Sözün bittiği yerNormalde şuan 8+4 ama bebek 6 Haftalikmiş ondan biliyolar işte bebek 3mm olmuş 3mm olunca ümit varmış ondan cumaya kadar dediler kürtaj olur diyede clexani falan kestiler
Hoşgeldin canımHayırlı geceler hanımlar bende aranıza katılabilir miyim
36 yaşında 3 çocuk annesi üniversite mezunuyum çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var doğumdan sonra 82 kiloydum bebeğim 3aylikken diyetisyene başladım iki ayda 10 kilo verdim iki ay ara verdim şimdi tekrar başladım şuan 74.8 ile dün başladım
Çok geçmiş olsunSelam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
Geçen hafta sağ dizime mr çekilmişti.sonucunu ancak bugün dr gösterdim.menisküs incelmesi var dedi dr,kök hücre tedavisi uygulayacak.kilo ver dedi ama dizi de zorlama dedi.dizi zorlamadan nasıl kilo vericem bilmiyorum
Baya iyiSelam canlar bugün yine kırılma noktasına geldim 61.9 um bir aydan fazla 62 lerdeydim şimdi sıkı sıkı takip edin beni bakalım insallah 62 ye elveda derim bu hafta inşallah çok sıkıldım artık
Merhaba Çarşamba :)
Eline sağlıkmenü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + +90 . . . Antepia27 - + - - . . . @Pamukprncess +120p + + +90p . . . @ozlemkartal + + - - . . . @Efser + + + + . . . @hedef56 - - - - - . . Wydra +80p +80p +285 +280p . . . @IKokunhuzur +20p + +64p + . . . GIDI + + + +260p . . . esmerm91 - + + +165 . . . @gulsahhh01 + + + - . . . O optumkibbye +90p + + +210p . . . @april1109 - - - - . . . @Baby cat + +60p + + . . . @Amor-a - +60p +60p + . . . @Kumsal ve deniz + + + + . . . @samanyolu - +380p - +320p . . . @_happy_mom_ - - + +80p . . . @aeben + +120p - - . . . @cascade- m m +80p +45p . . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
Afiyet olsunDünki menüm
moni
1 hş yumurta
1dl ekmek
Peynir
3 çeri
1biber
1kayısı
Ara:
1 mandalina
2 karabuğday patlağı
İkindi
1 tb brokoli karnabahar yemegi
2 kş yoğurt
1 dl ekmek
Akşam
2 parça hş. Normal pancar
5 gül dolması ( kabak çiçeği)
10-15 üzüm .
Su az oldu 1,5 ancak
Spor yok
:)))Herkesler nerde
Ne yiyorsunuz
Afiyet olsunMenü sabah bir dilim ekmek, omlet, zeytin 1, peynir kk
Ara türk kahvesi
Öğlen 4 kaşık pilav bol salata haslanmis tavuk iki kaşık
Ara bir br sut
Akşam fellah köfte 4 kaşık ayran ve iki çatal trilece
2 lt su 35 dk pump it up 140puan
Patat kız ne diye düşünmedim değil bir an :))İyi akşamlar
Bugunki mönüm
Sabah :
Peynir , 1 hş yumurta ,2 dl ekmek tb, 3 çeri ,1 biber ,2-3 çt patat kız.
Öğle:
1 kepçe nohut , yş. Salata
Birkaç parça kaşar,sucuk , pastırma ( çocuklara pizza yaparken attım ağzıma )
Akşam
1kase yoğurt çorbası
Peynirli yş. Salata
5 fındık.
Su 2 lt yaklaştı
Spor yok
Simit öğle ya da sabah olsa iyiymişSabah
1 kepekli ekmekli tost
1 dilim peynir
2 domates
1 salatalık
1 havuç
Ara
5 çiğ fındık
Öğle
Ton balıklı salata
1 activia kayısılı yoğurt
Ara
1 portakal
Akşam
Haşlanmış tavuk
4 çiğ köfte
Salata
1 simit
Afiyet olsunİyi akşamlar olsun herkeseyeni gelen arkadaş da hoşgelmiş
Hemen menümü yazayım.
Sabah;
2 yumurtayla pırasalı, beyaz peynirli omlet, 5 adet yeşil zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 fincan taze biberiye çayı.
Öğle; yarım yeşil elma.
Akşam ( henüz yemedim planladığım şekilde yazıyorum) ;
2 kepçe yağsız, az tuzlu sebze çorbası, 2 yemek kaşığı mantalı tavuk sote, 3-4 yemek kaşığı pırasa ve kuşkonmaz sote, 1 bardak kefir.
Su şimdilik 2 buçuk lt. 3 olur hatta belki geçer. Spor şimdilik yok ama akşam yemekten 1 saat sonra yarım saat leslie yapmayı planlıyorum, yaparsam bildiririm.
moni @aeben
Afiyet olsunGünaydın ben dünkü menumu paylaşalım
Sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 1 cb çay
Ara
Kahve 1 fincan yeşil çay
Öğlen
2 kaşık pilav üstü yoğurt
Ara
Kahve 1 fincan yeşil çay
Akşam
2 kaşık pirasa
2.5 litre su
Bugün
Sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 1 cb çay
Ara
1 kahve 1 fincan yeşil çay
Öğlen
1 tabak yogurtlu buğday
Ara
Kahve 1 dilim şekersiz kek 1 cb çay
Akşam
2 tane buğday ünlü börek
3 litre su
Afiyet olsunnnHayirli aksamlar kizlar menüm
Sabah 1.5 yumurta
Kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek
Domates salatalik biber
Ara 1 süt
Öglen 1 kase corba salata
Ara elma 3 kasik yogurt
Aksam 5 köfte
1.5 dilim ekmek
Soda
Su 2.5
Spor 300 ip atlama
25 mekik
20 bölgesel
Sporlar da iyi... menü de...İyi akşamlar.
07:30 limonlu su
8:00 1 hş yumurta , 1 dlm çavdar ekmeği , 2 adet çeri domates , maydanoz, kk beyaz peynir
12:00 yeşil çay
2:00 tavuk ızgara 2 parça , 1 kase yoğurt , 1 kase salata
5:30 Haşlanmış sebze salatası
6:30 yeşil çay
Su 2 litre
Spor 5000 adim . 40 puan
Leslie 30 dakika 120 puan
100 squart 40 puan
150 ip atlama 30 puan
Toplam 230 puan
Tam okumadımMenümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane siyah zeytin
1 dilim ıspanaklı kek-ekmek
Öğle
Çeyrek porsiyon tavuk sote
Akşam
Peynirli yumurtalı salata
Ara
1 mandaline
1 fincan türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su
400 ml limonlu ılık su
3000 ml sade su
Spor
10316 adım = 80 puan
25 dakika leslie = 100 puan
20 dakika eliptik = 100 puan
Toplam=280 puan
Kalori hesabımı da yapayım ve yorumu ekleyeyim.
Bugün yediğim herşey toplamda 824 kalori
48 g protein aldım ki normalde almam gereken miktar 35 g de karbonhidrat aldım totalde. Bu da az miktar. Şu demek oluyor eğer vücudum kalori açığı oluşturmuşsa gidenler yağdan gidecek. Çünkü proteini almam gereken miktarda aldığım için kaslarımı koruma altına aldım. Ancak yağlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü yağı koruyan karbonhidratı hiç almadım nerdeyse. Gelerim kalori açığı oluşturdum mu sorusuna.
Adımlarımla 669 kalori yaktım
Leslie ile 193 kalori
Eliptikle de 160 kalori
Toplamda 1000 kalori yakmışım. Mazal metabolizma hızıma göre de gün içerisinde 1000e yakın kalori harcadım.
Kalori açığı oluştum mu evet gidecek olan kilolar yağdan gidiyor.
Bu açıklama yorumumu bi iki gündür hep diyorum ya protein ve karbonhidrat dengesi önemli diye onu göstermek için yazdım. Bi daha böyle detaylı yazmam çok uğraştırıcıEğer ki karbonhidratı fazla almış olsaydım ve protein almamış olsaydım o zaman yine aynı kalori açığı olurdu aynı kiloyu verirdim ama bu yağdan değil kastan giderdi. Bu sefer yağları koruma almış olurdum. Protein ve karbonhidrat önemine vurgu yapmak için bu kadar uzattım. Bilmeyenler öğrenmiş oldu bilenler de kusura bakmayın hatırlamış oldunuz. Gerçi sonuna kadar okuyan oldu mu onu da bilmiyorum Okuduysanız eğer teşekkür ederim size
Olsun hadi şükürUyanınca :2 bardak su
Kahvaltı:3 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Yeşil biber maydonoz
2 dilim tam buğdaylı ekmek
Ara: 1 fincan kahve
Öğle: 3 dolma
3 4 meyve dilimi
Akşam: küçük tabak spagetti
Ara: 2 kaşık yoğurt
Su:2,5 lt
Sabah iki dilim ekmek bana gelmiyor çabuk açıktım zaten öğlen , akşam hem karbonhidrat bende yağ olmadı
İnşallahİyi geceler kızlar yarın hepimiz musmutlu bir güne uyanalım
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım
Ayy evet iki gündür yaZmiyor benimde aklım ondanerdesin Antepia27
Çok teşekkürler canlarım merak etmişsin iz
İnsallah iyi haberlerle gelir ya bnde cok merak ediyorum
Çömelince yada kıvrılınca acıyorSağol canım.senin problemin nedir?
Ben de okudum keşke benim menümüde yorumlasanMenümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane siyah zeytin
Öğle
Çeyrek porsiyon tavuk sote
Akşam
Peynirli yumurtalı salata
Ara
1 mandaline
1 fincan türk kahvesi
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su
400 ml limonlu ılık su
3000 ml sade su
Spor
10316 adım = 80 puan
25 dakika leslie = 100 puan
20 dakika eliptik = 100 puan
Toplam=280 puan
Kalori hesabımı da yapayım ve yorumu ekleyeyim.
Bugün yediğim herşey toplamda 824 kalori
48 g protein aldım ki normalde almam gereken miktar 35 g de karbonhidrat aldım totalde. Bu da az miktar. Şu demek oluyor eğer vücudum kalori açığı oluşturmuşsa gidenler yağdan gidecek. Çünkü proteini almam gereken miktarda aldığım için kaslarımı koruma altına aldım. Ancak yağlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü yağı koruyan karbonhidratı hiç almadım nerdeyse. Gelerim kalori açığı oluşturdum mu sorusuna.
Adımlarımla 669 kalori yaktım
Leslie ile 193 kalori
Eliptikle de 160 kalori
Toplamda 1000 kalori yakmışım. Mazal metabolizma hızıma göre de gün içerisinde 1000e yakın kalori harcadım.
Kalori açığı oluştum mu evet gidecek olan kilolar yağdan gidiyor.
Bu açıklama yorumumu bi iki gündür hep diyorum ya protein ve karbonhidrat dengesi önemli diye onu göstermek için yazdım. Bi daha böyle detaylı yazmam çok uğraştırıcıEğer ki karbonhidratı fazla almış olsaydım ve protein almamış olsaydım o zaman yine aynı kalori açığı olurdu aynı kiloyu verirdim ama bu yağdan değil kastan giderdi. Bu sefer yağları koruma almış olurdum. Protein ve karbonhidrat önemine vurgu yapmak için bu kadar uzattım. Bilmeyenler öğrenmiş oldu bilenler de kusura bakmayın hatırlamış oldunuz. Gerçi sonuna kadar okuyan oldu mu onu da bilmiyorum Okuduysanız eğer teşekkür ederim size
Canım daha yolumuz uzun o yüzden 1 , 2 gün kaçırdım diye üzülmeBiraz enerji mi ve motivasyon umu kaybettim bir yorulma sıkılma halı yasiyorum buraya yazıp sizinde enerji nizi düşürmek istemedim
Pek sağlıklı beslenme din ama bugün spora gittim
İnşallah tekrar toparlanır im
sara_28
1 bucuk yaşinda artk gece beslenmesi olmadan durabilirler canm aynen bencede kessen daha rahat edersn mama ictigi icin sürekli uyaniyor zaten bnce.. bu arada cok gecmis olsn canmYok uyku eğitimi vermedim canım hiç sallayarak uyutuyorum aslında daha iyiydi uykusu gecede birkaç kez uyanıp yatıyordu ama hastalandı sonra bozuldu uyku düzeni mama içiyor mamaya düştü üç saatte bir mama içmeye kalkıyor geri dalmıyor uykuya odasında uyuyordu bende o dönem yorulup yanıma aldım sabaha karşı şimdi de bizim yatağa çöreklendi çıkmıyor düzen karıştı şimdi tekrar hastayız yine bozuk uyku düzeni ama büyüdü artık mamadan kesmeyi düşünüyorum gündüz değilde gece içiyordu çünkü gece beslenmesini kaldırmaya karar verdim büyüdü artık
Canm sabahtan sonraki ara ögünde süt veya yoğurt yanında da meyve yemis olsaydin öğleden sonraki ara öğün de de kahve yerine yine süt yogurt hangisini istersen artk onlardan birini tüketmiş olsaydin muhtemelen menün böyle olmamış ve sen bu kadar acikmamis olacaktnUyanınca :2 bardak su
Kahvaltı:3 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Yeşil biber maydonoz
2 dilim tam buğdaylı ekmek
Öğle: 3 dolma
3 4 meyve dilimi
Akşam: küçük tabak spagetti
Ara: 2 kaşık yoğurt
Su:2,5 lt
Sabah iki dilim ekmek bana gelmiyor çabuk açıktım zaten öğlen , akşam hem karbonhidrat bende yağ olmadı
Ooo cook gecmis olsunKızlar merhaba haftasonundan beri yokum kuzımla beraber domuz gribi olmuşuz ateşler ishaller istifralar havalarda uçuyor mahvolduk ayağa kalkamıyoruz bugünde acildeydik toplayana kadar bir kaç gün giremeyebilirim haftasonundan beri su çay bi kaç kaşık çorba dışında hiç bişey yiyemedim
HosgeldinizHayırlı geceler hanımlar bende aranıza katılabilir miyim
36 yaşında 3 çocuk annesi üniversite mezunuyum çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var doğumdan sonra 82 kiloydum bebeğim 3aylikken diyetisyene başladım iki ayda 10 kilo verdim iki ay ara verdim şimdi tekrar başladım şuan 74.8 ile dün başladım
Sakin birakma lütfen evet yoruldun bıktın artik istedigini yemek istiyorsun haklısın ama sunu unutma simdi birakirsan sonra cok üzüleceksin o zaman bırakmamış olsaydim şimdi hedefime ulaşmış yada ulasmak üzereydim diyeceksin., en cok yaz gelince üzüleceksin bir kac gün ipin ucu kacti belki ama amaaaan zaten bozdum diyip yemege verme daha cok kendini.. ve lütfen burayi birakma motivasyonun düşükse daha cok gel özellikle.. 100 lü rakamlari tekrar görmemek icin lütfen az daha sabır kendine bir iyilik yap ve lütfen yasam tarzi haline getirmeye uğraştığın yeme düzenini bozma lütfenBiraz enerji mi ve motivasyon umu kaybettim bir yorulma sıkılma halı yasiyorum buraya yazıp sizinde enerji nizi düşürmek istemedim
Pek sağlıklı beslenme din ama bugün spora gittim
İnşallah tekrar toparlanır im
sara_28
Kürtaj için neden acele ediliyor peki? senin sağlığını tehdit eden bir durum mu var?Ablam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi
çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.Kızlar merhaba haftasonundan beri yokum kuzımla beraber domuz gribi olmuşuz ateşler ishaller istifralar havalarda uçuyor mahvolduk ayağa kalkamıyoruz bugünde acildeydik toplayana kadar bir kaç gün giremeyebilirim haftasonundan beri su çay bi kaç kaşık çorba dışında hiç bişey yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?