Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı geceler hanımlar bende aranıza katılabilir miyim
36 yaşında 3 çocuk annesi üniversite mezunuyum çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var doğumdan sonra 82 kiloydum bebeğim 3aylikken diyetisyene başladım iki ayda 10 kilo verdim iki ay ara verdim şimdi tekrar başladım şuan 74.8 ile dün başladım

Hoşgeldin canım

Çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin
Zorlama boşver
Başka yolu bulunur kilo vermenin, karnını zorla
Selam canlar bugün yine kırılma noktasına geldim 61.9 um bir aydan fazla 62 lerdeydim şimdi sıkı sıkı takip edin beni bakalım insallah 62 ye elveda derim bu hafta inşallah çok sıkıldım artık
Baya iyi
Merhaba Çarşamba :)
Eline sağlık
Afiyet olsun
Beğendim
Herkesler nerde
Ne yiyorsunuz
:)))

Afiyet olsun
Patat kız ne diye düşünmedim değil bir an :))
Simit öğle ya da sabah olsa iyiymiş
Onun dışında sorun yok
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsunnn
Sporlar da iyi... menü de...
Tam okumadım
Göz gezdirdim :)
Bişey değil :)))
Bravo baya meşakkatli bir iş yapıyorsun
Emeklerinin karşılığını alacaksın.
Olsun hadi şükür

Ayy evet iki gündür yaZmiyor benimde aklım onda nerdesin Antepia27

Çok teşekkürler canlarım merak etmişsin iz

İnsallah iyi haberlerle gelir ya bnde cok merak ediyorum

Biraz enerji mi ve motivasyon umu kaybettim bir yorulma sıkılma halı yasiyorum buraya yazıp sizinde enerji nizi düşürmek istemedim
Pek sağlıklı beslenme din ama bugün spora gittim
İnşallah tekrar toparlanır im

sara_28

Ben de okudum keşke benim menümüde yorumlasan

Canım daha yolumuz uzun o yüzden 1 , 2 gün kaçırdım diye üzülme
Önemli olan sürdürebilir olması
Hem o kaçamak lar metebolizmayı canlandırıyor Muş
Gürkan kubilay ı izledim ben özellikle haftada 2 , 3 kez kaçamak veriyor
Bizim gibi 40 kilo fazlalığı olanlar için de lazim bence

1 bucuk yaşinda artk gece beslenmesi olmadan durabilirler canm aynen bencede kessen daha rahat edersn mama ictigi icin sürekli uyaniyor zaten bnce.. bu arada cok gecmis olsn canm

Canm sabahtan sonraki ara ögünde süt veya yoğurt yanında da meyve yemis olsaydin öğleden sonraki ara öğün de de kahve yerine yine süt yogurt hangisini istersen artk onlardan birini tüketmiş olsaydin muhtemelen menün böyle olmamış ve sen bu kadar acikmamis olacaktn
Ooo cook gecmis olsun

Hosgeldiniz
Sakin birakma lütfen evet yoruldun bıktın artik istedigini yemek istiyorsun haklısın ama sunu unutma simdi birakirsan sonra cok üzüleceksin o zaman bırakmamış olsaydim şimdi hedefime ulaşmış yada ulasmak üzereydim diyeceksin., en cok yaz gelince üzüleceksin bir kac gün ipin ucu kacti belki ama amaaaan zaten bozdum diyip yemege verme daha cok kendini.. ve lütfen burayi birakma motivasyonun düşükse daha cok gel özellikle.. 100 lü rakamlari tekrar görmemek icin lütfen az daha sabır kendine bir iyilik yap ve lütfen yasam tarzi haline getirmeye uğraştığın yeme düzenini bozma lütfen

Ablam bu doktorda ayni şeyleri söyledi cumaya kadar bekleyelim dedi cuma büyük ihtimalle kürtaj olucam bütün ilaçlari kestiler ümitlenme fazla ama ufak bi ihtimalde var dedi
Kürtaj için neden acele ediliyor peki? senin sağlığını tehdit eden bir durum mu var?

birçok hamile ve sağlıklı doğum yapmış kişilerde, şu hafta meselesi zaten doktorları tarafından muamma ya çevriliyor. yok geriden geliyor yok ilerden gidiyor, sonuç sağlıklı doğan bebekler.

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah ve sağlıcakla dünyaya gelsin.

sağlığını ve seni riske atan bir durum yoksa eğer, birkaç doktora daha görünüp beklesen mi acaba.

çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…