Ben bu gün memnü paylaşansam olurmu çünkü iyi değil
Menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane siyah zeytin
1 dilim ıspanaklı kek-ekmek
Öğle
Çeyrek porsiyon tavuk sote
Akşam
Peynirli yumurtalı salata
Ara
1 mandaline
1 fincan türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su
400 ml limonlu ılık su
3000 ml sade su
Spor
10316 adım = 80 puan
25 dakika leslie = 100 puan
20 dakika eliptik = 100 puan
Toplam=280 puan
Kalori hesabımı da yapayım ve yorumu ekleyeyim.
Bugün yediğim herşey toplamda 824 kalori
48 g protein aldım ki normalde almam gereken miktar 35 g de karbonhidrat aldım totalde. Bu da az miktar. Şu demek oluyor eğer vücudum kalori açığı oluşturmuşsa gidenler yağdan gidecek. Çünkü proteini almam gereken miktarda aldığım için kaslarımı koruma altına aldım. Ancak yağlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü yağı koruyan karbonhidratı hiç almadım nerdeyse. Gelerim kalori açığı oluşturdum mu sorusuna.
Adımlarımla 669 kalori yaktım
Leslie ile 193 kalori
Eliptikle de 160 kalori
Toplamda 1000 kalori yakmışım. Mazal metabolizma hızıma göre de gün içerisinde 1000e yakın kalori harcadım.
Kalori açığı oluştum mu evet gidecek olan kilolar yağdan gidiyor.
Bu açıklama yorumumu bi iki gündür hep diyorum ya protein ve karbonhidrat dengesi önemli diye onu göstermek için yazdım. Bi daha böyle detaylı yazmam çok uğraştırıcıEğer ki karbonhidratı fazla almış olsaydım ve protein almamış olsaydım o zaman yine aynı kalori açığı olurdu aynı kiloyu verirdim ama bu yağdan değil kastan giderdi. Bu sefer yağları koruma almış olurdum. Protein ve karbonhidrat önemine vurgu yapmak için bu kadar uzattım. Bilmeyenler öğrenmiş oldu bilenler de kusura bakmayın hatırlamış oldunuz. Gerçi sonuna kadar okuyan oldu mu onu da bilmiyorum Okuduysanız eğer teşekkür ederim size
Yok uyku eğitimi vermedim canım hiç sallayarak uyutuyorum aslında daha iyiydi uykusu gecede birkaç kez uyanıp yatıyordu ama hastalandı sonra bozuldu uyku düzeni mama içiyor mamaya düştü üç saatte bir mama içmeye kalkıyor geri dalmıyor uykuya odasında uyuyordu bende o dönem yorulup yanıma aldım sabaha karşı şimdi de bizim yatağa çöreklendi çıkmıyor düzen karıştı şimdi tekrar hastayız yine bozuk uyku düzeni ama büyüdü artık mamadan kesmeyi düşünüyorum gündüz değilde gece içiyordu çünkü gece beslenmesini kaldırmaya karar verdim büyüdü artıkBizimde o evrede öyleydi canm o bi dönem gibi ya gece uyaninca ne yapiyosn peki ? Bide uyurken nasil uyuyor uyku egitimi vermiş miydn ?
Ben okudum üşenmedimMenümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane siyah zeytin
Öğle
Akşam
Ara
1 mandaline
1 fincan türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su
400 ml limonlu ılık su
3000 ml sade su
Spor
10316 adım = 80 puan
Toplam=280 puan
48 g protein aldım ki normalde almam gereken miktar 35 g de karbonhidrat aldım totalde. Bu da az miktar. Şu demek oluyor eğer vücudum kalori açığı oluşturmuşsa gidenler yağdan gidecek. Çünkü proteini almam gereken miktarda aldığım için kaslarımı koruma altına aldım. Ancak yağlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü yağı koruyan karbonhidratı hiç almadım nerdeyse. Gelerim kalori açığı oluşturdum mu sorusuna.
Leslie ile 193 kalori
Eliptikle de 160 kalori
Toplamda 1000 kalori yakmışım. Mazal metabolizma hızıma göre de gün içerisinde 1000e yakın kalori harcadım.
Bu açıklama yorumumu bi iki gündür hep diyorum ya protein ve karbonhidrat dengesi önemli diye onu göstermek için yazdım. Bi daha böyle detaylı yazmam çok uğraştırıcıEğer ki karbonhidratı fazla almış olsaydım ve protein almamış olsaydım o zaman yine aynı kalori açığı olurdu aynı kiloyu verirdim ama bu yağdan değil kastan giderdi. Bu sefer yağları koruma almış olurdum. Protein ve karbonhidrat önemine vurgu yapmak için bu kadar uzattım. Bilmeyenler öğrenmiş oldu bilenler de kusura bakmayın hatırlamış oldunuz. Gerçi sonuna kadar okuyan oldu mu onu da bilmiyorum Okuduysanız eğer teşekkür ederim size
Yıllardır sağ dizimde onaylanmış kanıtlanmış menüsküs ile birlikte mutlu ve mesut bir şekilde yaşıyoruz.Ameliyat olmam gerekiyor ama ben olmadım .Sport ve egzersiz ile şu anda çok ciddi sorunum olmuyor.Evet çok aşırı kilo zamanında dizim felaket ağrirdi.Ama menüsküs var diye spor yapmamazlik etmeyin bence çok zorlanmadan hafif egzersiz şeklinde yapabilirsiniz.Gecmis olsun bütün hasta arkadaşlara bende dahil kaç gündür grip mahvetti beni
Hanımlar ailecek hastalıktan dökülüyoruz uğrayamıyorum kusura bakmayın
Menü vereyim hemen
Sabah kahvaltısı
Kırmızı biber salatası
Çeçil peyniri
2-3 yeşil zeytin
Birkaç çok ince dilim çemensiz pastırma
Ara
Üç ısırık bitter çikolata
Öğlen
Yoğurtlu kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
Kırmızı biber salatası
Yarım portakal
Akşam
Çupra
Salata
Su az içten ama bol limonlu çay içiyorum sürekli
Spor yapamıyorum tüm vücudum dökülüyor
Ben okudum ve çok hoşuma gitti senin yorumlarını beğeniyorum mervecim
Ben okudum üşenmedimgayet güzel açıklamışsın. 1000 kalori verebilecek kadar spor yaoman ve hareket etmeni de takdir ettim gerçekten. Üstüme bir parça azminden atar mısın??
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Hanımlar ailecek hastalıktan dökülüyoruz uğrayamıyorum kusura bakmayın
Menü vereyim hemen
Sabah kahvaltısı
Kırmızı biber salatası
Çeçil peyniri
2-3 yeşil zeytin
Birkaç çok ince dilim çemensiz pastırma
Ara
Üç ısırık bitter çikolata
Öğlen
Yoğurtlu kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
Kırmızı biber salatası
Yarım portakal
Akşam
Çupra
Salata
Su az içten ama bol limonlu çay içiyorum sürekli
Spor yapamıyorum tüm vücudum dökülüyor
Evet yüzme de sıkıntı çıkarmaz dizlere zannederim.çok da kalori harcatıyor.bir kulvarı nefes nefese tamamlarım normalde hatta yarısında dinlenirim.güzel fikir sağolIyi aksamlar arkadaslar..
Gecmis olsun canimm..Duzenli spor yapan biri icin zor gercekten.Insaallah cabuk duzelir..Yuzme de zarar vermez sanirim
Monicim hala duzelmedi mi tansiyonun..
MENUMU PAYLASAYIM
SABAH 2 dilim ekmek yumurta peynir maydanoz
ÖGLEN corba pirasa salata
ARA muz ve 1 bardak sut
AKSAM Taze fasulye yogurt
SPOR da soyle
40 dk eliptik.
45 dk kardiyo toplam 320moni
Ben bu hafta free takılıyorum pamuşum
Ablam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi
Vaay gerçekten şöyle oldumMenümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane siyah zeytin
Öğle
Akşam
Ara
1 mandaline
1 fincan türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su
400 ml limonlu ılık su
3000 ml sade su
Spor
10316 adım = 80 puan
Toplam=280 puan
Leslie ile 193 kalori
Eliptikle de 160 kalori
Ablam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?