası olduğu için çok aktif olamayabilirim.Simdiden çok özür.Yasim 38 bir oğlum var .87 kilo ile hamilelik şekeri nedeni ile doğuma girdim .71 kiloya kadar çok şükür düştüm .Ama migren tedavisi görüyorum .İlaç kullanıyorum metabolizma yavaş çalışıyor.Fakat spor yaptığım için (koşu bandı yürüyüşü , eliptik bisiklet, egzersiz gibi)kilo vermeyi basariyorum.İnsallah hep beraber yaza fit çıkarız.Hedefim 54 ama ilk hedefim 60 yavaş yavaş artik
Arkadaşlar düzenli bir özet geçeyim hakkımda.Daha önceki yazdıklarım biraz karışık olmuş.Boyum 1.50 kilom 71 evlenmeden önce 53 idim.Hamilelikte şeker nedeni ile 87 oldum .Bu zaman kadar 71 kiloya düştüm .Spor ve diyet yapmadan hafif egzersizlerle.Ama yıllarca spor yapmış biriydim evlendikten sonra spor salonuna gidemedim.Eve spor aletleri aldım .Hiç 60 kiloyu geçmemiştim.İstanbul da oturuyorum.38 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var.Aslinda ikinciyi düşünüyoruz ama eşim görevi nedeni ile başka bir ilde eşim asker.3 yıldır onu bekliyoruz oğlum ile beraber,eşim 3 buçuk ayda bir izne geliyor.İnsallah nisana kadar 60 kiloya düşerim onada sürpriz olur.İnsallah hep beraber kilo veririz.Kizmayin bana ama ben oldum olası kilo hiç sevmedim .Beni acayip rahatsız ediyor.Birde tekrar hamile kalınca kilolu olmak istemiyorum.Cunku vermesi zor oluyor.
iyiyim hamdolsunmoni ayşem uğramamışsın iyimisin?
ben cevaplıyım kuzum, misafirleri henüz gitmemiş ve hastalanmışlar onlarla ilgileniyor ve tabii hastanede işleri çok yoğunmuş. hem eve hem işe anca yetişiyor, o yüzden biraz uzak kaldı buradan. ben haberleşiyorum merak etmeyin gayet iyiyasom7272 canım iyice gelmez oldun nasılsın iyimisin anneler gitmedimi hala seni hem özledim hem merak ediyorum
ben cevaplıyım kuzum, misafirleri henüz gitmemiş ve hastalanmışlar onlarla ilgileniyor ve tabii hastanede işleri çok yoğunmuş. hem eve hem işe anca yetişiyor, o yüzden biraz uzak kaldı buradan. ben haberleşiyorum merak etmeyin gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?