Allah şifa versin çok geçmiş olsunCanm sabahtan sonraki ara ögünde süt veya yoğurt yanında da meyve yemis olsaydin öğleden sonraki ara öğün de de kahve yerine yine süt yogurt hangisini istersen artk onlardan birini tüketmiş olsaydin muhtemelen menün böyle olmamış ve sen bu kadar acikmamis olacaktn
Ooo cook gecmis olsun
yararlandığın kitapların isimlerini paylaşabilir misin canım, merak ettim.Diyetisyene gitmiyorum sadece diyete baslamadan 1.5 sene once basladim besinleri arastirmaya, saglikli kilo verme olayina falan. Diyetisyenlik bolumunde okunan bazi kitaplari da okumaya calistim bi ara. Bos vaktimde tekrar baslayacagim. Normalde bu kadar ayrintiya dikkat etmiyorum da kac gundur karbon proteinden bahsedince ayrintiya girip inceleyeyim dedim.
Aramıza hoşgeldin canım.Hayırlı geceler hanımlar bende aranıza katılabilir miyim
36 yaşında 3 çocuk annesi üniversite mezunuyum çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var doğumdan sonra 82 kiloydum bebeğim 3aylikken diyetisyene başladım iki ayda 10 kilo verdim iki ay ara verdim şimdi tekrar başladım şuan 74.8 ile dün başladım
Gürkan Kubilay'a bir müddet gittim. evet haftada 1 yada 2 kez öğün olarak kaçamak veriyor. ama diğer günler ve öğünlere tam uyulması ve yürüyüşlerin aksamaması gerekiyor . yoksa kilo alınıyor.Canım daha yolumuz uzun o yüzden 1 , 2 gün kaçırdım diye üzülme
Önemli olan sürdürebilir olması
Hem o kaçamak lar metebolizmayı canlandırıyor Muş
Gürkan kubilay ı izledim ben özellikle haftada 2 , 3 kez kaçamak veriyor
Bizim gibi 40 kilo fazlalığı olanlar için de lazim bence
| +100p | + | + | +90 | +90p | . | . |
| - | + | - | - | - | . | . |
| +120p | + | + | +90p | +140p | . | . |
| + | + | - | - | - | . | . |
| + | + | + | + | - | . | . |
| - | - | - | - | - | - | . |
| +80p | +80p | +285 | +280p | +280p | . | . |
| +20p | + | +64p | + | + | . | . |
| + | + | + | +260p | + | . | . |
| +80p | + | + | +165 | +80p | . | . |
G gulsahhh01 | + | + | + | + | + | . | . |
O optumkibbye | +90p | + | + | +210p | +250p | . | . |
| - | - | - | - | - | . | . |
@Baby cat | + | +60p | + | + | . | . | |
@Amor-a | - | +60p | +60p | + | + | . | . |
@Kumsal ve deniz | + | + | + | + | + | . | . |
| - | +380p | - | +320p | +320p | . | . |
@_happy_mom_ | - | - | + | +80p | +230p | . | . |
| + | +120p | - | + | + | . | . |
@cascade- | m | m | +80p | +45p | +60p | . | . |
@Sudem_mmm | m | m | m | m | + | . | . |
| +100p | + | + | +90 | +90p | . | . |
| - | + | - | - | - | . | . |
| +120p | + | + | +90p | +140p | . | . |
| + | + | - | - | - | . | . |
| + | + | + | + | - | . | . |
| - | - | - | - | - | - | . |
| +80p | +80p | +285 | +280p | +280p | . | . |
| +20p | + | +64p | + | + | . | . |
| + | + | + | +260p | + | . | . |
| +80p | + | + | +165 | +80p | . | . |
G gulsahhh01 | + | + | + | + | + | . | . |
O optumkibbye | +90p | + | + | +210p | +250p | . | . |
| - | - | - | - | - | . | . |
@Baby cat | + | +60p | + | + | . | . | |
@Amor-a | - | +60p | +60p | + | + | . | . |
@Kumsal ve deniz | + | + | + | + | + | . | . |
| - | +380p | - | +320p | +320p | . | . |
@_happy_mom_ | - | - | + | +80p | +230p | . | . |
@cascade- | m | m | +80p | +45p | +60p | . | . |
| m | m | m | m | m | . | . |
| m | m | m | m | m | . | . |
| + | +120p | - | + | + | . | . |
Ben menümü yazmıştım ama dur bir bulayım monicimmenü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + +90 +90p . . Antepia27 - + - - - . . Pamukprncess +120p + + +90p +140p . . ozlemkartal + + - - - . . Efser + + + + - . . hedef56 - - - - - - . Wydra +80p +80p +285 +280p +280p . . IKokunhuzur +20p + +64p + + . . GIDI + + + +260p + . . esmerm91 +80p + + +165 +80p . . G gulsahhh01 + + + + + . . O optumkibbye +90p + + +210p +250p . . april1109 - - - - - . . @Baby cat + +60p + + . . @Amor-a - +60p +60p + + . . @Kumsal ve deniz + + + + + . . samanyolu - +380p - +320p +320p . . @_happy_mom_ - - + +80p +230p . . @cascade- m m +80p +45p +60p . . Sudem_mmm m m m m m . . zeyneppk m m m m m . . aeben + +120p - + + . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[td ]+ [/td]
Kopyaladım sadece su miktarını artırıyorummenü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + +90 +90p . . Antepia27 - + - - - . . Pamukprncess +120p + + +90p +140p . . ozlemkartal + + - - - . . Efser + + + + - . . hedef56 - - - - - - . Wydra +80p +80p +285 +280p +280p . . IKokunhuzur +20p + +64p + + . . GIDI + + + +260p + . . esmerm91 +80p + + +165 +80p . . G gulsahhh01 + + + + + . . O optumkibbye +90p + + +210p +250p . . april1109 - - - - - . . @Baby cat + +60p + + . . @Amor-a - +60p +60p + + . . @Kumsal ve deniz + + + + + . . samanyolu - +380p - +320p +320p . . @_happy_mom_ - - + +80p +230p . . @cascade- m m +80p +45p +60p . . Sudem_mmm m m m m m . . zeyneppk m m m m m . . aeben + +120p - + + . .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[td ]+ [/td]
Kesinlikle. ..bi de miktar vermiyorum diyor doğru mu...diyetteki yiyeceklereGürkan Kubilay'a bir müddet gittim. evet haftada 1 yada 2 kez öğün olarak kaçamak veriyor. ama diğer günler ve öğünlere tam uyulması ve yürüyüşlerin aksamaması gerekiyor . yoksa kilo alınıyor.
Biraz enerji mi ve motivasyon umu kaybettim bir yorulma sıkılma halı yasiyorum buraya yazıp sizinde enerji nizi düşürmek istemedim
Pek sağlıklı beslenme din ama bugün spora gittim
İnşallah tekrar toparlanır im
sara_28
Kürtaj için neden acele ediliyor peki? senin sağlığını tehdit eden bir durum mu var?
birçok hamile ve sağlıklı doğum yapmış kişilerde, şu hafta meselesi zaten doktorları tarafından muamma ya çevriliyor. yok geriden geliyor yok ilerden gidiyor, sonuç sağlıklı doğan bebekler.
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah ve sağlıcakla dünyaya gelsin.
sağlığını ve seni riske atan bir durum yoksa eğer, birkaç doktora daha görünüp beklesen mi acaba.
1 bucuk yaşinda artk gece beslenmesi olmadan durabilirler canm aynen bencede kessen daha rahat edersn mama ictigi icin sürekli uyaniyor zaten bnce.. bu arada cok gecmis olsn canm
Ben gidip %85 olanını alıyorum iyimi
Wydra bal parmak’ın tek kullanımlık pratik paketleri oluyor ya, onlardan ...
Meyveyi geç saatte yememek lazım evet
Tarçınlı süt içtim ve iki hurma attım ağzıma. Regl yaklaşıyor malum.
okudum tabi. Ama ben sayamam, sana kolay gelsin, bol bol yağ yakmış ol
Hayırlı geceler hanımlar bende aranıza katılabilir miyim
36 yaşında 3 çocuk annesi üniversite mezunuyum çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var doğumdan sonra 82 kiloydum bebeğim 3aylikken diyetisyene başladım iki ayda 10 kilo verdim iki ay ara verdim şimdi tekrar başladım şuan 74.8 ile dün başladım
Sporumu yaptım da geldimWydra ’nın gazıyla
15 dk bisiklet
200 ip atlama
20dk hızlı tempo yürüyüş
25 dk yavaş tempo koşu
Özlemişim kan ter içinde kalmayı valla
Ben de okudum keşke benim menümüde yorumlasan
yararlandığın kitapların isimlerini paylaşabilir misin canım, merak ettim.
Hangilerini okuduğumu şuan hatırlamıyorum yanımda da değiller. Hepsini memlekete gönderdim haziranda tayin isteyecem diye kardeşime sorarım o söyler bana ben de yazarım buraya. Kimilerinden çok faydalanmıştım kimilerini de okuyup hiçbişey anlamamıştım o yüzden şu anda değil de isimlerini öğrenince yazarım. Hem yanlışlıkla yanlış bilgi de vermemiş olurumŞuan evimde sadece hipnotik mide bandı isimli kitap var o da yeme psikolojiyle alakalı bi kitap. Tabi okullarda okutulmuyor. Bu kitabı geçen yıl okumuştum ama göndermeyi unutmuşum şubattaki kagoyla gidecek o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?