Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sana da gecmiş olsun. Ayrıca hosgeldin takımımıza

Kızlar merhaba haftasonundan beri yokum kuzımla beraber domuz gribi olmuşuz ateşler ishaller istifralar havalarda uçuyor mahvolduk ayağa kalkamıyoruz bugünde acildeydik toplayana kadar bir kaç gün giremeyebilirim haftasonundan beri su çay bi kaç kaşık çorba dışında hiç bişey yiyemedim

Geçmiş olsun canım iyi ol önce buraya sonra gelirsin önce sağlık

Çok gecmis olsun.bütün türkiye su an bir grip salgınında..insallah cabucak atlatırsınız

Çok gecmis olsun.bütün türkiye su an bir grip salgınında..insallah cabucak atlatırsınız
Evet doktorlar test yapmadan damgayı direk vuruyolar baya salgın var aciller full garibim bebeler hep ateşli çok kötü ortalık ben dayanamazken ağrısına kücücük çocuklar nasıl dayanıyo valla çok üzüldüm

Vaay gerçekten şöyle oldum

Bu kadar ayrıntılı protein ve karbon hesabını nasıl yapabiliyorsun?ya bayağı kafa patlatmak ya da birinin yönlendirmesi ( diyetisyen gibi) gerekir degil mi?

Diyetisyene gitmiyorum sadece diyete baslamadan 1.5 sene once basladim besinleri arastirmaya, saglikli kilo verme olayina falan. Diyetisyenlik bolumunde okunan bazi kitaplari da okumaya calistim bi ara. Bos vaktimde tekrar baslayacagim. Normalde bu kadar ayrintiya dikkat etmiyorum da kac gundur karbon proteinden bahsedince ayrintiya girip inceleyeyim dedim.

Ablam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi
Allah büyük sıkma canını stres yapma . İnsallah sagsalim alirsin kucagina.

okudum tabi. Ama ben sayamam, sana kolay gelsin, bol bol yağ yakmış ol

İlaçları niye kestilerki son ana kadar ümit vardır Rabbim yardımcınız olsun canım kaç haftalıksınız ablacım
Normalde şuan 8+4 ama bebek 6 Haftalikmiş ondan biliyolar işte bebek 3mm olmuş 3mm olunca ümit varmış ondan cumaya kadar dediler kürtaj olur diyede clexani falan kestiler

Geçmiş olsun canım

Normalde şuan 8+4 ama bebek 6 Haftalikmiş ondan biliyolar işte bebek 3mm olmuş 3mm olunca ümit varmış ondan cumaya kadar dediler kürtaj olur diyede clexani falan kestiler

Hayırlısı olsun canım inan çok üzgünüm ve seni o kadar iyi anlıyorumki geçen sene Aralık ayında aynısını yaşadım malesef şu an yanında olmak ve sana sarılmak isterdim sen kalbini ferah tut yinede Allah büyük canım sabah ola hayrola gün doğmadan neler doğar bilemeyiz ama kendinide çok yıpratma sen iyi olki bebeğin de iyi olsun yada yeniden anne olabilesin öncelik senin iyi olman ablacım

Ne güzel canım bilinçli diyet yapmak en sağlıklı olanıdır her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…