Sana da gecmiş olsun. Ayrıca hosgeldin takımımızaYıllardır sağ dizimde onaylanmış kanıtlanmış menüsküs ile birlikte mutlu ve mesut bir şekilde yaşıyoruz.Ameliyat olmam gerekiyor ama ben olmadım .Sport ve egzersiz ile şu anda çok ciddi sorunum olmuyor.Evet çok aşırı kilo zamanında dizim felaket ağrirdi.Ama menüsküs var diye spor yapmamazlik etmeyin bence çok zorlanmadan hafif egzersiz şeklinde yapabilirsiniz.Gecmis olsun bütün hasta arkadaşlara bende dahil kaç gündür grip mahvetti beni
Gayet güzel bir menü. Aklında bulunsun bitter alırken kakao oranına dikkat ederek al. %60ın altında olan bitterleri alma onlar sağlıksız.
Çok üzüldum canımAblam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi
Kızlar merhaba haftasonundan beri yokum kuzımla beraber domuz gribi olmuşuz ateşler ishaller istifralar havalarda uçuyor mahvolduk ayağa kalkamıyoruz bugünde acildeydik toplayana kadar bir kaç gün giremeyebilirim haftasonundan beri su çay bi kaç kaşık çorba dışında hiç bişey yiyemedim
Çok gecmis olsun.bütün türkiye su an bir grip salgınında..insallah cabucak atlatırsınızKızlar merhaba haftasonundan beri yokum kuzımla beraber domuz gribi olmuşuz ateşler ishaller istifralar havalarda uçuyor mahvolduk ayağa kalkamıyoruz bugünde acildeydik toplayana kadar bir kaç gün giremeyebilirim haftasonundan beri su çay bi kaç kaşık çorba dışında hiç bişey yiyemedim
Teşekkürler dikkat ederim bunu bilmiyordumGayet güzel bir menü. Aklında bulunsun bitter alırken kakao oranına dikkat ederek al. %60ın altında olan bitterleri alma onlar sağlıksız.
Evet doktorlar test yapmadan damgayı direk vuruyolar baya salgın var aciller full garibim bebeler hep ateşli çok kötü ortalık ben dayanamazken ağrısına kücücük çocuklar nasıl dayanıyo valla çok üzüldümÇok gecmis olsun.bütün türkiye su an bir grip salgınında..insallah cabucak atlatırsınız
Vaay gerçekten şöyle oldum
Bu kadar ayrıntılı protein ve karbon hesabını nasıl yapabiliyorsun?ya bayağı kafa patlatmak ya da birinin yönlendirmesi ( diyetisyen gibi) gerekir degil mi?
Çok sağol canım kısa sürede toplarım inşallahGeçmiş olsun canım iyi ol önce buraya sonra gelirsin önce sağlık
Allah büyük sıkma canını stres yapma . İnsallah sagsalim alirsin kucagina.Ablam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi
HoşgeldinDavet ettiğin gibi geldim canım insallah güzel geçer .Sınav haftanın olduğu için fazla aktif olamayabilirim .Ama elimden geleni yaparım
Aminnn INŞAALLAH bitanemAllah büyük sıkma canını stres yapma . İnsallah sagsalim alirsin kucagina.
Menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane siyah zeytin
1 dilim ıspanaklı kek-ekmek
Öğle
Çeyrek porsiyon tavuk sote
1 dilim ıspanaklı kek-ekmek
Akşam
Peynirli yumurtalı salata
Ara
1 mandaline
1 fincan türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su
400 ml limonlu ılık su
3000 ml sade su
Spor
10316 adım = 80 puan
25 dakika leslie = 100 puan
20 dakika eliptik = 100 puan
Toplam=280 puan
Kalori hesabımı da yapayım ve yorumu ekleyeyim.
Bugün yediğim herşey toplamda 824 kalori
48 g protein aldım ki normalde almam gereken miktar 35 g de karbonhidrat aldım totalde. Bu da az miktar. Şu demek oluyor eğer vücudum kalori açığı oluşturmuşsa gidenler yağdan gidecek. Çünkü proteini almam gereken miktarda aldığım için kaslarımı koruma altına aldım. Ancak yağlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü yağı koruyan karbonhidratı hiç almadım nerdeyse. Gelerim kalori açığı oluşturdum mu sorusuna.
Adımlarımla 669 kalori yaktım
Leslie ile 193 kalori
Eliptikle de 160 kalori
Toplamda 1000 kalori yakmışım. Mazal metabolizma hızıma göre de gün içerisinde 1000e yakın kalori harcadım.
Kalori açığı oluştum mu evet gidecek olan kilolar yağdan gidiyor.
Bu açıklama yorumumu bi iki gündür hep diyorum ya protein ve karbonhidrat dengesi önemli diye onu göstermek için yazdım. Bi daha böyle detaylı yazmam çok uğraştırıcıEğer ki karbonhidratı fazla almış olsaydım ve protein almamış olsaydım o zaman yine aynı kalori açığı olurdu aynı kiloyu verirdim ama bu yağdan değil kastan giderdi. Bu sefer yağları koruma almış olurdum. Protein ve karbonhidrat önemine vurgu yapmak için bu kadar uzattım. Bilmeyenler öğrenmiş oldu bilenler de kusura bakmayın hatırlamış oldunuz. Gerçi sonuna kadar okuyan oldu mu onu da bilmiyorum Okuduysanız eğer teşekkür ederim size
Normalde şuan 8+4 ama bebek 6 Haftalikmiş ondan biliyolar işte bebek 3mm olmuş 3mm olunca ümit varmış ondan cumaya kadar dediler kürtaj olur diyede clexani falan kestilerİlaçları niye kestilerki son ana kadar ümit vardır Rabbim yardımcınız olsun canım kaç haftalıksınız ablacım
Allah yardımcın olsun canımAblam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba haftasonundan beri yokum kuzımla beraber domuz gribi olmuşuz ateşler ishaller istifralar havalarda uçuyor mahvolduk ayağa kalkamıyoruz bugünde acildeydik toplayana kadar bir kaç gün giremeyebilirim haftasonundan beri su çay bi kaç kaşık çorba dışında hiç bişey yiyemedim
Normalde şuan 8+4 ama bebek 6 Haftalikmiş ondan biliyolar işte bebek 3mm olmuş 3mm olunca ümit varmış ondan cumaya kadar dediler kürtaj olur diyede clexani falan kestiler
Ne güzel canım bilinçli diyet yapmak en sağlıklı olanıdır her zamanTeşekkür ederim bütün bildiklerimi kullanarak yorum yapıyorum. Diyet yapmaya başlamadan 1.5 yıl önce başladım diyet konusunda araştırma yapmaya çünkü sağlıksız vermek için istemedim. Hem yedim hem araştırdım. Araştırmam bitince de başladım diyete
Kendini sürekli motive et ve inan.
Her şeyi başarabilirsin sadece inan ve azmet. Acele etme düş kalk ve durmadan devam et başarınla motive ol daha çok hırs yap ve daha çok başar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?