Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben okudum ve çok hoşuma gitti senin yorumlarını beğeniyorum mervecim

Bizimde o evrede öyleydi canm o bi dönem gibi ya gece uyaninca ne yapiyosn peki ? Bide uyurken nasil uyuyor uyku egitimi vermiş miydn ?
Yok uyku eğitimi vermedim canım hiç sallayarak uyutuyorum aslında daha iyiydi uykusu gecede birkaç kez uyanıp yatıyordu ama hastalandı sonra bozuldu uyku düzeni mama içiyor mamaya düştü üç saatte bir mama içmeye kalkıyor geri dalmıyor uykuya odasında uyuyordu bende o dönem yorulup yanıma aldım sabaha karşı şimdi de bizim yatağa çöreklendi çıkmıyor düzen karıştı şimdi tekrar hastayız yine bozuk uyku düzeni ama büyüdü artık mamadan kesmeyi düşünüyorum gündüz değilde gece içiyordu çünkü gece beslenmesini kaldırmaya karar verdim büyüdü artık

Yıllardır sağ dizimde onaylanmış kanıtlanmış menüsküs ile birlikte mutlu ve mesut bir şekilde yaşıyoruz.Ameliyat olmam gerekiyor ama ben olmadım .Sport ve egzersiz ile şu anda çok ciddi sorunum olmuyor.Evet çok aşırı kilo zamanında dizim felaket ağrirdi.Ama menüsküs var diye spor yapmamazlik etmeyin bence çok zorlanmadan hafif egzersiz şeklinde yapabilirsiniz.Gecmis olsun bütün hasta arkadaşlara bende dahil kaç gündür grip mahvetti beni

Ben okudum üşenmedim gayet güzel açıklamışsın. 1000 kalori verebilecek kadar spor yaoman ve hareket etmeni de takdir ettim gerçekten. Üstüme bir parça azminden atar mısın??

Hanımlar ailecek hastalıktan dökülüyoruz uğrayamıyorum kusura bakmayın

Menü vereyim hemen

Sabah kahvaltısı
Kırmızı biber salatası
Çeçil peyniri
2-3 yeşil zeytin
Birkaç çok ince dilim çemensiz pastırma

Ara
Üç ısırık bitter çikolata

Öğlen
Yoğurtlu kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
Kırmızı biber salatası
Yarım portakal

Akşam
Çupra
Salata

Su az içten ama bol limonlu çay içiyorum sürekli
Spor yapamıyorum tüm vücudum dökülüyor

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Ben okudum ve çok hoşuma gitti senin yorumlarını beğeniyorum mervecim

Teşekkür ederim bütün bildiklerimi kullanarak yorum yapıyorum. Diyet yapmaya başlamadan 1.5 yıl önce başladım diyet konusunda araştırma yapmaya çünkü sağlıksız vermek için istemedim. Hem yedim hem araştırdım. Araştırmam bitince de başladım diyete

Ben okudum üşenmedim gayet güzel açıklamışsın. 1000 kalori verebilecek kadar spor yaoman ve hareket etmeni de takdir ettim gerçekten. Üstüme bir parça azminden atar mısın??

Kendini sürekli motive et ve inan.
Her şeyi başarabilirsin sadece inan ve azmet. Acele etme düş kalk ve durmadan devam et başarınla motive ol daha çok hırs yap ve daha çok başar.

Gayet güzel bir menü. Aklında bulunsun bitter alırken kakao oranına dikkat ederek al. %60ın altında olan bitterleri alma onlar sağlıksız.

Evet yüzme de sıkıntı çıkarmaz dizlere zannederim.çok da kalori harcatıyor.bir kulvarı nefes nefese tamamlarım normalde hatta yarısında dinlenirim.güzel fikir sağol

Uyanınca :2 bardak su

Kahvaltı:3 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Yeşil biber maydonoz
2 dilim tam buğdaylı ekmek

Ara: 1 fincan kahve

Öğle: 3 dolma

Ara: 1 fincan kahve
3 4 meyve dilimi

Akşam: küçük tabak spagetti

Ara: 2 kaşık yoğurt

Su:2,5 lt

Sabah iki dilim ekmek bana gelmiyor çabuk açıktım zaten öğlen , akşam hem karbonhidrat bende yağ olmadı

Vaay gerçekten şöyle oldum

Bu kadar ayrıntılı protein ve karbon hesabını nasıl yapabiliyorsun?ya bayağı kafa patlatmak ya da birinin yönlendirmesi ( diyetisyen gibi) gerekir degil mi?

Ablam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi

İlaçları niye kestilerki son ana kadar ümit vardır Rabbim yardımcınız olsun canım kaç haftalıksınız ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…