Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende 6 ay önce ölü doğum yaptım ve hiçbir sebep yoktu hamileliğimin 7 ayı boyunca herşey mükemmeldi ama sonuç... En yakın arkadaşım hamile kaldığında vucudunda bakteri çıktı adını hatırlamıyorum şuan iyi yıkanmamış sebzelerden ya da peynirlerden bulaşan, hamilelikte çok zararlı olan. Şuan 7 aylık çok tatlı ve sağlıklı bir bebeği var. Allah ömür versin. Yani demem o ki, Allah yazdıysa olur. Lütfen stres yapma canım, herşey olacağına varır.

merhaba arkadaşlar netimde sorun vardı bayadır giremedim nasılsınız inş herkes iyidir benim kilo vermem çok yavaş oluyo ama incelme gözle görülür derecede herkes baya zayıfladın diyo ve bende gaza gelip kaçamak yapmadan devam ediyorum

Günaydın hanımlar. Bu hafta kendimden umutluyum yaa eşim bana söyleniyordu hep senin diyet yapmana gerek kalmadı yeter bırak artık vs. bu da benim moralimi bozuyodu. Dün geldi bana diyo ki, aşkım beraber mi yapsak gömleklere sığamıyorum valla çok mutlu oldum, manipüle ediyodu beni gözümün önünde çikolatalar bilmem neler. Bu arada baskı yapmasının sebebi de (kendisi psikolog) benim kilo muhabbetini takıntı yaptığımı böyle giderse obsesifliğe kadar gitceğini düşünüyordu neyse şükür yediği çikolatalar, tatlılar, sağlıksız, pis ama bi o kadar da lezzetli olan şeyler bugün bir tarafını tırmaladı da bende rahata kavuşuyorum

tekrar hoşgeldin canım, bol paylaşım bekliyorum senden.

Çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
Üfür üfür mutlu mesut bir yazın temellerini atalım .
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, yürüyüşler hiç bişi olmazsa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim

Obeztom çok geçmiş olsun cnm benim.Sizleri çok özledim,geçmişi bi okuyup herkese birkaç satır bişeyler yazayım dedim
Hiçbirinizi unutmadım buna emin olun.İnan ki yoğunluktan fırsat bulamıyorum.Sabah 4 de yattım 7 de kalktım.Ve cumaya yine mantı gidecek

Yeni gelen kızçelerimin aşağıdakileri okumalarını ve anketi doldurmalarını rica ediyorum.

Kızçelerim,
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

*ilk sayfamızdaki yarışma kural linkini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini puanıyla birlikte yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

KURALLARIMIZ

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...

*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ve puanıyla bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.

Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.

kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

İyiyim ablam anca cevap yazabiliom . O kadar yoğun gecio ki günler. Bebeler hasta ben yorgun . Allah sağlik versin

Aynen öyle RABBIME sığındım yiyecek ekmeği içecek suyu varsa elbette hiç birşey karşısında duramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…