Evet yesilligim yoktu diyetisyende öyle demişti bebeğim 6 aylıkmeysimine uygun yeşillik ekle bence kahvaltılarına , hemde sütün çogalır
Kaç aylık bebeğin?
Bende 6 ay önce ölü doğum yaptım ve hiçbir sebep yoktu hamileliğimin 7 ayı boyunca herşey mükemmeldi ama sonuç... En yakın arkadaşım hamile kaldığında vucudunda bakteri çıktı adını hatırlamıyorum şuan iyi yıkanmamış sebzelerden ya da peynirlerden bulaşan, hamilelikte çok zararlı olan. Şuan 7 aylık çok tatlı ve sağlıklı bir bebeği var. Allah ömür versin. Yani demem o ki, Allah yazdıysa olur. Lütfen stres yapma canım, herşey olacağına varır.Bende o niyetteyim aslında monim ama bende genetik pıhtılaşma var normalde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu küstürdüler kanaman çok olur diye pıhtı atma ihtimali varmış o yüzden acele ediyorlarmış bende öyle muallâktayım ki anlatamam
her ay gittiğimde bana 4 haftalık liste veriyordu.He yani miktar yok diye serbest değil ekmek.
Ne kadar uyguladın bu listeyi ? Ve verebilmişmiydin?
tekrar hoşgeldin canım, bol paylaşım bekliyorum senden.merhaba arkadaşlar netimde sorun vardı bayadır giremedim nasılsınız inş herkes iyidir benim kilo vermem çok yavaş oluyo ama incelme gözle görülür derecede herkes baya zayıfladın diyo ve bende gaza gelip kaçamak yapmadan devam ediyorum
Gayet sağlıklı gitmişher ay gittiğimde bana 4 haftalık liste veriyordu.
şimdi eski notlarıma baktım:
106 ile başlamışım ve 6. ayın sonunda 15,6 verip 90,4 olmuşum.
kubilaya göre çok fazlaydı, bana göre azGayet sağlıklı gitmiş
Obeztom çok geçmiş olsun cnm benim.Sizleri çok özledim,geçmişi bi okuyup herkese birkaç satır bişeyler yazayım dedimSelam arkadaşlarım, herkese mutlu bir gün diliyorum..
Geçen hafta sağ dizime mr çekilmişti.sonucunu ancak bugün dr gösterdim.menisküs incelmesi var dedi dr,kök hücre tedavisi uygulayacak.kilo ver dedi ama dizi de zorlama dedi.dizi zorlamadan nasıl kilo vericem bilmiyorum
Canım Aybenim nasılsın bi tanem?Hepinizi o kadar özledim ki?Sağlığın nasıl
İyiyim ablam anca cevap yazabiliom . O kadar yoğun gecio ki günler. Bebeler hasta ben yorgun . Allah sağlik versinTebrikler canim
Tebrikler canim
Ooo maşallah
Olsun canım sen hallederiz
Tebrikler canim
Merhaba Canim nasılsın
Canım tuylerim ürpererek amin dedim
Aleykümselam canim
Sen yaparsın canım
Tebrikler canim
Oooo süpersin canım
ALLAH c.c razı olsun bitanem
Amin INŞAALLAH ablam
Aynen öyle RABBIME sığındım yiyecek ekmeği içecek suyu varsa elbette hiç birşey karşısında duramazBende 6 ay önce ölü doğum yaptım ve hiçbir sebep yoktu hamileliğimin 7 ayı boyunca herşey mükemmeldi ama sonuç... En yakın arkadaşım hamile kaldığında vucudunda bakteri çıktı adını hatırlamıyorum şuan iyi yıkanmamış sebzelerden ya da peynirlerden bulaşan, hamilelikte çok zararlı olan. Şuan 7 aylık çok tatlı ve sağlıklı bir bebeği var. Allah ömür versin. Yani demem o ki, Allah yazdıysa olur. Lütfen stres yapma canım, herşey olacağına varır.
Aminnn monim ALLAH c.c razı olsun ailem gibi bana destek çıktınız bu süreçte hiç bırakmadınız benicanım benim inşallah hayırlı haberler alırsın. rabbim gönlüne ferahlık versin.
Cıss mı yiyolar acaba gezom.Eskiden bişey yerken hep şu sopan aklıma gelirdi özellikle de cıs yerken.Ama ne hikmetse karam yerken hiç gelmezdiHerkesler nerde
Ne yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?