Bende o niyetteyim aslında monim ama bende genetik pıhtılaşma var normalde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu küstürdüler kanaman çok olur diye pıhtı atma ihtimali varmış o yüzden acele ediyorlarmış bende öyle muallâktayım ki anlatamamKürtaj için neden acele ediliyor peki? senin sağlığını tehdit eden bir durum mu var?
birçok hamile ve sağlıklı doğum yapmış kişilerde, şu hafta meselesi zaten doktorları tarafından muamma ya çevriliyor. yok geriden geliyor yok ilerden gidiyor, sonuç sağlıklı doğan bebekler.
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah ve sağlıcakla dünyaya gelsin.
sağlığını ve seni riske atan bir durum yoksa eğer, birkaç doktora daha görünüp beklesen mi acaba.
Aynen ablam herşey RABBIMDEN verende o alanda diyecek hiç bişey yok sadece şuan hiç iyi değilim psikolojim bozulduSözün bittiği yer. Biz yine dua edelim
Çok geçmiş olsun canımHerkese günaydın.Listede gördüm kendimi teşekkür ederim.@moni umarım güzel kilolar veririz hep birlikte.Birde ben dün hiç uyumadım su gribi üzerimden bir atsaydim,sporuma baslasaydim.
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım
Günaydın
Günaydınnnn
Çok hastayım grip oldum gidemiyorum.
evet listelerinde miktar yazmıyor . 1 haftalık örnek menü paylaşayım.Kesinlikle. ..bi de miktar vermiyorum diyor doğru mu...diyetteki yiyeceklere
duyduk duyduk sağır olduk :)
Hemşom senin sağlığın şu an daha önemli diye düşünüyorum kuzum , rabbım nasip edecekse zaten bi şekilde o evladı size verecek . Burda tevekkül edip doktorlara güvenmelisin benceBende o niyetteyim aslında monim ama bende genetik pıhtılaşma var normalde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu küstürdüler kanaman çok olur diye pıhtı atma ihtimali varmış o yüzden acele ediyorlarmış bende öyle muallâktayım ki anlatamam
canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın. rabbim gönlüne ferahlık versin.Bende o niyetteyim aslında monim ama bende genetik pıhtılaşma var normalde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu küstürdüler kanaman çok olur diye pıhtı atma ihtimali varmış o yüzden acele ediyorlarmış bende öyle muallâktayım ki anlatamam
Geçmiş olsun sudem.Herkese günaydın.Listede gördüm kendimi teşekkür ederim.@moni umarım güzel kilolar veririz hep birlikte.Birde ben dün hiç uyumadım su gribi üzerimden bir atsaydim,sporuma baslasaydim.
Hedefim kayıp ilanı verecedik nerdesinduyduk duyduk sağır olduk :)
çok geçmiş olsunÇok hastayım grip oldum gidemiyorum.
duyduk duyduk sağır olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?