kız sen listedesin o anlattıklarını yapacak lüksün mü varkızlar geçen hafta kilo aldım üstelik haftasonum da kötü gitti cumadan beri detokç çorba yapayım falan dedim de hiç az yeme modumda değilim. arkadaşım veda partisi oldu, arada birlikte ziyaretlerimiz falan oldu derken cozurttuk ama ısrarla yürüyüşlere devam ediyorz. 1 saat yürümeye devam.
Dün buraya çok güzel kar yağdı, tabi ben veda partisinden kalan revaniyi yiyince bi tur da akşam eşime yürümeyi teklif ettim. 1 saat 40 dak . falan yürümüş oldum.
en son düştüğüm kilodan +700 gramım
yeniden başlıyorum inşallah
bildirimler de yapayım değil mi
Ekmekte miktar yok ! Hadi sebzede etde anladımda ekmekte sınırlama olmazsa kilo verikmezki misal ben 4 er dl yerim dermişim .
Teşekkür ederimGeçmiş olsun sudem.
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım merak ettim sadece tv.ye çok.çıktığı için
ben ona gittiğimde 96 kiloydum. listede miktar yazmıyor ama 1 dilim diye hatırlıyorum. zaten yenecek yemeklerin adını da yazdığı için yani listeye tam uyulduğu için karbonun sorun olacağı durum olmuyordu. ben miktarlarını ölçülü tutuyordum.Ekmekte miktar yok ! Hadi sebzede etde anladımda ekmekte sınırlama olmazsa kilo verikmezki misal ben 4 er dl yerim dermişim .
Ekmekte yahut karbonda burda yazmadıgı tavsiyesi varmıydı ayşem?
Bu listeyi ben uygulasam baya kilo alırım
Birde bu liste 90 üstü için değilmi?
hedefim tek diyeceğim şey LİSTEDE OLDUGUN !ve bunun sorumluluk istediği , yıllardır diyet gruplarındasın bunu sana hatırlatmak bile bana düşmez belki ama takımı düşünerek bu uyarıyı yapmak zorundayım. Sonuçta listeye girereken hepinize soruluyor bu sorumlulugun altına gşrebilecekmisiniz diyekızlar geçen hafta kilo aldım üstelik haftasonum da kötü gitti cumadan beri detokç çorba yapayım falan dedim de hiç az yeme modumda değilim. arkadaşım veda partisi oldu, arada birlikte ziyaretlerimiz falan oldu derken cozurttuk ama ısrarla yürüyüşlere devam ediyorz. 1 saat yürümeye devam.
Dün buraya çok güzel kar yağdı, tabi ben veda partisinden kalan revaniyi yiyince bi tur da akşam eşime yürümeyi teklif ettim. 1 saat 40 dak . falan yürümüş oldum.
en son düştüğüm kilodan +700 gramım
yeniden başlıyorum inşallah
bildirimler de yapayım değil mi
Haftaya gelecekmiş inş , selam iletti oda .Haber verdiğin için teşekkür ederim canım benim çok sağol iyi olmasına sevindim konuşursan selamımı söylersen sevinirim
He yani miktar yok diye serbest değil ekmekben ona gittiğimde 96 kiloydum. listede miktar yazmıyor ama 1 dilim diye hatırlıyorum. zaten yenecek yemeklerin adını da yazdığı için yani listeye tam uyulduğu için karbonun sorun olacağı durum olmuyordu. ben miktarlarını ölçülü tutuyordum.
doktordan çıkınca markete gidip liste alışverişi yapıyordum, birebir sebze meyve vb.
Misal ben 2ay gittim 10 kilo verdim bıraktım çünkü kaç ay daha gitmem lazım kendim yapmaliyim dedim kk olmasa belki yine yapamazdim ama inşallah buranın sayesinde basaracagim inaniyorum :)Ben bu diyetisyenler hiç inanmıyorum.Daha doğrusu diyetisyene gitmeyi uygun bulmuyorum.Bence insan kendi iradesi yüksek ise hiç kimseye ihtiyacı yoktur.Belki şöyle bir soru gelir.O zaman burda ne işin var ? Burda olmamın tek nedeni koşu bandında keşke yürürken yanımda bir olsaydı daha çabuk vakit geçerdi.(diyorum)Ayrıca bol sohbet fikir alışverişi bosyere bence diyetisyene para ödemeyin giden arkadaşlar .Yeter ki isteyin spor,su ve az yemek ,gece 8 den sonra hiç bir şey yememek bu kadar basit.
Afiyet olsun saramBen menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim pırasalı mücver
Bir bardak süt
Öğle
Sarımsaklı yoğurtlu chia tohumlu kinoa
7 tane köfte
Ara
Bir büyük bardak kefir
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta üzerine labne peyniri
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Fırında kaşarlı karnabahar ve brokoli
Su 3 litre spor 30 dakika leslie
moni aeben
Zeynep hoşgeldin aramızaMisal ben 2ay gittim 10 kilo verdim bıraktım çünkü kaç ay daha gitmem lazım kendim yapmaliyim dedim kk olmasa belki yine yapamazdim ama inşallah buranın sayesinde basaracagim inaniyorum :)
Hoşbuldum teşekkur ederim beni birinin kontrol etmesi şart oyuzden diyetisyene gittim doğum kilolarimi vermiş oldum ama yolum uzun 44 bedenim 38 beden olsam ne güzel olurZeynep hoşgeldin aramıza
Hiç diyet bilmeyen biri için diyetisyen iyidir , eğerki diyet bilğisine vakifsan kontrol amaçlıda gidilebilir, yani baskı ve şartlanma lazım olabiliyor bazan
meysimine uygun yeşillik ekle bence kahvaltılarına , hemde sütün çogalırGünaydın hanımlar
Kahvaltım
1adet yumurta
Lor peynir ( pulbiber çörekotu ilaveli )
2dilim ekmek
Onerilerinizi bekliyorum ( emziriyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?